Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

2008. 07. 18. péntek 15:35  #771
Peter_xx Peter_xx
Érdekes lenne, egyre többet foglalkoztat ez a gondolat.
Ki tudja, hogy Szegeden Hódmezővásárhelyen, hol lehet kukkolni magamutogató csajszikat, párokat?
2008. 07. 17. csütörtök 20:02  #770
bergner bergner
izgató a dolog,csak megfelelő partner kell hozzá
2008. 07. 17. csütörtök 12:20  #769
hazardous hazardous
Ezzel csak egyetérteni tudok - ez lett volna a következő "logikus" lépés! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 07. 10. csütörtök 20:59
Akkor már szólhattatok volna a srácnak, hogy szálljon be ő is!
És akkor dupla élvezet!
2008. 07. 10. csütörtök 20:59  #768
Törölt felhasználó (163029)
Akkor már szólhattatok volna a srácnak, hogy szálljon be ő is!
És akkor dupla élvezet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (296388)
2008. 06. 12. csütörtök 08:54
Mult nyáron a barátommal Szolnokra mentünk egy rendezvényre. Mivel már előző este megérkeztünk sétáltunk egyet a városban, majd lementünk a Tiszapartra, de ez már sötétedés után volt.Nem messze a hidtól találtunk egy stéget. Leültünk a szélére és először csak a lábunkat áztattuk. Később kicsit "lazitottunk"a ruházatunkon és akkor már volt simogatás, petting.Egyzsercsak észrevettük, hogy ugyanarra a stégre jön egy fiatalnak tünő srác (csak a körvonalait láttuk, sötét volt) leül tőlünk vagy 8-10 méterre, később észrevettük, hogy ő is megszabadul a ruháitól. Figyelhetett minket és egy idő után rájöttünk, hogy buzgón veri a farkát. Nekünk se kellett több, megszabadultunk a maradék ruhától és hatalmasat szeretkeztünk, hadd legyen neki (is) jó a müsor. Orbitálisat szoptam, majd amikor a barátom megdugott jó hangosan élveztem. Igy voltunk el éjfél utánig.Megismételném...
2008. 07. 10. csütörtök 12:38  #767
Gheorgius Gheorgius
A lányok-asszonyok megint könnyebb helyzetben vannak!
Nekik elég csak picit felhajtani a szoknyát (főleg ha nincs alatt bugyi) és máris "játszhatnak"... vagy ott vannak a bugyiba rejthető kis rezgő-vibráló szerkezetek a távirányítóval, vagy a gésa-golyók. Irígylem is őket nagyon.

És a közfelfogás miatt egy nyilvános helyen maszturbáló pasi könnyen a fogdában végezheti, addig egy nővel szemben szerintem sokkal elnézőbbek az emberek...
2008. 07. 10. csütörtök 07:06  #766
g-nes g-nes
szerintem tök jó én már csináltam és fasza volt
2008. 07. 06. vasárnap 05:12  #765
Törölt felhasználó (315973)
maga a gondolat nem rossz, csak valahogy nincs bátorságom hozzá... Majd talán egyszer smile
2008. 07. 02. szerda 01:51  #764
hazardous hazardous
...előbb sajnos kifutottam a helyből, így elég hamar be kellett fejeznem. Most már nem fognám hosszúra. Nagyjából annyi történt, amennyit alább leírtam. Viszont nagyon szuper volt, azóta is jó érzés rá visszagondolni. Tuti, hogy a nyáron többször is újra elsétálunk a Népligetbe az aktuális csajommal! ...jó lenne, ha minél több hasonló párral lenne még alkalmunk ott találkozni. ...a Népliget amúgy is "arról" (is) nevezetes. Állítólag 2 része van: az egyiken inkább homokosok vannak (ezt - szerintünk - érdemes kerülni), de a másik részen, hátrább, a park másik végében, a Planetáriumtól messzebb, asszondják nem ritkák az ilyen páratlan páros történetek...... smile Szóval, ha alkalmatok van rá, és kedvet éreztek hozzá, gyertek Ti is, próbáljátok ki, hátha Nektek is bejön! A jelszó: mindent lehet, de semmi sem kötelező. smile
2008. 07. 02. szerda 01:42  #763
hazardous hazardous
Sziasztok!
