Én is kedvelem, amikor megtölthetetk egy feleséget, és utána a spermától tocsogó puncijába merül el a férj..
Imàdom ha telelövik a nejem,szeretek második lenni és érezni a tocsogó puncit
ez igazán izgi
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2017. 01. 27. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2017. 02. 10. péntek 08:45
A férjem imád második lenni. Nem hármasban csináljuk, hanem randi után, zuhanyzás nélkül megyek haza hozzá és azonnal szeretkezünk. Az orális szexet sem utasítja el, ha voltam előtte valakivel.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2017. 02. 10. péntek 08:45
A férjem imád második lenni. Nem hármasban csináljuk, hanem randi után, zuhanyzás nélkül megyek haza hozzá és azonnal szeretkezünk. Az orális szexet sem utasítja el, ha voltam előtte valakivel.
nalu
nk kotelezo be spriccelni mert a parom ugy szeret bennemlenni !!!
nk kotelezo be spriccelni mert a parom ugy szeret bennemlenni !!!
Fincsi is az
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nagyon szeretek
Engem az izgat ha megtölthetem a feleség punciját.A tudat hogy a párja utánam lüktet benne az nagyon izgató!
Irigylem a pasikat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1110782)
2016. 01. 31. vasárnap 18:14
Nálunk így folyik a tele élvezés! Mi nagyon szeretjük!
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_content/2/8/0/280952/280952_006.jpg)
Nagyon jó érzés! Bármikor újra átélném!
Nejedet,barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
Tapasztaltad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 25. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 01. 25. szerda 20:25
Nagyon sokan
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Nagyon sokan
Ne legyél primitív,csupán nagyvonalakban az élet valóságát írtam le,szerintem nincs ezzel semmi baj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 01. 19. csütörtök 14:37
Pfffúúú....
Majd minden hozzászólásban leírom ugyanazt, amit előzőleg.
Értem, akkor az előbb nem írtál semmit. Vágom.
![buck](images/smilies/buck.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Pfffúúú....
(Ez egy válasz palika71 üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
2017. 01. 19. csütörtök 14:34
Mindig a legutolsót kell figyelembe venni,mert az felülírja az összes többi előzőt. Ez az élet minden területén igaz.
Mindig a legutolsót kell figyelembe venni,mert az felülírja az összes többi előzőt. Ez az élet minden területén igaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 14:30
Korábban pedig arról írtam, hogy biztos van kivétel, de a többség ilyen. Elég az oldalt olvasni.
Értő olvasás!
Értő olvasás!
Korábban pedig arról írtam, hogy biztos van kivétel, de a többség ilyen. Elég az oldalt olvasni.
Értő olvasás! (Ez egy válasz palika71 üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Értő olvasás! (Ez egy válasz palika71 üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 14:21
Ez egy hatalmas,nagy butaság! Tini korom óta szeretem és szó nincs róla,hogy olyankor elvágnák a férfit,most is ugyanúgy kinyalom belőle a spermát,mint 30 évvel ezelőtt.
Ez egy hatalmas,nagy butaság! Tini korom óta szeretem és szó nincs róla,hogy olyankor elvágnák a férfit,most is ugyanúgy kinyalom belőle a spermát,mint 30 évvel ezelőtt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 18. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 16:32
Az megint más, ha váratlanul jön.
Én is szoktam mondani a páromnak, hogy jól teleélvezem a punciját, aztán jól kinyalom. De élvezés után már nem is kívánom az egészet. Vagy szopás közben megkérem, hogy most a szájába menjek el, majd smároljon le. Szegény pedig azt hiszi, hogy csak "kibaszok" vele, így akarom rávenni, hogy a szájába és nyelje le. Pedig nem így van, ezt már megbeszéltük.
Ha váratlan volna és úgy tesz mint aki lenyelte, majd jönne oda csókért, akkor lehet nem volna gond. Korábban, előtte jártam már így másik lánnyal.
Orgazmus után olyan, mintha elvágnák a férfit. Még néha bűntudatom is.
Én is szoktam mondani a páromnak, hogy jól teleélvezem a punciját, aztán jól kinyalom. De élvezés után már nem is kívánom az egészet. Vagy szopás közben megkérem, hogy most a szájába menjek el, majd smároljon le. Szegény pedig azt hiszi, hogy csak "kibaszok" vele, így akarom rávenni, hogy a szájába és nyelje le. Pedig nem így van, ezt már megbeszéltük.
Ha váratlan volna és úgy tesz mint aki lenyelte, majd jönne oda csókért, akkor lehet nem volna gond. Korábban, előtte jártam már így másik lánnyal.
Orgazmus után olyan, mintha elvágnák a férfit. Még néha bűntudatom is.
![alien](images/smilies/alien.gif)