Ti is észrevettétek, hogy a madarak reggelente tavaszt csicseregnek?
Jó reggelt koránkelők! Én tovább képzem magam, irány Nyíregyháza! A hangulattól függően rátok nézek
Nokit puszilom, ha összefuttok vele
Szép napot!

Nokit puszilom, ha összefuttok vele

Szép napot!

Jó estét ! öcsyke itt is most közelítünka 0 -hoz... Noki feneke is biztosan feltüzelné a hangulatot
Kv készlet frissítve jut reggelre is a korán kelőknek !!

Jó reggelt! Ha kókuszcici nincs is, de vígasz ágon kávé így reggel? Szépfenekű Noki cicije egyértelműen tudná orvosolni a kínzó hiányérzetet
Sál-sapka, nálunk -6

Sál-sapka, nálunk -6

Szép estét !!öcsyke itt felénk lehet kapni boci tejet ..... kezeletlent...
bár elmondásod szerinti kokusz cici -tej biztos finom lenne .....
Kutyu te most panaszkodsz jól értem??? vagy csak a multon rágodsz?? éjjelre a kv frissítve :9 reggelre lefőzöm Nektek.... de öcsuke kicsesztél velem..egész éjjel a kókusz cicikre gondolok majd....

Egyideig volt egy férjesasszony kapcsolatom,ha már unta a masztit,megkeresett. Lehet sok férfi álma egy izgi gyorsmenet,de,hogy mindíg csak félórája volt a szexre,az egy idő után zavaró volt. Megesett,hogy nagyon potens voltam,ő pedig rámszólt-most már élvezz el,kérlek! Szóval szimplán szex volt,semmi egyéb. Azért kell egy kis érzelem is,nem gondoljátok? Csak ne menjen túlzásba!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 03. 18. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 08:59
Nyugi, nagyon cuki háziasított lány unikornis, most próbálok segíteni neki, ne kelljen annyit masztiznia. Saját bevallása szerint nagyon HP, ha nincs kielégítve és ezt ugye nem hagyhatom
A kókusz cici-tej lenne az igazi
Katja jutott eszembe valamiért
Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be.

Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be.
Nyugi, nagyon cuki háziasított lány unikornis, most próbálok segíteni neki, ne kelljen annyit masztiznia. Saját bevallása szerint nagyon HP, ha nincs kielégítve és ezt ugye nem hagyhatom
Katja jutott eszembe valamiért
Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 03. 18. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos a bolti tej... tudjuk milyen silány lett. Az igazi beszerzése meg nem egyszerű, ezért kerestem alternatívát, a kávé lágyítására. Ez a konzerves zsíros kókusztej jött be. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 03. 18. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 07:22
Sziasztok! A kávé baró,de én maradok a rendes tejnél. Kókusztej? Hát én inkább a Kókusz-cicit kedvelem. Az Unikornis szóról,meg az egyszarvú ugrik be,akármit ne engedj,öcsyke!!
Sziasztok! A kávé baró,de én maradok a rendes tejnél. Kókusztej? Hát én inkább a Kókusz-cicit kedvelem. Az Unikornis szóról,meg az egyszarvú ugrik be,akármit ne engedj,öcsyke!!
Jó reggelt! Minden adott egy jó naphoz. Felkeltünk és kávé is van, becsüljük meg!
Ma kicsit lazább napom lesz, tegnapi meló kipakolás, árajánlatok stb... Holnapra viszont elengedtek unikornis simogatóba
Szóval ma óvatosan, nehogy meghúzzam magam
Szép napot
Ma kicsit lazább napom lesz, tegnapi meló kipakolás, árajánlatok stb... Holnapra viszont elengedtek unikornis simogatóba

Szép napot

kukucs csak
kv frissitve

Én is beköszön.
A krampuszt jól megfigyiszezem majd,legalább is ez terv.Meg külömben is,nem lennék túl hasznos ha elvinne,max ajtó kitámasztónak lennék jó
Kösz a kérdést,drágámnál rendben vannak a dolgok.
Kókusztej bejövős nekem is
A krampuszt jól megfigyiszezem majd,legalább is ez terv.Meg külömben is,nem lennék túl hasznos ha elvinne,max ajtó kitámasztónak lennék jó

