a sperma pzsvel való letörlése
Én szókimondó vagyok és ráadásul nem írom körbe a dolgokat, ami a szívemen a számon. A párom átkozottul jó partner ebben (tökéletesen érzi hol a határ). Imádom amikor az mondja, most szétkeféllek vagy hasonló. Amikor lendületben vagyunk, akkor én a saját anyámtól kapok általában agyvérzést, amikor üvölt egy emelettel lentebbről, hogy gyertek máááááár, mert... (és valójában kit érdekel az ok...).
De volt olyan is hogy nyűszítettem valószínüleg és a 40kg-s boxer kutyánk akart a segítségemre rohanni, ott futkosott szerencsétlen a hálószobában, nem tudta a dolgot mire vélni, így jobb híjján elkezdett őrülten ugatni - na akkor nagyon ideges voltam.
De volt olyan is hogy nyűszítettem valószínüleg és a 40kg-s boxer kutyánk akart a segítségemre rohanni, ott futkosott szerencsétlen a hálószobában, nem tudta a dolgot mire vélni, így jobb híjján elkezdett őrülten ugatni - na akkor nagyon ideges voltam.
Nekem is a pofázás, és a látványos érdektelenség a halálom. Volt, hogy úgy felhúztam magam, álló farokkal leszálltam az illető hölgyről, felöltöztem, és elmentem egy prostihoz befejezni a menetet, aki tudja mit kell adni a pénzemért.
nekem az a legrosszabb ha nyomom mint a fene majd megszakadok és csak azt látom hogy nemérdekli unja vagy a körmét piszkálja és várja hogy leforduljak róla. EZ A SZAR
jó neked,házzaság előtt egy este 5 menet,most meg?5esete alatt 1 menet,engem ez is boszant.
teljesen igazad van,csak sajnos nem vagyok olyan helyzetben hogy ne nézzem meg ki zavar
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 16:13
Amikor kérdeznek közben meg beszélnek... báááá az a halálom...
Telefon olyankor kikapcsolva... ha meg kopognak had kopogjanak
Szerintem izgató közben egy kis disznó beszéd. A telefont viszont én is sokszor elfelejtem kikapcsolni.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 16:13
engem meg az, hogy meg sem találom...... :)))
engem igazából egy dolog,amikor alig várjuk hogy a gyerek elmenjen iskolába,még csak reggel félnyolc van,a sex közepén járunk,és KOPOGNAK na akkor kész vagyok,a telefont már megtanultam kikapcsolni,de ha kopognak....