Akkor lesz igazán KIRÁLY, ha neked szurkolunk: BAZD MEEEEG!
(Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 11:39
Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.
Kattints a képre!
Egér+ jobb katt+tulajdonságok.
Üdv!
(Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Egér+ jobb katt+tulajdonságok.
Üdv!
2006. 08. 24. csütörtök 11:39
Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.
Nem temetés közben.Szar ügy lett volna,mert a ravatalózó ajtajában voltunk.
Reggel buli után nincs is jobb a fináléra,főleg ha kocogók is párosulnak hozzá:) (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 19. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Reggel buli után nincs is jobb a fináléra,főleg ha kocogók is párosulnak hozzá:) (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 19. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74101)
2004. 09. 19. vasárnap 20:47
Amit te irtál site cimet ott szó nincs ilyenről.Az egy nagy átverés a javábol.
Üdv mindenkinek,a temető nyílvános helynek számít?:)
A Luppa tavaknál valóban izgalmas volt kefélni, de az egyik alkalommal legalább tíz pasi lett "hirtelen" körülöttünk... A kukkolást is lehetne diszkrétebben csinálni...ha olvassátok Ti, akik ott voltatok...:)
Igen, MI vagyunk a képeken, szeretünk izgi helyekre járni szexelni! :-) Volt már hogy elsétáltak mellettünk, én kicsit zavarban voltam, a feleségem annál jobban élvezte!!!!
:) én szeretem új helyeken és pózokban csinálni.. azthiszem innen tudom :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 17:06
dunapart, 2 mre a víztől, fények a túlsó partról, telihold, hanyattfekve, fűillat..... basszus, életem legnagyobb élménye volt
ok.
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 11. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 13:19
Ha már egyszer elkezdtem, semmi se érdekel, csak ami történik velünk :) Nem tolnám le a gatyámat ha ott állnak, de ha már lent van, tök mindegy :) Izgalmasnak tartom, ha pl a zavaros vízben sejtetni engedünk valamit a közönségnek, felcsigázzuk őket, és a találgatásoktól forr a víz...körülöttünk persze más miatt :)
Ha már egyszer elkezdtem, semmi se érdekel, csak ami történik velünk :) Nem tolnám le a gatyámat ha ott állnak, de ha már lent van, tök mindegy :) Izgalmasnak tartom, ha pl a zavaros vízben sejtetni engedünk valamit a közönségnek, felcsigázzuk őket, és a találgatásoktól forr a víz...körülöttünk persze más miatt :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Van az úgy, hogy az ember végig olvas 1 ilyen topikot, s elfeledett emlékek merűlnek fel a múlt ködéből. Abban a korban, mikor a kankó és a nem kívánt terhesség volt a legnagyobb veszély, gumi volt de nem használtuk sok minden megesett az ember fiával. Emlékezetes, mikor még voltak vállalati bulik 1 lány, legyen Klári aki 15 perccel az első tánc után sétálni jött velem az irodaház folyosójára, s a falnak dőlve, adtuk egymásnak mitől boldoggá tettük egymást. Avagy ród koromba 1 szilveszteri buli, valahol vidéken, a falu nevét már nem tudom, a csápoló lányok közül ketten csatlakoztak a bandához. A busz csak reggel tudott értünk jönni, így az öltözőben töltöttük az éjszakát. A barátnőm, ki elkisért ájulás szerű álomba zuhant, mikozben a hideg előtérben az egyik lányt feltérdeltettem a szerelékes dobozra s a holdvilágnál (besütött az ablakon) azt a máig felejthetetlen gyönyörű kerek popsit adjusztáltam. Szintén a felejthetetlen kategória, mikor 1 éjjel, úton vissza a koleszba a buszmegállóban megismerkedtem egy nálam 3-4 évvel idősebb csajjal. A várakozást elunva, lekéstük az utolsót elindultunk hegynek fel. Emlékszem körte alkatu volt, akinek a csípőjében fantasztikusan lehetett kapaszkodni mialatt a kerítés szélén ülve szemből rámült, s a mellei a számba voltak.
