surda meg setét
mekkora dugás lesz ebből...főleg, ha willika belecsalogat surdiba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
mekkora dugás lesz ebből...főleg, ha willika belecsalogat surdiba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 12. 13. csütörtök 15:36
Jelentem, szőke vagyok!!!!
Jelentem, szőke vagyok!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 12. 13. csütörtök 15:19
Nah, átértem a ZH-kon, mindenből átengedtek... kivéve matekból >_< (de januárban talán az is meglesz... talán)
De következő szerdára már be is jelentkeztem egy vizsgára... huhú, ott majd lesz vérengzés! :(
De egyelőre örülök.

Édesanyám vettem egy kalapot
fújja a szél rajta a szalagot
ha nem fújja magam is de lobogtatom
ezt a szőkét ide csalogatom a sötétbe
(bevallom őszintén, nem voltam oda a Rúzsa Magdiért, de ez nagyon ÜT! )
De következő szerdára már be is jelentkeztem egy vizsgára... huhú, ott majd lesz vérengzés! :(
De egyelőre örülök.

ügyes vagy willika
nekem azt mondták első félévben, hogy teljesen elfogadott, ha valakit megvágnak legalább egy tantárgyból (sikerült 3szorosan megerősítenem ezt)...6. félévben 5ösöm volt mindenből
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem azt mondták első félévben, hogy teljesen elfogadott, ha valakit megvágnak legalább egy tantárgyból (sikerült 3szorosan megerősítenem ezt)...6. félévben 5ösöm volt mindenből
Törölt felhasználó (24620)
2007. 12. 13. csütörtök 15:19
Nah, átértem a ZH-kon, mindenből átengedtek... kivéve matekból >_< (de januárban talán az is meglesz... talán)
De egyelőre örülök.

De egyelőre örülök.

De egyelőre örülök.

De egyelőre örülök.

