Az eddigi "legeldugottabb" hely egy cabrió BMW vezető ülése volt.Nyitott tetővel,az út szélén simán meglovagolt az aktuális párom.Az extrém helyzetek extrém élvezetet okoznak,ezért mindegy,hogy mikor,és hol,a lényeg,hogy szexeljünk!
Én tegnap a Balatonon voltunk,béreltünk egy vizibiciklit a barátnömmel eltekertünk egy nádasos rész felé és ott sexeltünk!Nagyon jó és izgalmas volt.
nyilvános helyen sokkal izgalamasabb a sex
Épp ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem...
mekkora kockázata van, hogy a lány egy ilyen szituációban elkap valami fertőzést? elvégre a hüvely "befogad", és nem csak a péniszt, a vízből is juthat oda...
szóval, nem kell aggódni és bátran csinálhatom kedvesemmel ilyen körülmények között, vagy mellőzzük inkább, és keressünk egy szárazabb helyszínt???
Köszönöm tanácsaitok! (Ez egy válasz szabkat üzenetére (2007. 07. 21. szombat 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
mekkora kockázata van, hogy a lány egy ilyen szituációban elkap valami fertőzést? elvégre a hüvely "befogad", és nem csak a péniszt, a vízből is juthat oda...
szóval, nem kell aggódni és bátran csinálhatom kedvesemmel ilyen körülmények között, vagy mellőzzük inkább, és keressünk egy szárazabb helyszínt???
Köszönöm tanácsaitok! (Ez egy válasz szabkat üzenetére (2007. 07. 21. szombat 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 23:21
Ez egy nagyon friss, mai történet!
Ezt a meleget csak víz mellett lehet elviselni. Kint voltunk a barátnőmmel és egy barátommal a nyíregyi tófürdőben. Éppen ülök a vízben a barátomm régi ismerősökkel beszélget tőlem kb 10 méterre, körülöttem gyereket és néhány felnőtt. A barátnőm bejön a vízbe és ráül a lábamra. Én úgy ültem, hogy a lábaim kinyújtva, két kezemmel támasztom magam és a víz a nyakamig ért. A barátnőm az ölemben ülve azt mondja, nekem csak félre kell húzni, és neked? És már ki is vette a farkamat a fürdőgatyámból. Kis mozgás és már benne is voltam. Néhány hüvelyizom mozgatás. Elélvezés nem volt egyikünk részéről sem, de itthon befejeztük!
Ezt a meleget csak víz mellett lehet elviselni. Kint voltunk a barátnőmmel és egy barátommal a nyíregyi tófürdőben. Éppen ülök a vízben a barátomm régi ismerősökkel beszélget tőlem kb 10 méterre, körülöttem gyereket és néhány felnőtt. A barátnőm bejön a vízbe és ráül a lábamra. Én úgy ültem, hogy a lábaim kinyújtva, két kezemmel támasztom magam és a víz a nyakamig ért. A barátnőm az ölemben ülve azt mondja, nekem csak félre kell húzni, és neked? És már ki is vette a farkamat a fürdőgatyámból. Kis mozgás és már benne is voltam. Néhány hüvelyizom mozgatás. Elélvezés nem volt egyikünk részéről sem, de itthon befejeztük!
Ez egy nagyon friss, mai történet!
