Szép napot mindenkinek!
Sajnos a reggeli torna most elmarad mert a fránya fáradtság miatt kicsit megkésve riadtunk meg és most indulnunk kell, hogy a gazdaságot mi is megtámogassuk az adó forintjainkkal!!
Sajnos a reggeli torna most elmarad mert a fránya fáradtság miatt kicsit megkésve riadtunk meg és most indulnunk kell, hogy a gazdaságot mi is megtámogassuk az adó forintjainkkal!!
Jó reggelt kívánok! Ma reggeli torna kíméletes, törzsdöntés és bekötöm a bakancsomat. Kicsi meló, aztán séta az erdőben. A reggeli ágytorna fakultatív, de javasolt. A fejkörzést ne így csináljátok
Szép napot
Szép napot
Remek napot!
Egészségetekre Puszinyusziék
Nekem is volt reggeli torna az ágyban reggel,megküzdöttem a kimászással belőle,meg magammal is,hogy ne maradjak asszonyka mellett,és inkább dübörögtessem a gazdaságot
Mai gyakorlat legyen a körültekintés!
Én kezdem:
Egészségetekre Puszinyusziék
Nekem is volt reggeli torna az ágyban reggel,megküzdöttem a kimászással belőle,meg magammal is,hogy ne maradjak asszonyka mellett,és inkább dübörögtessem a gazdaságot
Mai gyakorlat legyen a körültekintés!
Én kezdem:
Sziasztok!!Lassan itt ahétvége végre !!! Kv frissítve !!
Hajrá gyerekek! Mi a közös reggeli tornát már ma reggel is megtartottuk, helyszíne az ágyikó volt! Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 05. 06. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 05. 06. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 04:19
Jó reggelt kívánok! Kávé a kézben, a reggeli tornát Puszinyuszi tartja! Előre hajlással kezdünk, egy és kettő
Javasolt a kávét lerakni előtte, szemforgatás
Szép napot, karlendítéssel folytatjuk
Vidámat!
Csatlakozom én is a tornához,úgyis keveset sportolok,no meg szimpatikus Puszinyuszi csajszi előrehajlása
No egy-két-há,oszt én is torna indul,így E:
Csatlakozom én is a tornához,úgyis keveset sportolok,no meg szimpatikus Puszinyuszi csajszi előrehajlása
No egy-két-há,oszt én is torna indul,így E:
Jó reggelt kívánok! Kávé a kézben, a reggeli tornát Puszinyuszi tartja! Előre hajlással kezdünk, egy és kettő
Jó reggelt kívánok! Jól odapörkölt tegnap a napocska, tiszta strand idő volt. Jól is esett, meg sokkolt is egy kicsit.
Mától árnyékban kávézom
Szép napot
Mától árnyékban kávézom
Szép napot
Vidámat!
Hát...én még elbírtam volna egy nap pihitl..
Hát...én még elbírtam volna egy nap pihitl..
Jó reggelt kívánok! Vége a majálisnak, mindenki kimulatta magát? Jöhet a meló? Egy kávé mellett érdemes végig gondolni...
Kukucs
Hamar elrepült eza hétvége
Hamar elrepült eza hétvége
Kellemes jó napot!
Bunda kitisztítva,hátha megint betérnek vendégek
Munkát ünnepelni hát....no de legalább munkaszünettel
Boldog majálist mindenkinek!Meg rövidülő szoknyát is persze
Bunda kitisztítva,hátha megint betérnek vendégek
Munkát ünnepelni hát....no de legalább munkaszünettel
Boldog majálist mindenkinek!Meg rövidülő szoknyát is persze
Jó reggelt kívánok! Éljen május elseje! Majális, körhinta, törökméz...
Addig is friss kávé, amíg a kolbász megsül reggelire. Ha strandra mentek azért egy pulcsit tegyetek be, a lányok ne üljenek sokat a füvön, nehogy felfázzanak. Üljenek egy szimpatikus srác ölébe
Szép napot
Addig is friss kávé, amíg a kolbász megsül reggelire. Ha strandra mentek azért egy pulcsit tegyetek be, a lányok ne üljenek sokat a füvön, nehogy felfázzanak. Üljenek egy szimpatikus srác ölébe
Szép napot
Haliho!!! Végre itt a hétvége.... péntekem lehet a forró köveké lesz a főszerep..... de rés esetén hamar ujra tervezés lehet a vége
kv. frissítve...
kv. frissítve...
Jó reggelt kívánok! Pénteki hangulatú kávés jó reggelt!
Gyerekkorom emléke, amikor a strandok nyitottak május elején. Nem értettem, minek, mindenki a suliban rohad
Sajnos az idő még inkább hűvöskés, az utcát járva nem látom, hogy rövidülnének a szoknyák.
Lesz hosszú hétvége, vagy meló? Strandra mentek?
Szép napot
Gyerekkorom emléke, amikor a strandok nyitottak május elején. Nem értettem, minek, mindenki a suliban rohad
Sajnos az idő még inkább hűvöskés, az utcát járva nem látom, hogy rövidülnének a szoknyák.Lesz hosszú hétvége, vagy meló? Strandra mentek?
Szép napot
haliho !!vkv frissitve!!
Jó reggelt kívánok! Nem tudom nem észrevenni az összefüggést a tisztított medvebunda és a kávé fogyasztás között. A végén még a romantika is visszatér? Kéne egy mosómedve bunda is
Megfogadva a tanácsot, vége a háborús vészhelyzetnek és minden kávét csak egyszer főzünk le, nincs zaccos mutyizás! A bdsm katakombák is újra látogathatóak, persze csak saját felelősségre. A postást egy éve kerestűk
Szép napot
Megfogadva a tanácsot, vége a háborús vészhelyzetnek és minden kávét csak egyszer főzünk le, nincs zaccos mutyizás! A bdsm katakombák is újra látogathatóak, persze csak saját felelősségre. A postást egy éve kerestűk
Szép napot