Én egyszer a Népligetben jártam úgy, ahogy Ti. smile Egy csajjal randiztunk, ráadásul először, de mondjuk nem a házasság reményében, hanem főként a szex miatt. Sétálgattunk, idővel leültünk egy padra az egyik kis tisztás-szerű rész közepén, és elkezdtük egymást simogatni, teljesen egymásba gabalyodtunk... Még viszonylag világos volt, itt-ott még jártak-keltek az emberek, de nem zavartattuk magunkat. Aztán ahogy eljött a szürkület, arra tévedt egy kis csoport (egy lány, és két fiú). Észrevettem, hogy nem messze megállnak, és elkezdtek figyelni minket. A lánynak rendesen kint volt mindene, miniszoknya, körömcipő, ahogy kell. Magához rántotta az egyik pasit, és elkezdték egymást simogatni, szoknya fel, láttam, hogy nincs rajta bugyi... A randim pont háttal ült, ezért Ő nem látta, de én rendesen (még inkább) izgalomba jöttem a szitutól. Aztán kicsit arrább vonultak (miközben mi még mindig gyúrtuk egymást), és a csaj egy fa tövében szépen elkezdte szopni a két pasit, jól láthatóan. Csodálatos volt. Szép kerek feneke, hosszú fekete haja, stb. Közben már a csajom is észrevette, de nem volt ellenére (Ő akkor, velem ellenben, már swingerben is volt, stb). Szóval így ment ez, mígnem rövid idő utána odajött hozzánk a lány, és megkérdezte, hogy leülhetnének-e a mellettünk lévő padra, hogy ott folytassák. Mondtuk, hogy persze, stb. Aztán odajött a két pasi is (eléggé rá voltak állva a csajomra). Csajomnak is bejött a dolog... Szemrevételezte az egyik fiú farkát (min. 25 cm lehetett, eléggé elképedtem). A lány kb. 26-29 lehetett, a pasija (később kiderült, hogy a féjre) kicsit idősebb. A nagyfarkú srácot pedig elmondásuk szerint ugyanúgy a Népligetben ismerték meg. Kiderült, hogy nekünk ez az első randink, így voltak olyan kedvesek, hogy nem voltak túl rámenősek, és miután számot cseréltünk, elvonultak. Persze előtte még a csaj megmutatta nekem a bájait (elővette a mellét, megsimogattam, és a csaj, akivel randiztam, élvezettel végignézte). ...miért éppen az első randin történik ilyesmi? ...... Na, aztán elhatároztuk, hogy inkább nem itt a padon tesszük meg, hanem kényelmesen a kocsiban. Elindultunk hát visszafelé. Tele voltunk, mint a déli busz. Alig bírtunk magunkkal. Már majdnem elértünk a kocsihoz, mikor egy játszótér mellett haladtunk el, és arra lettünk figyelmesek, hogy ott van a mi kis édeshármasunk. Hintáztak, mókáztak, és mikor észrevettek, minket is odahívtak. Kérdeztem csajomtól (aki persze akkor még nem volt igazán az "enyém"), hogy benne lenne-e, odamenjünk-e? ...mondta, hogy persze. Na, ekkor jött a java. Elkezdtünk libikókázni (a csajommal), de közben az egyik pasi odaült elé, a lány meg (aki a 2 sráccal volt) hozzám, velem szemben, szétnyitott lábakkal, miniszoknyában, bugyi nélkül....... Kérte, hogy simogassam meg. Közben láttam, hogy a csajom is jól elvan a másik (nagyfarkú) sráccal. Megérintettem hát, finoman megsimogattam a szeméremajkait, puha kis puncikáját, csiklóját, stb. Aztán átsétáltam vele egy padra, és leszopott... ... ...
2008. 07. 02. szerda 00:21  #762
sofka sofka
Sziasztok!
Olvasgattam az írásaitokat,és egyre inkább érdeklődtem a dogging iránt és sajnálkozva láttam(látom)hogy meghalt az érdeklődés.Sajnálom azért is mert egy munkával kapcsolatban Ashton-ban voltam és őrült nagy szerencsével (eltévedtem)egy ott megszokott dogging buliba csöppentem!NA MOST VISZONT AZT MONDOM NAGY HÜLYÉK VAGYUNK HA NEM SZERVEZÜNK MI IS ILYET MAGYARORSZÁGON/PESTEN,mert azóta rengeteget jár az agyam ezen,és felidéződik bennem az élmény ami FANTASZTIKUS,MÁS MINT A SWINGER.Egy szónak is száz a vége:SZERVEZKEDJÜNK!!!
(Ez egy válasz dogger71 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 17:06
Hali...
Szerintem is jó ötlet, no nem azért mert én írtam le. wink Ilyen magyar weblap nincs, én szivesen megcsinálom, ha van értelme. Ehhez kellő számú és arányú érdeklődő kell. Ezért javasoltam indulásként a saját mail üzeneteket (dogger71@freemail.hu). Ma kora este teszek egy kört a városban megnézem az említett helyet is,ezenkívül még H szigetnek is vannak, lehetnének jó részei. Szerintem a többi helyre vonatkozó ötletet nem célszerű itt publikussá tenni. Egyrészt a moderátor jogos felhördülése, másrészt a kevésbé intelligensek kiszűrése miatt. Tehát szerintem most még a mail a megoldás.

Üdv...
2008. 06. 12. csütörtök 14:43  #761
extremfiu extremfiu
szia kedves Anna írj kérlek.
2008. 06. 12. csütörtök 14:41  #760
extremfiu extremfiu
Sziasztok !
Nekem a duna parton sikerült meglesnem egy párt akik direkt hangosan csinálták arra lettem figyelmes közelebb mentem láttam ,hogy észrevettek de tovább csinálták és nekem se kelett tőbb én is elkeztem és amikor a lány elélvezett közben azt nézte hogy én is nagyon izgalmas volt de sajnos azota semmi esetleg valaki segíthetne hogy ismét átélhessem ezt a csodálatos élményt.Írjatok akár privátba is megbeszélhetnénk.
