Gyakorlatba én is meg nézném egy bizonyos test nedvedett
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 18. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 09. 18. kedd 08:59
Egy kis önreklám.
Kvíz szoba #4082.
Prune semmit nem tud elméletben a testnedvekről
De a gyakorlatban...!
Kvíz szoba #4082.
De a gyakorlatban...!
Egy kis önreklám.
Kvíz szoba #4082.
De a gyakorlatban...!
Kvíz szoba #4082.
De a gyakorlatban...!
Jóóó reggelt
Jó reggelt mindenkinek! Itt még javában süt a nap, megyünk is a játszótérre.
Derű szép napot mindenkinek!
SURDA hol a francban vagy? Még mindig nem józanodtál ki, a fene a jó dógodat, gyere már aztán mesélj!
SURDA hol a francban vagy? Még mindig nem józanodtál ki, a fene a jó dógodat, gyere már aztán mesélj!
Jóreggelt mindenkinek
Úgy néz ki hogy 10 napig nem leszek itt,az asszony meg itthon marad.Majd meg mondom a kollegáknak hogy alakitsuk meg az 5P pártot,szerintem itt majdnem minden férfi már félig tag
5P:Potya Pinára Pályázó Pasasok Pártja
Úgy néz ki hogy 10 napig nem leszek itt,az asszony meg itthon marad.Majd meg mondom a kollegáknak hogy alakitsuk meg az 5P pártot,szerintem itt majdnem minden férfi már félig tag
5P:Potya Pinára Pályázó Pasasok Pártja
Jó reggelt mindenkinek!
Mi ez a nagy későn kelés? Hasatokra süt a nap. Igaz, itt éppen esik. Ha hihetek az időjósoknak, akkor mi vagyunk néhol és itt már délután van.
Mi ez a nagy későn kelés? Hasatokra süt a nap. Igaz, itt éppen esik. Ha hihetek az időjósoknak, akkor mi vagyunk néhol és itt már délután van.
Jó reggelt kiwan....
Remélem ma Surdi elmeséli mikép taposgált a kezén...
Remélem Zelli + Rózsajány jól wannak...
Sziasztok...este gyüwök olwasni....
Remélem ma Surdi elmeséli mikép taposgált a kezén...
Remélem Zelli + Rózsajány jól wannak...
Sziasztok...este gyüwök olwasni....
Megkaptam. Válaszoltam.
Mindenkinek jó éjt, szép álmokat! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek jó éjt, szép álmokat! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtem egy privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 17. hétfő 20:11
Gratulálok én is az évfordulótok alkalmából.
És mi lesz az új pályád? Bizonyára valami szexszel kapcsolatos, gondolom megfertőzött a GG...
És mi lesz az új pályád? Bizonyára valami szexszel kapcsolatos, gondolom megfertőzött a GG...
Nagyon köszönjük a gratulációkat,és a képeket,
Amint tudok jövök máskor is fórumozni,Kedves sárl bárcsak igazad lenne
Amint tudok jövök máskor is fórumozni,Kedves sárl bárcsak igazad lenne
Én is gratula 2sanyi74... ...még legalább 3x ennyit...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 17:33
Remélem még találkozunk,ugyanis a mai nap sors forditó volt.Ma reggel közzös megegyezzésel azonali hatályal beadtam a felmondásom,és pályát változtatok,annyiba rossz lesz nekem hogy heti 1 alkalmat jó ha itt tudok lenni.Ja és ma van a 13 házzasági évfordulónk is,ugy hogy emlékezetes nap lesz a mai
Én is csatlakozom a gratulációmmal...
És ha jól emlékszem nejed szeresse a cicusokat..
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha jól emlékszem nejed szeresse a cicusokat..
Remélem még találkozunk,ugyanis a mai nap sors forditó volt.Ma reggel közzös megegyezzésel azonali hatályal beadtam a felmondásom,és pályát változtatok,annyiba rossz lesz nekem hogy heti 1 alkalmat jó ha itt tudok lenni.Ja és ma van a 13 házzasági évfordulónk is,ugy hogy emlékezetes nap lesz a mai
Gratulálok én is az évfordulótok alkalmából.
Sanyi gratulálok a házassági évfordulótokon, érjetek még meg sokat együtt!
