Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

2015. 07. 25. szombat 07:51  #60
per_verz per_verz VIP
Jó lenne, kipróbálnám! smile
2015. 07. 24. péntek 21:04  #59
Törölt felhasználó (911565)
Én éltem együtt egy Házaspárral akiknél ez szinte minden nap aktuális volt.Nagyon izgat ha a feleséget teli tölthetem!
2015. 07. 23. csütörtök 04:46  #58
lancelott704 lancelott704
En is fullra tölteném az érett puncidat! beka2
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 07. 14. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 14. kedd 07:17
Nagyon szeretem ha tocsog a punccija foleg ha tobb fasz lovi tele elottem !
2015. 07. 21. kedd 17:55  #57
Törölt felhasználó (808465)
Jó házaséletetek lehet! smile ))) Én is szívesen telelőném ha tehetném!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 07. 14. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 14. kedd 07:17
2015. 07. 14. kedd 07:17  #56
par50-52 par50-52
2015. 07. 09. csütörtök 18:31  #55
majerarpad majerarpad
Engem is jobban érdekelne a történet további eseményei, mint maga a videó, amiből mi lehet semmit sem értenénk...
2015. 07. 09. csütörtök 15:05  #54
laller001 laller001
Nekem tetszene wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 01. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893523)
2015. 07. 01. szerda 10:55
Érdekes lehet, és nagyon izgató, még sosem próbáltam. Kiváncsi lennék ha megtöltenék egy pinát csordultig, h. tetszene a következő faroknak beka2
2015. 07. 08. szerda 17:59  #53
Vadmalac Vadmalac
Remélem nem akartok ügyvédként, jogászként dolgozni! Más nem is hiányozna az életemből, mint egy személyiségvédelmi per. Attól, hogy valaki kurva, vagy akár bűnöző, még vannak jogai. Ennek helyességén lehet vitatkozni, de a törvény, az törvény.
A másik, hogy ezt az esetet szeretném elfelejteni. Őszintén kívánom: soha ne kerüljetek olyan helyzetbe, ahol totális megaláztatásban lesz részetek!
Inkább írok legális történéseket és azokról akár képet/videót is tudok küldeni. Természetesen csak az érintettek tudtával. Ezek is érdekesek és a résztvevők mindegyike élvezte az eseményeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 08. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 08. szerda 17:16
Szerintem is!! Lássuk! Nem utolsó sorban bosszúból sem utolsó lenne, hátha valamelyik özeli ismerőse felismeri rajta.. kedves makktársaink pedig recskázhatnak egy jót a videón! smile ) már bocs!
2015. 07. 08. szerda 17:16  #52
Szerintem is!! Lássuk! Nem utolsó sorban bosszúból sem utolsó lenne, hátha valamelyik özeli ismerőse felismeri rajta.. kedves makktársaink pedig recskázhatnak egy jót a videón! smile ) már bocs!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 07. 08. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 08. szerda 11:24
No, akkor semmi nem állhat utadba, az a hetes gangbang szerintem nagy érdeklődésre tart itt igényt.
2015. 07. 08. szerda 11:24  #51
greatom greatom
No, akkor semmi nem állhat utadba, az a hetes gangbang szerintem nagy érdeklődésre tart itt igényt.
2015. 07. 08. szerda 10:41  #50
Vadmalac Vadmalac
Ha-ha-ha…
Természetesen a videó megvan. Nagyon hasznos volt, amikor váláskor még utoljára meg akart fejni. (Szó szerint és anyagilag egyaránt.)

Azóta már kétszer kellett használnom, mikor tudomásomra jutott, hogy valamelyik barátommal/üzlettársammal akar közelebbi kapcsolatba kerülni. Erre szükség is volt, mert ezek a leánykák nem tudnak kitörni abból a körből, ahol eddig megtalálták a számításukat.

Különben, amíg nem csöppent a jóba, addig tényleg szende, odaadó csitri volt. Kinézetre még mindig gyönyörű, de belül velejéig rohadt, pénzsóvár. Azért rosszabb, mint egy hivatásos kurva, mert annál legalább tudod, mire számíthatsz.

Nekem végül is szerencsém volt, gyerek nincs és sikerült elég gyorsan kidobnom. Az apró mozaikokat pedig sikerült összeraknom, mert néhány akkori dolgozóm „részletes beismerő vallomást tett”, bízva abban, hogy nem rúgom ki. Tévedtek!

