Igen, attól én is az ájulás határán vagyok, mikor megujjaz szopás közben
imádom...
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 05. 25. szombat 06:11
Másik variáció is van amikor olajos masszázsba részesítem a párom és már háton fekszik nem hason. Ilyenkor én kezdem el kényeztetni majd szép lassan odafordulok felé hogy elérje amit szeretne.És kis idő után már ő kezdeményezi hogy a lábaim között legyen a feje és átkulcsolja a kezeivel a fenekemet és így tudja szabályozni mennyire mozogjak. A vége mindig az hogy szétdugatja a száját mert tövig be szeretné nyelni a szerszámomat.És van amikor az ujját bedugja na akkor szoktam akkorát élvezni hogy alig bírja nyelni.
Másik variáció is van amikor olajos masszázsba részesítem a párom és már háton fekszik nem hason. Ilyenkor én kezdem el kényeztetni majd szép lassan odafordulok felé hogy elérje amit szeretne.És kis idő után már ő kezdeményezi hogy a lábaim között legyen a feje és átkulcsolja a kezeivel a fenekemet és így tudja szabályozni mennyire mozogjak. A vége mindig az hogy szétdugatja a száját mert tövig be szeretné nyelni a szerszámomat.És van amikor az ujját bedugja na akkor szoktam akkorát élvezni hogy alig bírja nyelni.
Nekünk is nagy kedvencünk ez a póz. Isteni jó érzés mikor a párom odabújik hozzám a takaró alá és elkezd simogatni majd amikor már teljesen felizgatott a simogatással eltűnik a takaró alatt és elkezd szájával kényeztetni.Pár percig csinálja csak majd a takarót félredobva szép lassan átfordul hogy a fejem felé legyen az isteni popsija.Akkor már a szájában a farkammal elkezdi simogatni magát.És ilyenkor szoktam elveszíteni a fejem és magamra húzni és a fejemet a lábai közé dugni és nyalni az édes kis punciját. Ő meg érzékien szopja a farkam.Amikor már kezd beindulni fel szokott egyenesedni egy kicsit így már a popójához is hozzáférek és azt is meg szoktam dolgozni a nyelvemmel,de csak addig amíg nem hallom hogy mélyen veszi a levegőt mert akkor visszatérek a puncijához és heves nyelvcsapásokkal az őrületbe kergettem.És ilyenkor ő is beindul és általában egyszerre élvezünk el.Ő az én számba én meg az övébe.És ilyenkor minden cseppjét eltünteti a nedűmnek.És a mellkasomra csúszva elkezdi kézzel újra életre kelteni a férfiasságomat.Közben simogatja magát én meg nézhettem.Ha már újra készen állok akkor jön a fordított lovagló póz.Ilyenkor olyan isteni dugni mert ha az első orgazmusa behatolás nélkül történik akkor tocsogós a puncija de sokkal szűkebbnek érzem.
Mi gyakran fejezzük be így a szexet. A feleségem imád szopni, nagyon beindul tőle mikor kőkeményre szopja a farkam, aztán az orgazmus határán tart. Ilyenkor lelassít, és nagyon lágyan nyaldossa, finoman szopja a farkam, nehogy elélvezzek. Majd amikor kezdődik az orgazmusa, torokra veszi a betonkeményre szopott farkam, és mikor elkezdek spriccelni a szájába, ő is elélvez. Én is imádok puncit nyalni, nagyon felizgulok az isteni ízére, illatára. Imádom ahogy rajtam fekszik, tolja bele a puncikáját a számba, közben istenien leszop. Hatalmasakat szoktam ilyenkor élvezni a szájába. Beszéltünk már róla, hogy ő is nagyobbat élvez farokkal a szájában
szerencsém van vele, mert nem csak imád szopni, de fantasztikusan is csinálja. Profin irányít, ha akarja akkor leszop 2 perc alatt, ha akarja, el tudja nyújtani addig, hogy bevárjam az orgazmusát. Isteni a nyelvmunkája, gyönyörű ajkai vannak...

Veled biztos, hogy csodálatos lenne.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is imádom ezt az érzést

előjátéknak nagyon szuper 69 még úgy is ha én vagyok felül de fordítva is tökéletes
Alap. Puncinyalás közben is el lehet élvezni, ha teljes a 69, vagyis a nő meg szopja a farkadat. Csak azért írom, mert úgy látszik, nem mindenki van így vele.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2024. 02. 02. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 09:35
Elméletben szeretem a 69-et. De gyakorlatban nem tudok egyszerre 2 dologra figyelni.
Férfi vagyok. Vagy a partneremre figyelek hogy jó legyen neki vagy élvezem azt amit nyújt nekem. Az perhuzamosan nem megy.
Férfi vagyok. Vagy a partneremre figyelek hogy jó legyen neki vagy élvezem azt amit nyújt nekem. Az perhuzamosan nem megy.
még mindíg a kedvenc egyik póz a 69 nálam, és nővel is akár

Legjobb pozíció hogy a legjobban ki legyenek használva azérzékszerveimeim
Tényleg szép puncika. Én is eljátszadoznék vele szívesen...
akkor gyakorolj
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2024. 02. 02. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 02. péntek 09:35
Elméletben szeretem a 69-et. De gyakorlatban nem tudok egyszerre 2 dologra figyelni.
imádom a pózt, és imádom nyalatni magam, közben cumizni, vagy akár puncit nyalni, szóval a férjemmel is imádom, és barátnővel is

Imádom, igaz bárhogy imadok nyalni .Akár órán keresztül is
egyik kedvencünk

Szeretjük mi is

Nálunk nagyon gyakori, oldalfekvésben akár egy órán keresztül csináljuk. Először a párom szokott elélvezni aztán átadom magam én is a gyönyörnek és bele élvezek a kis szájába.
Szeretjük......