Ezen beszartam a röhögéstől
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:41
Röhögni fogtok...
Annakidején én valami "neveljük az életre a gyerekeket" oviba jártam.
Tudjátok mi volt az én jelem???
Minden normális oviban labda, szék, pillangó, virág és ilyenek a jelek. Nálunk közlekedési jelzőtáblák voltak...
De nehogy valaki valami egyszerű "Behajtani tilos", vagy "Főútvonal" táblára gondoljon... ÁÁÁÁÁÁ dehogy. Az én jelem a "Sorompó nélküli vasúti átjáró" volt.

Na ezt hímezzétek!!
Anyukám szegény káromkodott, mint a kocsis!
Minden normális oviban labda, szék, pillangó, virág és ilyenek a jelek. Nálunk közlekedési jelzőtáblák voltak...
De nehogy valaki valami egyszerű "Behajtani tilos", vagy "Főútvonal" táblára gondoljon... ÁÁÁÁÁÁ dehogy. Az én jelem a "Sorompó nélküli vasúti átjáró" volt.

Na ezt hímezzétek!!
Nem... ezt még nem... De azt igen:
"Ha megdobnak kővel, dobd vissza pénteki sütésű kenyérrel... Mert az a keményebb!".
Mint Bacsó Péter Tanú-jában:
"
-Mi ez??
-Ez? Ez narancs...
-De hát ez sárga is.. savanyú is...
- Így van. Kicsi is, sárga is, savanyú is.. DE A MIÉNK!!!"...
Hát akinek kicsi sárga svanyú narancs köll...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
"Ha megdobnak kővel, dobd vissza pénteki sütésű kenyérrel... Mert az a keményebb!".
Mint Bacsó Péter Tanú-jában:
"
-Mi ez??
-Ez? Ez narancs...
-De hát ez sárga is.. savanyú is...
- Így van. Kicsi is, sárga is, savanyú is.. DE A MIÉNK!!!"...
Hát akinek kicsi sárga svanyú narancs köll...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 06. 12. csütörtök 19:58
...ha megdobnak "szegfüvel"..dobd vissza "NARANCCSal"..ezt hallottad mááár?
...ha megdobnak "szegfüvel"..dobd vissza "NARANCCSal"..ezt hallottad mááár?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:55
Na várj csak! Egyszer majd becsönget Hozzád a virágküldő szolgálat, 100 szál PIROS SZEGFŰVEL!!!!
Na várj csak! Egyszer majd becsönget Hozzád a virágküldő szolgálat, 100 szál PIROS SZEGFŰVEL!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:48
Én ezen nem csodálkozom....amilyen furcsa "balra át" felkiálto jelzésü mondatok röpködtek már akkor is arra...Ti(K)
..felétek....
sajnos Te ráadásul nem is tudtál haladni a korral...ma valoszinüleg hajadba tüzött pont pont pont szinü szegfü volna a jeled...
..felétek....sajnos Te ráadásul nem is tudtál haladni a korral...ma valoszinüleg hajadba tüzött pont pont pont szinü szegfü volna a jeled...
Én ezen nem csodálkozom....amilyen furcsa "balra át" felkiálto jelzésü mondatok röpködtek már akkor is arra...Ti(K)
..felétek....
sajnos Te ráadásul nem is tudtál haladni a korral...ma valoszinüleg hajadba tüzött pont pont pont szinü szegfü volna a jeled...
..felétek....sajnos Te ráadásul nem is tudtál haladni a korral...ma valoszinüleg hajadba tüzött pont pont pont szinü szegfü volna a jeled...
2008. 06. 12. csütörtök 19:41
Röhögni fogtok...

Na ezt hímezzétek!!

Na ezt hímezzétek!!
Röhögni fogtok...

