Húúú pedig az nagyon jó lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 18. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2016. 01. 18. hétfő 08:29
Mi is szeretjük!Felesègem talált egy barit magának vastag pènisszel aki rendesen megcsinálja telèlèlvezi kètszer,de sajnos nős ès csak havonta jon
Tele vernem barki puncijat
Mi is szeretjük!Felesègem talált egy barit magának vastag pènisszel aki rendesen megcsinálja telèlèlvezi kètszer,de sajnos nős ès csak havonta jon
De jó lenne most egy pár hölgy tagját egymás után tele lövöldözni!
Engem izgat a tudat hogy az én gecimben basszák meg feleségüket a férjek!
(Moderálva: Nem társkereső!)
Engem izgat a tudat hogy az én gecimben basszák meg feleségüket a férjek!
(Moderálva: Nem társkereső!)
Én szeretem.Illetve szeretjük . Különösen akkor ha előttem élvez a barátunk a párom puncijába és én utána dugom meg. Jól csúszik olyankor.
Kedves párt ,hölgyet kényeztetnék,szenvedélyes szexre vágyik jelentkezzen.
Leveleket privátban,szeretnél többet megtudni kérdez!
Leveleket privátban,szeretnél többet megtudni kérdez!
Hmmm.
Én is kipróbálnám! Elsőnek is és másodiknak is bele élveznék egy punciba
Én is kipróbálnám! Elsőnek is és másodiknak is bele élveznék egy punciba
![smile](images/smilies/smile.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Nagyon kellemes egy pár hölgy tagját úgy tele élvezi, hogy közbe a párja végig nézi, és utána ö is teli élvezi!
Ha a hölgy még kívánja, akkor még egy ílyen menetet adni neki! Akkor már tele szokott lenni! Nagyon tocsogós!
Ha a hölgy még kívánja, akkor még egy ílyen menetet adni neki! Akkor már tele szokott lenni! Nagyon tocsogós!
Meg kell valósítani a vágyakat
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (434177)
2015. 12. 09. szerda 17:21
Egész eddig azt hittem csak én vagyok ilyen perverz
Szóval csajként fantáziálok szex közben arról, hogy jön a pasi , belém élvez, jön a következő és az is..és igy tovább
....
hmmmm
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szóval csajként fantáziálok szex közben arról, hogy jön a pasi , belém élvez, jön a következő és az is..és igy tovább
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
hmmmm
jol latod ,fele sem igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 18. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Törölt felhasználó (893066)
2015. 12. 18. péntek 06:47
Amiket itt olvasok,annak ha a fele igaz,akkor nem ártana időnkênt ellátogatnotok egy HIV,Hepatitis,Szifilis szűrésre!!
![heureka](images/smilies/heureka.gif)
az fini ha mar teli van love...foleg ha idegen pasi lovi tele elottem
Én is imádom
A legjobb érzés a világon, és párom is pillanatok alatt elmegy ha a gecis punciját dugom. Nagyon be tudott rá indulni.
![buck](images/smilies/buck.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Imádom mikor tele van van élvezve a punci és ugy rakom bele a farkam, Többen telerakni egy puncit az a legjobb.
Egy ilyen punciért utazni is hajlandó vagyok sokszor.
Egy ilyen punciért utazni is hajlandó vagyok sokszor.
Imádok tele élvezett puncit dugni, de abba is benne vagyok, ha a pár férfi tagja után én is tele élvezhetem a puncit!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
enis szeretem ugy dugni a csajom ha valaki tele veri söt én szeretem belöle ki nyalni jó lenne már egy pali aki jönne hozánk