Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

ma 05:14  #48334
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Így jár aki szombat hajnalra szervezi a tüzifa beszerzést nyes Irány a fogyó holdfényes hajnali fapakolás nyes
Azért kávé bekészítve, napközben lesz idő romantikázni, estére meg megyünk egy közös izzadásra worship
Noki te nem az egerekkel vagy? crazya A héten fogok feléd is csavarogni, de sürgefontos dolog lesz, most/sem/ fogunk összefutni egy kávéra. És ami még szomorúbb, a fenekedet sem fogom megsimogatni circling
Kellemes szombatot wave
tegnap 21:03  #48333
Nokedlee Nokedlee
Ne itassátok az egereket...csak mert ne nyes
Puszika smile
tegnap 20:33  #48332
geza36 geza36
kukucs HÉTVÉGE smile
tegnap 07:27  #48331
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jó reggelt! A finish-kávé remélem bejön és holnap már nem kell dolgoznom. Ti is tudjátok le a mai napot hamar,aztán ha van rá mód,maxoljatok egy finomat! crazya
tegnap 07:13  #48330
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávét rummal, esetleg whiskyvel?
A brómos teát tagadta az ellátó század, de alapja biztos volt. Éltünk és kihasználtuk a fiatalságunkat, én legalábbis biztos wink most meg az ötvenes éveket igyekszem kimaxolni, hogyha visszatekintek, jó hosszú legyen az a film crazya
Péntek, így kitartás és finish kávé ajánlott mára wave
2025. 01. 16. csütörtök 19:30  #48329
geza36 geza36
opsz hamar péntek lett smile kv készlet frissítve!! Brómos teát igyon az akinek szüksége van rá . smile
2025. 01. 16. csütörtök 12:58  #48328
Kutyu14cm Kutyu14cm
Na jó,ha ma senki nem akar kávét főzni,akkor egy kis katonasági romantikát idecsempészve "bikatejet és brómos teát prezentálok". Én lennék megint katona,ha ez azzal járna,hogy megint húszéves lehetnék. Amúgy nem bánom a koromat,de fiatalnak lenni azért jó volt.
2025. 01. 15. szerda 11:36  #48327
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Hát itt mi van? Hóesés órák óta? El kell a forralt bor,mert nagyon kedvtelenné tesz ez az idő. Ja,mégsem kell,hiszen vezetek. Akkor hagyjatok délutánra!! Szép napot!
2025. 01. 15. szerda 08:07  #48326
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ma már egy kályha ajtót megjavítottam, megérdemlem a kávét.
Pont, hogy nem fétisem a jéghideg női kéz. Épp ezért melegítem elő kávés-teás bögrével crazya
Ma havacska várható, nálunk már fehér az udvar. Este hóangyal verseny?
2025. 01. 14. kedd 16:15  #48325
geza36 geza36
smile öcsyke mikre nem vágysz te ebben az időben.... hideg női kéz ??? Még nem tapasztaltam ilyenT smile kv frissítve a Tea mellé...
2025. 01. 14. kedd 06:45  #48324
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Valami vírus lehet, SzivecskésKatja vonalkás lett circling Legyünk őszinték, nagyon jó a vonalvezetése finom
Sál sapka, akinek lehet annak termoszban forralt bor alap felszerelés mára is.
Cappuccino kézmelegítős bögrében, nincs talán sokkolóbb, mint egy jéghideg női kéz, amikor egy forró érintésre vágysz.
Szép napot wave
2025. 01. 13. hétfő 20:07  #48323
geza36 geza36
Sziasztok! Csak bekukk smile Kátja boldogat!!I Így előre is!!!! kv bekészítve....
...
2025. 01. 12. vasárnap 05:23  #48322
öcsyke öcsyke
Ha tippelnem kellene, akkor március 21 vagy környéke lehet a születésnapod. A szüleid nyári napforduló környéki szerelmének lehetsz tüzes gyümölcse♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2025. 01. 11. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 21:41
BUÉK Kedvesek!♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább nyes

Nektek, Drágáim, azt kívánom, hogy minden vágyatok váljon valóra!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
Puszik! ♡♡♡
2025. 01. 12. vasárnap 05:08  #48321
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! ♡Katja köszönjük! Mi is idén ünnepeljük az 50-et, ha az égiek is úgy akarják. Előre nem ünneplünk, de ha szülinapodkor vagy utána itthon jársz, vendégem vagy egy jó masszázsra és egy igazi kávét meginnánk veletek. A dolgok bepótolása nem okés szerintem. Inkább úgy szoktam az elmaradt dolgokra gondolni, hogy oké, elmaradt-kimaradt, tudomásul kell vennem. De most van lehetőség és jobb, szebb, hosszabb is lesz az élmény!
Ma Gézásan nyomom a vasárnapot, összerakom a kocsiba a szerszámokat és irány Szeged. Építünk egy szép kályhát. Ti pihenjetek, nyugodt vasárnapot kívánok. wave
Kávé bekészítve, én rászoktam a vajas kávéra tejhabbal. Elsőre hülyén hangzott nekem is. De jó!
2025. 01. 11. szombat 21:41  #48320
LeonKatja LeonKatja
BUÉK Kedvesek!♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább nyes

Nektek, Drágáim, azt kívánom, hogy minden vágyatok váljon valóra!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
Puszik! ♡♡♡
2025. 01. 11. szombat 06:35  #48319
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A hétvégi hangulat masszírozós, este szaunázós, így a kávé is kellemes tejhabos kényeztetéssel hangol az előttünk álló élményekre.
Sajnos Nokit nem ismerem elég mélyen circling , de amit sikerült megtudni róla, az alapján egy tünemény lehet worship finom
Valószínű, hogy ezért nem jön be nekem a swinger klub. Nem a gyönyörű testel akarok szexelni, hanem a gyönyörű testű növel. Ehhez más, meghittebb közeg kell. De ez az én nyomorom.
Ki merre csavizik a hétvégén?
2025. 01. 10. péntek 09:39  #48318
geza36 geza36
Jó reggelt! Látom öcsyke és te is crazy jobban képbe vagytok a nokedlivel kapcsolatban :( Öcsyke mondata nagyon figyelem felkeltő smile de maradjunk a rendszernél.... Kv frissítve délután meló sajnos... 22 ig :( szóval messze még a hétvége számomra smile
2025. 01. 10. péntek 06:05  #48317
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Akkor ma hamis pénteket tartunk és a jóseggű vidám nokira gondolunk a reggeli kávénk mellett. Vajon összejött neki a swinger kaland?
Én ma nem melózom, de gondolok a munkás osztályra és néha sóhajtozok majd, meg jajjgatok nyes csak, hogy formában maradjak.
2025. 01. 09. csütörtök 16:29  #48316
CrazyBear CrazyBear
Beköszönős! wave
Kispéntek? Nekem egy hétig az lesz,meló hétvégén végig,de,annak örülök hogy a kispéntek lesz egy hetes,nem a seggfejhétfő nyes
A Nokedli? Hát...amit tudok,hogy egy csinos,humoros csajszi,bomba popsival,oszt kb ennyi..meg hogy máshol jár... vigyor3
2025. 01. 09. csütörtök 15:47  #48315
geza36 geza36
sajns messze még a hétvége :( Hiába van kispéntek :( kv frissítve! Nokedliről tudtok valamit ??? eltünt :(
/ 2417