![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Jodolg is az ! mi szeretjuk .nameg a 2 farok a punciba !
Amiket itt olvasok,annak ha a fele igaz,akkor nem ártana időnkênt ellátogatnotok egy HIV,Hepatitis,Szifilis szűrésre!!
![heureka](images/smilies/heureka.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
2015. 12. 11. péntek 10:14
párom is imád ugy dugni ha elötte más belém élvezhetett és bevallom nekem is jól esik ugy
Én szívesen lennék akár az első is!Izgat a tudat hogy az én gecimben basznának meg!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (434177)
2015. 12. 09. szerda 17:21
Egész eddig azt hittem csak én vagyok ilyen perverz
Szóval csajként fantáziálok szex közben arról, hogy jön a pasi , belém élvez, jön a következő és az is..és igy tovább
....
hmmmm
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szóval csajként fantáziálok szex közben arról, hogy jön a pasi , belém élvez, jön a következő és az is..és igy tovább
hmmmm
Szivesen beállnék a sor végére!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
....
hmmmm
hmmmm
Segítetek ?
![smile](images/smilies/smile.gif)
....
hmmmm
hmmmm
szívesen meg töltenélek én is.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2015. 12. 11. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 11. péntek 10:14
párom is imád ugy dugni ha elötte más belém élvezhetett és bevallom nekem is jól esik ugy
Szívesen elmennék most, akár elsőnek, akár másodiknak egy szimpatikus pár, hölgy tagjának a puncijába!
Sziasztok!
Még nem volt ilyenben részem de szívesem benne lennék egy párral,szerintem nagyon izgató lehet.
Még nem volt ilyenben részem de szívesem benne lennék egy párral,szerintem nagyon izgató lehet.
egy hazibuliba 2 csajt 6 dugtunk jó részegek voltak.én egy kicsit a háttérbe szorultam és amikor a többiek végeztek elkezdtem nyalni az egyik csaj vörösre baszott punciját nem volt gecis csak nagyon nedves ezt végignézte az egyik srác és amikor én nyaltam a csajt ő közbe fogdoszni kezdett és simogatni én nagyon részeg voltam és hagytam magam . amikor elkezdtem dugni a csajt mögém lépett és becsúsztatta egy darabig csinálta majd szoptatta majd a végén a csajt én rendesen teleélveztem jutott a hasára is és a punci köré a srác pedig kinyalta a spermám a csaj pinájából és finoman mindenhonnan és azt mondta utána nakem hogy nagyon izlett a spermám,,
sziasztok! szivesen mennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 30. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1138462)
2015. 10. 30. péntek 18:18
A férjem párszor végignézte ahogy megdugnak,és teleélvezik a puncim, perverz igaz, de baromira izgató a tudat hogy egy másik férfi tölti meg a puncim.Utánna mindig hatalmasat szeretkezünk. Kár hogy csak ritkán van rá alkalom, nehéz megbízható "normális" partnert találni.
Oh, azok a régi szép idők, amikor benne voltunk a gyerekprojektekben, s volt lehetőség újra és újra kedveskedni a kedvesem teleélvezett puncijának! Csodás érzés, csodás látvány!
Ez mind a mai napig kedves, inspiráló emlék, kár, hogy nem fog újra megvalósulni, míg el nem érkezik a menopauza… Hiába, minden kornak meg van a maga szépsége, akár friss, akár újra felfedezett az a „szépség”…
Ez mind a mai napig kedves, inspiráló emlék, kár, hogy nem fog újra megvalósulni, míg el nem érkezik a menopauza… Hiába, minden kornak meg van a maga szépsége, akár friss, akár újra felfedezett az a „szépség”…
Engem is egyre jobban izgat ez a téma. Eddig csak úgy volt hogy anno a fogadott fiúval ketten dugtuk a párom úgy hogy rajtam háttal feküdt a popsiában voltam, a másik gumival punciba volt és(gyors) élvezésnél lehúzta. A hasára és a puncira engedte. Ezután odanyúltam simogatni-ujjazni közben,majd átraktam oda. Ilyen hévvel ritkán elveztünk mint akkor, forró tocsogós volt,nem is bírtam túl sokáig,én bele mentem. Gumi nélkül nem szexeltünk 3.-al még,de azóta megbeszéltük hogy megfelelő pasival ha lesz (ami ritka mint a fehérholló) megcsináljuk hogy ketten egyszerre belemegyünk... Most kényszerszünet van nálunk kicsit,de addig is (hetero) párral bennelennék
....
hmmmm
hmmmm
Nagy vágyam nekem is hogy kinyaljam miután tele élvezem,elszáll a vágy mire végzek.És nem tudom hogy reagálna a párom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 04. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1143092)
2015. 12. 04. péntek 20:49
én kiszoktam nyalni a páromból....
Egyszer egy párnál jártam, itt ismertem meg őket az oldalon.
Két éve júliusban elmentem hozzájuk, a feleség egy csini harmincas volt, gyönyörű feszes cicikkel. Én egy picit nehezen indultam be, a feleség kitartóan szopott, míg a férj hátulról kefélte és elsült. Kihúzta a farkát és elindult a fürdőszoba felé, közben a feleség hanyatt feküdt és én húztam egy gumit. Fura érzés volt, de felizgatott, hogy úgy van a farkam egy punciban, hogy egy másik férfi előtte teleélvezte előttem. Azóta sokszor maszturbálok arra a gondolatra, hogy előttem dugja a pasi a párját, teleélvezi kiadósan, kihúzza és én pedig már tolom is be az enyémet és én is belespriccelek.
Saját spermád, vagy másét is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 04. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1143092)
2015. 12. 04. péntek 20:49
én kiszoktam nyalni a páromból....
Szia, írtam üzenetet egy pár hete, de válaszra sem méltattatok