Jó reggelt! Egy nagy frigó lett a kertből, a sört is mikrózni kell
Lesz ebből korcsolyázás, már locsolom is a kocsibejárót. Szóval akarom mondani sál-sapka...
Lesz ebből korcsolyázás, már locsolom is a kocsibejárót. Szóval akarom mondani sál-sapka...
Kv tea frissitve
Remélem a Mecsekben marad egy kis hó még a -8 fokban
Holnap meg a forró kövek várnak
Remélem a Mecsekben marad egy kis hó még a -8 fokban
Holnap meg a forró kövek várnak
Jó reggelt! Sál-sapka-bundabugyi. Évek óta várok rá, hogy korcsolyázzak a befagyott tavon a közelben, idén úgy néz ki összejön
Legalábbis ahogy a hőmérőt nézem...
Addig is kávézzunk egy jót
Legalábbis ahogy a hőmérőt nézem...Addig is kávézzunk egy jót
Kukucs
Csak benéztem hógolyózás közben
kv tea frissítve
Én a haza nutamra leszek kíváncsi 18.00 után
Csak benéztem hógolyózás közben
kv tea frissítve
Én a haza nutamra leszek kíváncsi 18.00 után
Napot!
Hát nálunk eléggé nagy hótakaró fogadott a reggeli kávé mellé,csúszott a melókezdés,kellett pár óra mire kiástam magam.Reggeli torna kipipálva,meg némi anyázás is..
Hát nálunk eléggé nagy hótakaró fogadott a reggeli kávé mellé,csúszott a melókezdés,kellett pár óra mire kiástam magam.Reggeli torna kipipálva,meg némi anyázás is..
Jó reggelt! A tegnapi 5 centi ma reggelre meg lett fejelve 10 centivel. Kutyu te már nem biztos hogy kilátszol a hó alól
De jó végre egy kis tél. Okoz némi fennakadást, de azért érezzük, ennek így kellene lennie minden télen.
Egy jó kávé hólapátolás előtt?
De jó végre egy kis tél. Okoz némi fennakadást, de azért érezzük, ennek így kellene lennie minden télen.
Egy jó kávé hólapátolás előtt?
Jó reggelt túlélők! Friss kávé, friss idő. Aki kertes házban lakik korábban induljon, és sál-sapka kesztyű és hólapát
Géza, neked csomagoltam a tegnapi kávéból
Szép napot
Géza, neked csomagoltam a tegnapi kávéból
Szép napot
Sziasztok! Én sem tudtam kihagyni az év első hétfőjét...
Hajrá évindulás, előttünk a bármi
És a kávé
Hajrá évindulás, előttünk a bármi
És a kávé
Jó reggelt! Én csak nem hagyom ki. Egy évet kellene erre az érzésre várni
Készítettem erre az alkalomra évindító kávét, benne EzazÉnÉvemlesz gondolattal. Csak kortyoljátok, csukjátok be a szemeteket és láthatjátok a sok csudajó lehetőséget.
Jó mozizást, szép napot
Készítettem erre az alkalomra évindító kávét, benne EzazÉnÉvemlesz gondolattal. Csak kortyoljátok, csukjátok be a szemeteket és láthatjátok a sok csudajó lehetőséget.
Jó mozizást, szép napot
Na tessék, itt a kihagyhatatlannak tűnő hétfői hangulat és mi történik? Kihagyja
Jól teszed Géza, lesz még alkalmad hétfőzni
Jól teszed Géza, lesz még alkalmad hétfőzni
számomra a 2026 -os év első Qva hétfője elmarad
kedden kezdek
kv frissítve
Jó reggelt! Beléptünk az utolsó 24 órába, kávé nélkül senkinek nem ajánlom. Hölgyeknek egy kényeztető masszázs is ajánlott, sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek
Szép napot
Szép napot
Jó reggelt! Használjátok ki az időt okosan, nemsokára itt az év első hétfője
A kávé kicsit enyhíti a fájdalmat, de aki befeszül annak jobban fáj. Úgyhogy csak lazán, ne is munkára készüljünk, csak egy könnyed hétfői ajándék a főnöknek, hogy láthat minket
Szép napot
A kávé kicsit enyhíti a fájdalmat, de aki befeszül annak jobban fáj. Úgyhogy csak lazán, ne is munkára készüljünk, csak egy könnyed hétfői ajándék a főnöknek, hogy láthat minket
Szép napot
Remek Búékot mindenkinek!
Meg persze TOK-ot is
Féltem a tüzijátéktól,világgá mentem és most értem haza,ezért nem voltam tegnap
Örülök Kutyu hogy te is betekintettél,kávét ittál remélem
Meg persze TOK-ot is
Féltem a tüzijátéktól,világgá mentem és most értem haza,ezért nem voltam tegnap
Örülök Kutyu hogy te is betekintettél,kávét ittál remélem
B.Ú.É.K. !!!!!
Jó reggelt! Látom többen megfogadták jó kívánságom és tökéletesen töltötték az idejüket, ki sem keltek az ágyból
Ha ezt tudom akkor TOK-ot kívántam volna!
Közben elkészült a kávé is, és mellé Többszörös Orgazmust Kívánok
Ha ezt tudom akkor TOK-ot kívántam volna!
Közben elkészült a kávé is, és mellé Többszörös Orgazmust Kívánok
Jó reggelt! A fene megette ezt a koránkelős megszokást. Fél négykor kerültem ágyba és hétkor megébredtem mintha kötelező lenne. És olyan gondolatba akadtam bele, miért BUÉK? A boldogság a legjobb amit kívánhatunk, vagy ebből lehet a legegyszerűbben hangzatos rövidítést csinálni?
Jó kis év lesz ez, érzem fájni is fog, de így lesz tökéletes
Mint az első kávé, fogyasszátok felelőséggel, lehet a gondolataim egy kicsit felspécizték...
Szép és Tökéletes Évet Kívánok! Na milyen jó lett, SZTÉK!
Jó kis év lesz ez, érzem fájni is fog, de így lesz tökéletes
Mint az első kávé, fogyasszátok felelőséggel, lehet a gondolataim egy kicsit felspécizték...
Szép és Tökéletes Évet Kívánok! Na milyen jó lett, SZTÉK!
Sziasztok srácok! Mindannyiotoknak Boldog Új Évet!!
Még az idén bekukucska még
A hagymateát én is alkalmazom,ha rámjön a rontás,nálam hatásosabb bármilyen gyógyszernél.No igaz,van nála finomabb ital is a világon
Hűtsétek a pezsgőt,minnyá jövőre van
A hagymateát én is alkalmazom,ha rámjön a rontás,nálam hatásosabb bármilyen gyógyszernél.No igaz,van nála finomabb ital is a világon
Hűtsétek a pezsgőt,minnyá jövőre van
Jó reggelt! Remek hangulatot jósolnak estére, ma van a Pápa névnapja is!
Géza elővettem a széfből egy kis hagymateát. Anno 26 éve főzte nekem a kedvesem, mert lebetegedtem. Nagyon finom
én azóta nem merek beteg lenni
Ha gondolod és komolyan tenni akarsz ellene élj vele, de nem mondhatod, hogy nem szóltam
Géza elővettem a széfből egy kis hagymateát. Anno 26 éve főzte nekem a kedvesem, mert lebetegedtem. Nagyon finom
én azóta nem merek beteg lenni
Ha gondolod és komolyan tenni akarsz ellene élj vele, de nem mondhatod, hogy nem szóltam