Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

2015. 12. 04. péntek 20:49  #160
Törölt felhasználó (1143092)
én kiszoktam nyalni a páromból....
2015. 12. 03. csütörtök 07:21  #159
man2000 man2000
Szívesen töltenék!!!
2015. 11. 28. szombat 16:29  #158
Törölt felhasználó (901347)
Ezt mi is kipróbálnánk! wink
2015. 11. 28. szombat 15:51  #157
Márton3 Márton3
Ha más által van teleélvezve akkor semmiképp, max az análnál, de a sajátom után persze worship
2015. 11. 27. péntek 20:08  #156
friendlyman friendlyman
Nincs annál jobb amikor látod beleélvezni a puncijába és amikor kihúzza kibuggyan a sperma és te utána bedugod a frissen dugott lucskos punciba.
2015. 11. 27. péntek 15:08  #155
Törölt felhasználó (911565)
Én is imádom ha egy feleségbe élvezhetek és utánam a párja bassza meg őt! Esetleg engem meg leszopna?
2015. 11. 26. csütörtök 17:31  #154
Törölt felhasználó (1217282)
Ki nem? beka2
2015. 11. 26. csütörtök 08:59  #153
Törölt felhasználó (974612) VIP
az isteni igen....
2015. 11. 26. csütörtök 08:52  #152
szexpartnert szexpartnert
Én is imádok tele élvezett puncit dugni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. 11. 23. hétfő 16:06  #151
Szokratesz Szokratesz
Biztonsági okból ez volt a helyes, úgyhogy ne nagyon bánd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 22. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1211152)
2015. 11. 22. vasárnap 23:01
Sziasztok!

Fiatalon az első komoly barátnőmmel többször megtörtént, hogy egy éjszaka több menetet lenyomtunk. Én viszonylag hamar elsültem, viszont hamar újratöltöttem. Ha beleélveztem a puncijába, Ő nem ment egyből takarítani, hanem feküdtünk egymás mellet és beszélgettünk. Nekem nem kellet egy negyedóra sem ismét álltam és dugtunk. Ott többször átéltem a teleélvezett pina dugásának örömét. Persze akkor azt nem értékeltem annyira mint most. Azóta nem dugtam gecis puncit. Viszont volt egy kihagyott esetem, igaz itt nekem az lett volna a dolgom, hogy én szolgáltassam a teleélvezett puncit, és más élvezze a gyümölcsét.
Egy másik társkeresőn megismerkedtem egy párral, akikkel találkoztam is. A találkozás egy nyári estén történt a szabadban sötétedés környékén. A korábbi tapasztalataimat figyelembe véve gondoltam úgy sem jönnek el. Kicsit késve még is eljöttek. Az volt megbeszélve, hogy a lány leszop mind kettőnket, nyeli a nedűt majd távozunk. Én úgy készültem a dologra, hogy napokig nem csapoltam le a gyíkot. Tudtam, hogy így nem fogom bírni sokáig, de cserébe egy jó adagot szolgáltatok. Persze ilyen új helyzetekben még gyorsabb vagyok. Egy kis beszélgetés után a lány elkezdett felváltva szopni. Majd összeérintette a makkunkat és úgy próbált szopni. Én ettől úgy beindultam, hogy egyből elélveztem. Persze a párja még sehol sem volt. Mint már írtam, hamar újra éledek. Így is volt. Ismét szopni kezdet engem is. Most már tovább bírtam, de még így is hamarabb elmentem mint a párja. A fiú is beindult és többet akart. Elkezdte hátulról dugni a lányt. Közben én vertem a farkam, hogy ismét munkára lehessen fogni. A srác kérte, hogy dugjam meg a barátnőjét, és mivel gyorstüzelő vagyok élvezzek belé, ő majd utánam dugja a gecis pinát, majd beleélvez ő is. Ebbe én akkor nem mentem bele biztonsági okokra hivatkozva. Azt hiszem most már megtenném.
2015. 11. 22. vasárnap 23:01  #150
Törölt felhasználó (1211152)
Sziasztok!