Tehát, a teleélvezett puncival kapcsolatban most már van jó néhány „zaftos” történetem.
2015. 07. 08. szerda 10:39  #49
Vadmalac Vadmalac
Nem vagyok prűd, én is szeretem az extrém dolgokat, de csak akkor, ha az közös megegyezéssel történik. Soha nem volt ellenemre telenyomni egy már csordultig lévő mézes-csuprot, de csak akkor, ha tudom, hogy mi van benne. Ebben a témában nem szeretem a meglepetéseket, sunyiságot.
Szerintem más a többes szex és más a megcsalás!
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2015. 07. 07. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 07. kedd 19:25
Én is imádom. Nem egyszer dugták meg a páromat, amit végig élveztem. Miután teli élvezték, jöttem én, én aki pár lökés után ugyan úgy teliélveztem az érzéstől.
Volt már példa arra is, úgy jött haza, hogy nem sokkal előtte pipázott, és élvezték teli a száját. Aztán úgy csókoltam, csókolgattam, miközben majd szét robbant a gatyám.
2015. 07. 07. kedd 19:25  #48
majerarpad majerarpad
Én is imádom. Nem egyszer dugták meg a páromat, amit végig élveztem. Miután teli élvezték, jöttem én, én aki pár lökés után ugyan úgy teliélveztem az érzéstől.
Volt már példa arra is, úgy jött haza, hogy nem sokkal előtte pipázott, és élvezték teli a száját. Aztán úgy csókoltam, csókolgattam, miközben majd szét robbant a gatyám.
2015. 07. 07. kedd 17:08  #47
Az kemény! Legalább amíg nem tudtál róla addig jó volt.. Azért így nekem sem tetszene annyira a helyzet.
(Ez egy válasz Vadmalac üzenetére (2015. 07. 07. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 07. kedd 15:52
Én sokáig nem tudtam, hogy szeretem, de sajnos már tudom.
Kicsit talányosnak tűnhet, pedig egyszerű a megfejtés:

Már évek óta együtt voltam a feleségemmel. Nagy szerelem után a hév csökkent, de az érzelem nem. Jöttek a szokásos apróságok. Lakás, kocsi, nyaraló, utazások, stb. Azért, hogy minden meglegyen, elég sokat kellett dolgoznom. A párom ez alatt az egyik cégemnél volt ügyvezető. Neki sokkal lazább volt a feladatköre. Ezt nem is bántam, mert így volt, aki kipihenten várt otthon. Jól megvoltunk. A szexre sem lehetett panasz - legalább is azt gondoltam - mert azért a heti 2-3 alkalom mindig összejött. Tudom, ez nem túl sok, de van ahol ennél kevesebb van.

Pár évvel ezelőtt a gazdasági válság minket is megérintett. Ezért a nejem által vezetett cégemnél gondok adódtak. Nem nagyok, de több törődést igényeltek a napi teendők. Többször előfordult, hogy később ért haza, vagy 1-2 napra el kellett utaznia. Mivel a gazdasági folyamatokkal tisztában voltam, nem gondoltam rosszra. Már csak azért sem, mert a szex egyre jobb és sűrűbb lett.

Amikor hazaért, már bújt is hozzám. Pár perces előjáték után már szinte tocsogott a puncja a vágytól. Imádtam a szitut. Ilyennek már régen nem láttam, csak a kapcsolatunk elején. Élvezettel simogattam a csúszós, kopasz pinácskát és örömmel vettem, mikor a fejem letolva kért meg egy kis orális kényeztetésre. Mohón lefetyeltem a rengeteg előnedvet! Azt is csodálattal állapítottam meg, hogy az addig féltve óvott fenekét is felajánlja vágyaimnak. A szűk popsija is csúszott, így szinte erőlködés nélkül tudtam felnyársalni.

Ez az állapot hónapokig tartott. Egy nap viszont be akartak törni a céghez. A riasztó bejelzett, de nem volt idejük elvinni semmit, csak megfeszegették az ajtót. Mivel a nejem éppen Bécsben tárgyalt, engem hívtak ki a biztonságiak, visszazárni és aláírni a jegyzőkönyvet.

Ha már ott voltam, gondoltam ránézek a felvételekre, mivel néhány héttel az előtt, több mint egy millióért felszereltettem egy rejtett kamerarendszert. Gyakorlatilag az egész épületet bekameráztattam titokban. Nem a munkatársaimat akartam kukkolni, csak ilyen helyzetekre akartam felkészülni. Persze nem találtam semmit, mert csak a betörők árnyai látszottak a bejárati ajtó tejüvegén keresztül. Ahogy ott „játszottam” ránéztem régebbi felvételekre is. Ekkor találtam meg az én kis drágám síkosítóit! Az én kedves, szende kis nejemet gyakorlatilag folyamatosan dugták! Volt, hogy csak a raktáros, vagy a titkár, de olyan is volt, hogy egyszerre heten töltötték tele minden lyukát. Minden ott dolgozó faszát magába gyömöszölte. Szerintem az őrkutyával is kefélt volna, ha lett volna ilyen.

Ettől tocsogott a pinája és a segge, nem a vágytól! Én meg boldogan, büszkén nyaltam ki mindezt belőle és imádtam baszni a teleélvezett kurvát.

Azóta megszabadultam tőle és ezt a cégemet felszámoltam. Mindenki az utcára került.

