és mindezt tegyük be a kontrasztba?
pont Te hiányolsz engem
hiányzik mi ha észérvekkel rávezetnek arra, h mekkora baromságokat is csinálsz!
vald be neked Kátya is hiányzik!
én bevallom: Nekem nagyon! remélem nem búcsúzásnak szánja amit írt! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
pont Te hiányolsz engem
hiányzik mi ha észérvekkel rávezetnek arra, h mekkora baromságokat is csinálsz!
vald be neked Kátya is hiányzik!
én bevallom: Nekem nagyon! remélem nem búcsúzásnak szánja amit írt! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 11:59
nem vettem én magamra semmit, csak jelezni kívántam, hogy végre itt vagy a nappaliban!
nem vettem én magamra semmit, csak jelezni kívántam, hogy végre itt vagy a nappaliban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 11:53
figyejjémá!
ha a középső ujjam mutatom az nem csak Neked szólhat!
mé köll rögtön mindent magadra venni?
figyejjémá!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
lúfaxt adnám oda a neten bármimet is!
(így is tele vagyunk pofátlan "adat" tolvajokkal!)
csak akkor, ha már személyesen is ismerem és megbízható barátként kezelem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(így is tele vagyunk pofátlan "adat" tolvajokkal!)csak akkor, ha már személyesen is ismerem és megbízható barátként kezelem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 09. 19. szerda 09:07
Még egy kérdés, aztán elhúzok innen.
Tegyük fel, hogy cseten vagy fórumon megismerkedtek valakivel. Milyen körülmények között, feltételek mellett adnátok meg neki teljes neveteket, címeteket? (pl. ha ő is ad címet, fotót, vagy ha régóta leveleztek és szimpatikus, vagy ha ugyanolyan nemű, mint ti, stb.)
Alapvetően bizalommal vagy bizalmatlanul kezelitek az interneten kezdődő kapcsolatokat?
Csalódtatok már valakiben (neten) úgy, hogy visszaélt a bizalmatokkal?
Tegyük fel, hogy cseten vagy fórumon megismerkedtek valakivel. Milyen körülmények között, feltételek mellett adnátok meg neki teljes neveteket, címeteket? (pl. ha ő is ad címet, fotót, vagy ha régóta leveleztek és szimpatikus, vagy ha ugyanolyan nemű, mint ti, stb.)
Alapvetően bizalommal vagy bizalmatlanul kezelitek az interneten kezdődő kapcsolatokat?
na végre, haza evett a fene...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tudtam, h mindkét gyönyörűségünk holnap ünnepel!
pillécske volt itten mostanság egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
pillécske volt itten mostanság egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:09
surda májfunkciója hiába állna helyre mára, hiszen holnap kettős ünnepünk lesz
neked:
ilyen voltam:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyen voltam:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 19. szerda 09:17
Surda ecsém! nagy szeretettel köszöntelek újra a nappaliban. Már mindenki aggódott érted, hogy emelted a kijózanító állomások forgalmát.
Fred a piszkos
Fred a piszkos
Surda ecsém! nagy szeretettel köszöntelek újra a nappaliban. Már mindenki aggódott érted, hogy emelted a kijózanító állomások forgalmát.
Fred a piszkos
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Fred a piszkos
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:14
janek erről a szamárfülről jut eszembe egy kedves ősnappalis: mi lehet a vadorzóval!
számolja még a napokat
remélem nem!
számolja még a napokat
remélem nem!
janek erről a szamárfülről jut eszembe egy kedves ősnappalis: mi lehet a vadorzóval!
számolja még a napokat
remélem nem!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
számolja még a napokat
remélem nem!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen, bizonyos feltételek mellett:
1. Kölcsönös szimpátia.
2. Hosszabb ismeretség után.
3. Ő is adjon fotót.
4. Azonos neműnek ha baráttá válik fotót akkor sem, minek?
5. Teljes nevet, címet nagyon meggondolom kinek.
6. Alapvetően bizalmatlanul, láttam varjút karón... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Kölcsönös szimpátia.
2. Hosszabb ismeretség után.
3. Ő is adjon fotót.
4. Azonos neműnek ha baráttá válik fotót akkor sem, minek?
5. Teljes nevet, címet nagyon meggondolom kinek.
6. Alapvetően bizalmatlanul, láttam varjút karón... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
nem Te voltál az az ara akit rajta kaptak!
bár surdi nem volt jelen az esküvődön!
reggelt!
de sajnos elég sok a lemaradásom a melóba, úgyhogy nem lészen időm visszaolvasni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
bár surdi nem volt jelen az esküvődön!
reggelt!
de sajnos elég sok a lemaradásom a melóba, úgyhogy nem lészen időm visszaolvasni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 13. csütörtök 15:25
Üdvözletem.
Esküvőre megyünk a hétvégén és erről eszembe jutott két esküvői sztori:
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Vannak durva dolgok, igaz?
Nektek esküvői történetek?
Esküvőre megyünk a hétvégén és erről eszembe jutott két esküvői sztori:
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Vannak durva dolgok, igaz?
Nektek esküvői történetek?
alapvetően bizalmatlanul...nem adnám meg soha senkinek...max. egy randi után
és csalódtam...itt a gg-n...ha nem is a bizalmammal, de visszaélt avval, hogy tudja ki vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
és csalódtam...itt a gg-n...ha nem is a bizalmammal, de visszaélt avval, hogy tudja ki vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
surda májfunkciója hiába állna helyre mára, hiszen holnap kettős ünnepünk lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 08:11
Szép jó reggelt mindenkinek!
Szerintem ma lesz surda, talán már helyreállt a májfunkciója.
Na akkor most én jelentkezem párbajsegédnek, szívesen végignézném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 19. szerda 08:58
Párbajt? Milyen jellegűt?
Naná, nem vagyok én semmi jónak az elrontója...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Párbajt? Milyen jellegűt?
szépjóreggelt!!
csak nehogy ki keljen venni a fél tüdejét,
hogy elférjen a mája.
csak nehogy ki keljen venni a fél tüdejét,
hogy elférjen a mája.
2007. 09. 19. szerda 08:11
Szép jó reggelt mindenkinek!
A legkedvesebb piámat adom hozzá:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 19. szerda 08:44
Hoohhhhóóóóóóóó akkor ma buli vaaaaaaaaan!
Vén kecske is megnyalja a sót! Ide adod a sótartódat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 19. szerda 08:26
Ismeritek azt a mesét, amikor az öreg király annak a lányának akarja adni a királyságát, aki őt legjobban szereti?
A legnagyobb lány valami olyasmit mond, hogy "szeretlek, mint nyári melegben a hűs szellőt".
A középső valami ilyesmit, hogy "szeretlek, mint a galamb a friss búzamagot".
A legkisebb pedig azt, hogy "szeretlek, mint az emberek a sót".
És persze az öreg király kiakad és elzavarja.
Ha valakinek el szeretnétek mondani, hogy mennyire szeretitek (tételezzük fel, hogy nagyon), akkor milyen hasonlatot mondanátok?
A legnagyobb lány valami olyasmit mond, hogy "szeretlek, mint nyári melegben a hűs szellőt".
A középső valami ilyesmit, hogy "szeretlek, mint a galamb a friss búzamagot".
A legkisebb pedig azt, hogy "szeretlek, mint az emberek a sót".
És persze az öreg király kiakad és elzavarja.
Ha valakinek el szeretnétek mondani, hogy mennyire szeretitek (tételezzük fel, hogy nagyon), akkor milyen hasonlatot mondanátok?