Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 02. szerda 21:43  #17397
MmePrune MmePrune VIP Admin
az elsőt nem láttam...a kettőben volt seggbőlszájba dolog...és csacsiszex is hehe

(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:37
Azt hiszem én az 1-et láttam. Bár a sztori nagyon ismerős, de az előzetes nem emlékeztetett rá ez a puncikobold abban is szerepelt. Meg tanakodtak a popsiból szájba dolgairól. Ez volt az?
Először cefetül untam, a végére azt mondtam 1x nézhető, de ezek miatt a beszólások miatt még valszeg előkeresem és megnézem... eplus2
2008. 01. 02. szerda 21:37  #17396
Joel_Fleischman Joel_Fleischman
Azt hiszem én az 1-et láttam. Bár a sztori nagyon ismerős, de az előzetes nem emlékeztetett rá ez a puncikobold abban is szerepelt. Meg tanakodtak a popsiból szájba dolgairól. Ez volt az?
Először cefetül untam, a végére azt mondtam 1x nézhető, de ezek miatt a beszólások miatt még valszeg előkeresem és megnézem... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 11:56
jóóóóóóregg smile
emberek...olyan filmet láttam tegnap...beszarás...egy igénytelen, gusztustalan, vulgáris szövegekkel teli kib@szott jó filmet smile
teljesen véletlenül ragadtam le a tv előtt, és teljesen véletlenül tévedtem a tv2re, mert egyébként pocsék volt a kínálat smile de ez a film smile
stop shop2..volt benne egy srác, akinek volt ugyan valami nője, de a csaj szülei nem engedték a házasság előtti szexet, ezért azt mondták a csajnak, hogy a puncijában lakik egy kobold, vagy manó vagy mifene, akinek ez a neve: puncinaci/puncimaci/puncimanci (nem értettem pontosan), ami leharapja a cerkát, és majd csak a csaj 21 éves korában távozik a vizelettel...és a srác persze ezt el is hitte...ez egyébként egy totális mellékvonal, mert a film másik két srácról szól...uhhhh...eszméletlen szövegek voltak benne, vagyis nem is a szövegek, hanem ahogy a srác fahangon előadta
és volt benne animálszex is hehe fajtalan erotika...nah szóval borzalom..hova tart ez a világ...van, akinek ez tetszik??? idiota zavart2 hehe
2008. 01. 02. szerda 21:31  #17395
Már megint 1 vicc jutott eszembe... Ha nagyon szar lesz, zavarjatok át a vicc topikba...
Skót gyerek az apjának:
- Apa, szükségem lenne 4 pennyre.
- Mennyit mondtál? Hármat? Na, itt van kettő. Válassz eggyet. Megvan? Akkor fej, vagy írás?
eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620) VIP
2008. 01. 01. kedd 21:49
Jaaa, olyat is lehet?
Egyszerre négy... nem is... inkább három! Legyen inkább kettő. Áh, jó az egy is!
Tehát egy nővel fogok szeretkezni!
Asszem garantált, hogy megszegem...
2008. 01. 02. szerda 21:25  #17394
ma hallottam egy dokumentumfilmben, hogy a legszexisebben, legérzékibben kimondható mondat a következő: "sajt van a retikülömben"
a film angol volt, tehát nem tudom, hogy ez az eredeti szöveg fordítása, vagy az angol mondat más volt csak a hangzók stimmelnek...ettől függetlenül mondjuk szépen egyszerre: csííííz íz in máááj heendbeg...kerekíts, csücsöríts, csókosíts hehe
2008. 01. 02. szerda 21:25  #17393
"Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről)."

Miért? Lehánytátok az ablakot? eplus2
(Mit is mond fiú a lánynak, amikor fiúnak azt mondom: P...UNCI?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2008. 01. 01. kedd 10:47
Jó reggelt! Boldog Új Évet mindenkinek!

Ahhoz képest, hogy egy nyomi faluban lakunk, éjfélkor 40 perces tüzijáték volt. Sajnos az egészből nem láttam semmit, mert a kiscsajt kellett visszaaltatni, ugyanis - nem meglepő módon - felébredt a durrangatásra.

Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről). Egész évben ezt fogom csinálni...
sniffles
2008. 01. 02. szerda 21:16  #17392
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Volt rá egy fogadásom, hogy tetszeni fog neki.
Beszállni nem szeretne?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 17:42
Az utóbbival... nyes De az izgalom kiváltója volt, hogy szintvallottam a leszbi kalandomról. nyes A pasimnak valahogy tetszett a dolog, és nagyon szivesen hallgatja a dolgokat... nyes
2008. 01. 02. szerda 17:42  #17391
Rosemary Rosemary
Az utóbbival... nyes De az izgalom kiváltója volt, hogy szintvallottam a leszbi kalandomról. nyes A pasimnak valahogy tetszett a dolog, és nagyon szivesen hallgatja a dolgokat... nyes
2008. 01. 02. szerda 16:05  #17390
tom1019 tom1019 VIP Admin
természetesen fütyivel!
(utána tőlem csinálhatjátok mással is) ... crazya eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:56
És most puncival vagy fütyivel?
smile
2008. 01. 02. szerda 15:49  #17389
BigJoe23 BigJoe23
híí all, jókor jöttem? smile
2008. 01. 02. szerda 14:56  #17388
És most puncival vagy fütyivel?
smile
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:37
Nem is tudom Prune, mondjuk betömni a szádat valamivel, de mivel... beka2 hhhmmm... nyes Nyugi, csak azért mondom, mert én is azt tettem...XD
2008. 01. 02. szerda 14:37  #17387
Rosemary Rosemary
Nem is tudom Prune, mondjuk betömni a szádat valamivel, de mivel... beka2 hhhmmm... nyes Nyugi, csak azért mondom, mert én is azt tettem...XD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:13
jah...tényleg...rosszul emlékeztem...csak a nacit nem értettem pontosan, a párnát azt igen, csak időközben elfelejtettem
de mire gondolhatott rose? mit kellett volna csinálnom helyette??? hehe nyes
2008. 01. 02. szerda 14:13  #17386
jah...tényleg...rosszul emlékeztem...csak a nacit nem értettem pontosan, a párnát azt igen, csak időközben elfelejtettem
de mire gondolhatott rose? mit kellett volna csinálnom helyette??? hehe nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:08
Párnanaci volt a kobold neve.
És ha akarsz még jó filmet nézni, nézd meg az első részét. Állat!
nyes
2008. 01. 02. szerda 14:08  #17385
Párnanaci volt a kobold neve.
És ha akarsz még jó filmet nézni, nézd meg az első részét. Állat!
nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
jóóóóóóregg smile
emberek...olyan filmet láttam tegnap...beszarás...egy igénytelen, gusztustalan, vulgáris szövegekkel teli kib@szott jó filmet smile
teljesen véletlenül ragadtam le a tv előtt, és teljesen véletlenül tévedtem a tv2re, mert egyébként pocsék volt a kínálat smile de ez a film smile
stop shop2..volt benne egy srác, akinek volt ugyan valami nője, de a csaj szülei nem engedték a házasság előtti szexet, ezért azt mondták a csajnak, hogy a puncijában lakik egy kobold, vagy manó vagy mifene, akinek ez a neve: puncinaci/puncimaci/puncimanci (nem értettem pontosan), ami leharapja a cerkát, és majd csak a csaj 21 éves korában távozik a vizelettel...és a srác persze ezt el is hitte...ez egyébként egy totális mellékvonal, mert a film másik két srácról szól...uhhhh...eszméletlen szövegek voltak benne, vagyis nem is a szövegek, hanem ahogy a srác fahangon előadta
és volt benne animálszex is hehe fajtalan erotika...nah szóval borzalom..hova tart ez a világ...van, akinek ez tetszik??? idiota zavart2 hehe
2008. 01. 02. szerda 13:55  #17384
Rosemary Rosemary
Te Prune, miért nézel te ilyen filmeket??? Vannak értelmesebb dolgok is, amiket művelhetnél... nyes Na jó, nem akarlak kioktatni, hiszen én is most alig várom, hogy megkapjam a Vad vágyak 1,2 filmet, a Vad vágyak 3-Csiszolatlan gyémántokat már láttam, uhhhh eszméletlen film, a szexjelenetek, és az egész forgatókönyv, eszméletlen, egyszerűen végig kell nézned a filmet, mert másképp nem érted meg az egészet, annyira komplikált, de nagyon jó, ezért kell nekem az első két rész is. A pasim most érdeklődik utánna, de még nincs eredménye, tud valaki segiteni, hogy mondjuk honnan lehet letölteni vagy hasonló? smile
jóóóóóóregg smile
2008. 01. 02. szerda 13:48  #17383
Rosemary Rosemary
Szép havas jó reggelt mindenkinek! Majdcsak elértek/elérünk a 20000 hozzászóláshoz... smile Lehet az enyém a 20000? nyes Tudom, hogy már megvan a tulaj, dehát hátha... nyes Szép napot mindenkinek.
2008. 01. 02. szerda 11:56  #17382
jóóóóóóregg smile
2008. 01. 02. szerda 10:51  #17381
Törölt felhasználó (52127)
jo reggelt....nappalt..Mindenkinek...

rég jártam erre...Boldog Új Évet...nappalisok.. smile
2008. 01. 02. szerda 09:13  #17380
Surdinak itthagyok egy képet:

Ma te fogsz térdelni, bébi wink

2008. 01. 02. szerda 08:57  #17379
Jó reggelt mindenkinek!

Wilika, még van egy éved. Nem szabad előre elsiratni az egészet. És ha így állsz hozzá, akkor tutira nem is fog sikerülni. (igen, tudom, hogy utálod ezt a szöveget, de hát ez van...)

Tudod: próba-cseresznye!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620) VIP
2008. 01. 01. kedd 22:26
Hát, nem tudok mit csinálni, minden bizonnyal meg fogom szegni... legalábbis erősen nagy rá az esély...
arra pedig, hogy teljesítsem... végtelenül kicsi.
2008. 01. 02. szerda 08:38  #17378
gazosgyuri gazosgyuri VIP
Jó reggelt kíwánok! wink

/ 2446