Kv párolog az agyunk is de mindent is félre téve irány a balcsi! Aki melózik annak jó munkát!
Jó reggelt kívánok! Ma még egy erősen melós nap, aztán még nem tudom hova de vízpatra az biztos
Jó reggelt! Sajnos közeledik a hétvége.... ( Péntekmár melo ) Reggeli kv frissítve!! Kitartást annak aki nem dolgozik a hétvégén már csak 1 teljes nap és pihentek
Ma már a munka frontján, igaz csak félgőzzel. Nehogy első nap lesérüljek mán
Szemgolyóra valami izzadásgátlót tudtok ajánlani? A napszemüvegem belülről párásodik
Hétvégén ki merre keres enyhülést a vízparton vagy víz alatt?
Szemgolyóra valami izzadásgátlót tudtok ajánlani? A napszemüvegem belülről párásodik
Hétvégén ki merre keres enyhülést a vízparton vagy víz alatt?
Qva hétfőLetudva!!! Hétvége indítva
Kv frissítve !!Ne dolgozzatok sokat ma a forróságban!!
Kv frissítve !!Ne dolgozzatok sokat ma a forróságban!!
Kemények vagytok! Kávéra rámentem
Jó reggelt! Kv készlet frissítve... Qva hétfő indítva
Hajnali kv fogyasztva, napi bekészítve indulhat a meló
Sziasztok! Mi itt a Dolomitokban egész jól. De ahogy nézzük a kedd délután sokkolni fog minket amikor hazaérünk. Ez van.
Igazi olasz kávé betöltve, eredeti olasz fagylalt ágyon
Szép napot
Igazi olasz kávé betöltve, eredeti olasz fagylalt ágyon
Szép napot
:9 a reggeli kv frissitve a fagyival karöltve!!!
Hajnali kv bekészíte!! Pihenjetek ha tudtok....
Mi ha tehetjük bemegyünk a medencébe
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 07. 31. péntek 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 07:19
Halihó! Kv fogyasztva meló szakadásig! Ti a meleget hogyan élitek meg? Nekünk már unalmas!
Halihó! Kv fogyasztva meló szakadásig! Ti a meleget hogyan élitek meg? Nekünk már unalmas!
Szép estét!! Ma is meloval telik az estém..... Kv készlet frissítve
jégkrém figyóban...
jégkrém figyóban...
esti kv frissítve.!!!
Jó napot! Péntek lassan letudva..kora délutáni kv esetleg?? Bekészítettem !!Hétvégre végre ... Ha minden jol megy irány a Balaton.... hol kötök ki még nyitott
Kellemes hétvégét mindenkinek !!
Kellemes hétvégét mindenkinek !!
Jó reggelt kívánok! Balcsi letudva. És a csülkös pacal is. Kávé pénteki hangulatban bekészítve