Én egy budapesti parkban csináltam egy munkahelyi buli után. A titkárnővel már a bulin kiszúrtuk egymást, sokszor ért véletlenül egymához a lábunk, sőt egyszer "véletlenül" a fenekét is megérintettem... Csak mosolygott... A buli után sikerül úgy rendezni, hogy mi ketten egy 9irányba induljunk hazafelé, de amikor a többiek már nem látszottak, gyorsan egy közeli park felé vettük az irányt. Ott már nem bírtam ki, megfogtam a kezét, majd a vállát is átöleltem. Nem ellenkezett, sőt, néha véletlenül mintha a combomhoz ért volna. Mondanom sem kell, úgy állt a farkam, mint a cövek, de féltem, hogy ha észreveszi, ez esetleg zavarja. A sok sör megtette hatását, így azt mondtam: "ne haragudj, a sör miatt most el kell mennem a bokorba..." Csak nevetett, azt mondta: "persze, a férfiakra így hat a sör, menjek csak, ő addig egy kicsit sétál". Kissé eltávolodtam és elkezdtem vizelni. Hirtelen, úgy hallottam, mintha nagyon közel lenne, és azt mondta: "csak vigyázz, ne remegjen a kezed..." és ezt olyan nagyon lágyan, úgyhogy megint úgy megmerevedett a farkam, hogy alig tudtam befejezni a pisit... mikor kiléptem a bokorból, ő háttal állt, és én nem bírtam magammal: odamentem, és hátulról átölelve megfogtam a mellét. Erre lassan megfordult és megcsókolt, közben megfogta és masszírozni kezdtem a nadrágban duzzadó farkamat... Nem bírtam tovább és a puncija felé nyúltam, és... le volt húzva a nadrágján a slicc, alatta pedig nem volt bugyi!!! Kezem pedig egy nedves, nagyon nedves puncit tapintott, mintha ő már masztizott volna, míg én bent voltam!!! Jó pár percig erőteljesen maszíroztam a puncit, be-be hatoltam, de ő úgy mozgott, hogy inkább a csiklóját dörzsölte hozzám... Egyszerre csak egy hatalmasat sóhajtott, majd azt mondta: "ezt nagyon eltaláltad, édes..." Ezek után egy ideig csókolóztunk, majd ő hirtelen legugolt, elővette a farkamat, a szájába vette, és valami fantasztikusan lágy mozdulattal szopogatta... Pár percig bírtam, de utána akkorát élveztem, hogy teljesen összelőttem az arcát... "Ez félelmetesen jó volt..."-suttogtam. Csak mosolygott: "igen, azt látom..." Megtörölte az arcát, majd még egy ideig csókolóztunk, majd lassan elindultunk hazafele...
Hát ennyi, de még most is áll a farkam, ahogy ezeket a sorokat írom...
Hát ennyi, de még most is áll a farkam, ahogy ezeket a sorokat írom...
Nyilvános helyen vadabb és szenvedélyesebb a szex!!!
Boldog úrfikoromban összejöttük éttermi vacsora után egyik kollégánk/kolléganőnk, már házaspár albérleti lakásán, egy földszintes házban, először jártam náluk, aztán jöttek oda mások is, s aki akart, ott aludt. Én valahogy a háziasszony mellé keveredtem, már sötét volt s úgy feküdt oda, hogy egyértelmű volt, ilyen jelzésre gyorsan áll a dákó, bezavartam neki a legklasszikusabb pózban, elég gyors numera volt, mert úgy kellett csinálni, hogy ne nagyon vegyék észre, a férj pláne ne. Aztán azt mondta az édes, hogy attól fél, nem csinálja elég jól és tapasztalatokat akar szerezni. Megnyugtattam, hogy nagyon jól csinálja. Hálásan nyugtázta.
Nekem a legizgibb nyilvános helyzetem bohó fiatalkoromban jött össze. Valamikor a kilencvenes évek legelején egy kis lakótelepen béreltem lakást. Egyik reggel a megállóban egy új nőt vettem észre (egy idő óta minden arcot ismertem aki 9-re buszozott a központba). A csaj (érett nő enyhe molettségét nem hogy nem palástolta, hanem viszonylag szűk cuccokba öltözött. Eléggé domborodott rajta a husi ... Mit mondjak ... izléshatár előt egy-két lépéssel. Ennek ellenére nagyon megbámultam, és a csaj is észrevette, de olyan tekintettel nézett vissza mind aki nagyon is azt akarja, hogy bámuljam. Az autóbuszba tovább néztem a bőséges idomokat .... és egyszer odajött nekinyomta (az amúgy zsúfolt buszban) a fenekét a farkamnak és aprókat dörzsölt rajta. Mit mondjak volt amivel dörzsölnie és volt amit.
Nem száltunk le a buszról, amig egy másik lakótelepre nem ért, ott fel egy tömbház utolsó emeletére, pontosabban a legfelső félemeletre, oda ahol a felvonó gépháza van.
