Jó reggelt! Így jár aki szombat hajnalra szervezi a tüzifa beszerzést Irány a fogyó holdfényes hajnali fapakolás
Azért kávé bekészítve, napközben lesz idő romantikázni, estére meg megyünk egy közös izzadásra
Noki te nem az egerekkel vagy? A héten fogok feléd is csavarogni, de sürgefontos dolog lesz, most/sem/ fogunk összefutni egy kávéra. És ami még szomorúbb, a fenekedet sem fogom megsimogatni
Kellemes szombatot
Azért kávé bekészítve, napközben lesz idő romantikázni, estére meg megyünk egy közös izzadásra
Noki te nem az egerekkel vagy? A héten fogok feléd is csavarogni, de sürgefontos dolog lesz, most/sem/ fogunk összefutni egy kávéra. És ami még szomorúbb, a fenekedet sem fogom megsimogatni
Kellemes szombatot
Ne itassátok az egereket...csak mert ne
Puszika
Puszika
kukucs HÉTVÉGE
Jó reggelt! A finish-kávé remélem bejön és holnap már nem kell dolgoznom. Ti is tudjátok le a mai napot hamar,aztán ha van rá mód,maxoljatok egy finomat!
Jó reggelt! Kávét rummal, esetleg whiskyvel?
A brómos teát tagadta az ellátó század, de alapja biztos volt. Éltünk és kihasználtuk a fiatalságunkat, én legalábbis biztos most meg az ötvenes éveket igyekszem kimaxolni, hogyha visszatekintek, jó hosszú legyen az a film
Péntek, így kitartás és finish kávé ajánlott mára
A brómos teát tagadta az ellátó század, de alapja biztos volt. Éltünk és kihasználtuk a fiatalságunkat, én legalábbis biztos most meg az ötvenes éveket igyekszem kimaxolni, hogyha visszatekintek, jó hosszú legyen az a film
Péntek, így kitartás és finish kávé ajánlott mára
opsz hamar péntek lett kv készlet frissítve!! Brómos teát igyon az akinek szüksége van rá .
Na jó,ha ma senki nem akar kávét főzni,akkor egy kis katonasági romantikát idecsempészve "bikatejet és brómos teát prezentálok". Én lennék megint katona,ha ez azzal járna,hogy megint húszéves lehetnék. Amúgy nem bánom a koromat,de fiatalnak lenni azért jó volt.
Sziasztok! Hát itt mi van? Hóesés órák óta? El kell a forralt bor,mert nagyon kedvtelenné tesz ez az idő. Ja,mégsem kell,hiszen vezetek. Akkor hagyjatok délutánra!! Szép napot!
Jó reggelt! Ma már egy kályha ajtót megjavítottam, megérdemlem a kávét.
Pont, hogy nem fétisem a jéghideg női kéz. Épp ezért melegítem elő kávés-teás bögrével
Ma havacska várható, nálunk már fehér az udvar. Este hóangyal verseny?
Pont, hogy nem fétisem a jéghideg női kéz. Épp ezért melegítem elő kávés-teás bögrével
Ma havacska várható, nálunk már fehér az udvar. Este hóangyal verseny?
öcsyke mikre nem vágysz te ebben az időben.... hideg női kéz ??? Még nem tapasztaltam ilyenT kv frissítve a Tea mellé...
Jó reggelt! Valami vírus lehet, SzivecskésKatja vonalkás lett Legyünk őszinték, nagyon jó a vonalvezetése
Sál sapka, akinek lehet annak termoszban forralt bor alap felszerelés mára is.
Cappuccino kézmelegítős bögrében, nincs talán sokkolóbb, mint egy jéghideg női kéz, amikor egy forró érintésre vágysz.
Szép napot
Sál sapka, akinek lehet annak termoszban forralt bor alap felszerelés mára is.
Cappuccino kézmelegítős bögrében, nincs talán sokkolóbb, mint egy jéghideg női kéz, amikor egy forró érintésre vágysz.
Szép napot
Sziasztok! Csak bekukk Kátja boldogat!!I Így előre is!!!! kv bekészítve....
...
...
