áááááá a ladikos de irtóra pöcs volt tegnap!
pedig általában egyet szoktam érteni Vele! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig általában egyet szoktam érteni Vele! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 09. 02. vasárnap 22:18
Jajdejóhogyszóltál, majdnem lemaradtam. Megyek nézni
remélem tettél be fotót is a turisztikába!
mingyá meg is nézem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
mingyá meg is nézem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 02. vasárnap 21:41
Jó estét!
Vácon és Esztergomban voltunk kirándulni. Jó volt
Vácon és Esztergomban voltunk kirándulni. Jó volt
várjámá Te!
a zelli feloldotta a rejtájt!
Te az Ő főnoke, Ő + az enyím!
főnökasszony!
az igazolatlan szabadság miatti büntidre vágyok! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
a zelli feloldotta a rejtájt!
Te az Ő főnoke, Ő + az enyím!
főnökasszony!
az igazolatlan szabadság miatti büntidre vágyok! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
huhh ihletet kaptam, mert utasításra nem megy ...
a jó öreg warnyúval leálltunk egy partos úton, kézifék be...
aztán a szex hevébe a zasszony térdivel kijjebb engedtük a kéziféket. a kocsi elkezdett gurulni, de mi semmit nem vettünk észre belőle, mikor az asszony megszólal, h gurulunk.
mikorra eszméltem már majdnem begurultunk a patakba ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a jó öreg warnyúval leálltunk egy partos úton, kézifék be...
aztán a szex hevébe a zasszony térdivel kijjebb engedtük a kéziféket. a kocsi elkezdett gurulni, de mi semmit nem vettünk észre belőle, mikor az asszony megszólal, h gurulunk.
mikorra eszméltem már majdnem begurultunk a patakba ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 01. szombat 23:06
Fogmosás közben eszembe jutott egy sztori, ami ide illik.
Még az exemmel voltam együtt, amikor autóval elmentünk szexelni egyet az erdőbe. 1-2 nappal azelőtt esett az eső, tehát kicsit sáros volt a földút, ahová behajtottunk.
Szex után indultunk volna haza, de rossz helyet választott a kanyarodáshoz, a kocsink megfeneklett a sáros úton. Hiába erőlködtünk, billegtettük, nem jött ki, csak kapartak a kerekek.
Szoknyában, magassarkúban fadarabokat tömködtem a kerék alá, hogy tudjon mibe kapaszkodni, de ez sem segített.
Ekkor már nagyon idegesek voltunk, mert neki munkába kellett volna mennie.
Aztán a szőnyeget vettük ki a kocsiból, azt tettük a kerék alá, és így szerencsére sikerült.
Huhhh.
Ja, és utána még gyorsan lemosattuk a kocsit, mert tiszta sár lett.
Na ezt a sztorit pl. nem fogom elmesélni az unokáimnak, mert így kéne kezdeni:
Tudjátok, gyerekek, amikor még nem a nagypapival dugtam, hanem egy másik bácsival...
Még az exemmel voltam együtt, amikor autóval elmentünk szexelni egyet az erdőbe. 1-2 nappal azelőtt esett az eső, tehát kicsit sáros volt a földút, ahová behajtottunk.
Szex után indultunk volna haza, de rossz helyet választott a kanyarodáshoz, a kocsink megfeneklett a sáros úton. Hiába erőlködtünk, billegtettük, nem jött ki, csak kapartak a kerekek.
Szoknyában, magassarkúban fadarabokat tömködtem a kerék alá, hogy tudjon mibe kapaszkodni, de ez sem segített.
Ekkor már nagyon idegesek voltunk, mert neki munkába kellett volna mennie.
Aztán a szőnyeget vettük ki a kocsiból, azt tettük a kerék alá, és így szerencsére sikerült.
Huhhh.
Ja, és utána még gyorsan lemosattuk a kocsit, mert tiszta sár lett.
Na ezt a sztorit pl. nem fogom elmesélni az unokáimnak, mert így kéne kezdeni:
Tudjátok, gyerekek, amikor még nem a nagypapival dugtam, hanem egy másik bácsival...
te papa, ne légy ilyen punciirigy
jut itt midkettönknek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
jut itt midkettönknek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 11:08
terven felüli szabadság!
nem végeztünk a hétvégi melóval és maradni köllött!
nos kötözés jöhet!
de kizárólag mezítelenül, aztán lyányok kényetekre lennék bízva!
de a főnököd én is szívesen lennék!
nos kötözés jöhet!
Én akarok a főnök lenni!
Lábhoz!
Lábhoz!
2007. 09. 04. kedd 11:08
terven felüli szabadság!
nos kötözés jöhet!
nos kötözés jöhet!
terven felüli szabadság!
nos kötözés jöhet!
de a főnököd én is szívesen lennék! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
nos kötözés jöhet!
de a főnököd én is szívesen lennék! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 11:05
Na gyüjjék akkor a számonkérés!
Kend hol a búbánatban csavargyárazott tegnap!
Engedély nélküli eltávozás! Egy hét elzárás!
Korbácsolás, kikötözés!
Te, Nyú, hogy miért nem voltál a főnököm?
Korbácsolás, kikötözés!Te, Nyú, hogy miért nem voltál a főnököm?
Na gyüjjék akkor a számonkérés!
Korbácsolás, kikötözés!
