Én! Imádom, az eggyik legjobb dolog, más után a teleélvezett puncit megdugni!
Hello!Kerestek is pasit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 04. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1091742)
2015. 08. 04. kedd 22:06
nagyon izgató mikor a feleségembe élvezik a fickó és én utána nyalom és csak aztán dugom nagyon jó vágy fokozó és a feleségemnek is tetszik csak egy nagy farkú fiút szeretne a feleségem mert ennek sajna kicsi de megteszi
nagyon izgató mikor a feleségembe élvezik a fickó és én utána nyalom és csak aztán dugom nagyon jó vágy fokozó és a feleségemnek is tetszik csak egy nagy farkú fiút szeretne a feleségem mert ennek sajna kicsi de megteszi
Gecis puncit dugni se rossz, de őszintén, talán nyalni még izgalmasabb...
)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szia! Hm. izgi amit írtál. Ismerkedhetnénk :P Én is átélnék veled ilyet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (1027102)
2015. 07. 29. szerda 11:43
Én szeretem,ha tele van a puncim.
A legutóbbi szexkor is teleélvezték. Mivel a barátommal nemrég szakítottunk, és még van fogamzásgátlóm kihasználom a lehetőséget!
Készült róla kép is, és arról is ahogyan leszoptam a farkát...
Most éppen egy új menetre készülünk...
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok!
Számomra rendkívül izgató a 2 pasi 1 hölgy felállásnál ha a punciban van 2 farok és mindkettő teleélvezi.
Őrült élmény az összes résztvevőnek de különösen a hölgynek.
Számomra rendkívül izgató a 2 pasi 1 hölgy felállásnál ha a punciban van 2 farok és mindkettő teleélvezi.
Őrült élmény az összes résztvevőnek de különösen a hölgynek.
Jól hangzik, megoszthatnád velünk a képeket, hogy mi is "átélhessük" amit Te
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1027102)
2015. 07. 29. szerda 11:43
A legutóbbi szexkor is teleélvezték. Mivel a barátommal nemrég szakítottunk, és még van fogamzásgátlóm kihasználom a lehetőséget!
imádom, főleg ha a partnerem megfelelő hozzá
![violent](images/smilies/violent.gif)
Engem nagyon izgat ez a téma!
Én éltem együtt egy házaspárral ahol a férj könyörgött hogy élvezzek a nejébe.Ez elsőre nagyon furcsa volt,de hogy sokszor csináltuk nagyon megszeretem.
Imádom amikor tele élvezem a Nőt és a Párja utánam dugja meg úgy gecisen a punciját!
A tudat nagyon felizgat!
Én éltem együtt egy házaspárral ahol a férj könyörgött hogy élvezzek a nejébe.Ez elsőre nagyon furcsa volt,de hogy sokszor csináltuk nagyon megszeretem.
Imádom amikor tele élvezem a Nőt és a Párja utánam dugja meg úgy gecisen a punciját!
A tudat nagyon felizgat!
Sziasztok !
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
![violent](images/smilies/violent.gif)
szép a puncid!! beszámoló?
Nem abrandoznikell ki kell probalni isteni dolog mind ketreszrol !
Szívesen kipróbálnám én is milyen lehet egy teleélvezett puncit dugni!
Én telelövetnélek akár 4-5 nagy fasszal is mielött kélyesen elélvezek a gecis kis puncidban..
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!
Szeretnék ilyen partnert,aki másokkal is teletöltetne
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Jó is az!!!
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 07. 25. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Valódi finomság....!
Én nyalni szeretem,és kövezzetek meg érte!