Jó reggelt és reggelit mindenkinek! Még kávé nem volt, de a tornán már közösen túl vagyunk! Indulhat a napi meló!
Szép estét a reggeli kv bekészítve!!
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Napot!
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Halihó!
Jó reggelt mindenki! Induljon a hét de sajna most a reggeli torna kimarad! Kicsit bealudtunk a fergeteges hétvége után!
Jó reggelt kívánok, persze később, mert még mindenki alszik
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.
Szép napot
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.Szép napot
Szép vasárnapot mindenkinek.
Mikor kihez, de van mikor mindkettőnkhöz!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 05. 09. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 10:04
Napot!
Én pont így tettem,a kávé volt az első
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Napot!
Jó reggelt kívánok! Éljen a reggel amikor felkelünk! Legyen az első élményünk a kávé, a többit kitaláljuk menet közben.
Ismételten megvirradt! Szép és élményekkel teli hétvégét mindenkinek!
be érett a péntek!!!! éjjelre a kv bekészítve...
Szép napot mindenkinek!
Sajnos a reggeli torna most elmarad mert a fránya fáradtság miatt kicsit megkésve riadtunk meg és most indulnunk kell, hogy a gazdaságot mi is megtámogassuk az adó forintjainkkal!!
Sajnos a reggeli torna most elmarad mert a fránya fáradtság miatt kicsit megkésve riadtunk meg és most indulnunk kell, hogy a gazdaságot mi is megtámogassuk az adó forintjainkkal!!
Jó reggelt kívánok! Ma reggeli torna kíméletes, törzsdöntés és bekötöm a bakancsomat. Kicsi meló, aztán séta az erdőben. A reggeli ágytorna fakultatív, de javasolt. A fejkörzést ne így csináljátok
Szép napot
Szép napot
Remek napot!
Egészségetekre Puszinyusziék
Nekem is volt reggeli torna az ágyban reggel,megküzdöttem a kimászással belőle,meg magammal is,hogy ne maradjak asszonyka mellett,és inkább dübörögtessem a gazdaságot
Mai gyakorlat legyen a körültekintés!
Én kezdem:
Egészségetekre Puszinyusziék
Nekem is volt reggeli torna az ágyban reggel,megküzdöttem a kimászással belőle,meg magammal is,hogy ne maradjak asszonyka mellett,és inkább dübörögtessem a gazdaságot
Mai gyakorlat legyen a körültekintés!
Én kezdem:
Sziasztok!!Lassan itt ahétvége végre !!! Kv frissítve !!
Hajrá gyerekek! Mi a közös reggeli tornát már ma reggel is megtartottuk, helyszíne az ágyikó volt! Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 05. 06. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 05. 06. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 04:19
Jó reggelt kívánok! Kávé a kézben, a reggeli tornát Puszinyuszi tartja! Előre hajlással kezdünk, egy és kettő
Javasolt a kávét lerakni előtte, szemforgatás
Szép napot, karlendítéssel folytatjuk
Vidámat!
Csatlakozom én is a tornához,úgyis keveset sportolok,no meg szimpatikus Puszinyuszi csajszi előrehajlása
No egy-két-há,oszt én is torna indul,így E:
Csatlakozom én is a tornához,úgyis keveset sportolok,no meg szimpatikus Puszinyuszi csajszi előrehajlása
No egy-két-há,oszt én is torna indul,így E:
Jó reggelt kívánok! Kávé a kézben, a reggeli tornát Puszinyuszi tartja! Előre hajlással kezdünk, egy és kettő