Fiatalon az első komoly barátnőmmel többször megtörtént, hogy egy éjszaka több menetet lenyomtunk. Én viszonylag hamar elsültem, viszont hamar újratöltöttem. Ha beleélveztem a puncijába, Ő nem ment egyből takarítani, hanem feküdtünk egymás mellet és beszélgettünk. Nekem nem kellet egy negyedóra sem ismét álltam és dugtunk. Ott többször átéltem a teleélvezett pina dugásának örömét. Persze akkor azt nem értékeltem annyira mint most. Azóta nem dugtam gecis puncit. Viszont volt egy kihagyott esetem, igaz itt nekem az lett volna a dolgom, hogy én szolgáltassam a teleélvezett puncit, és más élvezze a gyümölcsét.
Egy másik társkeresőn megismerkedtem egy párral, akikkel találkoztam is. A találkozás egy nyári estén történt a szabadban sötétedés környékén. A korábbi tapasztalataimat figyelembe véve gondoltam úgy sem jönnek el. Kicsit késve még is eljöttek. Az volt megbeszélve, hogy a lány leszop mind kettőnket, nyeli a nedűt majd távozunk. Én úgy készültem a dologra, hogy napokig nem csapoltam le a gyíkot. Tudtam, hogy így nem fogom bírni sokáig, de cserébe egy jó adagot szolgáltatok. Persze ilyen új helyzetekben még gyorsabb vagyok. Egy kis beszélgetés után a lány elkezdett felváltva szopni. Majd összeérintette a makkunkat és úgy próbált szopni. Én ettől úgy beindultam, hogy egyből elélveztem. Persze a párja még sehol sem volt. Mint már írtam, hamar újra éledek. Így is volt. Ismét szopni kezdet engem is. Most már tovább bírtam, de még így is hamarabb elmentem mint a párja. A fiú is beindult és többet akart. Elkezdte hátulról dugni a lányt. Közben én vertem a farkam, hogy ismét munkára lehessen fogni. A srác kérte, hogy dugjam meg a barátnőjét, és mivel gyorstüzelő vagyok élvezzek belé, ő majd utánam dugja a gecis pinát, majd beleélvez ő is. Ebbe én akkor nem mentem bele biztonsági okokra hivatkozva. Azt hiszem most már megtenném.
2015. 11. 22. vasárnap 15:55  #149
Törölt felhasználó (1213682)
A legfinomabb !!!!!!!!!!!!!!!4
2015. 11. 20. péntek 09:28  #148
Imádok igazi ínyenc párhoz menni! Na nem egy alkalommal! Ha tele szabad élvezni a szép puncit, és a párja utána szívesen hancúrozik farkával az általam tele élvezett punciba!!! Ha ö is tele élvezi, szívesen ki is nyalom utána!
2015. 11. 16. hétfő 13:01  #147
Törölt felhasználó (1120622)
Én szívesen megyek Párokhoz.Nagyon izgat a tudat hogy az én gecimben basznak idegen feleségeket a férjük!
Éltem együtt hzp-ral akiknek egyik kedvencük ez volt!
2015. 11. 10. kedd 09:31  #146
Törölt felhasználó (1142182)
Szia!Milyen csaj érdekel hozzánk jöhetnél jól telerakni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1046162)
2015. 07. 29. szerda 19:08
Sziasztok !
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját! lookaround violent
2015. 11. 09. hétfő 14:26  #145
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni!!!
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 12:51
Én imádom nincs ennél izgatóbb dolog. Látni ahogy beleélveznek és utána megdugni
2015. 11. 09. hétfő 12:51  #144
friendlyman friendlyman
Én imádom nincs ennél izgatóbb dolog. Látni ahogy beleélveznek és utána megdugni
2015. 11. 08. vasárnap 15:26  #143
deep79 deep79
Még pályafutásom elején (18 voltam)egy kis ABC-ben dolgoztam alkalmilag,sok nővel együtt.Nagyon meglepődtem, mikor egyik kolléganőm aki akkor kb 30 lehetett, a hátamat simogatva közölte, hogy szívesen találkozna velem munkaidőn kívül..nagyon félénk voltam még,éppen csak nem szűz, de azért nem hagytam ki és a nőci autójàban megesett a dolog...óvszer nélkül akart szexelni, de csak utána mondta el miért..a férje várja otthon, hogy megdugassa a spermás pináját..nekem ez akkor még nagyon extrém volt,most már megértem smile utána mesélte,hogy a párja annyira izgatott volt,hogy szinte ahogy bedugta azonnal eldurrant a lucskos punciba..Nekem akkor még az ilyesmi olyan durvának tűnt,hogy nem is dugtunk többet..bezzeg ha ma lenne ilyesmi.. smile
2015. 11. 02. hétfő 07:56  #142
Én is voltam egy nagyon kellemes párral, ahol a hölgy puncijába lehetett élvezni, majd a férje kényeztette a hölgyet!
Olyan izgstó látvány volt, hogy újra ágaskodni kezdett a farkam! Ezek után egy kecsed mozdulattal, már megint az én farkamon lovagolt a hölgy! Dokáig nem bírtam, és újra tele élveztem! A férj az egészet megkoronázta azzal, hogy egy hatalmas puszival értékelte, a gyönyörü tele élvezett puncit! Nagyon kellemes este volt!
2015. 10. 30. péntek 18:18  #141
Törölt felhasználó (1138462)
A férjem párszor végignézte ahogy megdugnak,és teleélvezik a puncim, perverz igaz, de baromira izgató a tudat hogy egy másik férfi tölti meg a puncim.Utánna mindig hatalmasat szeretkezünk. Kár hogy csak ritkán van rá alkalom, nehéz megbízható "normális" partnert találni.
/ 55