Halihó! Vasalós kotyogóss?
Jó reggelt! Felénk minden okés, a nyár is jól telt, ami gond felmerült azt vagy megoldottuk vagy eladtuk
Zacsis levest kikagyom, de megértem ha nem szeretnél vasaló lenyomatot a bundádra. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Zacsis levest kikagyom, de megértem ha nem szeretnél vasaló lenyomatot a bundádra. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 15:00
Vidámat!
Én is beköszön:
Én zacskós levest főztem,nehogy a Noki kipicsázzon vasalóval
Mindenkivel oké minden?
Én élek még,csak kicsit nagyon belemerültem a hobbimba
Én is beköszön:
Mindenkivel oké minden?
Hallottam hogy jössz és vasaló van nálad.Szerinted?
Hát még jó hogy elbújtam...
Am békés öreg cirkuszi medve vagyok már,nem bosszantok senkit
Örvendek hogy betoltad a formas popsit a nappaliba és láttunk,legközelebb hozhatnál valamit
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát még jó hogy elbújtam...
Am békés öreg cirkuszi medve vagyok már,nem bosszantok senkit
Örvendek hogy betoltad a formas popsit a nappaliba és láttunk,legközelebb hozhatnál valamit
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 20:06
Hova tettétek azt az idegesítő medvémet?
és a kedvenc kutyum?
Micsoda rendetlen társaság....elkanászodtatok kissé
és a kedvenc kutyum?
Vidámat!
Én is beköszön:
Mindenkivel oké minden?
Én is beköszön:
Mindenkivel oké minden?
Azért úgy kellemesebb, hogy mindketten ébren vagytok
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 06:07
Halihó! Vasaló árnyékos jó reggelt mindenkinek! Úgy döntöttünk, hogy visszabújunk az ágyikóba és kellemesen múlatjuk a vasárnap délelőttot.
Halihó! Vasaló árnyékos jó reggelt mindenkinek! Úgy döntöttünk, hogy visszabújunk az ágyikóba és kellemesen múlatjuk a vasárnap délelőttot.
Jó reggelt kívánok! Isten látja lelkem, talán ti is elhiszitek, én becsszóra szívesen kelnék és tölteném el a reggeli pillanatokat Nokival a számon
Ma is arra kelek, hogy be kell érjem egy vasaló árnyékában tündöklő finom kávéval
A bártaknak készítettem ki csészét, ha erre járnának
Ma is arra kelek, hogy be kell érjem egy vasaló árnyékában tündöklő finom kávéval
A bártaknak készítettem ki csészét, ha erre járnának
Noki, a te kiskertedet is gondoznám. Még a kávéról is lemondanék. Na? Megspórolsz egy vasalót
Jó reggelt! Kávé aztán hómofisz. Illetve hómkertészet
Szép napot
Szép napot
halihó!! Akkor ebben a hőségben... limonádét csináltam..... vodkával turbózható !!! Hétvégre!!
Jó reggelt! Ma a vasalóban főztem le a kávét
Medve a nyári álmát alussza, Kutyu meg gazdátlanul kóborol mióta te is itt hagytad
Jó lenne, ha rendet csapnál közöttünk... Én már le is toltam a gatyámat
Szép napot
Medve a nyári álmát alussza, Kutyu meg gazdátlanul kóborol mióta te is itt hagytad
Jó lenne, ha rendet csapnál közöttünk... Én már le is toltam a gatyámat
Szép napot
Hova tettétek azt az idegesítő medvémet?
és a kedvenc kutyum?
és a kedvenc kutyum?
Helló
Esküszöm, hogy ha még valaki kávét főz valakinek, agyoncsapom a vasalóval
Hát ennyire unatkoztok kis drágáim?
Esküszöm, hogy ha még valaki kávét főz valakinek, agyoncsapom a vasalóval
Hát ennyire unatkoztok kis drágáim?
Sziasztok! Kv gőzölög reggeli kész indulhat a nap!
Kispénteki jó reggeltes kávé?
Mostanában nem volt forró köves program, de azért izzadtunk eleget. De lassan itt az ideje
Szép napot
Mostanában nem volt forró köves program, de azért izzadtunk eleget. De lassan itt az ideje
Szép napot
Sziasztok
Kv frissítve !! Várnak a forró kövek
Kv frissítve !! Várnak a forró kövek
Jó reggelt! Kávé frissítés előkészítve, fejadag betöltve
Hét felező nap megtervezve.
Régi szép diák évek... De utáltam ilyen nyári melegben a sok csavargás után a suliban rohadni
Szép napot
Hét felező nap megtervezve.
Régi szép diák évek... De utáltam ilyen nyári melegben a sok csavargás után a suliban rohadni
Szép napot
Jó reggelt! Kv reggeli fogyasztva indul a napi feladat!
Jó reggelt !!!kv finom volt! A pihenés folyamatban.... tehát a Qva hétfő elmarad (Nekem )Kv frissítve....