Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 09. csütörtök 05:34  #48315
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kispénteki kávés hangulat, hétvégi pótszilveszter a kanyarban, ha valakiben maradt egy kis booge...
2025. 01. 08. szerda 22:54  #48314
geza36 geza36
Szép estét !!Forró kövek után édes a pihenés! Még szex nélkül is smile reggelre a kv bekészítve!!!
2025. 01. 08. szerda 11:16  #48313
öcsyke öcsyke
Lassan húzzák a leves nótát, de elötte egy jó kávé méh belefér. Aztán már ebédig csak nem fogok bele semmibe, majd ebéd után nyes
2025. 01. 07. kedd 14:55  #48312
geza36 geza36
öcsyke dehogyis nem vagyok olyan !!! Ha valakit elküldök oda akkor egésznak csak aggodóm !! természetesen azért hogy oda ért e..... smile kv frissítve
2025. 01. 07. kedd 05:45  #48311
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Igazán friss, lendületet és jókedvet támogató kávét valaki?
Géza büszke vagyok rád, amolyan megfolytalak mosolykát sem osztottál ki mutyiba ugye? nyes
Szép napot, nálunk tavaszias a levegő wave
2025. 01. 06. hétfő 14:51  #48310
geza36 geza36
nyes qva első hétfő letudva.... smile senkit nem ettem , öltem vagy küldtem el a pi...ba !!! kv frissítve
2025. 01. 06. hétfő 04:24  #48309
öcsyke öcsyke
Jó reggelt!
Természetesen lépcsős a megoldás. Megvan a jelenet, ahogy a gyönyörű nő leveszi a köntöst, felakasztja kicsit nyújtózik, majd ösztönösen szexin belép a jakuzziba? finom
Gratulálok Géza, erre iszunk egy kávét!
Ma mindenki óvatosan, sokan lesznek ma első áldozók a munka oltárán, ha valaki csúnyán viselkedik csak mosolyogjatok vissza és mondjátok, Öcsyke üdvözöl wink
Szép napot wave
2025. 01. 05. vasárnap 21:21  #48308
geza36 geza36
Estét!!Reggeli kv előkészítve!!!Öcsyke csak a jó dolgok éltetnek !!! nyes 2025 első.... letudva végre finom finom
2025. 01. 05. vasárnap 11:17  #48307
Kutyu14cm Kutyu14cm
Öcsyke,azt tudtam,hogy ügyes pasi vagy,remélem okos is! Nagyon szívesen segítek majd,csak ígérd meg,hogy nem sűllyeszted le a jakuzzit! Jobban jársz,ha kis lépcsőt gyártasz hozzá. Minden el tud romolni,egy masszázsmedi is. Na,az az igazi szívás,ha a szereléshez vissza kell emelni!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 07:07
Jó reggelt és vidám vasárnapot! Kávé a velem ébredőknek, de a tőbbieknek is készítettem be.
Géza fontos a jó dolgokra koncentrálni és ki tudja, lehet varázs jakuzzit szereztem nyes
Kutyu meg tudlak érteni, nekünk sem volt egyszerű feltenni és leszedni a teherautóról circling Aztán én egyedül egyiptomi módszerrel vascsöveken gurítottam a helyére wink De ha egyszer elkészül a végleges helye akkor szólok és tudsz jönni segíteni átrakni?! nyes
Ma jön valami havazás. Délután egy hógolyó csata?
2025. 01. 05. vasárnap 07:07  #48306
öcsyke öcsyke
Jó reggelt és vidám vasárnapot! Kávé a velem ébredőknek, de a tőbbieknek is készítettem be.
Géza fontos a jó dolgokra koncentrálni és ki tudja, lehet varázs jakuzzit szereztem nyes
Kutyu meg tudlak érteni, nekünk sem volt egyszerű feltenni és leszedni a teherautóról circling Aztán én egyedül egyiptomi módszerrel vascsöveken gurítottam a helyére wink De ha egyszer elkészül a végleges helye akkor szólok és tudsz jönni segíteni átrakni?! nyes
Ma jön valami havazás. Délután egy hógolyó csata?
2025. 01. 04. szombat 15:03  #48305
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Nekünk ugyan nincs jakuzzink,de jópárral azért kapcsolatba kerültem és igensokszor nagy szopás volt......a helyére cipelni. Örülök öcsyke,hogy te az élvezeti részét tapasztahatod! crazya
2025. 01. 04. szombat 09:39  #48304
geza36 geza36
Jó reggelt!! smile öcsyke Te most panaszkodsz vagy dicsekszel??? smile sok beszédnek....is nyögés a vége ha jól alakul.... smile kv frissítve fahéjjal bolondítva kicsit!!!
