Egy beköszön erejéig
Jó reggelt! Friss ropogós hétfő, jár hozzá kávé, munka és remélhetőleg egy jó hétvége emléke.
Szerintem az emberi lét csúcsa, ha minden szuper körülöttünk. És nem az ezós, bedumálom magamnak... rózsaszín ködregondolok! Hanem amikor ki tudjuk használni a lehetőségeinket, nincs körülöttünk olyan aki a mi kárunkra akarna jobban élni, meg tudjuk élni a pillanatot és társas lényként van kivel megélni. Ebből néha egy, de sajnos többször több dolog is hiányzik. De ez már csak ilyen, megtanít örülni aprónak tűnő dolgoknak is. Pl. Katja... Szóval amikor egy kedves Istennő néha leül közénk, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy a legjobb helyre születtem És arra születni, hogy másoknak örömet okozzunk, na az igen csodás érzés. De ez mindenkinek jár.
Kicsit elmerültem...
Szép napot
Szerintem az emberi lét csúcsa, ha minden szuper körülöttünk. És nem az ezós, bedumálom magamnak... rózsaszín ködregondolok! Hanem amikor ki tudjuk használni a lehetőségeinket, nincs körülöttünk olyan aki a mi kárunkra akarna jobban élni, meg tudjuk élni a pillanatot és társas lényként van kivel megélni. Ebből néha egy, de sajnos többször több dolog is hiányzik. De ez már csak ilyen, megtanít örülni aprónak tűnő dolgoknak is. Pl. Katja... Szóval amikor egy kedves Istennő néha leül közénk, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy a legjobb helyre születtem És arra születni, hogy másoknak örömet okozzunk, na az igen csodás érzés. De ez mindenkinek jár.
Kicsit elmerültem...
Szép napot
Jó Napot!! Reggeli kv elfogyott Készítettem frisset mindenkinek
Csuda hétvégét!
Pussz szívecskés Katja! Jó hogy benéztél,örülünk hogy látunk,az mindig jó,kösz a Bechert
Igazat megvallva,jó régen,még sutyó koromban talán,egy céges bulin úgy berúgtunk tőle hogy szerintem azóta sem tudom meginni Persze azért megbírkózok vele.
A "zűrös" nyár nálam is megvolt,a nyár elment,a zűrök meg egymást váltogatják...nagyon szeretnek engem látogatni a zűrék.... Seráfütty,egyszer csak elfogynak már..
Kitartás neked is
Pussz szívecskés Katja! Jó hogy benéztél,örülünk hogy látunk,az mindig jó,kösz a Bechert
Igazat megvallva,jó régen,még sutyó koromban talán,egy céges bulin úgy berúgtunk tőle hogy szerintem azóta sem tudom meginni Persze azért megbírkózok vele.
A "zűrös" nyár nálam is megvolt,a nyár elment,a zűrök meg egymást váltogatják...nagyon szeretnek engem látogatni a zűrék.... Seráfütty,egyszer csak elfogynak már..
Kitartás neked is
Jó Napot! Öcsyke köszönöm a kv -t
Halihó Kedvesek ♥︎♥︎♥︎
Csak beköszönök, hagyok itt puszikat, házi Becherovkát (én csináltam, pazar lett)
Zűrös (kurvaszar) nyaram volt, de vagyok!
Puszik
♡♡♡
Csak beköszönök, hagyok itt puszikat, házi Becherovkát (én csináltam, pazar lett)
Zűrös (kurvaszar) nyaram volt, de vagyok!
Puszik
♡♡♡
Jó reggelt! Nekem már pihenős, de gondolok a munkás osztályra. Kávé és kitartás a mai uzsonnás csomagban, no meg esőfelhők az égen. Egyenlőre ennyi biztos.
Szép hétvégét
Szép hétvégét
Jó reggelt!!KV adag frissitve....
Holnap délelőtt
Jó napot!! Megkezdem a hétvégét végre csak a forró kövek nem lesznek mellettem holnap .:(
Jó reggelt! Kávé friss! Én is
A jól megszokott és bevált cicis lány volt tortán kívül
Szép napot
A jól megszokott és bevált cicis lány volt tortán kívül
Szép napot
Remek napot!
Ma még pihentetjük a melót,rohangálós intézkedős nap lesz.
Torta? Lesz belőle kiugró pucér lányka is?
Boldog szülinapot Öcsy!
Ma még pihentetjük a melót,rohangálós intézkedős nap lesz.
Torta? Lesz belőle kiugró pucér lányka is?
Boldog szülinapot Öcsy!
Jó reggelt, ma mindenki a vendégem! A kávé után lesz torta is! Ma igyekszem keveset dolgozni, de ez valószínű nem fog menni, mert szeretem a munkámat
Szép napot
Szép napot
Vidám vasárnapot
Jó Napot !! ebéd utáni kv bekészítve..... Mindenkinek jó pihenést....
Boldog pénteket!
Valóban kellemes,Nokival támogatva Viszont szia
Kicsit bosszankodósan meg terváthúzósan indult,de csak minden a helyére kerül.Olyan még nem volt hogy sehogy...bosszankodni meg öreg vagyok már...
Szépen betolom a kávét aztán türelmesen várom én is az "egyszercsakot"
Valóban kellemes,Nokival támogatva Viszont szia
Kicsit bosszankodósan meg terváthúzósan indult,de csak minden a helyére kerül.Olyan még nem volt hogy sehogy...bosszankodni meg öreg vagyok már...
Szépen betolom a kávét aztán türelmesen várom én is az "egyszercsakot"
Jó reggelt! Nokedli rossz helyre jársz strandolni !!Gyere olyan helyre ahol nem kell fürdőruha a Közelemben van ilyen pénteki kv bekészítve !! Kellemes hétvét Nektek ha megtehetitek ....... Vasárnap ismét melo.....
Jó reggelt! A nyugtató kávé Noki és Péntek támogatásával
Noki, nem tudom volt-e már dolgod szerelmes nővel... De jobb kicsit kerülgetni és várni a megfelelő pillanatot, mint a türelmetlenség és a zsákmányszerzés elvakultságától a fekete özvegy vacsorájaként végezni Kivárom a pillanatot Te meg szerelmesedjél
Nyakunkon a hétvége, Géza tartja a frontot, hogy tudjunk pihenni
Szép napot
Noki, nem tudom volt-e már dolgod szerelmes nővel... De jobb kicsit kerülgetni és várni a megfelelő pillanatot, mint a türelmetlenség és a zsákmányszerzés elvakultságától a fekete özvegy vacsorájaként végezni Kivárom a pillanatot Te meg szerelmesedjél
Nyakunkon a hétvége, Géza tartja a frontot, hogy tudjunk pihenni
Szép napot