Tehát a topik címében feltett kérdésre a válasz: igen, nagyon jó teleélvezett puncit dugni, de nem mindegy milyen előzmények után.
2015. 07. 07. kedd 16:24  #46
Törölt felhasználó (233340)
Én még dugtam volna a helyedben egy darabig!! smile
(Ez egy válasz Vadmalac üzenetére (2015. 07. 07. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 07. kedd 15:52

Már évek óta együtt voltam a feleségemmel. Nagy szerelem után a hév csökkent, de az érzelem nem. Jöttek a szokásos apróságok. Lakás, kocsi, nyaraló, utazások, stb. Azért, hogy minden meglegyen, elég sokat kellett dolgoznom. A párom ez alatt az egyik cégemnél volt ügyvezető. Neki sokkal lazább volt a feladatköre. Ezt nem is bántam, mert így volt, aki kipihenten várt otthon. Jól megvoltunk. A szexre sem lehetett panasz - legalább is azt gondoltam - mert azért a heti 2-3 alkalom mindig összejött. Tudom, ez nem túl sok, de van ahol ennél kevesebb van.

Pár évvel ezelőtt a gazdasági válság minket is megérintett. Ezért a nejem által vezetett cégemnél gondok adódtak. Nem nagyok, de több törődést igényeltek a napi teendők. Többször előfordult, hogy később ért haza, vagy 1-2 napra el kellett utaznia. Mivel a gazdasági folyamatokkal tisztában voltam, nem gondoltam rosszra. Már csak azért sem, mert a szex egyre jobb és sűrűbb lett.

Amikor hazaért, már bújt is hozzám. Pár perces előjáték után már szinte tocsogott a puncja a vágytól. Imádtam a szitut. Ilyennek már régen nem láttam, csak a kapcsolatunk elején. Élvezettel simogattam a csúszós, kopasz pinácskát és örömmel vettem, mikor a fejem letolva kért meg egy kis orális kényeztetésre. Mohón lefetyeltem a rengeteg előnedvet! Azt is csodálattal állapítottam meg, hogy az addig féltve óvott fenekét is felajánlja vágyaimnak. A szűk popsija is csúszott, így szinte erőlködés nélkül tudtam felnyársalni.

Ez az állapot hónapokig tartott. Egy nap viszont be akartak törni a céghez. A riasztó bejelzett, de nem volt idejük elvinni semmit, csak megfeszegették az ajtót. Mivel a nejem éppen Bécsben tárgyalt, engem hívtak ki a biztonságiak, visszazárni és aláírni a jegyzőkönyvet.

Ha már ott voltam, gondoltam ránézek a felvételekre, mivel néhány héttel az előtt, több mint egy millióért felszereltettem egy rejtett kamerarendszert. Gyakorlatilag az egész épületet bekameráztattam titokban. Nem a munkatársaimat akartam kukkolni, csak ilyen helyzetekre akartam felkészülni. Persze nem találtam semmit, mert csak a betörők árnyai látszottak a bejárati ajtó tejüvegén keresztül. Ahogy ott „játszottam” ránéztem régebbi felvételekre is. Ekkor találtam meg az én kis drágám síkosítóit! Az én kedves, szende kis nejemet gyakorlatilag folyamatosan dugták! Volt, hogy csak a raktáros, vagy a titkár, de olyan is volt, hogy egyszerre heten töltötték tele minden lyukát. Minden ott dolgozó faszát magába gyömöszölte. Szerintem az őrkutyával is kefélt volna, ha lett volna ilyen.

Ettől tocsogott a pinája és a segge, nem a vágytól! Én meg boldogan, büszkén nyaltam ki mindezt belőle és imádtam baszni a teleélvezett kurvát.

Azóta megszabadultam tőle és ezt a cégemet felszámoltam. Mindenki az utcára került.

Tehát a topik címében feltett kérdésre a válasz: igen, nagyon jó teleélvezett puncit dugni, de nem mindegy milyen előzmények után.
2015. 07. 07. kedd 15:52  #45
Vadmalac Vadmalac

2015. 07. 07. kedd 09:48  #44
Ragazza Ragazza
Szeretjük smile
2015. 07. 07. kedd 06:52  #43
Törölt felhasználó (1083962)
aztán megint televágni!
2015. 07. 07. kedd 05:33  #42
Törölt felhasználó (974612)
én imádom ha teli lövik a feleségem és a tocsogó punciát dugni utána
2015. 07. 07. kedd 04:27  #41
Törölt felhasználó (915896)
Na ezt mi is imádjuk sajna csak egyszer-kétszer jött még csak össze de nem adjuk fel,mél fogunk ilyet csinálni smile
Imádom az érzést ahogy a párom már rosszalkodott és aztén pedig én jövök és még rátöltök egy adaggal én is smile
Hmmmmmm!!
/ 55