én kiszoktam nyalni a páromból....
Szívesen töltenék!!!
Ezt mi is kipróbálnánk!
Ha más által van teleélvezve akkor semmiképp, max az análnál, de a sajátom után persze
Nincs annál jobb amikor látod beleélvezni a puncijába és amikor kihúzza kibuggyan a sperma és te utána bedugod a frissen dugott lucskos punciba.
Én is imádom ha egy feleségbe élvezhetek és utánam a párja bassza meg őt! Esetleg engem meg leszopna?
Ki nem?
az isteni igen....
Én is imádok tele élvezett puncit dugni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztonsági okból ez volt a helyes, úgyhogy ne nagyon bánd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 22. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1211152)
2015. 11. 22. vasárnap 23:01
Sziasztok!
Fiatalon az első komoly barátnőmmel többször megtörtént, hogy egy éjszaka több menetet lenyomtunk. Én viszonylag hamar elsültem, viszont hamar újratöltöttem. Ha beleélveztem a puncijába, Ő nem ment egyből takarítani, hanem feküdtünk egymás mellet és beszélgettünk. Nekem nem kellet egy negyedóra sem ismét álltam és dugtunk. Ott többször átéltem a teleélvezett pina dugásának örömét. Persze akkor azt nem értékeltem annyira mint most. Azóta nem dugtam gecis puncit. Viszont volt egy kihagyott esetem, igaz itt nekem az lett volna a dolgom, hogy én szolgáltassam a teleélvezett puncit, és más élvezze a gyümölcsét.
Egy másik társkeresőn megismerkedtem egy párral, akikkel találkoztam is. A találkozás egy nyári estén történt a szabadban sötétedés környékén. A korábbi tapasztalataimat figyelembe véve gondoltam úgy sem jönnek el. Kicsit késve még is eljöttek. Az volt megbeszélve, hogy a lány leszop mind kettőnket, nyeli a nedűt majd távozunk. Én úgy készültem a dologra, hogy napokig nem csapoltam le a gyíkot. Tudtam, hogy így nem fogom bírni sokáig, de cserébe egy jó adagot szolgáltatok. Persze ilyen új helyzetekben még gyorsabb vagyok. Egy kis beszélgetés után a lány elkezdett felváltva szopni. Majd összeérintette a makkunkat és úgy próbált szopni. Én ettől úgy beindultam, hogy egyből elélveztem. Persze a párja még sehol sem volt. Mint már írtam, hamar újra éledek. Így is volt. Ismét szopni kezdet engem is. Most már tovább bírtam, de még így is hamarabb elmentem mint a párja. A fiú is beindult és többet akart. Elkezdte hátulról dugni a lányt. Közben én vertem a farkam, hogy ismét munkára lehessen fogni. A srác kérte, hogy dugjam meg a barátnőjét, és mivel gyorstüzelő vagyok élvezzek belé, ő majd utánam dugja a gecis pinát, majd beleélvez ő is. Ebbe én akkor nem mentem bele biztonsági okokra hivatkozva. Azt hiszem most már megtenném.
Fiatalon az első komoly barátnőmmel többször megtörtént, hogy egy éjszaka több menetet lenyomtunk. Én viszonylag hamar elsültem, viszont hamar újratöltöttem. Ha beleélveztem a puncijába, Ő nem ment egyből takarítani, hanem feküdtünk egymás mellet és beszélgettünk. Nekem nem kellet egy negyedóra sem ismét álltam és dugtunk. Ott többször átéltem a teleélvezett pina dugásának örömét. Persze akkor azt nem értékeltem annyira mint most. Azóta nem dugtam gecis puncit. Viszont volt egy kihagyott esetem, igaz itt nekem az lett volna a dolgom, hogy én szolgáltassam a teleélvezett puncit, és más élvezze a gyümölcsét.