Kókusztej bejövős nekem is

Jó reggelt! Kicsit belehúztam, de örömmel látom, a nappali még meg van
Sorra bontják le a régi helyeket ahol annyi szép emléket gyártottunk
Crazy az ördöggel ne cimborálj, azt mondják fityiszt kell neki mutatni! Asszonyka is jobban van?
Noki kedves, mesélj... Végül lett swinger? Mi hétvégén megyünk egy welness/swinger rendezvényre. Még nem voltunk ilyenen, úgyhogy van izgalom.
Géza jó pihenést, átveszem a stafétát és a reggeli kávét is intézem! Sajnos nagyon melós volt a múlt hét, így nem szedtem medvehagymát...
Kutyu örülök, hogy mégsem mentél világgá
Látod mindíg ránk ragyog a napsugár Noki csodás /popsis/ képében
Szép napot, kávé friss, lemeóztam! Van mellette kókusztej is, tényleg érdemes kipróbálni.

Crazy az ördöggel ne cimborálj, azt mondják fityiszt kell neki mutatni! Asszonyka is jobban van?
Noki kedves, mesélj... Végül lett swinger? Mi hétvégén megyünk egy welness/swinger rendezvényre. Még nem voltunk ilyenen, úgyhogy van izgalom.
Géza jó pihenést, átveszem a stafétát és a reggeli kávét is intézem! Sajnos nagyon melós volt a múlt hét, így nem szedtem medvehagymát...
Kutyu örülök, hogy mégsem mentél világgá

Szép napot, kávé friss, lemeóztam! Van mellette kókusztej is, tényleg érdemes kipróbálni.

Szép estét!!! qvahétfő nekem elmarad
Átalszom majd úgyis...
kv frissítve reggelre ha valaki igényli

Sziasztok,szeva Crazy! Mifene,sztahanovista lettél? Gondolom,inkább csak muszáj volt. Én igyekeztem lazítani és rákészülni a seggfej hétfőre. Csak itthoni tevékenységeket csináltam,Asszonyka megdicsért!
Reggelt!
Én pont melózok...
De seráfütty

Én pont melózok...

Szép estét !! Reggelre a kv frissítve!! Remélem más résen van és nem melózik

Remek reggelt!
Szasztok!! Bekukk csak
kv frissitve legyetek résen ha tudtok ma is .) ne essetek túlzásba a sok munkával.... (
Kv készlet frissítve

Sziasztok.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Estét!
Napközben bekukucska,csak írni nem volt nagyon időm,mozgalmas nap volt...
Már akartam írni az ejnyebejnyét az ellenőrzőtökbe,hogy hozott a vérhold a nappaliba egy Nokedli virágot,oszt kávéval sem kínálta senki
Remélem hogy nem késtél el nagyon Noki,pozitív gondolatok kipipálva mára,hátha bejön.Ha volt némi B+ is,az ugye nem számít?
Szeva Kutyu,nincs gáz,köszi,a ketyegős téma csak amit említettem már,de szerencsére javulósnak tűnik már.
Öcsy meg talán unikornis simogatóban van mostanában..
Remélem,ennyire nem szokott elmaradozni..
Napközben bekukucska,csak írni nem volt nagyon időm,mozgalmas nap volt...
Már akartam írni az ejnyebejnyét az ellenőrzőtökbe,hogy hozott a vérhold a nappaliba egy Nokedli virágot,oszt kávéval sem kínálta senki

Remélem hogy nem késtél el nagyon Noki,pozitív gondolatok kipipálva mára,hátha bejön.Ha volt némi B+ is,az ugye nem számít?

Szeva Kutyu,nincs gáz,köszi,a ketyegős téma csak amit említettem már,de szerencsére javulósnak tűnik már.

Öcsy meg talán unikornis simogatóban van mostanában..