Még kevés olyan nővel voltam akinek a teste ilyen hullámokba vete volna a gyönyört (hálásan remegett meg minden lökelésre) és úgy zilált volna mint ez a rubensi testű nő. Szerencsére hamar végeztünk, mert eléggé zajosak voltunk és a lépések, csoszogások zajából hallatszott, hogy az emberek valami gyanus zajokra figyelhetnek.
Utánna elmentünk kávézni és a lakásomon kötöttünk ki. Maratoni délelőtt volt. Egy kisvárosi asszonyka volt aki valami távoktatási izé-mizére járt és elmondása szerint a férjével kihült a viszonyuk, de a város olyan kicsi, hogy ott semmit se mert megpróbálni. Megbeszéltünk még egy találkozot, de nem jött el. Pár hónap múlva ugyanabban a buszmegállóba láttam, de elforditotta a tekintetét.
Nem száltunk le a buszról, amig egy másik lakótelepre nem ért, ott fel egy tömbház utolsó emeletére, pontosabban a legfelső félemeletre, oda ahol a felvonó gépháza van.
Még kevés olyan nővel voltam akinek a teste ilyen hullámokba vete volna a gyönyört (hálásan remegett meg minden lökelésre) és úgy zilált volna mint ez a rubensi testű nő. Szerencsére hamar végeztünk, mert eléggé zajosak voltunk és a lépések, csoszogások zajából hallatszott, hogy az emberek valami gyanus zajokra figyelhetnek.
Utánna elmentünk kávézni és a lakásomon kötöttünk ki. Maratoni délelőtt volt. Egy kisvárosi asszonyka volt aki valami távoktatási izé-mizére járt és elmondása szerint a férjével kihült a viszonyuk, de a város olyan kicsi, hogy ott semmit se mert megpróbálni. Megbeszéltünk még egy találkozot, de nem jött el. Pár hónap múlva ugyanabban a buszmegállóba láttam, de elforditotta a tekintetét.
Szállóda folyosón éjszaka úgy, hogy kihalatszott a szomszéd szobából egy másik szeretkezés kellemes zajai halatszottak?
Izgalmas volt utólag is...
Tegnap délután 4 órakor a VárosLigetben,járókelők közelében a 70-es és a 79 megállója közelében, fa mögött(szemből szoknya alá fel)majd egy bokor mögött(hátúlról).Piros ruhában a nő én fehérben.Nem voltunk láthatóak a színekkel .-))
erdőben, parkban, játszótéren, liftben, autóban.
Szia. Mi a párommal szoktunk ilyet csinálni valamit összehozhatnánk.
Házibuliban többször (sokszor) és mások is közben.
Autóban városi utcán ált sötétben többször.
+ volt 3 olyan barátnőm, aki szerette a grupit.
Én polóztam és több úsziban is volt kabinom.
stb.
Szóval előfordul néha az ilyesmi. Én jobb szeretem a nyugodt szociális körülményeket, de a nők kedvéért mindent.
Autóban városi utcán ált sötétben többször.
+ volt 3 olyan barátnőm, aki szerette a grupit.
Én polóztam és több úsziban is volt kabinom.
stb.
Szóval előfordul néha az ilyesmi. Én jobb szeretem a nyugodt szociális körülményeket, de a nők kedvéért mindent.
Ja, Híradó mozi, 1982, páholyban, ahol be lehetett húzni a függönyt
Fonyód Bélatelep között a vonaton, kalauz nem volt
Pakban, kocsiban, erdőben voltam eddig...
Megesett, hogy a lépcsőház pincelejárójánál dugattyúztam a csajt. Felettünk pedig jártak-keltek a lakók.
Az a bizonyos tó a Luppa? Egyéb helyek??? Dunapart pl merre? Mi is párban lennénk....Mivel nyár van, ezek a szimpatikus helyek, de persze a Glory most is nyitva van...
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 15:03
egy bizonyos bánya tó vagy esetleg a duna part egyes szakasza ideális hely vegyük fel a kapcsolatot valahogy és beszéljük meg személyesen.