Na ezt hímezzétek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ezt hímezzétek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2008. 06. 12. csütörtök 15:02
Szép napot!
Mindjárt megyek a szülői értekezletre az oviba. Hát ezt is megértük :,-)
Egy kicsit félek, mert a lányom kijelentette, hogy virág legyen a jele, de mi van, ha valaki elhappolja előlem?
Ha eldurvul a helyzet, ma bunyó lesz az oviban.
Piros retikült már készítem is
Egy kicsit félek, mert a lányom kijelentette, hogy virág legyen a jele, de mi van, ha valaki elhappolja előlem?
Én megelégszem ezzel az elhelyezéssel, aztán majd ha nem figyelsz elkezdek közlekedni, nekem jobban tetsző helyre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:01
Ovodai jel??
Én csokorba szedném a forumos fiukat...és Öket himezném...fel....jobb cicimre a Samet...ballra a Dokit(mert Ő balista
)...Gyurcit a "fagyimra"..had nyalogassa..
...surdit meg a popsimra....
...jaa..és Tomot...öö..hát Őt....Őt plusz egynek mindenhovááá
Én csokorba szedném a forumos fiukat...és Öket himezném...fel....jobb cicimre a Samet...ballra a Dokit(mert Ő balista
Ovodai jel??
Megvan a virág, úgyhogy nincs szükség a szövegedre, de azért köszi, elteszem és előveszem, ha szükség van valami hasonló ügyben meggyőzésre.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 15:06
pillanatok alatt meggyőzheted, ha nem lesz már szabad a virág...virág a jele az összes uniformizált kiscsajnak, főleg, ha Virág a nevük is...manapság tök ciki a virág jel, minden kis pisis tud virágot rajzolni...ellenben egy gyöngyös nyaklánc, egy pillangó egy korona...nah, azok a jelek, azokat csak a személyiséggel rendelkező, egyéniségek tudják lerajzolni, és méltósággal viselni a szandáljuk oldalán
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták
Nem kell ezért pironkodnod, kb erre a válaszra számítottam, kivágtad magad. Tartok tőle, hogy nagyon sok csajnak az lenne a jele, ha utólag válszthatna. Megkéne kérdezni egy ovónénit, hogy puncit szabad-e választani, mert ha igen akkor én is belehímeztetem valakivel az összes fehérneműmbe.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 18:04
Na most jól megfogtál, szemlesütés nélkül irom.
Imádtam és még imádom a "kézimunkát"
Sőt azota habár nem vagyok ovis, de ha választanom kéne fallosz ill pénisz lenne a jelem
Húúúúúú de finoman akartam lirni
Sőt azota habár nem vagyok ovis, de ha választanom kéne fallosz ill pénisz lenne a jelem
Húúúúúú de finoman akartam lirni
Na most jól megfogtál, szemlesütés nélkül irom.
Húúúúúú de finoman akartam lirni (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Húúúúúú de finoman akartam lirni (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 06. 12. csütörtök 17:52
Én pedig azt hittem Molly, hogy szerettél "hímezni"...
Én pedig azt hittem Molly, hogy szerettél "hímezni"...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 17:49
Annó bekellett himezni a lányaimnak az ovódai párnába a jelüket.Mindig rábeszéltem őket válasszanak ceruzát, gyertyát vagy sipot
Azt könnyű volt belehimezni a huzatba.
Hát anya az ilyen ??
Azt könnyű volt belehimezni a huzatba.Hát anya az ilyen ??
Annó bekellett himezni a lányaimnak az ovódai párnába a jelüket.Mindig rábeszéltem őket válasszanak ceruzát, gyertyát vagy sipot
Azt könnyű volt belehimezni a huzatba.
Hát anya az ilyen ??
Azt könnyű volt belehimezni a huzatba.Hát anya az ilyen ??
pillanatok alatt meggyőzheted, ha nem lesz már szabad a virág...virág a jele az összes uniformizált kiscsajnak, főleg, ha Virág a nevük is...manapság tök ciki a virág jel, minden kis pisis tud virágot rajzolni...ellenben egy gyöngyös nyaklánc, egy pillangó egy korona...nah, azok a jelek, azokat csak a személyiséggel rendelkező, egyéniségek tudják lerajzolni, és méltósággal viselni a szandáljuk oldalán
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2008. 06. 12. csütörtök 15:02
Szép napot!
Szép napot!
Jo napot Nappali..
Dokiii...NEMVÁLOOK...
..imádom József Attilát....és ,hogy tudod,hogy Ő a kedvenc költőm...
Seem...surdát ma még ezzel sem...max holnap reggel...
Szép napot mindenkinek...
Dokiii...NEMVÁLOOK...
..imádom József Attilát....és ,hogy tudod,hogy Ő a kedvenc költőm...
Seem...surdát ma még ezzel sem...max holnap reggel...
Szép napot mindenkinek...
Már megint mindenki dolgozik? Na ezzel surdát talán elő tudom csalogatni:

Jó reggelt nappalisok, és szebb napot!
Kaptok reggelit is,nehogymár ne gondoskodjak rólatok is
Jóóóóóóó reggelt Nappali