én imádom ha teli lövik a feleségem és a tocsogó punciát dugni utána
Na ezt mi is imádjuk sajna csak egyszer-kétszer jött még csak össze de nem adjuk fel,mél fogunk ilyet csinálni
Imádom az érzést ahogy a párom már rosszalkodott és aztén pedig én jövök és még rátöltök egy adaggal én is
Hmmmmmm!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Imádom az érzést ahogy a párom már rosszalkodott és aztén pedig én jövök és még rátöltök egy adaggal én is
Hmmmmmm!!
Régebben tizenx éve volt egy barátnőm, akivel szerettük négyesben csinálni egy másik párral. Mindkét csaj élvezte ha beléjük spriccelnek, így többnyire vagy a saját vagy egymás barátnőjének a teleélvezett punciját dugtuk! Szerintem akkor alakúlt ki ez a perverzióm. Olyan jó volt a meleg gecis punciban csúszkálni... jó lenne megint csak a mostani párom , azaz feleségem biztosan nem menne bele ilyenbe.. sajnos..
Szerintem isteni érzés úgy dugni egy puncit(pinát) hogy előtte vagy én, vagy valaki más tele élvezte! : )
Érdekes lehet, és nagyon izgató, még sosem próbáltam. Kiváncsi lennék ha megtöltenék egy pinát csordultig, h. tetszene a következő faroknak
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Igen, igazad van! én is ezt imádom! olyankor egész más a pina... olyan duzzadt, forró, lucskos...
a feleségem pinája is egész más, ha csak én dugom meg, vagy ha előtte egy másik fasz járt benne, és beleélvezett.
korábban ezt el sem tudtam volna képzelni... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a feleségem pinája is egész más, ha csak én dugom meg, vagy ha előtte egy másik fasz járt benne, és beleélvezett.
korábban ezt el sem tudtam volna képzelni... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2015. 06. 23. kedd 18:06
Szerintem azért élvezik sokan, mert ez olyan "mocskos" dolog.. valaki más élvezett benne egy hatalmasat és utána úgy ahogy van szétdugottan, gecisen egyszerűen átpasszolja a puncit, hogy tovább élvezhessem! Ez óriási nagy élvezet!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (923330)
2015. 06. 27. szombat 13:24
Kipróbálnám én is
(Ez egy válasz perverziok üzenetére (2015. 06. 28. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
inkább kinyalnám akkor is ha nem én élveztem el benne
Törölt felhasználó (922332)
2015. 06. 27. szombat 07:59
Erre meg sosem gondoltam, valahogy termeszetesnek tunik, hogy a parcserenel egymas utan elvezunk bele a punciba. Maga a teleelvezett punci nekem nagyon izgato (creampie).
Jó dolog
Erre meg sosem gondoltam, valahogy termeszetesnek tunik, hogy a parcserenel egymas utan elvezunk bele a punciba. Maga a teleelvezett punci nekem nagyon izgato (creampie).
"A gének is önmagukat akarják reprodukálni és tökéletesíteni, és a gondolatok is. További érdekesség, hogy harcban állnak egymással."
férfi genetikailag átadott kódolása alapján, más hím által párosodott nősténnyel, azonnal párosodnia kell, mert így nagyobb az esélye, hogy az ö genetikai kódja lesz örökítve. ezen mind hab az, hogy magasabb gondolkodási értelemre, mi módon fordítja magában (egyéni szociális és felvilágosult helyzete alapján) vagy esetleg más dominánsabb rossz élményes dolgok miatt, elutasítja "undoritja".
de zárjuk rövidre a dolgot, ha nem érdekel (pontosabban nem tartozik a te megvalósítási álmaid közé) egy téma, amely azonos érdeklödésüek gyűjtő helye, akkor ne írjatok bele. (nem azért született, hogy valamilyen módon elítéljék ezért őket.)
férfi genetikailag átadott kódolása alapján, más hím által párosodott nősténnyel, azonnal párosodnia kell, mert így nagyobb az esélye, hogy az ö genetikai kódja lesz örökítve. ezen mind hab az, hogy magasabb gondolkodási értelemre, mi módon fordítja magában (egyéni szociális és felvilágosult helyzete alapján) vagy esetleg más dominánsabb rossz élményes dolgok miatt, elutasítja "undoritja".
de zárjuk rövidre a dolgot, ha nem érdekel (pontosabban nem tartozik a te megvalósítási álmaid közé) egy téma, amely azonos érdeklödésüek gyűjtő helye, akkor ne írjatok bele. (nem azért született, hogy valamilyen módon elítéljék ezért őket.)
