ha, jah
de maradok a racionálisabb dolgok mellett
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 24. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
de maradok a racionálisabb dolgok mellett
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 24. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2010. 09. 24. péntek 07:46
Persze hogy nem képtár. Ez egy nappali. Ahol a medvebőrön sok minden megtörténhet. Ez is!
Persze hogy nem képtár. Ez egy nappali. Ahol a medvebőrön sok minden megtörténhet. Ez is!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 09. 23. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 09. 23. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 23. csütörtök 20:12
hééé!
ez nem képtár!
szétválasztalak benneteket!
csak minden a helyére, mint punciba a farkat!
ez nem képtár!
hééé!
ez nem képtár!
ez nem képtár!

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 23. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 23. csütörtök 09:03
na az tényleg történelmi esemény lenne, mert én már immúnis vagyok ilyenre.
na az tényleg történelmi esemény lenne, mert én már immúnis vagyok ilyenre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 22. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 23:57
Vazit télleg be kéne vonni!!!
Vazi kettős nyalása néven vonulna be a történelembe!
Vazit télleg be kéne vonni!!!
(Ez egy válasz katicika üzenetére (2010. 09. 22. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz katicika üzenetére (2010. 09. 22. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 17:40
Megjöttem én is tisztelt Vazelinátor Úr!

a "skizofrén" másik fele, plusz egy cici-cunci nyalás!

Itt vagyunk:

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 22. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 22. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 17:49
na erről dumálok én tényleg ideje le szoknom a tütüről
súlyos kettős látás okoz
súlyos kettős látás okoz
na erről dumálok én tényleg ideje le szoknom a tütüről
súlyos kettős látás okoz
súlyos kettős látás okoz
Megjöttem én is tisztelt Vazelinátor Úr!

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 21. kedd 23:11
Igen, Vazi, skizofrén vagy
Melyikőtök jön elébb?
Melyikőtök jön elébb?
Ej-ej, Cuncus nagy stréber vagy Te!
Szijja!
Szijja!
oké hogy vissza skizofrénozol, de most ez nem vágom..
vagy meg nem jelenő kép teszi egészé
vagy meg nem jelenő kép teszi egészé
2010. 09. 21. kedd 23:11
Melyikőtök jön elébb?
Melyikőtök jön elébb?
egy ilyen csinos holgyemenyt mint TE es foleg a medveboron nincs hogy ne vegye eszre az eberfia
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, Cuncus, hogy észrevettél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 21. kedd 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 21. kedd 01:42
Melyikőtök jön elébb?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 21. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyikőtök jön elébb?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 21. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 21. kedd 10:47
én már nem iszom mert mostanság kettős látásom van pl Katábol
akiből egy is sok
vagy ö skizofrénozosodot be
akiből egy is sok
hát nem kéne
mert mindenki alkalmatlan a feladatára... mert ember...
egy részt nem is róhatok fel, mert első sorban felhasználok, s szükségként adminok.
csak én kapálódzok néha, hogy megmaradjon a maradék emberségem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
mert mindenki alkalmatlan a feladatára... mert ember...
egy részt nem is róhatok fel, mert első sorban felhasználok, s szükségként adminok.
csak én kapálódzok néha, hogy megmaradjon a maradék emberségem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 13. hétfő 17:27
"nem értem miért is halt ki mindenki"
most ezt komolyan mondod?
erőltesd meg az agyad!
nem Ti tűrtetek meg magatok közt olyan admint, aki teljes mértékig alkalmatlan volt a feladatai ellátására???
(a megbocsájtás mindenki részéről komoly erénynek számít!) :tom
erőltesd meg az agyad!
nem Ti tűrtetek meg magatok közt olyan admint, aki teljes mértékig alkalmatlan volt a feladatai ellátására???
én már nem iszom mert mostanság kettős látásom van pl Katábol
akiből egy is sok
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
akiből egy is sok
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 13. hétfő 08:52
Mindegy mi van benne, ha butit...
elegge szomoru elnezni, a valamikor igen forgalmas nappalit ennyire uressen, kihaltan
dehat az elet harc....ugyhogy iszom tovabb, talan mikorra magamhozterek, mar mas vilag lesz itt is
Katicika:
elegge szomoru elnezni, a valamikor igen forgalmas nappalit ennyire uressen, kihaltan
dehat az elet harc....ugyhogy iszom tovabb, talan mikorra magamhozterek, mar mas vilag lesz itt is
Katicika:
2010. 09. 13. hétfő 08:52
Katicika:
Katicika:
"nem értem miért is halt ki mindenki"
erőltesd meg az agyad!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 08. 14. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
erőltesd meg az agyad!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 08. 14. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 14. szombat 00:10
nem..
de már élezem a baltát neked
nem értem miért is halt ki mindenki
de már élezem a baltát neked
nem értem miért is halt ki mindenki
Katicika:
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 11. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika:
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 11. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 11. szombat 22:53
tudom hogy elég sokan itt vagytok régiek
de írtad egyesek a pénz szolgái mások az élet szolgái...
de sokan még álmodoztok jobb időkről, el múlt. de ábránd vissza húzz benneteket. de csak álmodoztok.
jah upsz a jégert megittam egy kis karamella sziruppal kevert kis üstit raktam bele
ütősebb de nem olyan finom
de sokan még álmodoztok jobb időkről, el múlt. de ábránd vissza húzz benneteket. de csak álmodoztok.
jah upsz a jégert megittam egy kis karamella sziruppal kevert kis üstit raktam bele
tudom hogy elég sokan itt vagytok régiek