Szeretem ha van kivel....
Nagyon szeretjük mi is,hatalmasakat élvezünk!
Nagyon szeretem ha én vagyok alul, akkor szabadon lehet nyalni a puncit,posit.
Miközben rajtam van a párom, és kényeztetem, a legjobb érzés közben, ahogy érzem élvezni,olyankor szorítom magamhoz....
Akár minden nap....

2025. 02. 21. péntek 08:03
Úgy is finom , hogy én vagyok felül , így nyalás közben olyan mint ha szájba basznám ! Imádja a párom is !
Úgy is finom , hogy én vagyok felül , így nyalás közben olyan mint ha szájba basznám ! Imádja a párom is !
A párom imád úgy elélvezni ha közben tele a szája
nagyon nagyon szeret szopni, baromira izgatja . Én is imádok puncit nyalni, úgyhogy nálunk elég gyakori a 69es egyszerre elelvezes

A legjobb!!!Lehet nyalni a puncit is meg a popsit is közben,és ahogy közelít a csúcs felé a partner akkor igazán más ahogy a szájával kényeztet!!!Imádom ezt a fajta élvezetet adni és kapni is!!!
Sziasztok
Nálunk ez egy ritka eset, pedig kevés fantasztikusabb dolgot tudok elképzelni mint egy nő orgazmusa amikor nyalom. Ha kölcsös az orál mégjobb!
Egyébként annyira nem is szeretem ha csak nekem csinálja a párom.
Nálunk ez egy ritka eset, pedig kevés fantasztikusabb dolgot tudok elképzelni mint egy nő orgazmusa amikor nyalom. Ha kölcsös az orál mégjobb!
Egyébként annyira nem is szeretem ha csak nekem csinálja a párom.
69-et minden nap!

Én nagyon szeretem, igaz nem tudok eljutni a csúcsig, mivel a páromra jobban figyelek, hogy neki jó legyen! Mindig én kezdem egy finom nyalással, csikló izgatással, egy idő után a párom követeli a szájába a farkam, amit meg is szokott kapni tőlem
Szóval nagyon élvezem, főképp mert a párom többször is képes egymás után, hangosan elmenni, ami számomra nagyon izgató

Ezt a pózt én is imádom egyszerre adni és kapni..
Nekünk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 06. csütörtök 08:42
még mindíg az egyik kevenc pózom ez is a 69

Volt néhány nap kikapcsolódásunk. Reggel egy kis olvasás után rátértünk egy kis orálra. Izgalmas volt, hogy a szobaajtó csak kilincsre volt bezárva. Szereti csinalni. Annyit kertem kicsit mehet erősebben. Nem kellett sok, az utolsó cseppig minden lüktetve távozott. Szinte megdugtam a nyelvemmel. Aztán csókolóztunk még. Sajna nem csókolta át a nedvem. Talán legközelebb az is
összejön...
összejön...
Jó is az a 69,kár hogy ritkán esek bele.
Jó látni, hogy nők is mernek beszélni a fórumon.
Minket is beindít. Van amikor már inkább fojtogatásba hajlik a párom részéről (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is beindít. Van amikor már inkább fojtogatásba hajlik a párom részéről (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 20. csütörtök 09:37

még mindíg az egyik kevenc pózom ez is a 69

Volt párom ujjazott meg ugyanigy először , háááát azt hittem bele fullad akkorát élveztem.
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 06:11
Másik variáció is van amikor olajos masszázsba részesítem a párom és már háton fekszik nem hason. Ilyenkor én kezdem el kényeztetni majd szép lassan odafordulok felé hogy elérje amit szeretne.És kis idő után már ő kezdeményezi hogy a lábaim között legyen a feje és átkulcsolja a kezeivel a fenekemet és így tudja szabályozni mennyire mozogjak. A vége mindig az hogy szétdugatja a száját mert tövig be szeretné nyelni a szerszámomat.És van amikor az ujját bedugja na akkor szoktam akkorát élvezni hogy alig bírja nyelni.