joe! ez most nem terv volt, hanem megtörtént....de miért is ne?...lehet terv is :):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben, nem is hangzik rosszul:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 08:52
eszembe jutott valami... erdőben pasi a fának dölve...én meg térdelve...huhh....csak a kullancsokat kell megnézni utána:D:D:D:D:D
eszembe jutott valami... erdőben pasi a fának dölve...én meg térdelve...huhh....csak a kullancsokat kell megnézni utána:D:D:D:D:D
A kfoldi userek automatikus VIp prefix-e javitasra kerult, elnezest.
Hááát...van némi politikai jelentése és megbélyegző jellege, úgyhogy 110%-osan 1et értek!
Igazad lehet...de már én sem vok mai kakas!
Tom: Én voltam a gyorsabb:-)
Előbb lementeném!
Csak fel ne robbanjon!
Amúgy a husisabb Hölgyeket szeretem!
Ő túl vézna nekem! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 15:47
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/******/bumm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG ]
Köszönetként egy "bombacsaj" neked! :))))))
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/******/bumm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG ]
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott a pont!
Én csak cukkolásként írtam #565-re! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak cukkolásként írtam #565-re! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha az #566 az, akkor ez is az!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked már ez is szex?
Nagyon ki lehetsz éhezve...
Nagyon ki lehetsz éhezve...
Bizonyám!!!
jaj, de cserelnek most veluk Amugy sex egy mozi mosdojaban nyilvanos helynek szamit?
jólvanna...nem jött össze:-(
Jól van na, valaki még járt erre és kitörölte az előző két hozzászólásomat, és láthatóvá tette a képeiket.
(Ez egy válasz wetpanties üzenetére (2004. 10. 10. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 10. vasárnap 19:05
Ez a téma nagyon érdekelne engem is. Szívesen megismerkednék azzal a lánnyal, aki már átélt ilyet, és velem újra átélné. E-mail: wetpanties@freemail.hu
Cumi a 7-esen. meg a 12-esen.
egész héten esett az eső, azaz csütörtökig. nem is ugrottunk le, a rossz idő miatt.