a telefonálás szex nélkül is idegesít
szerencsére közben még nem szólalt meg,pláne nem hagytuk abba miatta
![smile](images/smilies/smile.gif)
ha mindenféle baromságon töri a fejét közben, ha épp szőr/hajszálakat talál a szájában, bejön az akárki a familiából, és a KENÓSORSOLÁS!!!!!!
Egy régebbi kapcsolatom alatt fordult elő, hogy a tv ment a háttérben a zajok elnyomására. /kamaszkor, csaj ősei a szomszéd szobában/ Tv- ben valami angol munkásfilm. Visszaszámlálási időszak. Valahol 6..5..4 magasságában a tvfilm egyik szereplője elkezdett üvölteni: GÁZROBBANÁS! GÁZROBBANÁS! Vinnyogtunk a röhögéstől mindketten. Legnagyobb mérgünkre aznap már nem történt semmi, mert valamelyikünk mindíg elröhögte magát.
jah, meg még az hogy "Elmentél már?" pffff
Jah, meg ahogy Zatur is mondta: a kérdés, h "Mit szeretnél?"... Váááh, azt h kúrj meg, csináld, ahogy akarod... De nem...? xD
Telefon! "Szia, itt anyu beszél, ráérsz?" :@ :S
Mi idegesít fel? Sokszori kérésem ellenére a feje alá teszi a párnát, és nem a dereka alá.
Fúú az rohadtul idegesít,ha a gumit igazítja mert fél a bnőm hogy gyerek lesz...pfff,akko naon bepöccenek és vadul elkezdem nyomni
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ha közben chat-el!
![](http://img246.imageshack.us/img246/3540/23452345r2121oa4.png)
A görcs,na megha szopás közbe fogaznak de annyira,hogy már fáj.
Engem álltalában semmi,mivel hogy olyankor mindketten csak a szexre vagyunk ráhangolódva és a külvilágot teljesen kizárjuk. Nincs telefon se ami ebben megzavarjon,mert inkább kikapcsoljuk.
Amikor valamelyik idióta szomszéd elkezdi fúrni a betonfalat (ltp.).
Ha megszólal közben a telefon... És mindig megszólal
Sziasztok!Ez nagyon jó kérdés!Általában semmi,mert csak akkor szeretkezem amikor mind a ketten nagyon-nagyon kívánjuk és olyankor semmi nem zavarhat meg!
Nagyon ritka amikor a "csak" a pasi kedvéért..na akkor minden...ami él és mozog!
Nagyon ritka amikor a "csak" a pasi kedvéért..na akkor minden...ami él és mozog!
hasonló mint néha az én párom,mindig máskép akarja mint én.utána meg nem érti hogy miért nincs kedvem az egészhez.
(Ez egy válasz zatur19850727 üzenetére (2007. 03. 30. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 11:08
Ha a partnered állandóan azt hajkurássza minden egyes pozíció előtt, hogy: Mit szeretnél???
Ettől valahogy a falra tudnék mászni!
)
egyszer egy este már igen csak bele voltun melegedve a témában amikor a macskánk az ablakunk alatt elkezdte a bagzást igaz csak egyszer volt rá példa de a biztositékot kiverte nálam.
Ha a partnered állandóan azt hajkurássza minden egyes pozíció előtt, hogy: Mit szeretnél???
)
Amikor "menet" közben a gyerkőc éjjel fél tizenkettőkor felébred:
- Anyú, pisilnem kell....
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - részemről...
- Anyú, pisilnem kell....
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - részemről...
idegesít ha egy nő nem tud értelmes választ adni nekem... egyszerű kérdésre... és folytatodhatna a páwör... helyette jön az hogy mindig ő meg ő... kit érdekel egy idő múlva ha mindig ő a lényeg... te meg csinálj jól mindent... tipikus ostoba nő...(mint általában a legtöbb) nem tud értelmes választ adni és még neki áll följebb - ez szánalmas! volt hogy átirányítottam a hívásokat a régi számomra a másik telo kint maradt... anyu vette fel... aztán kopogott be szobámba drágám épp szívta ki a számára élénkítő nedvet... fura volt így a másik nővel beszélni de hatalmasat élveztem! azóta inkább kikapcsolom vagy szimplán nem veszem fel... viszont utálom a mellébeszélést... azért mert az ember nem mond semmit mindent tud... csak játszik okosan ügyin...na meek elátom a drágám... benne legalább van élet... és nem azt akarja hogy csak ő és ő hanem önzetlen... és az jó mert attól én is ilyenné válok naon is... páwörre fel...lets go!
hat nalam is sok zavaro tenyezo fordul elo,de leggyakrabban a telefon szolal meg,akkor amikor nem kene!mar volt olyan h a haver jott valamiert,es akkoris abba kellett h hagyjuk...