2025. 01. 04. szombat 06:11  #48303
öcsyke öcsyke
Hozzátok fordulok, hátha halottatok a nagyvilágban haaonlóról.
Szóval a jakuzzink nagyon furán működik itthon. Finom meleg a víz, isteni beleülni egy fárasztó nap után, de valahogy és ez itt a kérdés, mindíg szex a vége... Minden jakuzzi ilyen, vagy csak a milyénk van így programozva? crazya
Szép napot wave
2025. 01. 04. szombat 06:06  #48302
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Valahonnan finom kávé illat jön. Naná, hogy a nappaliból nyes A hálószobából meg nyögdécselés ha jó az újév.
Köszönjük Peti, nemrég Noki erdeklődött és hozzátok küldtem wink Ha egyszer levetkőzöm a swinger szégyenlősségemet akkor számíthattok ránk wink
Hülye dolog, de bármilyen izgató legyen is a partner, ha a helységben van számomra nem kívánatos ember akkor blokkolva vagyok. Szóval a nagy buli nem az enyém/miénk de köszi, hogy szóltál!
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 13:34
Sziasztok, ha számotokra érdekes lehet mi swinger bulikat szoktunk tartani és swinger Podcast adásaink is vannak, akit érdekel bátran írjon ránk, és küldöm a weboldalunk elérhetőségét.
Mi házaspár vagyunk már 5 év swingerezéssel a hátunk mögött , és sok kezdő élte meg nálunk az első élményeit és szívesen segítünk másoknak is, hisz mi az etikus non monogámiát képviseljük, mint a megcsalást.
Üdv Swinger Yours
2025. 01. 03. péntek 19:37  #48301
geza36 geza36
csak bekukk smile legyetek résen ha lehettek.... :(kv frissítve..
2025. 01. 03. péntek 13:34  #48300
Peeti86 Peeti86 VIP
Sziasztok, ha számotokra érdekes lehet mi swinger bulikat szoktunk tartani és swinger Podcast adásaink is vannak, akit érdekel bátran írjon ránk, és küldöm a weboldalunk elérhetőségét.
Mi házaspár vagyunk már 5 év swingerezéssel a hátunk mögött , és sok kezdő élte meg nálunk az első élményeit és szívesen segítünk másoknak is, hisz mi az etikus non monogámiát képviseljük, mint a megcsalást.
Üdv Swinger Yours
2025. 01. 03. péntek 06:12  #48299
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ezt az álszent bandát! Mindenki el lenne munka nélkül, de már másodikán bepróbálkoznak vigyor5
Oké, bevallom, én is belehúztam két ünnep közt és tegnap is már dolgoztam. Csak a ti hangulatotokat nem akartam ezzel elterelni a pihenésről wink De ha menthetetlen a helyzet, akkor vigasztaljon, sokan szeretnének dolgozni, sokaknak az egészségi állapotuk is akadály. Szóval dolgozni jó, csak nem szabad, hogy a szex rovására menjen. Azt mindenképp kerüljétek wink
Géza, engem már beavatott a 2025-ös év, szerintem jó szezonunk lesz! Az új évet egy kedves hölgy teljes masszázsával kezdhettem vigyor2 Imádom ezt az érzést, amikor a kezeim közt alélnak el... finoman, hosszan...
Kutyu milyen volt a meló? Csinos milf, meltartó nélkül segített előrehajolva a dohányzóasztalt a helyére tenni? circling
Legyetek jók, a lányoknak puszi, akkor is ha csak olvasni járnak ide. wave
2025. 01. 02. csütörtök 14:39  #48298
geza36 geza36
B:Ú:É:K: ismét mindenkinek! Új év új lehetőség.....A 2025ös szexet még nem ismerem :( de ma várnak a forrókövek délután.....jól fog esni a felfrissülés..... 6-tól indul az uj mókuskerék..... kv frissitve
2025. 01. 02. csütörtök 14:20  #48297
CrazyBear CrazyBear
Sziasztok!
Én mentem volna melózni,de a kocsimnak nem volt kedve... mf2 nyes ,így kimaradt mára,amúgy sem volt túl sok kedvem nyes
Szerencsére ma elkészül a gyógyítás,túl nagy gáz sem volt vele úgy néz ki.Hogyan is kezdődhetne az év nálam......simán,egyszerűen? Persze... hehe
2025. 01. 02. csütörtök 11:01  #48296
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok,Buék újra! A reggelt kiélveztem,aztán egy kis teszek-veszek itthon,és rákészülök egy délutáni melóra. Remélem csak valami laza,bemelegítős munka az Új Év tiszteletére. Öcsyke,kösz a kávét!
/ 2417