Egy másik társkeresőn megismerkedtem egy párral, akikkel találkoztam is. A találkozás egy nyári estén történt a szabadban sötétedés környékén. A korábbi tapasztalataimat figyelembe véve gondoltam úgy sem jönnek el. Kicsit késve még is eljöttek. Az volt megbeszélve, hogy a lány leszop mind kettőnket, nyeli a nedűt majd távozunk. Én úgy készültem a dologra, hogy napokig nem csapoltam le a gyíkot. Tudtam, hogy így nem fogom bírni sokáig, de cserébe egy jó adagot szolgáltatok. Persze ilyen új helyzetekben még gyorsabb vagyok. Egy kis beszélgetés után a lány elkezdett felváltva szopni. Majd összeérintette a makkunkat és úgy próbált szopni. Én ettől úgy beindultam, hogy egyből elélveztem. Persze a párja még sehol sem volt. Mint már írtam, hamar újra éledek. Így is volt. Ismét szopni kezdet engem is. Most már tovább bírtam, de még így is hamarabb elmentem mint a párja. A fiú is beindult és többet akart. Elkezdte hátulról dugni a lányt. Közben én vertem a farkam, hogy ismét munkára lehessen fogni. A srác kérte, hogy dugjam meg a barátnőjét, és mivel gyorstüzelő vagyok élvezzek belé, ő majd utánam dugja a gecis pinát, majd beleélvez ő is. Ebbe én akkor nem mentem bele biztonsági okokra hivatkozva. Azt hiszem most már megtenném.
Sziasztok!
A legfinomabb !!!!!!!!!!!!!!!4
Imádok igazi ínyenc párhoz menni! Na nem egy alkalommal! Ha tele szabad élvezni a szép puncit, és a párja utána szívesen hancúrozik farkával az általam tele élvezett punciba!!! Ha ö is tele élvezi, szívesen ki is nyalom utána!
Én szívesen megyek Párokhoz.Nagyon izgat a tudat hogy az én gecimben basznak idegen feleségeket a férjük!
Éltem együtt hzp-ral akiknek egyik kedvencük ez volt!
Éltem együtt hzp-ral akiknek egyik kedvencük ez volt!
Szia!Milyen csaj érdekel hozzánk jöhetnél jól telerakni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1046162)
2015. 07. 29. szerda 19:08
Sziasztok !
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni!!!
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 12:51
Én imádom nincs ennél izgatóbb dolog. Látni ahogy beleélveznek és utána megdugni
Én imádom nincs ennél izgatóbb dolog. Látni ahogy beleélveznek és utána megdugni
Még pályafutásom elején (18 voltam)egy kis ABC-ben dolgoztam alkalmilag,sok nővel együtt.Nagyon meglepődtem, mikor egyik kolléganőm aki akkor kb 30 lehetett, a hátamat simogatva közölte, hogy szívesen találkozna velem munkaidőn kívül..nagyon félénk voltam még,éppen csak nem szűz, de azért nem hagytam ki és a nőci autójàban megesett a dolog...óvszer nélkül akart szexelni, de csak utána mondta el miért..a férje várja otthon, hogy megdugassa a spermás pináját..nekem ez akkor még nagyon extrém volt,most már megértem utána mesélte,hogy a párja annyira izgatott volt,hogy szinte ahogy bedugta azonnal eldurrant a lucskos punciba..Nekem akkor még az ilyesmi olyan durvának tűnt,hogy nem is dugtunk többet..bezzeg ha ma lenne ilyesmi..
Én is voltam egy nagyon kellemes párral, ahol a hölgy puncijába lehetett élvezni, majd a férje kényeztette a hölgyet!
Olyan izgstó látvány volt, hogy újra ágaskodni kezdett a farkam! Ezek után egy kecsed mozdulattal, már megint az én farkamon lovagolt a hölgy! Dokáig nem bírtam, és újra tele élveztem! A férj az egészet megkoronázta azzal, hogy egy hatalmas puszival értékelte, a gyönyörü tele élvezett puncit! Nagyon kellemes este volt!
Olyan izgstó látvány volt, hogy újra ágaskodni kezdett a farkam! Ezek után egy kecsed mozdulattal, már megint az én farkamon lovagolt a hölgy! Dokáig nem bírtam, és újra tele élveztem! A férj az egészet megkoronázta azzal, hogy egy hatalmas puszival értékelte, a gyönyörü tele élvezett puncit! Nagyon kellemes este volt!
A férjem párszor végignézte ahogy megdugnak,és teleélvezik a puncim, perverz igaz, de baromira izgató a tudat hogy egy másik férfi tölti meg a puncim.Utánna mindig hatalmasat szeretkezünk. Kár hogy csak ritkán van rá alkalom, nehéz megbízható "normális" partnert találni.