Haliho mindenki !! Péntek van végre ..vagy a csak Nekem?? megborultam mint az időjárás itt felénk
kv frissítve
kv frissítve
Én is bekukucska ,jól aláírom visszamenőleg is a jelenlétetit...kávézni jövök ám
kukucs ismét magammal beszélgetek ?? Mindenki is vigyázzon magára !! Kv frissítve !!
opsz hamar elment eza hétvége sajnos be sem tudtam jönni kvzni sem.... qva hétfő lassan letudva kv frissítve
Jó reggelt! Nem akarok senkit megzavarni a rendíthetetlen munkakedvében... Nem ülünk le egy jó kávéra?
Jó reggelt! Ma nem kellett korán kelni, aludtam is fél ötig Reggeli kávé tesztüzem nem mutatott hibát, biztonságos a fogyasztása
Szép napot
Szép napot
néha van ilyen Öcsyke de látod azért benézem szinte minden nap.... kv frissitve
Ma is hosszú lépés, a 24 órából húszat biztos kihasználok
Ügy látom itt a nappaliban a péntek az egy mozgó ünnep lett
Szép napot!
Ügy látom itt a nappaliban a péntek az egy mozgó ünnep lett
Szép napot!
végre péntek van ..... ha jol tudom kv elfogyott... marada forralt bor....
Én most felhasználok egy kávé egységet, hosszú szerdát tartunk.
Géza, nem olyan rossz magadra találni Sokan örülnének neki
Géza, nem olyan rossz magadra találni Sokan örülnének neki
megint magammal találkoztam.... éjjeli kv beészítve de csak majd reggel használom fel ÉN Jó pihenést (Magamnak is)
Qva hétfő letudva Éjjelre a kv frissítve Eltüntek csajok teljesen a nappaliból :(
Jó reggelt! Nálunk is csak délelőtt tartott ki a napsütés, azóta minket is betakart a köd.
Szerencsére a kávé a szokott helyen, így legalább a hét jól indul
Kis bátorítás, ebben a ködben a hétfő sem látszik
Legyen így is szép a napotok
Szerencsére a kávé a szokott helyen, így legalább a hét jól indul
Kis bátorítás, ebben a ködben a hétfő sem látszik
Legyen így is szép a napotok
Sziasztok!!! Kv készlet frissítve !! Öcsyke te akkor szép helyen lehettél felénk egésznap ködös homály volt....
Kecskemét pár vagyunk gang Bang szex keresünk
Jó reggelt! Illetve ki mikor kelt
Jó kávé mellett végig gondoltam az elmúlt estét, jól sikerült
Kávé a csodás napsütéses időben ablakon keresztül nézve a tájat.
Ki merre ebben a szép időben?
Jó kávé mellett végig gondoltam az elmúlt estét, jól sikerült
Kávé a csodás napsütéses időben ablakon keresztül nézve a tájat.
Ki merre ebben a szép időben?
szaisztok Öcsyke akkor én éhen halok azt hiszem.... kv frissítve....
Jó reggelt! Kávé friss, mint az idő Itt a libapucolás ideje, mert aki most libát nem eszik az egész évben éhezik...
Szép napot
Szép napot
Jó reggelt!! kv frissitve de forralt bor is készült !Öcsyke sajnos a forró köves programokból kimaradok a hétvégén :( melo lesz ... :(
Jó reggelt! Megesz a fene, hogy megtudjam.... Sikerült a mozis randi?
Amíg megtudjuk sem állunk egy lábon, kávézzunk és körbe nézzünk a gg-s csajok friss kacér pillanatait
Én holnap fogom csapni a szelet egy privát szaunás rendezvényen, ma zene válogatás, készülődés fejben
Szép napot
Amíg megtudjuk sem állunk egy lábon, kávézzunk és körbe nézzünk a gg-s csajok friss kacér pillanatait
Én holnap fogom csapni a szelet egy privát szaunás rendezvényen, ma zene válogatás, készülődés fejben
Szép napot