Szép szombat reggelt mindenkinek kv bekészítve !!!aki esetleg nem autózikcsináljon forralt bort!!!! legyetek résen ha tudtok fiúk!!!!
Tényleg egy ilyen hét! De sebaj! A munkánk meg fogja hozni a gyümölcsét! Vagy nem, de attól mi jól fogjuk érezni egymást! Mi most Felvidéket rohamozzuk meg! Szép napot!
Ez egy ilyen hét, megint korán kelés. Kávé, aztán kávé és irány a vadnyugat
Ismét korán keltünk. Kávé és start melózni.
Jó reggelt... khm, akarom mondani délutánt
A hét elejét Zalában töltöttem, így a torna is kimaradt. Ha lesz erő akkor este talán... Kávé frissítve a betérőknek, éjszakásoknak.
A hét elejét Zalában töltöttem, így a torna is kimaradt. Ha lesz erő akkor este talán... Kávé frissítve a betérőknek, éjszakásoknak.
Jó reggelt és reggelit mindenkinek! Még kávé nem volt, de a tornán már közösen túl vagyunk! Indulhat a napi meló!
Szép estét a reggeli kv bekészítve!!
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Napot!
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Halihó!
Jó reggelt mindenki! Induljon a hét de sajna most a reggeli torna kimarad! Kicsit bealudtunk a fergeteges hétvége után!
Jó reggelt kívánok, persze később, mert még mindenki alszik
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.
Szép napot
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.Szép napot
Szép vasárnapot mindenkinek.
Mikor kihez, de van mikor mindkettőnkhöz!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 05. 09. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 10:04
Napot!
Én pont így tettem,a kávé volt az első
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Napot!
Jó reggelt kívánok! Éljen a reggel amikor felkelünk! Legyen az első élményünk a kávé, a többit kitaláljuk menet közben.
Ismételten megvirradt! Szép és élményekkel teli hétvégét mindenkinek!
be érett a péntek!!!! éjjelre a kv bekészítve...