Ja! Vagy úgy... érdekes megközelítés, de jogos, akár úgy is megtelhet.
A gyertya meg hab a tortán... némi képzavarral.
A gyertya meg hab a tortán... némi képzavarral.
"Akkor ugye olyan vélemény is elhangozhat, ami esetleg szembemegy az aktuális mainstreammel? "
Ha nem tévedek ép ezt tettem....mert a témanyitó és a logika megadta a vezérszálat, de a cím nyitva hagyta a lehetőséget, merészeltem mutatni egy másik variációt . Nos a technikai részére nem tértem ki, valahogy nekem ez nem okozott gondot a "gyertyára" is másképp szokott szükségem lenni.
Ha nem tévedek ép ezt tettem....mert a témanyitó és a logika megadta a vezérszálat, de a cím nyitva hagyta a lehetőséget, merészeltem mutatni egy másik variációt . Nos a technikai részére nem tértem ki, valahogy nekem ez nem okozott gondot a "gyertyára" is másképp szokott szükségem lenni.
Keresed??? Minek, amikor ott van az alábbi pár hozzászólásban . +A logika is inkább abba az irányba tolja, meg a hozzászólók is (legfőképpen a topiknyitó) Mert oké, telerakom.... viszont annak utána mit csináljak? Állítsam fél órára gyertyába az én kiscsillagom, hogy ne csurranjon szerteszét a nedű? Vagy hogyan?
Másfelől, valóban, közhely, hogy mindenki más (lófaszt..relatíve kevés minta ismétlődik.) meg mindent szabad ami nem tilos. Akkor ugye olyan vélemény is elhangozhat, ami esetleg szembemegy az aktuális mainstreammel? De ha ennyire ragaszkodunk a koreográfiához: A topic címe ki szeret teleélvezett puncit dugni? és nem az, hogy ki szeret teleélvezett punci kinyalásáról vagy dugásáról fantáziálni? Egyébiránt én meg azt nem találom, hol fogalmaztam meg általános érvényűtiltást ilyen jellegű fétiseket illetően? Tőlem akár még BAC papuccsal is csapkodhatja, ha erre gerjed....
Ha már az álmodozás szabadságát említeted:
Mostan színes tintákról álmodom.
Legszebb a sárga. Sok-sok levelet
e tintával írnék egy kisleánynak,
egy kisleánynak, akit szeretek.
Krikszkrakszokat, japán betűket írnék,
s egy kacskaringós, kedves madarat.
És akarok még sok másszínű tintát,
bronzot, ezüstöt, zöldet, aranyat,
és kellene még sok száz és ezer,
és kellene még aztán millió:
tréfás-lila, bor-színű, néma-szürke,
szemérmetes, szerelmes, rikitó,
és kellene szomorú-viola
és téglabarna és kék is, de halvány,
akár a színes kapuablak árnya
augusztusi délkor a kapualján.
És akarok még égő-pirosat,
vérszínűt, mint a mérges alkonyat,
és akkor írnék, mindig-mindig írnék.
Kékkel húgomnak, anyámnak arannyal:
arany-imát írnék az én anyámnak,
arany-tüzet, arany-szót, mint a hajnal.
És el nem unnám, egyre-egyre írnék
egy vén toronyba, szünes-szüntelen.
Oly boldog lennék, Istenem, de boldog
Kosztolányi Dezső (Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 06. 24. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Másfelől, valóban, közhely, hogy mindenki más (lófaszt..relatíve kevés minta ismétlődik.) meg mindent szabad ami nem tilos. Akkor ugye olyan vélemény is elhangozhat, ami esetleg szembemegy az aktuális mainstreammel? De ha ennyire ragaszkodunk a koreográfiához: A topic címe ki szeret teleélvezett puncit dugni? és nem az, hogy ki szeret teleélvezett punci kinyalásáról vagy dugásáról fantáziálni? Egyébiránt én meg azt nem találom, hol fogalmaztam meg általános érvényűtiltást ilyen jellegű fétiseket illetően? Tőlem akár még BAC papuccsal is csapkodhatja, ha erre gerjed....
Ha már az álmodozás szabadságát említeted:
Mostan színes tintákról álmodom.
Legszebb a sárga. Sok-sok levelet
e tintával írnék egy kisleánynak,
egy kisleánynak, akit szeretek.
Krikszkrakszokat, japán betűket írnék,
s egy kacskaringós, kedves madarat.
És akarok még sok másszínű tintát,
bronzot, ezüstöt, zöldet, aranyat,
és kellene még sok száz és ezer,
és kellene még aztán millió:
tréfás-lila, bor-színű, néma-szürke,
szemérmetes, szerelmes, rikitó,
és kellene szomorú-viola
és téglabarna és kék is, de halvány,
akár a színes kapuablak árnya
augusztusi délkor a kapualján.