Ezt a rózsát add át a párodnak!
Ezt a rózsát add át a párodnak!
A lényeget prunne és tom elmondta és ossztom a véleményüket,Tudomásom szerint a Geréb doktornőt réggebi etikai vétségek miat már eltiltották.Konkrétan mást nem irnék hisz nem ismerem a részleteket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 17. hétfő 08:23
Van egy kérdésem, remélem hogy nem vált ki túl nagy indulatokat és parázs vitát, hanem szépen meg tudjuk beszélni.
Talán tudjátok, hogy nemrég meghalt egy kisbaba otthonszülés közben, mert beakadt a válla és nem tudták a világra segíteni időben. Ilyen eset természetesen kórházban is előfordulhat, csak annak nincs ekkora visszhangja, mivel az otthonszülést nem támogatja annyira az orvosi társadalom.
Mi a véleményetek az otthonszülésről? Legyen a nőknek joga otthon szülni vagy tiltsák be?
Igaz, hogy nem is olyan régen még mindenki otthon szült, de vajon a mai nők képesek erre?
És aki mégis otthon akar szülni, azt kényszerítsék kórházba, vagy saját felelősségre megtehesse?
Mi legyen azzal a doktornővel (Geréb Ágnes), aki a folyamatos támadások ellenére otthon vezet szüléseket?
Talán tudjátok, hogy nemrég meghalt egy kisbaba otthonszülés közben, mert beakadt a válla és nem tudták a világra segíteni időben. Ilyen eset természetesen kórházban is előfordulhat, csak annak nincs ekkora visszhangja, mivel az otthonszülést nem támogatja annyira az orvosi társadalom.
Mi a véleményetek az otthonszülésről? Legyen a nőknek joga otthon szülni vagy tiltsák be?
Igaz, hogy nem is olyan régen még mindenki otthon szült, de vajon a mai nők képesek erre?
És aki mégis otthon akar szülni, azt kényszerítsék kórházba, vagy saját felelősségre megtehesse?
Mi legyen azzal a doktornővel (Geréb Ágnes), aki a folyamatos támadások ellenére otthon vezet szüléseket?
ne felejtsük el, hogy amíg nem volt lehetőség kórházban szűlni a kismamáknak higiénikus körülmények között (a múltban), addig a gyerekhalandóság nagyságrendivel több, de az anya elvesztése is sokkal magasabb számban volt!
Igaz az átlagéletkor is csak 40-50 év volt!
én is ellenzem az otthonszülést, ha nincsenek meg a kellő feltételek hozzá (orvos és technikai háttér egy esetleges komplikáció esetén)
azon kívül magánügy
mindenkinek a saját életéről és születendő gyermeke életéről józan belátása szerint kellene döntenie, kivéve, ha szándékosan veszélyezteti saját és magzata életét (pld. ha tud a kockázatokról, esetleges betegségekről, de nem akarja tudomásul venni)! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz az átlagéletkor is csak 40-50 év volt!
én is ellenzem az otthonszülést, ha nincsenek meg a kellő feltételek hozzá (orvos és technikai háttér egy esetleges komplikáció esetén)
azon kívül magánügy
mindenkinek a saját életéről és születendő gyermeke életéről józan belátása szerint kellene döntenie, kivéve, ha szándékosan veszélyezteti saját és magzata életét (pld. ha tud a kockázatokról, esetleges betegségekről, de nem akarja tudomásul venni)! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 13:37
véleményemet leírtam...legyen joguk, de kelljen aláírniuk egy nyomtatványt, miszerint felvilágosították őket a kockázatokról, és persze meg is értették...legyen az orvosnál, a védőnőnél, és a háziorvosnál is ilyen aláírott papír
elméletileg képesek, gyakorlatilag régebben is belehaltak a szülésbe nők ezrei
lásd fent...első válaszom
nem ismerem a körülményeket
véleményemet leírtam...legyen joguk, de kelljen aláírniuk egy nyomtatványt, miszerint felvilágosították őket a kockázatokról, és persze meg is értették...legyen az orvosnál, a védőnőnél, és a háziorvosnál is ilyen aláírott papír
elméletileg képesek, gyakorlatilag régebben is belehaltak a szülésbe nők ezrei
lásd fent...első válaszom
nem ismerem a körülményeket