Ez tényleg megtörtént. Már régen. Vagy két órát dugtunk, de mindig akkorra jöttek beszélgetni az ajtó elé, amikor jött volna az orgazmusom. Nagyon zavart. Aztán nem is tudtam elmenni, csak délután.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 05. 19. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Túl kell őket sikítani...
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 05. 19. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 19. hétfő 15:47
Amikor a szállodában, pont az orgazmusom kezdetekor a takarítónők megállnak az ajtó előtt hangosan beszélgetni.
Amikor a szállodában, pont az orgazmusom kezdetekor a takarítónők megállnak az ajtó előtt hangosan beszélgetni.
ha a szomszéd elkezd porszívózni este háromnegyed nyolckor...
Ha büdös a pina
Szex közbeeeeen??? SEMMI!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
dehogy nincs sokkal lehangolobb ha a ferfin van,de egy gyors menetnel a wc-ben nem gaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 29. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752855)
2012. 09. 29. szombat 15:25
Zokni a nőn. Attól leghangolóbb nincs is.
A hülye kérdések
Néma élvezés. Gyorslövet. Ha közben nem beszél csúnyán(hihi). Ha túl finomkodó. Ha nem szeret pózokat váltani stb, stb.
Ha nem passzol a szexuális ízlésünk, az nagyon tud idegesíteni
Ha nem passzol a szexuális ízlésünk, az nagyon tud idegesíteni
A kenyelmetlen poz az meg hagyjan, LEHET rajta segiteni!
De a NYIKORGO agy, az egybol kizokkent...
(Ez egy válasz Kiric üzenetére (2012. 09. 29. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
De a NYIKORGO agy, az egybol kizokkent...
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
dzivkane ha megjon (oda jon )a ferjem
ha a csávó neje megérkezik
Ha hazajönnek közben a szülők
![wow2](images/smilies/wow2.gif)
- Ha stresszes a pasi.
- Ha lelankad valami okból kifolyólag.
- Ha nem domináns.
- Ha csörög a mobilja (nálam lehalkítva mindig!)
- Ha valaki hangol a szobája előtt, vagy akár az utcán!
- Ha lelankad valami okból kifolyólag.
- Ha nem domináns.
- Ha csörög a mobilja (nálam lehalkítva mindig!)
- Ha valaki hangol a szobája előtt, vagy akár az utcán!
ha hangtalan a csaj
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mi tud?.....max talán ha kimaradok belőle, de ha kimaradok nem vagyok szex közben tehát semmi
Valamikor egy esős őszi későestén, sokpelenkás nyafogós fárasztó nap után, valahogy nem nagyon voltam ráhangolódva erotikus gondolatokra, de a hormonok mellettem nagyon csalogatóan hívtak. Na egye fene erőt vettem magamon és már rendesen sikerült a hormongazdának nedvesre lazítani, szinte azt is elfelejtettem volt nappalom. Mikor őszhöz szokatlan égzengéssel óriási vihar keveredett felénk, nos azonnal sikerült kiesnem a ritmusból és a gondolatom is az volt na ezt az élvezetet ma elveri a vihar
. Valószínű párom éles radarjával érzékelte a zökkenésem és viccesen megjegyezte " na most ne vigyorogj mert totál begerjedek és végem mert azt gondolom egy vámpírlányt dugok". Na több se kellett, rendesen bepörögtem...mert ő meg tudta arra borzongós-feelingre gerjedek...
Végül ami idegesít az is izgat, az agyban dől el minden, akarod vagy sem, hogy idegesítsen.
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Valamikor egy esős őszi későestén, sokpelenkás nyafogós fárasztó nap után, valahogy nem nagyon voltam ráhangolódva erotikus gondolatokra, de a hormonok mellettem nagyon csalogatóan hívtak. Na egye fene erőt vettem magamon és már rendesen sikerült a hormongazdának nedvesre lazítani, szinte azt is elfelejtettem volt nappalom. Mikor őszhöz szokatlan égzengéssel óriási vihar keveredett felénk, nos azonnal sikerült kiesnem a ritmusból és a gondolatom is az volt na ezt az élvezetet ma elveri a vihar
![gonosz2](images/smilies/gonosz2.gif)
Végül ami idegesít az is izgat, az agyban dől el minden, akarod vagy sem, hogy idegesítsen.
Nyikorogó ágy és kényelmetlen póz/ágy
Zokni a nőn. Attól leghangolóbb nincs is.
"Érezd a ritmust,vedd át az ütemet!"...
)))
![smile](images/smilies/smile.gif)
Na ez a psziché látod...