Szép estét!! reggelre a kvt bekészítettem
Ez a kedd is jó hamar itt lett
Lehet a szél fújta ide
Ilyenkor azért örülök, hogy nem 50 kiló vagyok, csak felborít a szél, de nem visz el
Szép napot
Lehet a szél fújta ide
Ilyenkor azért örülök, hogy nem 50 kiló vagyok, csak felborít a szél, de nem visz el
Szép napot
Jó reggelt kívánok! Az egyetlen hétfő az évben ami korábban kezdődik egy órával
Mintha valaki várná...
Szerencsére a kávé készletek kitartanak, így valahogy csak kibírjuk.
Vasárnap megyünk medvehagymázni a mecsekbe, addig csak eláll az eső.
Szép napot
Mintha valaki várná...Szerencsére a kávé készletek kitartanak, így valahogy csak kibírjuk.
Vasárnap megyünk medvehagymázni a mecsekbe, addig csak eláll az eső.
Szép napot
öcsyke sajnos a kövek elmaradtak.... sajnos melo van... kv -t köszönöm
a frisset bekészítettem..
a frisset bekészítettem..
Jó reggelt kívánok! Mizu Géza? Berobbant a tesztoszteron a forró kövek után?
Ma is korán meló, a kávét bekészítem, hátha betér valaki és megkívánja.
Szép napot
Ma is korán meló, a kávét bekészítem, hátha betér valaki és megkívánja.
Szép napot
Kv frissítve!!
Jó reggelt kívánok! Ha erősebb, akkor mindíg én jutok eszembe, de persze ezt nem mindenkinek ajánlom, csak akinek/fogalmazzunk pontosan/ születésétől fogva puncija van
A második gondolatom már szabadon befogadható kategória, egy igazi 100% birs pálinka.
Csak, hogy jól induljon a nap
Szép vidám vasár napot
A második gondolatom már szabadon befogadható kategória, egy igazi 100% birs pálinka.
Csak, hogy jól induljon a nap
Szép vidám vasár napot
Sziasztok!! öcsyke mire gondolsz?? gyömbér teára??
Jó reggelt kívánok! Kávét? Vagy valami erősebbet?
haliho
kv készlet frissítve! Irány a forró kövek birodalma.....!!
kv készlet frissítve! Irány a forró kövek birodalma.....!!
Vidám kedd estét! Részemről mindig annak örülök ami van, ilyenek a szép emlékek is. Volt ideje a napi 3 szexnek is és van, hogy a heti egy is komoly egyeztetés
Jó hír, sosem késő szép emlékeket gyártani
Hogy megy sorod Kutyu? Van még bútor amit nem vittél sosem?
Jó hír, sosem késő szép emlékeket gyártani
Hogy megy sorod Kutyu? Van még bútor amit nem vittél sosem?
Szevasz Kutyu!
De jó látni téged is,rég jártál erre.Hiányzik nekem is a régi nappalink a vidám csajszikkal,jó társasággal.
Köszi a jókívánságokat,viszont kívánom!
Azért egy jó kávéra,bundáskenyérre ugorj be ha erre jársz (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2026. 03. 17. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó látni téged is,rég jártál erre.Hiányzik nekem is a régi nappalink a vidám csajszikkal,jó társasággal.
Köszi a jókívánságokat,viszont kívánom!
Azért egy jó kávéra,bundáskenyérre ugorj be ha erre jársz (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2026. 03. 17. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 17. kedd 13:13
Sziasztok srácok! Igazàn sokáig kitartottatok,a nappali csak büszke lehet rátok. A magam részéről talán a legjobbkorvetődtem ide. Szexi Csajokkal,humoros Pasikkal ismekedhettem össze,volt akivel az életben is találkozhattam. Sajnálom,hogy minden erőfeszítés ellenére az igazi koedukált nappali nem maradt örök. Sok sikert,egészséget,boldogságot mindhármótoknak!
esti kv bekészítve !! Legyetek résen !!(résbeN )
Sziasztok srácok! Igazàn sokáig kitartottatok,a nappali csak büszke lehet rátok. A magam részéről talán a legjobbkorvetődtem ide. Szexi Csajokkal,humoros Pasikkal ismekedhettem össze,volt akivel az életben is találkozhattam. Sajnálom,hogy minden erőfeszítés ellenére az igazi koedukált nappali nem maradt örök. Sok sikert,egészséget,boldogságot mindhármótoknak!
Remek napot!
Hamarosan a tojások meg a nyuszik kerülnek fókuszba..
Addig is hajrá kávé,napfény,és minden jó
Hamarosan a tojások meg a nyuszik kerülnek fókuszba..
Addig is hajrá kávé,napfény,és minden jó
Kv frissítve..
Boldog március 10.-ét mindenkinek
Biztos van aki ünnepel ma, legyünk mi is boldogságosak!
A boldogságra hangoló kávét állom,
Szép napot
Biztos van aki ünnepel ma, legyünk mi is boldogságosak!A boldogságra hangoló kávét állom,
Szép napot