Szép napot, jó kávés pillanatokat! A sültkacsahegyen innen és a halászlétengeren túl, egy bejgli és zserbó szigeten, ahol a kocsonya dermesztés és a káposzatöltés már nem is oly távoli jövő, küszöbön már a lencse mágia
CSak bekukk most aludtam ki magamat ... reggelre a friss kv bekészítve !!! Minden jóóót mindenkinek
Sziasztok! Boldog Ünnepeket Mindenkinek! Főleg a meghitt pillanatokra gondolok. Azért az egészségre is vigyázni!! Nem ám túlzásba vinni a.....kávéfogyasztást! Alakuljon mindenkinek úgy ez az utolsó pár nap az évből,ahogy szeretné.
Szerencsére jönnek az aztsemtudom-milyennapvan reggelek. És milyen jó ez így. Csinálom amit kell, amikor akarom! Na jó azért tiszteletben tartom a többség időrendjét, ma este és holnap reggel nem fogok füvet nyírni
Jó pihenést és meghitt pillanatokat kívánok♡
Aki meg csak egy jó kávét szetetne azt várom szeretettel
Jó pihenést és meghitt pillanatokat kívánok♡
Aki meg csak egy jó kávét szetetne azt várom szeretettel
Kukucs! Szépet mindenkinek!! Qva hétfő hetekre törölve !!!Kv frissítve !!Boldogat Mindenkinek!!!!
Jó reggelt! Akkor legyen ez egy olyan évkör, ahol mindenki megvalósítja önmagát és ez kisugárzik a környezetére is! Vigyázat, van az úgy, hogy az élet nem azt dobja amire vágyunk. De ha a lehetőségeinket, elénk kerülő élményeket kihasználjuk akkor egy igazi csoda. Van, hogy a vágyaink és álmaink megcsalnak, olyan dolgok után epekedünk ami nem is nekünk való. Én is Casanova lehettem volna De megmaradtam egy egyszerű embernek, aki azért néha olyan kalandokat él át, amit azért a családi körben nem mesélnék el. Pedig hozzájárul, hogy a család azt látja, egy boldog ember vagyok.
Szóval csak előre és nyitott szívvel, ezt kívánom mindenkinek!
Szép évet, sok finom reggeli kávézást
Szóval csak előre és nyitott szívvel, ezt kívánom mindenkinek!
Szép évet, sok finom reggeli kávézást
Vidám napot!
Végre nekem is eljött a várva várt év végi melómentes időszak,letettem idénre az Európa építős cuccokat Már rám fért,eléggé húzósra sikeredett a vége...jöhet a lazulás
Hazugság meg akárhányéves propagandák engem is hidegen hagynak.A nap meg mindig az elejétől a végéig tart,bárki bármit mond,ez így is volt és így is lesz
Végre nekem is eljött a várva várt év végi melómentes időszak,letettem idénre az Európa építős cuccokat Már rám fért,eléggé húzósra sikeredett a vége...jöhet a lazulás
Hazugság meg akárhányéves propagandák engem is hidegen hagynak.A nap meg mindig az elejétől a végéig tart,bárki bármit mond,ez így is volt és így is lesz
Jó reggelt! Káve erre a rövid napra hangolva, amit egy hosszú éjszaka követ. A lehosszabb az évben. Nekem személy szerint tököm tele a sok hazugsággal és propagandával, mindegy, hogy 14 vagy 2000 éves. Követem a napot, ami az életünket biztosítja már a kezdetek óta.
Szóval áldott ünnepet mindenkinek, barmikor is és bármit is ünnepel
Szóval áldott ünnepet mindenkinek, barmikor is és bármit is ünnepel
Szép estét!! csak be néztem kv frissítve !!
Én is beköszön!
Nem vitt el az ördög szerencsére
Volt némi gyengélkedés,sikeresen elkaptam én is a melóhelyen körbefutó és mindenkit elkapó h/f sugàrbetegséget.Hát na...elég marha egy dolog...én meg már nehogy kimaradjak...
Talán már megmaradok
Nekem még 2 nap van kilátásba melóból idénre,aztán jöhet a pihi.
Nokedli,jól el vagy máshol járva,csak nem nekünk shoppingolsz ajándékot?
Nem vitt el az ördög szerencsére
Volt némi gyengélkedés,sikeresen elkaptam én is a melóhelyen körbefutó és mindenkit elkapó h/f sugàrbetegséget.Hát na...elég marha egy dolog...én meg már nehogy kimaradjak...
Talán már megmaradok
Nekem még 2 nap van kilátásba melóból idénre,aztán jöhet a pihi.
Nokedli,jól el vagy máshol járva,csak nem nekünk shoppingolsz ajándékot?
Sziasztok! Most estem be a melóból,de itt a kávé hidegen is finom. Öcsyke nem az a fajta aki ül,hanem aki beleültet! Legalábbis remélem.
Jó reggelt!!Kv fogyasztva..... frissítve !Öcsyke mi történt hogy nem tudsz leülni??? fáj???
Jó reggelt! Kávé, kakaó, esetleg macikávé? Egyre zizibb mindenki, én meg csak mosolygok mindenkire És ugyanaz jár a fejünkben, a másiknak elmentek otthonról
Elvileg ma még meló, aztán pihi egy kicsit. Sokáig úgy sem tudok ülni a seggemen, valami nagyon fontosat kitalálok magamnak.
Szép napot
Elvileg ma még meló, aztán pihi egy kicsit. Sokáig úgy sem tudok ülni a seggemen, valami nagyon fontosat kitalálok magamnak.
Szép napot
jó reggelt!!! este végre a forró köveké a főszerep Szép napot mindenkinek!!
Jó reggelt! Igyunk egy jó napindító kávét, egy olyan nap indítására amikor csak nagyjából tudod mi lesz, annyira sok a változó. Ilyenkor a legbiztosabb pont amibe kapaszkodok az a kávés csésze Néha felesleges nagyot húzni az evezővel, csak kicsit korrigálni kell az irányon. Ez már hajrá a javából, kitartás mindenkinek!
Szép napot
Szép napot
opsz kv reggelre bekészítve!!!
Öcsyke csak hóangyalt sikerült csinálnom a forralt bor miatt de szép lett és ott maradandó is Kv frissítve!! ne dolgozzatok sokat!!!Nyakunkon az év vége...
Roptuk! Jó kis mókák ezek, jó érezni, hogy élünk. Nyolcvan évesen már hiába akarunk majd így mulatni, most kell emléket gyártani.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 15:25
Öcsyke,aztán ropjad a "csürdönlögőst"! Érezzétek jól magatokat!
Jó reggelt, időben kell kezdeni a hetet, nehogy lemaradjunk valamiről. Na jó, ma kirándulás lesz Nokiföld felé, csak ezért is megérte felkelni.
Géza hoztál hóembert nekünk?
Szép napot
Géza hoztál hóembert nekünk?
Szép napot
kukucs !Haza értem Narniából..... Tél letudva 15cm hóval Jól esett minden forraltbor elfogyott..KV frissítve