Küldök privát levelet,jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95993)
2009. 06. 07. vasárnap 13:29
Barátnőm és én
Barátnőm és én
(Ez egy válasz sofka üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Hányan vagytok? Én tudok segíteni... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hányan vagytok? Én tudok segíteni... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95993)
2009. 06. 07. vasárnap 13:08
Sziasztok!
Tud valaki Vácon valami jó autós helyet?? Most így esös, saras időbe kellene valami, ahol nem süllyedek tengelyig a sárba Holnap menék. Légyszi segítsetek
Tud valaki Vácon valami jó autós helyet?? Most így esös, saras időbe kellene valami, ahol nem süllyedek tengelyig a sárba Holnap menék. Légyszi segítsetek
Sziasztok!
Sziasztok)Mi egy kezdö,érdeklödö pár vagyunk,szivessen,megnéznénk egy ilyen helyet.Tud valaki ma stére??Elöre is köszi!UI.Budapesten .....
ez igy van,de soroksár felé jobb
sziasztok!ha ide jösztök szóljatok nekünk is,s a párommal lemegyünk!
e-mail:jeny@ent.hu
XX.kerületi pár (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
e-mail:jeny@ent.hu
XX.kerületi pár (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2009. 06. 04. csütörtök 11:52
Nincs rajta épület, csak egy beton placc. A fene sem gondolta, hogy ilyen nagy lesz a forgalom. Készítettünk fotókat is, igaz, azt még a parton "lovaglás" közben. Google Maps-on kikerestem, de nem írja ki mi az. Tudja valaki mi az a hely? A Soroksári út és a Duna közt van a vasút túloldalán, szemben a szabad kikötővel.
Nincs rajta épület, csak egy beton placc. A fene sem gondolta, hogy ilyen nagy lesz a forgalom. Készítettünk fotókat is, igaz, azt még a parton "lovaglás" közben. Google Maps-on kikerestem, de nem írja ki mi az. Tudja valaki mi az a hely? A Soroksári út és a Duna közt van a vasút túloldalán, szemben a szabad kikötővel.
Tegnap Halásztelek felől mentünk be BP-re. Mivel még volt időnk, úgy határoztunk, hogy a Gubacsi híd felé megyünk és lesétálunk a Duna partra. Átmentünk a híd alatt és a folyó partján felfelé megálltunk egy helyen. A feleségem vizsgára készült, ő tanult, én meg csak pihentem. Jó meleg volt, a lábát érte a nap, mert miniben volt, de felül nem, ezért előbb levette a pántos pólót, utána kérésemre a melltartót is. Ha már ott voltunk kicsit simogattuk is egymást, aztán egy ötlettől vezérelve egyszerűen rám ült és magába igazította a farkamat. Nem lett volna ezzel baj, de azért mégiscsak túl sok fiatalkorú evezett a Dunán. Így átmentünk az út túloldalán lévő elhagyott gyártelepnek kinéző helyre. A helyiek biztos tudják mi az, én nem. Ott egy alkalmas fa alatt folytattuk, mondván, hogy úgysem jár arra senki Nem volt hosszú, állva tettem be hátulról. A párom igen gyorsan elélvezett. Az egész nem volt több 5 percnél. Aztán mutatom neki, hogy akadt egy nézőnk. Egy biciklis (szerintem látott minket átmenni a kerítésen és utánunk jött) állt tőlünk 10 méterre egy másik fa alatt/mögött és nézte végig ahogy Cinti mellét markolászom és bepászítom neki hátulról. Aztán elindultunk, erre ő is. Mikor kiértünk a fák közül, akkor látjuk, hogy még két bicajos állt onnan vagy 30 méterre. És mi még azt hittük, a kutya sem jár arra
persze igazad van, csináltuk már pincébe ugye panelház, igaz késő volt, de ha észre vesz valaki, ismerik barátnőmet, meg ott is közszemérem sértés, mivel ugye a panel a közé, nem magántulajdon, sőt jobb lenne több emberrel, de barátnőm igen szégyenlős lenne, nem tudom, hogy vegyem rá ilyenekre, sok mindent ki akarok még próbálni, de csak vele, mármint hogy ő is részese legyen
nekem vasútállomás van tervben... több forgatókönyvvel... vagy vagonok közt, vagy közel az állomásnál lévő garázssornál, persze azona részén, ahová a vonatról odalátni...
engem is nagyon izgat, csak tartok tőle egyszer oylan valaki lát meg aki ismer, és aztán... gáz lesz belőle, vagy beszólnak... lehet kicsit zavarna
engem is nagyon izgat, csak tartok tőle egyszer oylan valaki lát meg aki ismer, és aztán... gáz lesz belőle, vagy beszólnak... lehet kicsit zavarna
A következő frissebb élmény, sikerült nagy hevünkben... Az íróasztalon itthon (ami az ablakban van!) Nem a legnyilvánosabb, de a teljesen nyitott ablak azzá tette az emeleten is. Bizony hatalmasat keféltünk az asztalon, a szembe lévő házból(igen közel van) és a szemfülesebb emberek az utcáról is remekül láthatták az akciónkat. Annyira felizgatott mindkettőnket, hogy megláthatnak, meg is nézett minket valaki a szembe lévő házból, hogy még hevesebben csináltuk. Egyszerre élveztünk egy hatalmasat! Miután kihúztam a még lüktető farkamat az asszonyból, az asztalra folyt minden amit beleélveztem. Ezek után becsuktuk az ablakot
Nagyon felizgatott minket, hogy megláthatnak bármikor, tehát elhatároztuk, keresni fogjuk a hasonló szituációkat!
