kíváncsi lennék a részletekre :-D
(Ez egy válasz vaneck üzenetére (2006. 12. 12. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vaneck üzenetére (2006. 12. 12. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 12. kedd 09:29
szia most a párommal betervezünk egy szilveszteri huncutkodást ,maradandó élmény...
Külömböző huncutkodásra kivácsi lennék én is. Hátha valami jó ötletet kapunk tőletek.
szia most a párommal betervezünk egy szilveszteri huncutkodást ,maradandó élmény...
pl, behajtottunk 1 földútra, félreálltunk, és egy kerékpáros eltekert, de lassított és benézett,
vagy félreálltunk autóval, megállt 1 másil autó, ahogy láttuk, fiatal pár volt, kb 10 másodpercig néztek és mentek tovább, mindkét eset este, sötétben volt,
de volt, hogy nappal erdőben elsétált mellettünk 1 turista srác, 1 olyan helyen voltunk, ahol nem volt rálátása, nem tudott kikerülni, mi épp a motorháztetőn csináltuk:-) bevörösödött és ment tovább:-)
vagy félreálltunk autóval, megállt 1 másil autó, ahogy láttuk, fiatal pár volt, kb 10 másodpercig néztek és mentek tovább, mindkét eset este, sötétben volt,
de volt, hogy nappal erdőben elsétált mellettünk 1 turista srác, 1 olyan helyen voltunk, ahol nem volt rálátása, nem tudott kikerülni, mi épp a motorháztetőn csináltuk:-) bevörösödött és ment tovább:-)
ezt aláírom :-D
(Ez egy válasz keith üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
csak beválalós pár kell hozzá és mehet mindenhol
És itt jönne a lényeg. Miután benéztek mi történt? Megijiedtetek és csomagoltatok, vagy így még izgatóbb lett a dolog? És mindketten láttátok hogy benéztek? Aki benézett az továbbállt vagy maradt tovább nézelődni? És még ezek után mondja valaki, hogy az ördög nem a részletekben lakozik.
Imádom a csoportos szexet, aktívan gyakorlom is, de a nyilvánosság előtt előtt köcsögségnek tartom
szólj legközelebb, megyek fotózni :-D
Hát igen, ha nálunk is gyakrabban lenne fényképezőgép!! autóban már sokszor szexeltünk és majdnem mindig benézett valaki
Most lebuktál.
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 13:03
én nagyon félnék a lebukástól,ugyhogy valószinüleg nem állna fel:(
én nagyon félnék a lebukástól,ugyhogy valószinüleg nem állna fel:(
fotó készült?
szisztok.én és a párom odavoltunk kirándulni,szép erdő,fenyves bozót meg minden,pléd leteritve es egy hatalmasat keféltűnk,akció után láttuk hogy kukkoló is akadt.
jobban akkor érezném, ha velem történt volna :DDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a Duna közelebb van mint Anglia de hova menjek,hogy én se várjak és rám is várjanak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenhol jo de legjobb mással
de jó lett volna ha én is ott lettem volna
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 11. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 11. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
+' is csak van magyar +felelője a dogging-nak:nyílvános szex.
És nem is szégyenlősek....elvégre ez a lényeg(az is biztosan ad vmi plusz adrenalint)
És nem is szégyenlősek....elvégre ez a lényeg(az is biztosan ad vmi plusz adrenalint)