Még az idén bekukucska még
A hagymateát én is alkalmazom,ha rámjön a rontás,nálam hatásosabb bármilyen gyógyszernél.No igaz,van nála finomabb ital is a világon
Hűtsétek a pezsgőt,minnyá jövőre van
A hagymateát én is alkalmazom,ha rámjön a rontás,nálam hatásosabb bármilyen gyógyszernél.No igaz,van nála finomabb ital is a világon
Hűtsétek a pezsgőt,minnyá jövőre van
Jó reggelt! Remek hangulatot jósolnak estére, ma van a Pápa névnapja is!
Géza elővettem a széfből egy kis hagymateát. Anno 26 éve főzte nekem a kedvesem, mert lebetegedtem. Nagyon finom
én azóta nem merek beteg lenni
Ha gondolod és komolyan tenni akarsz ellene élj vele, de nem mondhatod, hogy nem szóltam
Géza elővettem a széfből egy kis hagymateát. Anno 26 éve főzte nekem a kedvesem, mert lebetegedtem. Nagyon finom
én azóta nem merek beteg lenni
Ha gondolod és komolyan tenni akarsz ellene élj vele, de nem mondhatod, hogy nem szóltam
Jó estét
Nekem szerencsére egy eszméletlen 3masban lesz részem hamarosan...Ágy Kispárna Nagypárna.. .. igaz asszem a szilveszteri bál elmarad :( lázzal fettrengek... igy nem az igazi
MIndenkinek Boldogat 26-ban!!!!Ha nem is lesz annyi szex amennyit szeretnénk hozzuk ki belőle a MAXIMUMOT! Kv reggelre bekészítve a tea elfogyott ( meg ittam
)
Nekem szerencsére egy eszméletlen 3masban lesz részem hamarosan...Ágy Kispárna Nagypárna.. .. igaz asszem a szilveszteri bál elmarad :( lázzal fettrengek... igy nem az igazi
MIndenkinek Boldogat 26-ban!!!!Ha nem is lesz annyi szex amennyit szeretnénk hozzuk ki belőle a MAXIMUMOT! Kv reggelre bekészítve a tea elfogyott ( meg ittam
)
Beköszönős!
Hát...minnyá jövőre van,25-ben sem minden úgy ment,valóban,ahogy terveztük,gondoltuk,no de hát nem történthet minden a terv szerint mindig...amíg csak 1-1 terv nem úgy valósul meg a sokból,addig talán nincs gáz
Én is mókázgatnék meg kacérkodnék,kötöttségek nélkül itt csajszikkal,mint régen,talán majd egyszer,mivel egyszer már volt ilyen,miért ne lehetne megint?
Raktam pezsgőt a kávéfőző mellé holnapra
Hát...minnyá jövőre van,25-ben sem minden úgy ment,valóban,ahogy terveztük,gondoltuk,no de hát nem történthet minden a terv szerint mindig...amíg csak 1-1 terv nem úgy valósul meg a sokból,addig talán nincs gáz
Én is mókázgatnék meg kacérkodnék,kötöttségek nélkül itt csajszikkal,mint régen,talán majd egyszer,mivel egyszer már volt ilyen,miért ne lehetne megint?
Raktam pezsgőt a kávéfőző mellé holnapra
Jó reggelt! Káve a mai naphoz?
Jó reggelt! Lassan ideje lerakni a a 2025-ös év terheit, tudomásul venni, hogy sok minden nem úgy sikerült, mint ahogy azt elképzeltük. De megéltük és tanultunk belőle/legalábbis azt reméljük/. Kaptunk lehetőséget, hogy jövőre jobban és szebben éljünk és legyünk jó hatással a világra.
Én például szívesen csevegnék itt kötöttségek nélkül hölgyekkel, kicsit kacérkodni velük, udvarolgatni... Csak úgy a móka kedvéért. Talán ennyi belefér, sokoknak nem adatik meg, hogy annyit és úgy szexeljenek amennyit szeretnének.
Na jól belemerültem, megyek beülök a jakuzziba, ott megtaláltok.
Kávé frissen pörkölve várja a beteljesülését
Én például szívesen csevegnék itt kötöttségek nélkül hölgyekkel, kicsit kacérkodni velük, udvarolgatni... Csak úgy a móka kedvéért. Talán ennyi belefér, sokoknak nem adatik meg, hogy annyit és úgy szexeljenek amennyit szeretnének.
Na jól belemerültem, megyek beülök a jakuzziba, ott megtaláltok.
Kávé frissen pörkölve várja a beteljesülését
Beköszön!
Buli csak kettesben lesz asszonykával.Jacuzzi?
Remek ötlet volt!
Buli csak kettesben lesz asszonykával.Jacuzzi?
Remek ötlet volt!
Ja, telepítettem egy jakuzzit a nappali teraszára, ott ücsörgök reggelente
Tartom a frontot, őrzöm a kávé készletet
Jó reggelt! Még kitart a leltározás és a süti készlet? Lesz buli szilveszterkor?
Kávé készletek kitartanak év végéig
Kávé készletek kitartanak év végéig
Napot! Ma végre reánk veti éltető sugarait
Megérdemel egy kávét a pillanat. Ki tart velünk? Csajszik? megkaptátok amit szerettetek-vágytatok?
Megérdemel egy kávét a pillanat. Ki tart velünk? Csajszik? megkaptátok amit szerettetek-vágytatok?
Sziasztok!
Kicsit belemerültem az ünnepi készülődésbe
Boldog Karácsonyt! A fa alatt pedig mindenki találja azt,amire vágyik
Kicsit belemerültem az ünnepi készülődésbe
Boldog Karácsonyt! A fa alatt pedig mindenki találja azt,amire vágyik
Persze egy jó kávéra a vendégeim vagytok!
Jó reggelt, kávé elfogyasztva! Mindenki elbújt a karácsony elől a takarója alá? Én kis családommal megültem a napfordulót a hétvégén, így mostanra egy kellemes pihenős hangulat a meghatározó. Túl a szokásos pergős december első felén ez így jól is esik. Megyek is és beülök a 38 fokos vízbe nézni ahogy kivilágosodik az ég alja.
Jó készülődést és meghitt pillanatokat kívánok nektek szeretteitek körében
Jó készülődést és meghitt pillanatokat kívánok nektek szeretteitek körében
HM Boldogat Mindenkinek !!!!Igaz jézus nem volt koraszülött
de most van időm benézni ide !Reggelre a kv bekészítve!!!
de most van időm benézni ide !Reggelre a kv bekészítve!!!
Jó estét! Ha kávét nem is, de egy üveg Tokajit bedobok a közösbe a jó pihenős hangulathoz
Crazy örömmel hallom Te is csatlakoztál az : Idén már nem csinálok semmit csoporthoz
KV frissítve...
KV frissítve...
Remek napot!
Mondjuk egy kis napfény valóban jó lenne már..Addig egy jó kávé is megteszi
A melót az idénre letettem,ha minden jól megy,jöhet egy kis töltődés
Mondjuk egy kis napfény valóban jó lenne már..Addig egy jó kávé is megteszi
A melót az idénre letettem,ha minden jól megy,jöhet egy kis töltődés