Szép estét! Kipróbáltam szombaton, egy kiló kenyérhez 25 tojás kell Család ezt kérte
szép napot Mindenkinek!Qva hétfő letudva Kv frissitve ! Srácok remélem résen voltatok a hétvégén
Üdvözlet!
Én itt lazulok hétvégén a nappáliban,csak azert voltam csendben mert tele volt a fejem bundással meg gesztenyével
Én itt lazulok hétvégén a nappáliban,csak azert voltam csendben mert tele volt a fejem bundással meg gesztenyével
Bekukk csak de látom nem sokmindenkiről késtem le.... kv frissitve...
Jó reggelt! Ma sütök bundáskenyeret, meg szedtem gesztenyét, azt is megsütjük
végre hétvége.... qva eső.... Kv freiisitve
Szia Peti!
Én hallgatlak titeket , Jók vagytok! (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Én hallgatlak titeket , Jók vagytok! (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 15:38
Sziasztok, Több, mint 2 éve vagyunk swinger party szervezők, minden bulink Pesten vagy közelében, vendégeinket videós beszélgetéssel szűrjük, a nemek arányára figyelünk, és sok kezdő tölti nálunk az első élményét.
Tartunk, 45 év alatt, vegyes korosztály, es csütörtöki pasitöbbletes bulikat is. Van Podcast csatornánk és weboldalunk, várunk titeket is Privátba megadom az elérhetőségeinket.
Tartunk, 45 év alatt, vegyes korosztály, es csütörtöki pasitöbbletes bulikat is. Van Podcast csatornánk és weboldalunk, várunk titeket is Privátba megadom az elérhetőségeinket.
Jó reggelt? Vagy ilyenkor mit szokás fél 4-kor? Kussolni, más aludna
Ma is koránkelős szorgos a nap, de estére megint egy jó kályhával több lesz az országban
Kávé bekészítve, csak a gombot kell megnyomni!
Szép napot
Ma is koránkelős szorgos a nap, de estére megint egy jó kályhával több lesz az országban
Kávé bekészítve, csak a gombot kell megnyomni!
Szép napot
Halihó 4Ismét magamba beszélek?? :( qva kedd is letudva de végre nyakunkon a szerda és a forró kövek várnak rám ...holnap végre
Halihó!!Qva hétfő letudva reggeli kv uismét bekészítve kitartást mindenkinek a hétre !
Jó estét ! Holnap Qva hétfő..... kv bekészítve reggelre..
Sziasztok, Több, mint 2 éve vagyunk swinger party szervezők, minden bulink Pesten vagy közelében, vendégeinket videós beszélgetéssel szűrjük, a nemek arányára figyelünk, és sok kezdő tölti nálunk az első élményét.
Jó reggelt! Integetős bekukk csak.... de végre hétvége Forró tea,esőkabát .. Kv bekészítve :
Kellemes esernyős estét, hol az a bundás?
Betekintős
Szia Nagyvanesza neked is! Kávét és bundáskenyeret bírod?
Szia Nagyvanesza neked is! Kávét és bundáskenyeret bírod?
Sziasztok
Jó reggelt !! Kv frissitve és végre középső nap Várnak a forró kövek estére
opsz qva hétfő mintha kiesett volna nekm délutáni kv bekészítve
Egy beköszön erejéig