Ha tippelnem kellene, akkor március 21 vagy környéke lehet a születésnapod. A szüleid nyári napforduló környéki szerelmének lehetsz tüzes gyümölcse♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2025. 01. 11. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 21:41
BUÉK Kedvesek!♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább
Nektek, Drágáim, azt kívánom, hogy minden vágyatok váljon valóra!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
Puszik! ♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább
Puszik! ♡♡♡
Jó reggelt! ♡Katja köszönjük! Mi is idén ünnepeljük az 50-et, ha az égiek is úgy akarják. Előre nem ünneplünk, de ha szülinapodkor vagy utána itthon jársz, vendégem vagy egy jó masszázsra és egy igazi kávét meginnánk veletek. A dolgok bepótolása nem okés szerintem. Inkább úgy szoktam az elmaradt dolgokra gondolni, hogy oké, elmaradt-kimaradt, tudomásul kell vennem. De most van lehetőség és jobb, szebb, hosszabb is lesz az élmény!
Ma Gézásan nyomom a vasárnapot, összerakom a kocsiba a szerszámokat és irány Szeged. Építünk egy szép kályhát. Ti pihenjetek, nyugodt vasárnapot kívánok.
Kávé bekészítve, én rászoktam a vajas kávéra tejhabbal. Elsőre hülyén hangzott nekem is. De jó!
Ma Gézásan nyomom a vasárnapot, összerakom a kocsiba a szerszámokat és irány Szeged. Építünk egy szép kályhát. Ti pihenjetek, nyugodt vasárnapot kívánok.
Kávé bekészítve, én rászoktam a vajas kávéra tejhabbal. Elsőre hülyén hangzott nekem is. De jó!
BUÉK Kedvesek!♡♡♡
Puszik! ♡♡♡
Puszik! ♡♡♡
Jó reggelt! A hétvégi hangulat masszírozós, este szaunázós, így a kávé is kellemes tejhabos kényeztetéssel hangol az előttünk álló élményekre.
Sajnos Nokit nem ismerem elég mélyen , de amit sikerült megtudni róla, az alapján egy tünemény lehet
Valószínű, hogy ezért nem jön be nekem a swinger klub. Nem a gyönyörű testel akarok szexelni, hanem a gyönyörű testű növel. Ehhez más, meghittebb közeg kell. De ez az én nyomorom.
Ki merre csavizik a hétvégén?
Sajnos Nokit nem ismerem elég mélyen , de amit sikerült megtudni róla, az alapján egy tünemény lehet
Valószínű, hogy ezért nem jön be nekem a swinger klub. Nem a gyönyörű testel akarok szexelni, hanem a gyönyörű testű növel. Ehhez más, meghittebb közeg kell. De ez az én nyomorom.
Ki merre csavizik a hétvégén?
Jó reggelt! Látom öcsyke és te is crazy jobban képbe vagytok a nokedlivel kapcsolatban :( Öcsyke mondata nagyon figyelem felkeltő de maradjunk a rendszernél.... Kv frissítve délután meló sajnos... 22 ig :( szóval messze még a hétvége számomra
Jó reggelt! Akkor ma hamis pénteket tartunk és a jóseggű vidám nokira gondolunk a reggeli kávénk mellett. Vajon összejött neki a swinger kaland?
Én ma nem melózom, de gondolok a munkás osztályra és néha sóhajtozok majd, meg jajjgatok csak, hogy formában maradjak.
Én ma nem melózom, de gondolok a munkás osztályra és néha sóhajtozok majd, meg jajjgatok csak, hogy formában maradjak.
Beköszönős!
Kispéntek? Nekem egy hétig az lesz,meló hétvégén végig,de,annak örülök hogy a kispéntek lesz egy hetes,nem a seggfejhétfő
A Nokedli? Hát...amit tudok,hogy egy csinos,humoros csajszi,bomba popsival,oszt kb ennyi..meg hogy máshol jár...
Kispéntek? Nekem egy hétig az lesz,meló hétvégén végig,de,annak örülök hogy a kispéntek lesz egy hetes,nem a seggfejhétfő
A Nokedli? Hát...amit tudok,hogy egy csinos,humoros csajszi,bomba popsival,oszt kb ennyi..meg hogy máshol jár...
sajns messze még a hétvége :( Hiába van kispéntek :( kv frissítve! Nokedliről tudtok valamit ??? eltünt :(