Ugy látszik ide nem irhatok,igy nem tudom meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 22. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (923330)
2015. 06. 22. hétfő 16:56
Mi is élvezzük, sőt nyalni is...
Szerintem azért élvezik sokan, mert ez olyan "mocskos" dolog.. valaki más élvezett benne egy hatalmasat és utána úgy ahogy van szétdugottan, gecisen egyszerűen átpasszolja a puncit, hogy tovább élvezhessem! Ez óriási nagy élvezet!
Még csak sajáttal próbáltam élvezés után újra vissza az nagyon jó volt, de kipróbálnám más nedvébe dugni.
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 06. 23. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 23. kedd 08:13
nallunk az a kedvenc aparom imadja ha elotte tele elvezik a puncim !
Nálunk is nagy kedvenc...!
én tele is élveztem volna már párszor
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 06. 23. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 23. kedd 08:13
Kipróbálnám,de akár ki is nyalnám.
Hát ez nekem is a kedvenceim közé tartozik szeretem ha tucsog mástól a punci!
Be indít és izgat!
Be indít és izgat!
Mi is élvezzük, sőt nyalni is...
Nálunk a férjem elég sokszor igy dugja meg a nunimat és nagyon élvezi
Fantasztikus lenne, gyorsan el is sülnék... nekem is régi vágyam...
Én próbáltam régebben,nagyon jó emlékeim vannak róla.ha volná rá alkalom most is megtenném.
Nem gondoltam, hogy hirtelen ennyi embernek bejön ez.. király!
Kiváncsi lennék női véleményre is!
Kiváncsi lennék női véleményre is!
Sziasztok!Ez engem is izgat.Egyszer szívesen kipróbálnám egy teleélvezett punci dugását esetleg nyalását!
Jó lenne
nem rossz dolog,én nyalni is szeretem.
én is nagyon szeretem, sajnos régen sikerült összehozni
klasszul hangzik..de egy jól televert női száj is izgató, pláne ha többen verik bele
Régi perverzióm, hogy egy másik pasi által teleélvezett punciba csusszan a farkam, jó gecisen megdugom majd én is telerakom. Semmi homo hajlamom nincs csak ennyi a lényeg. Van még olyan akit ilyesmi izgat , fiuk vagy lányok??