Egy jó franciázásnak szerintem több összetevője van. Egy alapvetően bizalmas viszony, feltétel nélküli vonzalom, az ápoltság, az egymás elfogadása. És biztos lehetne még néhány tényezőt mondani ami erre ráerősít. Lehet hogy ezzel nem mindenki ért egyet. Valahogy a futó kapcsolataimban ez ritkább volt. Pedig nem vagyok egy cseppet sem prűd. Sőt ahogy múlnak az évek egyre jobban szeretem vagy kívánom. Ha egyszerre élvezünk el az különösen észveszejtő. De az is nagyon nagy hatással van rám, ha a partnerem élvez el előbb. Az biztos, hogy ha partnerem leszopja a kukacom akkorát élvezek, hogy azt sem tudom hol vagyok. De sokszor "csak" egy puncin évődni és jól kinyalni is nagyon izgató egy kefélés mellett. Ha menet közben elhúzódnak az orgazmusok az még nagyobb élvezettel jár, hatalmas a robbanás...
Pont, mint ha a férjemet hallanám.
(Ez egy válasz kkkk3636 üzenetére (2021. 04. 02. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

2021. 04. 02. péntek 21:09
A nejemmek sokszor mi is elkezdjük 69-ben és úgy is fejezzük be. Engem nagyon izgat a látványa hátulról. Miközben érzem azt, ahogyan élvezi, és amikor orgazmusa van, imadom a számmal érezni ahogyan elélvez. Én csak azután élvezek a szájába, majd magamhoz ölelem.
Ez így isteni tud lenni.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2021. 04. 07. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

2021. 04. 07. szerda 05:39
Mi is nagyon szeretjük, mi előjátékként csináljuk bevonva egy vibrit is ! Jó játék!
Előjátéknak vagy végig, minden hogyan jó!
Mi is nagyon szeretjük, mi előjátékként csináljuk bevonva egy vibrit is ! Jó játék!
Imádom , ezt a póz szerintem a legjobb , tudjátok húzni egymást , én imádom ha közben szexi combfixet is visel , amit végigsimítva a fenekét meggyúrom , majd a szép melleit is ..
A nejemmek sokszor mi is elkezdjük 69-ben és úgy is fejezzük be. Engem nagyon izgat a látványa hátulról. Miközben érzem azt, ahogyan élvezi, és amikor orgazmusa van, imadom a számmal érezni ahogyan elélvez. Én csak azután élvezek a szájába, majd magamhoz ölelem.
Mi gyakran csak így vagyunk együtt, sokszor órákig húzzuk ha van rá idő
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 25. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4521202)
2021. 03. 25. csütörtök 07:48
szoktuk mi is gyakran kezdésnek

szoktuk mi is gyakran kezdésnek

Mi nagyon szeretjük, előjátékként kezeljük gyakran az első élvezés így történik.

Egy régi barátnőmmel mindig 69 volt a vége .Ellveztem a puncijaba aztán egymásra feküdtünk es szárazra nyaltuk szoptuk egymást .volt hogy ujra elelveztunk közben
Imádom ha szopnak, és imádok nyalni
Sokszor fejezzük be ilyen módon a szexet. Imádunk egyszerre elélvezni. Annyi a hátránya, hogy nem hallom ilyenkor a párom sikolyát, mert ugye tele van a szája

Nagy kedvenc bár már régen volt szerencsém a kellemes élményhez!
A legcsodálatosabb dolog a sexben!
Mi imádjuk... Imádom erezni a puncija ízét, mikor elelvezek. Ő meg imadja ahogy beleelvezek a szajaba, altalaban akko ő is el szokott menni.
Mi is szeretjük nagyon.
Szerintem is kellemes póz, de a tapasztalatom, hogy a nők nem tudnak nyalás közben igazán a farokra koncentrálni...

Imádom ezt a pózt! Nem véletlen írtam bele a felhasználónevembe. Nincs is jobb mint beletemetni az arcom egy forró, nedves, lüktető punciba, miközben engem is orálisan kényeztetnek. Közben jó erősen belemarkolni partnerem fenekébe, picit széthúzni, hogy még többet adhassak az élvezetekből. Imádom mikor a csúcshoz közeledve párom egyre erősebben, remegve nyomja bele az arcomba a fenekét. Mikor rajtam megy el az a csúcs! Órákig tudnám neki csinálni ha hagyná!

Péntek délben a kocsimban...?