ezzel egyetértek (fel is íróm a naptáramba, hogy ma véletlen és kivételesen egyetértettem veled!)
bizony majdnem mindig Ő/k döntenek a sorsunkról!
és ha valaki nagyon szereti a másikat, akkor komoly kompromisszumokba is belekényszerülhet, akár egy osztozkodásba is,
ha meg nem, akkor pláne...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
bizony majdnem mindig Ő/k döntenek a sorsunkról!
és ha valaki nagyon szereti a másikat, akkor komoly kompromisszumokba is belekényszerülhet, akár egy osztozkodásba is,
ha meg nem, akkor pláne...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:49
izé!
ami kell Ők elveszik! mert ugyebár Ők döntenek, csak legfeljebb elhitetik, h Te döntöttél úgy!
pl az előbb vette be /izé el/ a Te farkad is és a gyuriét is!
ami kell Ők elveszik! mert ugyebár Ők döntenek, csak legfeljebb elhitetik, h Te döntöttél úgy!
Ment a wálasz...ha ma nm...akkor holnap olwashatod...szia!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:50
akkó tuningold meg egy kicsikét!
majd nézz már rá az itteni prividre!
bár azt már most úccse beszéljük meg, mert lépek az orosz-magyart nézni!
a többieknek:
a többieknek:
akkó tuningold meg egy kicsikét!
a többieknek:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
a többieknek:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:49
Szerintem meg bazi erősre sikeredett az erőlewesem...
(
(
izé!
Szerintem meg bazi erősre sikeredett az erőlewesem...
( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:47
persze, mert felképeltelek azért mert a hátam mögött kibeszélsz egy-két topicban!
persze, mert felképeltelek azért mert a hátam mögött kibeszélsz egy-két topicban!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:46
Csak csendben mondom,hogy jóó,hogy nincs itthon a párom mert bazira wörös a fejem...köszönöm...
Csak csendben mondom,hogy jóó,hogy nincs itthon a párom mert bazira wörös a fejem...köszönöm...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:44
asszed beérem ennyivel??? egy nyamvadt bocsánatkéréssel???? sokkal, de sokkal többet kell tenned
(nem sértődtem meg
csak csendben mondom, hogy a többiek ne hallják: a világ legaranyosabb macija vagy...imádlak)
(nem sértődtem meg
csak csendben mondom, hogy a többiek ne hallják: a világ legaranyosabb macija vagy...imádlak)
miért kéne vívniuk egymással??? főleg értem...rakja csak be mindkettő kardját a hüvelyembe...izééé..hüvelyébe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:34
a vendettáról meg a királylány nem osztozkodom-járól előttem van egy kép amint két nappalis férfi az álló farkával kardozik valamellik kiválasztott hölgyért!
és aki győz azé lesz az a hölgy közületek!
hehe mongyuk a gyurka vív tommal prunci kegyeiért!
teeeeee hűtlen döööögggggg!
nemrég ugyanezt mondtad nekem!
máskor halkabban suttogj!!!
bruuuuuummmmmmmm (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nemrég ugyanezt mondtad nekem!
máskor halkabban suttogj!!!
bruuuuuummmmmmmm (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:44
asszed beérem ennyivel??? egy nyamvadt bocsánatkéréssel???? sokkal, de sokkal többet kell tenned
(nem sértődtem meg
(nem sértődtem meg
(nem sértődtem meg
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(nem sértődtem meg
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:39
Nah...ez az agyszüleményem a köwetkező pár sorról ugrott be...
Én hisztiztem Pruncikának amire Ő ezt írta:
-te kértél tőlem randi????akkor???pofád lapos
Miután elolwastam,hogy pofám lapos...elkezdtem nagyon röhögni....ettől beindult a fantáziám és leírtam neki!
De ha megbántottalak Hercegnőm akkor sajnálom...és itt mindenki elött bocsánatot kérek!
Miután elolwastam,hogy pofám lapos...elkezdtem nagyon röhögni....ettől beindult a fantáziám és leírtam neki!
De ha megbántottalak Hercegnőm akkor sajnálom...és itt mindenki elött bocsánatot kérek!
Nah...ez az agyszüleményem a köwetkező pár sorról ugrott be...
a vendettáról meg a királylány nem osztozkodom-járól előttem van egy kép amint két nappalis férfi az álló farkával kardozik valamellik kiválasztott hölgyért!
persze, hogy idézhetsz...abban a pillanatban érvénybe léptetem a "priviből nem idézünk" szabályt
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:29
Igen de ez miből alakult ki...és én azt idézhetem...???
ugyeeeee?
azt hittem csak én értettem egyet ezzel a gáztermelőwel! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyurka tökéletesen kiismert téged.
azt hittem csak én értettem egyet ezzel a gáztermelőwel! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 12. 13. csütörtök 14:31
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:22
idézet gyurka privát leveléből, melynek közléséhez ő maga is hozzájárult:
elképzeltem weled egy randit...ülünk 1 kw-zóban...
-mondd csak prunii...-kérdezné gyuri
-ne merj így híwni...te fasssz!!!-förmed rá prune
-csaa...k-kezdené gyuri
-most meg mit dadogsz.???-hördül fel prune
-szilwának szólíthatlak?-kérdezi gyuri
-te mekkora hülye wagy!!!-wálszolt prune
-de most miért?-kérdezi gyuri
-nah...kusssoljál...bukj le az asztal alá és nyalj!!!!...-kiálltja prune
-ha wégeztél...mehetsz is haza...és pofád lapos...teee kis fasz...!!!-utasítja prune
azért ez rám nézve elég kínos...mert gyurka ezek szerint ilyennek lát...pedig aki ismer az tudja, hogy nálam kedvesebb, édesebb, tündéribb lényt még nem hordott a hátán a föld
elképzeltem weled egy randit...ülünk 1 kw-zóban...
-mondd csak prunii...-kérdezné gyuri
-ne merj így híwni...te fasssz!!!-förmed rá prune
-csaa...k-kezdené gyuri
-most meg mit dadogsz.???-hördül fel prune
-szilwának szólíthatlak?-kérdezi gyuri
-te mekkora hülye wagy!!!-wálszolt prune
-de most miért?-kérdezi gyuri
-nah...kusssoljál...bukj le az asztal alá és nyalj!!!!...-kiálltja prune
-ha wégeztél...mehetsz is haza...és pofád lapos...teee kis fasz...!!!-utasítja prune
azért ez rám nézve elég kínos...mert gyurka ezek szerint ilyennek lát...pedig aki ismer az tudja, hogy nálam kedvesebb, édesebb, tündéribb lényt még nem hordott a hátán a föld
nem láttam, de wan 1 tippen!
de egy agyilag gazos sőt agyilag gázos embör lehett aki ezt álltja! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
de egy agyilag gazos sőt agyilag gázos embör lehett aki ezt álltja! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:28
"Azzé wittem a nappaliba meee legalább begyűsz odajah is...wégre...de ne csak olwass...tessék barátozni...csak surdiwal wigyázz mee Ő félkegyelmű hűlle....."
...ezt láttad surdi???? nem mondhatom meg ki írta
...ezt láttad surdi???? nem mondhatom meg ki írta