Na volt egy pár ilyen... utoljára Örs vezér tér, parkoló...
Egy házibulin - spanom elbeszélése szerint - hajnaltájt zsinórban hárman mászták meg az asztal alatt bugyi nélkül heverő sakálrészeg kiscsajt, a közönség pedig berúgva/betépve nézte a műsort.
Akinek volt ereje, kúrta a babyt, páran verték rá a farkuk, de a többség kiütve feküdt...
Akinek volt ereje, kúrta a babyt, páran verték rá a farkuk, de a többség kiütve feküdt...
oktogon->üveglift...az elég duva volt
7-8 éve belógtunk a sráccal az egyik itteni strandra éjjel,kicsit meguntuk a sétálgatást:))
nekiestünk egymásnak meg is történt a dolog de utána kicsit figyelmesebben körülnézve érdekesen mozgó sziluettekre lettünk figyelmesek:)) még 2pár volt rajtunk kívül,egyik távolabb az egyik napágyon,a másik a vízbe vezető lépcsőn szorgoskodott
nekiestünk egymásnak meg is történt a dolog de utána kicsit figyelmesebben körülnézve érdekesen mozgó sziluettekre lettünk figyelmesek:)) még 2pár volt rajtunk kívül,egyik távolabb az egyik napágyon,a másik a vízbe vezető lépcsőn szorgoskodott
szüreteltek, úgy érted :)
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 21:12
Te aztán egy igazi fasz vagy lemész a szölöhegyen egy verembe az nem sex pláne nem nyilvános körülbelül ennyit irtál.Egy fekete pontot irj be magadnak és holnapra irasd alá a szüleidel
Haverom egyszer a moziban addig ujjazta a csajt, míg el nem ment. Utána kézimunka, az előttük lévő szék háttámlája tiszta ragacs lett, jó, hogy nem ült ott senki...
kel a valtozatosag ne legyn unalmas
horvát tengerben, előszezonban fényes délben egy kis bikini félre- és fürdőnaci lehúzás, farokbaülés (élvezésig nem jutottunk el, de így is kémleltek minket távolabról)
kisvárosban városi park szélén, sötétben, autó mellett kis kölcsönös kézimunka, kölcsönös öröm- itt egyből megbántuk, hogy nem dugtunk, de félreugrottunk minden közeledő autó reflektorra
kisvárosban városi park szélén, sötétben, autó mellett kis kölcsönös kézimunka, kölcsönös öröm- itt egyből megbántuk, hogy nem dugtunk, de félreugrottunk minden közeledő autó reflektorra
Balatonboglár, kikötő melletti strand és a móló, valamint pécsett egy kicsit eldugottabb utcán....persze ez mind élyszaka volt! bár elég sok esély volt arra hogy meglátnak...sőtt balcsin a strandon meg is láttak minket de jófej volt az őr(az ottani étterem kertrészében voltunk) és levágta hogy zavar és elment..csak azt mondta hogy ne gyújtsunk fel semmit(éppen dohányoztunk)
Te aztán egy igazi fasz vagy lemész a szölöhegyen egy verembe az nem sex pláne nem nyilvános körülbelül ennyit irtál.Egy fekete pontot irj be magadnak és holnapra irasd alá a szüleidel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58575)
2007. 01. 08. hétfő 08:46
Kint a szőllőhegyen, a borospincében... 20 méterre tőlünk épp arattak...
szőlőhegyen gabonát aratnak? a tőkék közé vetik a kihasználtság érdekében?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58575)
2007. 01. 08. hétfő 08:46
az akkori pasimat katonakorában kapus szolgálat alatt egy kis beállóban szoptam le fegyverrel a kezében,nagyon nagyot élvezett szegénykém
nyáron volt több természetbeli élmény
autóval zöldbe ki, előjáték még a kocsiban, aztán én oldalra kiálltam, és gyűrtem az asszonyba, aki a lehajtott első ülésen kb. féloldalán feküdt..
Nekünk a legjobb az, hogy nem kell visszafogni az élvezéskor felszabaduló hangokat:)
otthon, agyerekek, meg a szomszédok (meg a macska:), meg mittomén mi miatt állandóan fulladoznom kell orgazmus alatt:(
autóval zöldbe ki, előjáték még a kocsiban, aztán én oldalra kiálltam, és gyűrtem az asszonyba, aki a lehajtott első ülésen kb. féloldalán feküdt..
Nekünk a legjobb az, hogy nem kell visszafogni az élvezéskor felszabaduló hangokat:)
otthon, agyerekek, meg a szomszédok (meg a macska:), meg mittomén mi miatt állandóan fulladoznom kell orgazmus alatt:(
mindenhol kell csinálni mert változatosan kell élni az életet!!! senki se mer az emberre szolni olyankor!!! Münchenbe Taxi hátsó ülésen akkorát szúrtúnk hogy csak na a taxis meg csak körözött a városba a kollegáinak mutogatta hogy mi történik nála éppen! megérte mert fizetnünk sem kellett az útért!!!
Balatonon nyaraltunk, ott a parton a móló végén, este sötétben, a párom miniszoknyában volt, leült a beton korlátra, kinyaltam, utánna helycsere és ő szopott le. akkor nem voltak a közelbe emberek.