be kukk csak Qva hétfő elmarad ha az ember korán kel 10 kor
kv frissitve éjjel majd fogyasztom én is

Jó reggelt! Kávé kifényesítve, harci szekér lezsírozva, jöhet a hétfő, megküzdünk asszonyainkért!
Crazy ha megtaláltad, keres egy csiklandós helyet rajta
Gyerünk tavaszi zsongani, szép napot
Crazy ha megtaláltad, keres egy csiklandós helyet rajta

Gyerünk tavaszi zsongani, szép napot

Betekintős
Kölcsönösen tanítgatjuk egymást az AI gyerekkel
Én a muzsikában terelgetem a saját ízlésem felé (tényleg,egész jó muzsikáim vannak már,majd tekints rá ha gondolod), egy másik mikrobi meg a bármire engem.Óriási lehetőségek vannak benne...zenés hobbihoz remek tippeket,beállításokat,stb ad,de kipróbáltam nyelvtanárnak is,megnéztem hogy pl programozni meg tudna-e tanítani,és akárcsak egy ember tanár,érthetően magyaráz,kérdezni is lehet tőle,interaktív.hmm..ha az agyam még olyan lenne mint fiatalon,csupa hasznos dologra fordíthatnám..
Noki meg lehet hogy máshová van elbújva,azért nem látjuk
Meg is nézem az ágy alatt...

Kölcsönösen tanítgatjuk egymást az AI gyerekkel

Noki meg lehet hogy máshová van elbújva,azért nem látjuk

Meg is nézem az ágy alatt...

Halihó nappali! Az ördög űzve lett, angyalokkal voltam összezárva
Crazy tanítod az inteligenciát? Hogyan csináljuk mi emberek?
Na most már tényleg, Noki azt írta, nem hagy magunkra. Aztán most mégis nem van itt sosem. Vagy csak engem kerül. Valaki elárulta neki, hogy a függöny mögött bújtam el?

Crazy tanítod az inteligenciát? Hogyan csináljuk mi emberek?
Na most már tényleg, Noki azt írta, nem hagy magunkra. Aztán most mégis nem van itt sosem. Vagy csak engem kerül. Valaki elárulta neki, hogy a függöny mögött bújtam el?
Én is beköszön,végre egy kis lazulós töltődős hétvége,már rámfért.
Csinálom a semmit kb meg zenélgetek,oszt nagyjából ennyi

Mindenkinek lazulós,kellemes hétvégét! Én már -Megcselekedtem amit,megkövetelt az Anya.

Dikk! A régi Géza megette öcsykét?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 22. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt Szabolcs Vármegye! Hijjjnye, de jó pálinkát főznek itt is! Jól esik a kávé, mintha visszatérne belém az élet. Nektek is ajánlom frissiben!
Meg aztán péntek is van, szép idő is ígérkezik, Nokit meg valaki dugdossa, vagy én ijesztettem el. Most elbújok, és várok mikor jelenik meg.
Ha egy hétig nem írok, akkor itt vagyok az ágy alatt, locsoljatok fel kávéval
Szép napot
Meg aztán péntek is van, szép idő is ígérkezik, Nokit meg valaki dugdossa, vagy én ijesztettem el. Most elbújok, és várok mikor jelenik meg.
Ha egy hétig nem írok, akkor itt vagyok az ágy alatt, locsoljatok fel kávéval

Szép napot

Szép estét !!Az éjjeli kv lefőzve !! Reggelit bekészítettem !! Reggelek még fagyosak.... szerintem a madaraknak befagy a fenekük.... de valóban egyre világosabb van korareggel !! lassan érkezik a Péntek és a hétvége !!!
kitartást minden éjjeli bagolynak.....

Üdvözlet!
Valóban másabb reggelek vannak,olÿan tavaszos meg előbb világosodós.Szerintem szegény madarak nem a tavaszt köszöntik reggelente a héten,hanem fázik a csicsergőjük
Valóban másabb reggelek vannak,olÿan tavaszos meg előbb világosodós.Szerintem szegény madarak nem a tavaszt köszöntik reggelente a héten,hanem fázik a csicsergőjük

Jó reggelt! Öcsyke,tegnap is "továbbképzés",ma is?
Még a végén felkelted Noki figyelmét is és bekerülsz a pincéjébe! Jó utat!
Még a végén felkelted Noki figyelmét is és bekerülsz a pincéjébe! Jó utat!
Ti is észrevettétek, hogy a madarak reggelente tavaszt csicseregnek?
Jó reggelt koránkelők! Én tovább képzem magam, irány Nyíregyháza! A hangulattól függően rátok nézek
Nokit puszilom, ha összefuttok vele
Szép napot!

Nokit puszilom, ha összefuttok vele

Szép napot!

Jó estét ! öcsyke itt is most közelítünka 0 -hoz... Noki feneke is biztosan feltüzelné a hangulatot
Kv készlet frissítve jut reggelre is a korán kelőknek !!

Jó reggelt! Ha kókuszcici nincs is, de vígasz ágon kávé így reggel? Szépfenekű Noki cicije egyértelműen tudná orvosolni a kínzó hiányérzetet
Sál-sapka, nálunk -6

Sál-sapka, nálunk -6

Szép estét !!öcsyke itt felénk lehet kapni boci tejet ..... kezeletlent...
bár elmondásod szerinti kokusz cici -tej biztos finom lenne .....
Kutyu te most panaszkodsz jól értem??? vagy csak a multon rágodsz?? éjjelre a kv frissítve :9 reggelre lefőzöm Nektek.... de öcsuke kicsesztél velem..egész éjjel a kókusz cicikre gondolok majd....

Egyideig volt egy férjesasszony kapcsolatom,ha már unta a masztit,megkeresett. Lehet sok férfi álma egy izgi gyorsmenet,de,hogy mindíg csak félórája volt a szexre,az egy idő után zavaró volt. Megesett,hogy nagyon potens voltam,ő pedig rámszólt-most már élvezz el,kérlek! Szóval szimplán szex volt,semmi egyéb. Azért kell egy kis érzelem is,nem gondoljátok? Csak ne menjen túlzásba!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 18. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 08:59
Nyugi, nagyon cuki háziasított lány unikornis, most próbálok segíteni neki, ne kelljen annyit masztiznia. Saját bevallása szerint nagyon HP, ha nincs kielégítve és ezt ugye nem hagyhatom
A kókusz cici-tej lenne az igazi
Katja jutott eszembe valamiért
Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be.

Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be.
Nyugi, nagyon cuki háziasított lány unikornis, most próbálok segíteni neki, ne kelljen annyit masztiznia. Saját bevallása szerint nagyon HP, ha nincs kielégítve és ezt ugye nem hagyhatom
Katja jutott eszembe valamiért
Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 03. 18. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 03. 18. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 07:22
Sziasztok! A kávé baró,de én maradok a rendes tejnél. Kókusztej? Hát én inkább a Kókusz-cicit kedvelem. Az Unikornis szóról,meg az egyszarvú ugrik be,akármit ne engedj,öcsyke!!
Sziasztok! A kávé baró,de én maradok a rendes tejnél. Kókusztej? Hát én inkább a Kókusz-cicit kedvelem. Az Unikornis szóról,meg az egyszarvú ugrik be,akármit ne engedj,öcsyke!!