Én pedig jó éjszakát kívánok!
A sitt-sutty nálam is játszik.
Kávéért majd beugrom reggel.
A sitt-sutty nálam is játszik.
Kávéért majd beugrom reggel.
Jó reggelt kívánok, a napok sitty-sutty suhannak, remélem senki nem unatkozik! Egy kávé belefér így alvás után szex előtt? Persze addig még lesz egy kis meló is, de az is sitty-sutty remélhetőleg, így említésre sem méltó.
Szép napot
Szép napot
Jó reggelt kívánok! A Bálintok jó fejek, megérdemlik az ünneplést, a szerelmesek meg úgy is boldogok
Valentínt nem ismerek, így azt én sem jegyzem. Viszont a hétfő az vitathatatlanul valódi, ne hagyjátok ki
Szép napot
Valentínt nem ismerek, így azt én sem jegyzem. Viszont a hétfő az vitathatatlanul valódi, ne hagyjátok ki
Szép napot
Vidám napot!
A Valentinoknak is!
Igazából mi nem tartjuk,vagyis minden nap Valentin nap van
A Valentinoknak is!
Igazából mi nem tartjuk,vagyis minden nap Valentin nap van
Jó napot !!! Kv frissítve !! Bálintoknak meg boldogat!! !!!!
Szép napot!! Kispéntek van végre
kv frissítve....
Jó reggelt kívánok, farsangi kávé kakaónak öltöztetve? Nem is tudom, mikor ittam utoljára kakaót...
Beköszön!
Nem találtam a naptejet,így elhalasztottam
Nem találtam a naptejet,így elhalasztottam
Jó reggelt kívánok! Na? Volt napozás a hétvégén?
Jó reggelt! Volt napsütés és szabad szombat is. Sőt a héten jönnel a maskarások is Mohács felől.
Szerintem jó kis hét elé nézünk, de ma még pihi és énidős a tevékenységi napló.
Szép napot
Szerintem jó kis hét elé nézünk, de ma még pihi és énidős a tevékenységi napló.
Szép napot
Napot!
Nekem egy kicsit már hiányzik,felénk már régen aktívkodott.Ha egyszer kisüt,lehet hogy megijedek tőle,mert olyan régen láttam,hogy nem fogom tudni mi az?
No mindegy,legalább kávé van
Nekem egy kicsit már hiányzik,felénk már régen aktívkodott.Ha egyszer kisüt,lehet hogy megijedek tőle,mert olyan régen láttam,hogy nem fogom tudni mi az?
No mindegy,legalább kávé van
Jó reggelt!!Megpéntekedett !!Végre hétvége
Kv bekészítve a tea mellé
Kv bekészítve a tea mellé
Jó reggelt kívánok! Reggel 4 fok, régen volt ilyen. A kávé viszont pont olyan finom mint eddig. Ha vége lesz egyszer a világnak, nagyon fog hiányozni. Persze akkor én sem leszek
Addig viszont itt van, mint a szép új napunk is
Addig viszont itt van, mint a szép új napunk is
havazás?? délen csak eső és jégpáncél.... forró tea is bekészítve...
Jó reggelt! Akkor egy szabadnapos és végtelen szorgos kávé a mai menü.
Cuki havazástól jobban fog csúszni a mai nap, úgyhogy csak lazán
Szép napot
Cuki havazástól jobban fog csúszni a mai nap, úgyhogy csak lazán
Szép napot
szép estét! reggelre a friss Kv biztosítom
a Qva hétfő elmaradt nekem
szerdával indul a hét
a Qva hétfő elmaradt nekem
szerdával indul a hét
Jó reggelt! Ez a Don nem is rossz ötlet. Egy pálca hosszabbítót viszont be kell szereznem, mert ami van rövid. Max karmester lehetnék
Jó kis hétfő, dolgos hetet ígér. Induljon egy jó kávéval és minden lesz, ahogy lennie kell. Ami útban van azt odébb tesszük
Jó kis hétfő, dolgos hetet ígér. Induljon egy jó kávéval és minden lesz, ahogy lennie kell. Ami útban van azt odébb tesszük
Sziasztok !Jó reggelt
Kv frissítve
Kv frissítve