Sziasztok!
Szentendrei szigeten melyik részét ajánlanátok ?
Jelenleg Kisorosziban indultam a( sziget)csúcsra jutni.
Köszönöm a tapasztalatok megosztását.
Szentendrei szigeten melyik részét ajánlanátok ?
Jelenleg Kisorosziban indultam a( sziget)csúcsra jutni.
Köszönöm a tapasztalatok megosztását.
mi a következő ilyet a nyaralásra beszéltük meg. Majd a wellnessben a medencében, esetleg öltözőben vagy a gőzkabinban. Izgalmas lesz, ha a vízben lesznek tőlünk nem messze és nem is fogják sejteni.
Mi legutóbb gombászás közben egy kis erdősávba siettünk be és ott dugtam meg a nejem hátulról.
Sziasztok mi a párommal az aqvaworldben csináltuk, az öltözőfulkèben basztunk egy gyorsat, közben meg a kozonsèg körülöttünk, jó volt aztán hullámoztunk óvatosan a hullámmedencèben is
Akkor nagyon szeretsz nyilvános helyen szexelni! Én is szeretek, izgató.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
2023. 05. 02. kedd 11:16
Nem tudom van e olyan hely ahol még nem csináltam volna... :P
Szióka!
Hát az én kocsimban még nem pedig jó nagy hely van benne....
Szép estét Neked!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát az én kocsimban még nem pedig jó nagy hely van benne....
Szép estét Neked!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A héten egy buszmegállóban foglalkoztunk kicsit egymással
Remélem látható lesz az is
az annahegyi kilátó nagyon közel van hozzám, kár hogy nem láttalak Titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4646682)
2023. 05. 08. hétfő 19:24
Mi már többször meglátogattuk az Anna-hegyi kilátót , izgalmas szexelés volt , de többször jártunk már próbafülkékben , parkolókban is . Nem zavar bennünket a fény , és az sem , ha esetleg valaki meglát !
Az emeletes buszomban sem csináltad még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A műhelyemben...
Erről az esetről készült a videó?
Hasonló történet velünk is volt már. Nagyon izgalmas volt. Először folyamatosan néztük hogy jön-e a pincér, de a vége felé már nem érdekelt bennünket. Szerencsére nem buktunk le.
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 05:12
Na nekünk az megvolt. Nem is box volt hanem egy emelet, galéria ahol akkor éppen rajtunk kívül más vendég nem volt. Kikértük az ételt, S ameddig vártunk addig kitaláltuk, hogy mi lenne ha kiverné. Abból az lett hogy akár be is kaphatja, s onnan egyenes út vezetett a "tegyük be egy kicsit"-ig. Csak azért mértük megtenni, mert lehetett hallani ha a pincér elindul felfelé a lépcsőn. Jó volt, gyors volt
Mi már többször meglátogattuk az Anna-hegyi kilátót , izgalmas szexelés volt , de többször jártunk már próbafülkékben , parkolókban is . Nem zavar bennünket a fény , és az sem , ha esetleg valaki meglát !
Na nekünk az megvolt. Nem is box volt hanem egy emelet, galéria ahol akkor éppen rajtunk kívül más vendég nem volt. Kikértük az ételt, S ameddig vártunk addig kitaláltuk, hogy mi lenne ha kiverné. Abból az lett hogy akár be is kaphatja, s onnan egyenes út vezetett a "tegyük be egy kicsit"-ig. Csak azért mértük megtenni, mert lehetett hallani ha a pincér elindul felfelé a lépcsőn. Jó volt, gyors volt
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik régi csajommal buliból hazafelé átvágtunk egy parkon a dombtetőn. Gyöngyörű panoráma van onnan a városra, panelházak pár száz méterrel odébb. Éppen nem vágták le a füvet, kb. fél méteres gaz volt azon a részen - nem is annyira park, inkább beépítetlen terület, de egy parkkal határos és aszfaltozott út megy át rajta.
Persze nagyon kanos voltam, úgyhogy az út mellett, a csillagos ég és a város fényei fölött letepertem az út melletti magas fűben. Persze neki sem kellett semmit kétszer mondani, szépen lemeztelenítettük egymást, és jól meglovagolt, aztán átfordultam és úgy toltam, hogy égnek álltak a lábai. Hatalmasat élveztünk, viszonylag gyors menet volt, de nagyon jó.
Éjjel egy-kettő körül lehetett, senki nem járt arra, egyébként kutyasétáltatóké, kocogóké a terep. Valszeg kínos lett volnam ha ott ilyenkor tetten ér minket valaki, de nagyon volt odakint a friss levegőn, a szabadban a város felett baszni úgy, hogy el sem bújtunk igazán. Távolabbról a házak magasabb emeletéről lehet, hogy látott minket valaki, de távcső nélkül nem sok élvezetben lehetett része.
Persze nagyon kanos voltam, úgyhogy az út mellett, a csillagos ég és a város fényei fölött letepertem az út melletti magas fűben. Persze neki sem kellett semmit kétszer mondani, szépen lemeztelenítettük egymást, és jól meglovagolt, aztán átfordultam és úgy toltam, hogy égnek álltak a lábai. Hatalmasat élveztünk, viszonylag gyors menet volt, de nagyon jó.
Éjjel egy-kettő körül lehetett, senki nem járt arra, egyébként kutyasétáltatóké, kocogóké a terep. Valszeg kínos lett volnam ha ott ilyenkor tetten ér minket valaki, de nagyon volt odakint a friss levegőn, a szabadban a város felett baszni úgy, hogy el sem bújtunk igazán. Távolabbról a házak magasabb emeletéről lehet, hogy látott minket valaki, de távcső nélkül nem sok élvezetben lehetett része.
Étteremi félhomályos boxban Meg volt már?
Igen van, nálam!
Mi a stégen toltuk négyesben ! Éppen senki nem járt arra: Mire befejeztük akkor jöttek csillagnézőbe egy páran :-P
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 15:54
Múlt nyáron a balatonberényi nudista kempigben sátraztunk és annyira kellemes volt az idő, hogy lementünk a strandra egy kis éjszakai fürdőzésre. Bíztunk benne hogy más párok is kapnak a csodás meleg éjjel adta lehetőségen. Sajnos nem.. pedig a sötétben a vízben már kellett közel nyakig bemenni hogy tudjunk egyet szeretkezni, így kint a combig érő vízben is hatalmasat tudtunk szexelni… talán idén lesz egy pár hasonló gondolkodású pár