Két hete pénteken céges bulin kimentem szellőztetni a fejemet. Egy parkoló autóban a főnöknőm éppen leszopta a nagyfőnököt. Férjes asszony, nős férfi. Nagyon izgató volt, már csak nézni is, gondolom csinálni sem piskóta.
Egy régi barátnőm több alkalommal is lecumizott a lépcsőházban,nagyon izgalmas volt!De ez már csak régi fiatalkori emlék...
Jómagam is nyaraltam,katonák csak az étteremben voltak(mint személyzet),a mellettünk levő pályán,pedig éppen meccs volt.Egyébként ez volt eddig életem legextrémebb helyzete!
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem... ööö... parkokban, lépcsőházban, de például pont tegnap leszoptam a párom egy játszótéren
nászúton egy balatoni csónakázás allat délután,a ciki az volt hogy egy nagy kürt hangot hallotunk ,hát valahogy a komp mellén sodrotunk
a katonákat ismerve nagy veszély nem lehetett,
(Ez egy válasz dr69 üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 01. vasárnap 01:37
-Buli után a kivilágított telefonfülkében(eső volt)
-Petting egy pizzériában csúcsforgalom idején
-Honvédségi üdülőben a teniszpályán(késő délután)
Ez olyan édi.Egy kis"veszély"sokkal izgalmasabbá teszi!
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 23:55
ez nem tudom, nyilvánosnak számít-e... akkori párommal kimentünk a házibuliból a családi ház mögé levegőzni. nem tudom, mi ütött belém, talán a korábban ivott vörösbor, de kihalásztam párom farkát, és a fal sarka mellett kielégítettem, főleg kézzel, minimális száji segítséggel. Bármikor lebukhattunk volna, szerencsénk volt, de így volt izgalmas :)
-Buli után a kivilágított telefonfülkében(eső volt)
Egri népkertben, buli után..
ping-pong asztalon szürkületben,szopatás nappal belvárosi étterem parkolojában,erkélyen télen minuszban( nagy ötlet volt)
Felsötárkány után az utszéli pihenöben ,télen késö éjjel szeretkezni .Elég izgato volt ,nem sokan láthattak csak aki arra jott autoval .
balatonban fényes nappal,játszótéren éjjel,késő délután biciklitároló,nappal egy autós felüljáró töltése,mozi után égy ház mögött.Eléggé izgalmas szituációk voltak,de nagyon élveztük
Gellert hegyen a viztarozo felett a tisztason szorakoztunk egymassal rendszeressen 1 ex-el. Szilveszteri buliban WC-n ugyh haverom elfejtette, h el vagyunk ott foglalva es kint dorombolt, h mikor megyunk mar tovabb...
Engem a kedvesem anno a gardróbba húzott be házibuliban. :)
(Szoba már nem is izgi, hisz zárható volt. :))
Na jó, szauna azért még extrémnek számít. :) Főleg mert egy menet után úgy érzed a meleg miatt, hogy egy maratonit lefutottál :)
(Ez egy válasz muga_bea üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Szoba már nem is izgi, hisz zárható volt. :))
Na jó, szauna azért még extrémnek számít. :) Főleg mert egy menet után úgy érzed a meleg miatt, hogy egy maratonit lefutottál :)
2007. 03. 29. csütörtök 23:55
ez nem tudom, nyilvánosnak számít-e... akkori párommal kimentünk a házibuliból a családi ház mögé levegőzni. nem tudom, mi ütött belém, talán a korábban ivott vörösbor, de kihalásztam párom farkát, és a fal sarka mellett kielégítettem, főleg kézzel, minimális száji segítséggel. Bármikor lebukhattunk volna, szerencsénk volt, de így volt izgalmas :)
nekem volt hozzá szerencsém a vonaton... buszon éjjel ...buszmegállóban éjjel... balaton pártján éjjel.. és a vízben is... ezekben az esetekben úgy álltam mint a cövek... +adrenalin miatt nagyon élveztem... de a drágám is!:)
No:
Citadellánál fényes nappal autóban: Körülöttünk japcsi turisták, de szerencsére azért a párásodás valamennyire takart. :)
Gellért-hegyen éjszaka: Egy korlát és pad segítségével. Nyár, meleg, lentről felszűrődő zene, elöttünk a város, és nem járt arra éppen senki. (Bár sztem csak nem jöttek el odáig, amikor látták, hogy mi megy ott. :))
Éjszaka egy hegytetőn: kaptam némi orális kényeztetést :)
Budai-parkszínpad parkolójában fényes nappal :)
Citadellánál fényes nappal autóban: Körülöttünk japcsi turisták, de szerencsére azért a párásodás valamennyire takart. :)
Gellért-hegyen éjszaka: Egy korlát és pad segítségével. Nyár, meleg, lentről felszűrődő zene, elöttünk a város, és nem járt arra éppen senki. (Bár sztem csak nem jöttek el odáig, amikor látták, hogy mi megy ott. :))
Éjszaka egy hegytetőn: kaptam némi orális kényeztetést :)
Budai-parkszínpad parkolójában fényes nappal :)
Nagyon izgi tud lenni, csak kellőképpen be kell indulva legyen az ember és aztán már nem is érdekli más csak a partnere. Vonaton is sikerült már és nem fülkésben. Nem az volt a lényeg hogy mentek mellettünk emberek hanem az hogy mindkettőnknek jó legyen.
ez igen tisztelem aki beválalja!
Niki velem is csinálhatnád :))