2008. 06. 12. csütörtök 11:07  #759
asika asika
én szivesen meglesnélek
2008. 06. 12. csütörtök 08:54  #758
Törölt felhasználó (296388)
Mult nyáron a barátommal Szolnokra mentünk egy rendezvényre. Mivel már előző este megérkeztünk sétáltunk egyet a városban, majd lementünk a Tiszapartra, de ez már sötétedés után volt.Nem messze a hidtól találtunk egy stéget. Leültünk a szélére és először csak a lábunkat áztattuk. Később kicsit "lazitottunk"a ruházatunkon és akkor már volt simogatás, petting.Egyzsercsak észrevettük, hogy ugyanarra a stégre jön egy fiatalnak tünő srác (csak a körvonalait láttuk, sötét volt) leül tőlünk vagy 8-10 méterre, később észrevettük, hogy ő is megszabadul a ruháitól. Figyelhetett minket és egy idő után rájöttünk, hogy buzgón veri a farkát. Nekünk se kellett több, megszabadultunk a maradék ruhától és hatalmasat szeretkeztünk, hadd legyen neki (is) jó a müsor. Orbitálisat szoptam, majd amikor a barátom megdugott jó hangosan élveztem. Igy voltunk el éjfél utánig.Megismételném...
2008. 06. 12. csütörtök 08:32  #757
Törölt felhasználó (295284)
Én is szeretk leskelődni meg azt is a engem lesnek,csakúgy,mint te!hol lejet téged elérni?Vegyük fel a kapcsolatot!
2008. 06. 11. szerda 18:26  #756
maturesip maturesip
hol lehetne téged meglesni????:P
utánna te is megleshetnél engem!! nyes
aztán +
ja persze ha lány vagy ,d egondolom a nevedből nyes
2008. 06. 10. kedd 20:29  #755
Törölt felhasználó (44463)
a legjobb sztem a strandon a medencében, vagy a nudistrandon a bokorban vagy a tiszaparton a horgászok mellett
2008. 06. 10. kedd 17:08  #754
Törölt felhasználó (16046)
Két hete elmentünk a párommal egy bányatóra nudizni. Párom nagyon kívánós lett, ahogy a nap nyaldosta a punciját, meg az élmény, illetve meztelenség hatására, ezért a nudis részről elmentünk egy eldugottabb helyre a tóparton. Ugyan ott is voltak tőlünk jobbra-balra emberek, de közvetlenül nem láttak ránk, csak ha bementek a vízbe. Tőlünk jobbra 5-10 méterre volt egy kis társaság, két lánnyal meg egy pasival, bár ők nem nudiztak, balra meg egy pasi meztelenül úszott, napozott. Párommal lepakoltunk, ledobtuk a ruháinkat, és bementünk a vízbe. Elkezdtünk egymással játszadozni, aminek gyors nedvesedés, meg farokállítás lett az eredménye. Ott a vízben a párom le is rendezett kézzel, mert nagyon szereti látni ahogy a kilövellő anyag a vízben úszik. smile Kimentünk a partra, ahol Ő következett: lefeküdt a pokrócra, és én elkezdtem vele játszadozni kézzel. Azért csak kézzel, mert igazából ez volt az első ilyen próbálkozásunk, és nem akartunk senkit sem megbotránkoztatni. Szóval ujjaztam, csiklóját simogattam, amikoris a tőlünk egy 5 méterrel jobbra lévő társaságból az egyik lány annyira bement a vízbe, hogy közvetlenül odalátott hozzánk, dehát az én kedvesem ekkor szólalt meg, hogy ne hagyjam abba, mert közel jár, ezért nem zavartattam magam, és folytattam, de a lányt se kellett félteni, egyenesen minket nézett. Természetesen tökéletesen látszott, hogy mit ügyködöm, mert mind a mozdulatok, mind pedig az, hogy ott guggolok a kedves mellett álló farokkal eléggé egyértelmű volt, de egyben piszok izgató is. Végül a barátnőm elélvezett, én meg odafeküdtem mellé, és a leányzó csak akkor ment ki a partra, és én meg ekkor mondtam csak el a kedvesnek, hogy valaki végignézte, ahogy elélvez. Csak huncutul mosolygott. smile Úgy érzem lesz folytatás. smile
2008. 06. 02. hétfő 09:25  #753
kandurmarci kandurmarci
Meséld el részletesen a parkot is,főleg ha többen is voltak a parkban meg a focipályát is, főleg ha mérkőzés közben történt és a vonatot is, főleg, ha voltak utasok meg kalúz stb.
2008. 06. 01. vasárnap 23:50  #752
Törölt felhasználó (167773)
Érdekes hogy ehhez a témához milyen kevés hozzászóló van,pedig épp itt van a szezonja és szerintem elég izgalmas téma is.Úgyhogy húzzatok bele,akit ez érdekel !
/ 124