Sziasztok,Buék újra! A reggelt kiélveztem,aztán egy kis teszek-veszek itthon,és rákészülök egy délutáni melóra. Remélem csak valami laza,bemelegítős munka az Új Év tiszteletére. Öcsyke,kösz a kávét!
Elvileg ma már lehetne dolgozni, ha valakinek ilyen fékezhetetlen kényszere van. Mondhatni ez az év segfejhétfője
De gondolom kihagyjátok ezt a remek alkalmat és inkább csak csendben kávézgattok a kandallónál.
Szép napot
De gondolom kihagyjátok ezt a remek alkalmat és inkább csak csendben kávézgattok a kandallónál.
Szép napot
Jó reggelt! A 2024-es kávét komposztáltam és betöltöttem a 2025-ös kávé ágyút
Óvatosan, bármit is terveztetek idénre, ne halogassátok! Már nincs egészen 365 napotok teljesíteni
Szép napot és szép 2025-öt
Óvatosan, bármit is terveztetek idénre, ne halogassátok! Már nincs egészen 365 napotok teljesíteni
Szép napot és szép 2025-öt
B:Ú:É:K:::: Mindenkinek még józan életü vagyok !!!!
Akkor hajrá szép emlékek 2025-re is! Rajtam nem múlik...
Békés,boldog új évet mindenkinek! Jövő ilyenkor legyenek kellemes emlékek.
Békés,boldog új évet mindenkinek! Jövő ilyenkor legyenek kellemes emlékek.
Jó reggelt! Szerencsések vagyunk, egészen békés éveket élhetünk. Nem volt ez mindig így és lehet nem is lesz örökké. De amig lehet kihasználjuk, gyártunk szép emlékeket. A mai egy remek alkalom erre.
Békés 2025-ös évet nektek is!
Békés 2025-ös évet nektek is!
Remek napot!
Én is hasonlóan...kiélvezem hogy nincs rohanás,és stb...oszt alig jutok ide.
Persze a kellemetlen meglepik a legrosszabbkor még ilyenkor is beütnek,de seráfütty.
Én is hasonlóan...kiélvezem hogy nincs rohanás,és stb...oszt alig jutok ide.
Persze a kellemetlen meglepik a legrosszabbkor még ilyenkor is beütnek,de seráfütty.
Sziasztok,jó reggelt! Kicsit elhavazódtam az Ünneplős,nemdolgozós napokban,pusztítottam az "otthoni" kávét,de jövök azért! Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok,ha addíg nem jutok újra a nappaliba. Öcsyke,becsüllek,hogy tartod a frontot!
Jó reggelt! Én jövök és rendszeresen fel-le kapcsolgatom a lámpákat a nappaliban, nehogy beköltözzenek a rossz arcok.
Kávé egy csipet varázslattal frissen tartva, mert kezd avasodni ez a 2024... nagyon a végét járja. Nem a kávé hibája, volt ebben az évben sok minden ami embert/asszonyt is/ próbáló, de aki még talpon van annak kötelessége összegezni és tanulni a mögöttünk álló évből. Nagyon kényelmes korban élünk, tekintsünk csak egy-két emberőltővel vissza, de ez a kényelem és jólét látszólagos, a gondolkodót nem lustithatja el. Ez van, ha egyedül vagyok gondolataimmal, valahogy mindig az a vége, hogy nagyon jó nekem.
Szép napot
Kávé egy csipet varázslattal frissen tartva, mert kezd avasodni ez a 2024... nagyon a végét járja. Nem a kávé hibája, volt ebben az évben sok minden ami embert/asszonyt is/ próbáló, de aki még talpon van annak kötelessége összegezni és tanulni a mögöttünk álló évből. Nagyon kényelmes korban élünk, tekintsünk csak egy-két emberőltővel vissza, de ez a kényelem és jólét látszólagos, a gondolkodót nem lustithatja el. Ez van, ha egyedül vagyok gondolataimmal, valahogy mindig az a vége, hogy nagyon jó nekem.
Szép napot
Jó reggelt! Van egy olyan érzésem, hogy nem ágyban párnák között lesznek az utolsó pillanataim. Vagy ha igen, akkor a kaszásnak jól kell időzítenie, mert megint kirúgott az ágy
De remek alkalom, bekészítem nektek is a 2024-es kávék limitált utolsó darabjait, minden cseppje egy kis pillanata ennek az évnek. Akár jó, akár rossz, de megtörtént és erre épül a jövő
Mindenki óvatosan, ködös és csúszik
De remek alkalom, bekészítem nektek is a 2024-es kávék limitált utolsó darabjait, minden cseppje egy kis pillanata ennek az évnek. Akár jó, akár rossz, de megtörtént és erre épül a jövő
Mindenki óvatosan, ködös és csúszik
Köztünk marad Az asszony tud róla?
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Mindenkinek sikerült ellazulnia remélem és a következő néhány nap lesz a 2024-es év csúcspontja. Ehhez is segítség egy jó kávé, aki nem vezet, az tehet bele egy kis whiskyt mint az írek.
Irány egyértelmű, ezerrel robogunk egy 2025-ös év felé. Azt senki nem tudja garantálni, hogy jobb lesz. De az biztos, hogy dolgozunk rajta, hogy az legyen.
Jó pihenést
Irány egyértelmű, ezerrel robogunk egy 2025-ös év felé. Azt senki nem tudja garantálni, hogy jobb lesz. De az biztos, hogy dolgozunk rajta, hogy az legyen.
Jó pihenést
Opsz bocsanat felre n,omtam !!
Jó reggelt! Kis-nagy karácsony off. Ma kirándulásos frisslevegős a kávé hangulata, de szerintem ez egyéni.
Géza valami kavics kerülhetett a gépezetbe, ez nem a békés karácsonyos emoji készletből van
Ki milyen aktív programot szervezett magának?
Géza valami kavics kerülhetett a gépezetbe, ez nem a békés karácsonyos emoji készletből van
Ki milyen aktív programot szervezett magának?
Boldog napot!
Én is a sok finomságon túl,meg az óperenciás tengeren innen
Én is a sok finomságon túl,meg az óperenciás tengeren innen
Sziasztok! Hú,mennyi finomságot írtál öcsyke! Aztán jövőre jó lenne egy kis Nokedlee is,nem? Vagy egy "After" party!!
Szép napot, jó kávés pillanatokat! A sültkacsahegyen innen és a halászlétengeren túl, egy bejgli és zserbó szigeten, ahol a kocsonya dermesztés és a káposzatöltés már nem is oly távoli jövő, küszöbön már a lencse mágia
CSak bekukk most aludtam ki magamat ... reggelre a friss kv bekészítve !!! Minden jóóót mindenkinek
Sziasztok! Boldog Ünnepeket Mindenkinek! Főleg a meghitt pillanatokra gondolok. Azért az egészségre is vigyázni!! Nem ám túlzásba vinni a.....kávéfogyasztást! Alakuljon mindenkinek úgy ez az utolsó pár nap az évből,ahogy szeretné.