De voltak további ródos kalandjaim, megint öltözőben,de barátnő nélkül, 10 perc után a lány ki látni akarta a zenekart hátulról? feljött s beleült. A lavor amiben megmosakodott aztán jellemezheti az akkori állapotokat.
S akkor nem beszélek a lépcsőházi kalandokról, a javuló életszinvonalnak köszönhető autós kalandokról, a lakótelepi ablakban elkövetett paráznaságokról. Természet lágyölén természetes helyszine az üzekedésnek. Vannak élmények garmadával, mint ahogy exek tucatjával, de ez így természetes.
Ha lesz érdemleges érdeklődés majd folytatom.
Addig is sok kirobbanó m.gömlést és orgazmust kedves oldaltársak.
B.
De voltak további ródos kalandjaim, megint öltözőben,de barátnő nélkül, 10 perc után a lány ki látni akarta a zenekart hátulról? feljött s beleült. A lavor amiben megmosakodott aztán jellemezheti az akkori állapotokat.
S akkor nem beszélek a lépcsőházi kalandokról, a javuló életszinvonalnak köszönhető autós kalandokról, a lakótelepi ablakban elkövetett paráznaságokról. Természet lágyölén természetes helyszine az üzekedésnek. Vannak élmények garmadával, mint ahogy exek tucatjával, de ez így természetes.
Ha lesz érdemleges érdeklődés majd folytatom.
Addig is sok kirobbanó m.gömlést és orgazmust kedves oldaltársak.
B.
bent a vizben az emberek közt, fürdés közben ? és nem zavart, hogy mindenki benneteket néz ?
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 11. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 11. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 12:02
én kerültem érdekes helyzetbe a mecseken, erdőben. az autónak támaszkodva éppen a fellegek közt jártunk, mikor csörtetést hallttunk az erdőben. Gondoltuk valami állat, nem törődtünk vele. Aztán elkezdett hangosodni, és egyszercsak elhalkult. Hátra néztem, és egy komplett kiránduló csoport nézett vissza ránk kb 25 méter távolságból :)) Az arcomra rá lehetett írva a kérés, hogy haladjanak tovább, mert szépen csendben elindultak, aztán mi befejeztük amit elkezdtünk :))
De pl az is izgalmas volt, amikor balatonon, fényes nappal a derékig érő vízben talált fejbe egy labda "aktus" közben és röhögve kérték, hogy dobjam vissza :) Kis piszkok az emberek, nem? :)
Gruppár ti pécs közeliek vagytok esetleg?
De pl az is izgalmas volt, amikor balatonon, fényes nappal a derékig érő vízben talált fejbe egy labda "aktus" közben és röhögve kérték, hogy dobjam vissza :) Kis piszkok az emberek, nem? :)
ugyan már, Te ezt honnét tudod ?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 10:49
folytatni természetesen.. ha szégyenlős a lány, akkor kicsit odébb menni és úgy folytatni
én kerültem érdekes helyzetbe a mecseken, erdőben. az autónak támaszkodva éppen a fellegek közt jártunk, mikor csörtetést hallttunk az erdőben. Gondoltuk valami állat, nem törődtünk vele. Aztán elkezdett hangosodni, és egyszercsak elhalkult. Hátra néztem, és egy komplett kiránduló csoport nézett vissza ránk kb 25 méter távolságból :)) Az arcomra rá lehetett írva a kérés, hogy haladjanak tovább, mert szépen csendben elindultak, aztán mi befejeztük amit elkezdtünk :))
folytatni természetesen.. ha szégyenlős a lány, akkor kicsit odébb menni és úgy folytatni
ez klassz, ez tényleg izgi lehet- és ha jön valaki ? abbahagyjátok ? vagy csak had nézzenek ?
"dombokon, hegyeken..."
Ezen a képen Ti vagytok?
Keresünk dunántúli párokat, a baráti kapcsolatra, akikkel el lehet menni szórakozni, és utánna még mást is!!!