Margitsziget, római, erdőszéle, autóban, szinte bárhol!!! Legyetek szemfülesek, mert nem csak mi gondolkodunk így!!
Nagyon felizgatott minket, hogy megláthatnak bármikor, tehát elhatároztuk, keresni fogjuk a hasonló szituációkat!
Margitsziget, római, erdőszéle, autóban, szinte bárhol!!! Legyetek szemfülesek, mert nem csak mi gondolkodunk így!!
Sziasztok! Nem szokásom ide írni, de meg akarom osztani a nagyszerű élményeinket
Két hete az új autót sikerült felavatni a hármas határ hegyen a fenti parkolóban. Olyat dugtunk a kocsiban az asszonnyal, hogy csak na. Páran elsétáltak mellettünk, az elsőnél meglepődtünk, de utána még nagyobb lendülettel lovagolt rajtam a kedvesem!!! Nem csak látni, de hallani is igen csak lehetett az akciót, Ennyire lucskos-nedves puncija ritkán van, folyt végig rajtam is a nedű! Biztosan megfordulunk még ott, talán szólunk is
Két hete az új autót sikerült felavatni a hármas határ hegyen a fenti parkolóban. Olyat dugtunk a kocsiban az asszonnyal, hogy csak na. Páran elsétáltak mellettünk, az elsőnél meglepődtünk, de utána még nagyobb lendülettel lovagolt rajtam a kedvesem!!! Nem csak látni, de hallani is igen csak lehetett az akciót, Ennyire lucskos-nedves puncija ritkán van, folyt végig rajtam is a nedű! Biztosan megfordulunk még ott, talán szólunk is
a múlt héten történt velem egy disco bejáratától a harmadik ház kapujánál, a pasim azt mondja azóta se, sőt elötte sem érzett bennem akkora vágyat a fasz után
Huuu...éppen akkor tervezetm, hogy kimegyek..aztán elmaradt. De legközelebb...adnátok vmi támpontot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 17. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 05. 17. vasárnap 06:54
Egy srác volt ott és néhány táborozó.
A srácot bevettük harmadiknak, a táborozóknak pedig volt néhány kellemes percük, amikor fát gyűjteni indultak. Andi magas sarkú cipőben, övszerű miniben és egy melltartóban volt. Felváltva szeretkeztünk vele. Hátulról keféltem miközben a srác derekát átölelve szopta. Közben néha a Dunán úszó kivilágított hajókban is gyönyörködött.
Utána elszívtunk egy cigit a kocsi mellett, akkor futott be még egy srác. Látta Andi hiányos öltözetét gondolom kitalálta, hogy lekéste az eksönt. Bocsi!
Az előjáték után Andival itthon még egy nagyot szeretkeztünk.
A srácot bevettük harmadiknak, a táborozóknak pedig volt néhány kellemes percük, amikor fát gyűjteni indultak. Andi magas sarkú cipőben, övszerű miniben és egy melltartóban volt. Felváltva szeretkeztünk vele. Hátulról keféltem miközben a srác derekát átölelve szopta. Közben néha a Dunán úszó kivilágított hajókban is gyönyörködött.
Utána elszívtunk egy cigit a kocsi mellett, akkor futott be még egy srác. Látta Andi hiányos öltözetét gondolom kitalálta, hogy lekéste az eksönt. Bocsi!
Az előjáték után Andival itthon még egy nagyot szeretkeztünk.
Sziasztok!
Holnap megyünk ki a Tahiba a Dunapartra a párommal, napozni, szeretkezni, élvezni az életet. Ha véletlen összefutunk ....
Holnap megyünk ki a Tahiba a Dunapartra a párommal, napozni, szeretkezni, élvezni az életet. Ha véletlen összefutunk ....
Sziasztok!
Mi holnap megyünk ki a Margit szigetre este 11 fele a párommal, a játszótér környékére szeretkezni. Keves párok ha csatlakoznátok irjatok...!!!!
Mi holnap megyünk ki a Margit szigetre este 11 fele a párommal, a játszótér környékére szeretkezni. Keves párok ha csatlakoznátok irjatok...!!!!
Tegnap délben megálltunk autóval a XIII. Üteg és Gömb u. sarkán a Kedvesemmel. Egy kis csókolózás után már a rövid szoknyája alatt volt a kezem. Bugyi félre, ujjazás, csókolózás. Majd kis beszélgetést követően megint ujjazás, majd szájjal kielégített, végig. Nem mondom, hogy nagy forgalom volt az utcában, de gyalogosforgalom volt rendesen. Aki a túlsó oldalon ment, az nem sokat látott (csak tudta, hogy mi folyik), de aki a mi oldalunkon, az mindent! Nagyon izgató volt!!!
Palma de Malorca, szálloda terasz. A szálló félkör alakú volt és mi a földszinten laktunk, éppen a félkör egyik szélén, a tengerhez legközelebb eső apartmanban. Utaztunk, éjfél körül érkeztünk meg és annyira feldobott a hely, hogy zuhany után nekiálltunk szeretkezni a szobánk teraszán. Miközben szopattam a párom láttam, hogy páran a szállóból látják, mi zajlik. Majd az asszony beült a nyugágyba, arccal a félkörnek és kinyaltatta magát. Nem emlékszem, hogy valaha ilyen gyors egymásutánisággal lettek volna orgazmusai. A harmadiknál már nem bírtam én, se és rávertem a szép puncijára. Azóta is ezt tartja a legizgalmasabb szexuális tapasztalatának.
Akkor keress meg ha érdekel a dolog benneteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 19. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (13138)
2009. 05. 19. kedd 23:24
izgalmas lehetett, mi is szeretjük az ilyen "veszélyes" izgalmakat