És akarok még égő-pirosat,
vérszínűt, mint a mérges alkonyat,
és akkor írnék, mindig-mindig írnék.
Kékkel húgomnak, anyámnak arannyal:
arany-imát írnék az én anyámnak,
arany-tüzet, arany-szót, mint a hajnal.
És el nem unnám, egyre-egyre írnék
egy vén toronyba, szünes-szüntelen.
Oly boldog lennék, Istenem, de boldog
Kosztolányi Dezső (Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 06. 24. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 24. szerda 14:01
Keresem keresem.....de valahogy nem lelem hol van utalás arra, hogy másik férfié legyen az a kéjnedv
Ám ha valaki még is arra izgul, miért is ne fantáziálhatna róla? Többnyire a fantázia a megvalósítás előszobája.
Az már egy külön téma ki miért hogyan jut tovább avagy továbbjut e...s vajon miért reked meg az álmodozásnál.
Minden ember egy történet s variáció nem igen lehet általánosítani.
![confused](images/smilies/confused.gif)
Ám ha valaki még is arra izgul, miért is ne fantáziálhatna róla? Többnyire a fantázia a megvalósítás előszobája.
Az már egy külön téma ki miért hogyan jut tovább avagy továbbjut e...s vajon miért reked meg az álmodozásnál.
Keresem keresem.....de valahogy nem lelem hol van utalás arra, hogy másik férfié legyen az a kéjnedv
![confused](images/smilies/confused.gif)
Szerintem meg inkább sokan fantáziálnak erről, de csak töredékük rendelkezik ilyen élménnyel. Attól függetlenül, hogy engem abszolút nem vonz más férfik testnedveinek még csak az érintése sem, el tudom hinni, hogy vannak, akiket egy ilyen szituációról való fantáziálás felizgat. Mert az 'olyan mocskos dolog' ahogy te is írod. Itt gyökerezik a pisi/kaki szex iránti érdeklődés is. Jó tíz éve olvastam erről egy hosszabb írást, abban arról volt szó, hogy azzal együtt, amennyien elképzelnek ilyen játékokat és felizgatja őket, már messze kevesebben vannak, akik a megvalósításig eljutnak (talán valami 2-4%) és azok közül is csak néhány aki újra megteszi és tényleg élvezi is. Itt a lehetőségeket tovább szűkíti, hogy kell hozzá rögtön két partner is, ami (az itteni általános nézetektől eltérően) egyáltalán nem egyszerű, még swingerezők között sem, mivelhogy még ott sem általános a gumi nélkül sorba tunkolós felállás. Prostival meg a legjobb cimbikkel ki lehet esetleg próbálni.
Itt jön a képbe, hogy kié is az a teletöltött punci és mennyire járul hozzá az élvezethez a punci tulajdonosa feletti hatalom, annak tárgyiasítása, eszközként való használata.
Engem a higiéniás ellenérzéseken túl alapvetően zavar(na) hogy sorba kell állnom, nekem már csak egy (el)használt valami maradt... más papírzsebkendőjét sem szoktam felszedni és amikor dohányoztam, akkor sem szedtem össze a csikkeket.
(Tudom, itt ötből heten minden pénteken lezavarnak két ilyen menetet is a hites feleségük bevonásával, nem is nekik írtam, görgessék át bátran) (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt jön a képbe, hogy kié is az a teletöltött punci és mennyire járul hozzá az élvezethez a punci tulajdonosa feletti hatalom, annak tárgyiasítása, eszközként való használata.
Engem a higiéniás ellenérzéseken túl alapvetően zavar(na) hogy sorba kell állnom, nekem már csak egy (el)használt valami maradt... más papírzsebkendőjét sem szoktam felszedni és amikor dohányoztam, akkor sem szedtem össze a csikkeket.
(Tudom, itt ötből heten minden pénteken lezavarnak két ilyen menetet is a hites feleségük bevonásával, nem is nekik írtam, görgessék át bátran) (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2015. 06. 23. kedd 18:06
Szerintem azért élvezik sokan, mert ez olyan "mocskos" dolog.. valaki más élvezett benne egy hatalmasat és utána úgy ahogy van szétdugottan, gecisen egyszerűen átpasszolja a puncit, hogy tovább élvezhessem! Ez óriási nagy élvezet!
Sziasztok en szeretem de nincs kiet
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
Törölt felhasználó (923330)
2015. 06. 22. hétfő 16:56
Mi is élvezzük, sőt nyalni is...