Sziasztok!Mikor mehetek?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 09. 16. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Feltoltetnem a parom puncijat ? bohozamu ferfiakkal !
Azt hiszem, aki kipróbálhatta mindezt célirányosan vagy véletlenül - és mindezt emberi mentális viszonyok közepette, (- tehát nem kaland, meg efféle hanem rendes, tartós és atombiztos felállás!) annak nagy élmény, valami új, érdekes élményt adhatott így megkedvelhette. Ahogyan én is.
Voltam egy házaspáros harmadik tagja. (Nem innen, sőt nem is netes ismerkedés alapján hanem hétköznapi baráti alapokról indulva.)
Itt történt az eleinte viszonylag rendszeresen, hogy a férj státuszban lévő barát, rendre előre engedett... Aztán egyszer az történt, hogy valahogy mindez fordítva alakult. Legelőször egy pillanatra fura volt, de kicsit sem volt rossz, sőt!! Ők meg kicsit aggódtak, hogy ez nekem nem lesz jó - vagy valami efféle. De sikerült hamar megnyugtatnom őket, hogy semmi ilyesmiről nincsen szó. Aztán később már nem is volt fontos a sorrend, a lényeg az volt, hogy a hármasunk hölgye a szokásos (két fős felállásnál nagyobb) örömökhöz jusson, így pedig mi fiúk is...
Voltam egy házaspáros harmadik tagja. (Nem innen, sőt nem is netes ismerkedés alapján hanem hétköznapi baráti alapokról indulva.)
Itt történt az eleinte viszonylag rendszeresen, hogy a férj státuszban lévő barát, rendre előre engedett... Aztán egyszer az történt, hogy valahogy mindez fordítva alakult. Legelőször egy pillanatra fura volt, de kicsit sem volt rossz, sőt!! Ők meg kicsit aggódtak, hogy ez nekem nem lesz jó - vagy valami efféle. De sikerült hamar megnyugtatnom őket, hogy semmi ilyesmiről nincsen szó. Aztán később már nem is volt fontos a sorrend, a lényeg az volt, hogy a hármasunk hölgye a szokásos (két fős felállásnál nagyobb) örömökhöz jusson, így pedig mi fiúk is...
Én is imádok tocsogni benne!
Én nagyon főleg ha nem pár csepp megy bele, de csak dugni nyalni nem
Sziasztok! Én feltőlteném! Merre vagytok????
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 09. 05. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 05. szombat 10:34
ma este kitolti fel asszonykam csuprat . parokat bi fiukat varunk ?
ma este kitolti fel asszonykam csuprat . parokat bi fiukat varunk ?
Engem az a tudat izgat ha egy pár Hölgy tagját tele spriccelem és utánam meg a párja nyalja ki vagy dugja meg!
én ki is szeretem nyalni utána belőle!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én is szeretek!! Természetesen a páros férfi tagja és a képeken láthatót , de még mielőtt megrohannának minket az itt próbálkozó férfinépek, már van állandó harmadik
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (1027102)
2015. 08. 17. hétfő 14:30
Köszi!
Valamikor teszek fel képet a teleélvezett puncimról!
Kíváncsian várjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 17. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 17. hétfő 14:30
Köszi!
Köszi!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 16. vasárnap 06:38
Ide tudsz képet felrakni:
http://www.goldengate.hu/forum/tema/42-Keptar-sajat-fotokkal-c- hateseknek-es-forumosoknak
http://www.goldengate.hu/forum/tema/42-Keptar-sajat-fotokkal-c- hateseknek-es-forumosoknak
megtenném nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 04. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1091742)
2015. 08. 04. kedd 22:06
nagyon izgató mikor a feleségembe élvezik a fickó és én utána nyalom és csak aztán dugom nagyon jó vágy fokozó és a feleségemnek is tetszik csak egy nagy farkú fiút szeretne a feleségem mert ennek sajna kicsi de megteszi
gyere
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 02:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1120622)
2015. 08. 16. vasárnap 02:17
Nagyon szeretnék erre találni egy szimpatikus párt!Ehhez nagy fokú bizalom kell!
Ide tudsz képet felrakni:
http://www.goldengate.hu/forum/tema/42-Keptar-sajat-fotokkal-c- hateseknek-es-forumosoknak (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.goldengate.hu/forum/tema/42-Keptar-sajat-fotokkal-c- hateseknek-es-forumosoknak (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 14:07
Ismét megkapta a puncim!
Ugyanazzal a sráccal voltam most is. Ezúttal jól telelőtte... Ide lehet képet tenni?
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nagyon szeretnék erre találni egy szimpatikus párt!Ehhez nagy fokú bizalom kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 15:19
Egy bi pár kellene neked!
Szerintem itt találsz!
Egy bi pár kellene neked!
Szerintem itt találsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1120622)
2015. 08. 15. szombat 14:57
Engem izgat az a tudat hogy egy szimpatikus Párnál tele élvezhetem a Hölgyet és utánam meg a Párja nyalja ki vagy úgy dugja meg!De szeretem azt is hogy a Férfi szájába adhatom a farkamat!
Engem izgat az a tudat hogy egy szimpatikus Párnál tele élvezhetem a Hölgyet és utánam meg a Párja nyalja ki vagy úgy dugja meg!De szeretem azt is hogy a Férfi szájába adhatom a farkamat!
Azt előtte megkaptam...
(Ez egy válasz pervpasi üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)