Én is voltam egy nagyon kellemes párral, ahol a hölgy puncijába lehetett élvezni, majd a férje kényeztette a hölgyet!
Olyan izgstó látvány volt, hogy újra ágaskodni kezdett a farkam! Ezek után egy kecsed mozdulattal, már megint az én farkamon lovagolt a hölgy! Dokáig nem bírtam, és újra tele élveztem! A férj az egészet megkoronázta azzal, hogy egy hatalmas puszival értékelte, a gyönyörü tele élvezett puncit! Nagyon kellemes este volt!
Olyan izgstó látvány volt, hogy újra ágaskodni kezdett a farkam! Ezek után egy kecsed mozdulattal, már megint az én farkamon lovagolt a hölgy! Dokáig nem bírtam, és újra tele élveztem! A férj az egészet megkoronázta azzal, hogy egy hatalmas puszival értékelte, a gyönyörü tele élvezett puncit! Nagyon kellemes este volt!
A férjem párszor végignézte ahogy megdugnak,és teleélvezik a puncim, perverz igaz, de baromira izgató a tudat hogy egy másik férfi tölti meg a puncim.Utánna mindig hatalmasat szeretkezünk. Kár hogy csak ritkán van rá alkalom, nehéz megbízható "normális" partnert találni.
és az én feleségem is imádja a nagy vastag farok telélvezi persze én is szivesen nézem ahogy tömik
kb 6 eve Katat is megtomtek 5 enn kinyilt mita rozsa a puncija nomeg a sok nedu 1ora mulva is tocsogott a draga puncikaja !
Megyek szivesen!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 23. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma valaki aki feltolti a parom lucskos pinajat ?
kiváncsi lennék milyen , kivagyok éhezve
szonbaton voltrá lehetöség páromba bele élveztek én jol kinyaltam hu de jo szex moziban voltunk volt is négy fiu aki megkurta jo volt nézni
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 13. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
hat az utolso 25 evbe jartbenne par !.
Engem izgat az a tudat hogy egy szimpatikus Párnál tele élvezhetem a Hölgyet és utánam meg a Párja nyalja ki vagy úgy dugja meg!De szeretem azt is hogy a Férfi szájába adhatom a farkamat!
sokan megdugták már?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 13. kedd 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 13. kedd 05:20
szia igen szeretik a fiuk foleg a fiatalok jo tuzes lucskos pinaja van az tuti meg szereti is afaszt ezaz igassag !
szia igen szeretik a fiuk foleg a fiatalok jo tuzes lucskos pinaja van az tuti meg szereti is afaszt ezaz igassag !
szép pinája van a nejednek, gondolom szeretik is az idegen fiukák
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 09. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 06:51
Tegnap este joll megtoltottek kedvesem puncijat 2 szer is . ki is lafatyoltam jo finom puncis gecit isteni volt .! keresunk sok spermaval nagy farokkal. nem egy lovetu fiukat ?!
Szia, én lennék ilyen párod. Én is zuglóban lakom, Mogyoródin. A vége felé.Hmmm?
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Syia, ha tényleg akarod, és adsz elérhetőséget,akkor kis idő múlva én tele rakom a te kedvesed puniját. Üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2015. 09. 29. kedd 21:12
Jó lenne ha az én nejemet is teleélveznétek páran elöttem! Tényleg nagyon jó nő, csak ilyenben tuti nem lenne benne..
Tegnap este joll megtoltottek kedvesem puncijat 2 szer is . ki is lafatyoltam jo finom puncis gecit isteni volt .! keresunk sok spermaval nagy farokkal. nem egy lovetu fiukat ?!
Én meg imádok első lenni!Tényleg sok gecivel rendelkezek!
(Moderálva: Email címet a fórumban ne ossz meg.) (Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Moderálva: Email címet a fórumban ne ossz meg.) (Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 09:39
Én a második szeretek lenni, ha már beleélveztek az édes puncijába
En szivesen meg toltenem de ez a franya tavolsag
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
van rá lehetőség
(Ez egy válasz csabi69 üzenetére (2015. 09. 30. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
En igen ha feltoltod a asszonyom muffat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 23. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863633)
2015. 09. 23. szerda 09:24
No és ki szeret teleélvezett puncit nyalni?