Te, Nyú, hogy miért nem voltál a főnököm?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Korbácsolás, kikötözés!Te, Nyú, hogy miért nem voltál a főnököm?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 10:46
igazoltan lennél távol, ha éppen nyalnálak, szopnál engem, vagy épp a konyhaasztalodon teszlek magamévá!
de ez nem igazolt távollét!
ezért vesszőzés jár!!!
ezért vesszőzés jár!!!
wan még egy megoldás...
visszatérsz a jó öreg surdidhoz is, aki kiválóan masszíroz és szeretkezni akar Veled!
na jó, jöhet a szokásos hármasunk is! "nagy duzzogva" bevállalom Szilvát is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
visszatérsz a jó öreg surdidhoz is, aki kiválóan masszíroz és szeretkezni akar Veled!
na jó, jöhet a szokásos hármasunk is! "nagy duzzogva" bevállalom Szilvát is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 08. 31. péntek 21:53
Nem vagyok feszült, csak nehezen viselem, ha kisebbítik az érzelmeim jelentőségét.
Jaj, egy jó kis masszázs nálam felér egy jó kis szeretkezéssel. Csak az elsőért masszőrhöz kell járnom, a másodikért meg Prune-höz.
Jaj, egy jó kis masszázs nálam felér egy jó kis szeretkezéssel. Csak az elsőért masszőrhöz kell járnom, a másodikért meg Prune-höz.
télleg a zeros az mié fél évvel később válaszol a kérdésekre
hehe lassan odaér a mobiltelefonoshoz é saz apás szüléshez!
akkor megint elő lesz véve ez a kérdés?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hehe lassan odaér a mobiltelefonoshoz é saz apás szüléshez!
akkor megint elő lesz véve ez a kérdés?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:50
majd én megerősítem...eros kb. egy hónap múlva ér ehhez a részhez
szerintem is őszinte szerelem
...a testi vágy sokszor szinte lényegtelen is
szerintem is őszinte szerelem
...a testi vágy sokszor szinte lényegtelen is
gyurka! ha láttad volna már ezt mondanád:
micsoda fartő!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
micsoda fartő!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
mert nem 1 válaszra várunk, hanem az összes közöset keressük ...
Te offolós Teeeeeeee!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 31. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Te offolós Teeeeeeee!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 31. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 16:27
nah...olyan kis bénák vagytok
szerintem nagyon mókás ez a legkisebb többszörös játék...és különben is mindenki itt lóg, ahelyett, hogy az országot építené
szóval: miért nem jutunk már dűlőre????
humor: Hofi
kaja: palacsinta
film: indul a bakterház
hely: eger
mese: magyar népmesék sorozat
ez így oké mindenkinek?
jenó szerint ma nem vagyok elég segítőkész...gyere jenó, segítek beilleszkedni a korbácsom alá
szerintem nagyon mókás ez a legkisebb többszörös játék...és különben is mindenki itt lóg, ahelyett, hogy az országot építené
szóval: miért nem jutunk már dűlőre????humor: Hofi
kaja: palacsinta
film: indul a bakterház
hely: eger
mese: magyar népmesék sorozat
ez így oké mindenkinek?
jenó szerint ma nem vagyok elég segítőkész...gyere jenó, segítek beilleszkedni a korbácsom alá
igazoltan lennél távol, ha éppen nyalnálak, szopnál engem, vagy épp a konyhaasztalodon teszlek magamévá!
ezért vesszőzés jár!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ezért vesszőzés jár!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 04. kedd 10:26
Szép napot!
Én igazoltan vagyok távol: takarítok ezerrel. És mivel ezt csak úgy lehet csinálni, hogy a kiscsaj mesét néz, ő ül a gépnél.
Na, megyek, suvickolok tovább.
Pussz
Én igazoltan vagyok távol: takarítok ezerrel. És mivel ezt csak úgy lehet csinálni, hogy a kiscsaj mesét néz, ő ül a gépnél.
Pussz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 09. 04. kedd 10:26
Szép napot!
Pussz
Pussz
vazzeezminddekurvafasza!
köszönet érte!
elég sokáig nem voltam nagy rajongója a Muppet shownak... meg sem tudnám mondani mikor és mitől változott meg a véleményem, de ma már imádom!
ezek meg is vannak Neked, vagy csak a youTube-n vannak? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
na mi?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!
Pussz
Pussz
mi ez a kihaltság a nappaliban
üdv mindegykinek!
üdv mindegykinek!
Jó reggelt...itt esik...beh...jóóó...+ fúú a szél...mék jobb...
Muppet Show...jáá...a két öreg a legjobb
...+ az idióta dobos...Topiról az jutott az eszembe,hogy wolt régen 1 tábor...ahol 1 "picit eláztam"...ketten cipeltek keresztül a táboron az ágyam felé...nagyon győzködtek,hogy ott a helyem és ne kiabáljak már...mert jönnek a tanárok és húúú mi lesz...én nm nagyon zawartattam
magam...így útközben wégig kajábaltam az utat,hogy...Én wagyok Topi a medwe a fő faszállító...rám is ragasztották a Topi newt...3 régi barát wan még aki így szólít...ha netalán együtt wagyunk 1 nagyobb társaságba...mindig wan 1-2 érdeklődő aki tudni szeretné mééé hínak Topinak...persze ezek nagy röhögések között előadják...úgy,hogy wigyázzatok miket csinájtok bebaxwa...
Muppet Show...jáá...a két öreg a legjobb
...+ az idióta dobos...Topiról az jutott az eszembe,hogy wolt régen 1 tábor...ahol 1 "picit eláztam"...ketten cipeltek keresztül a táboron az ágyam felé...nagyon győzködtek,hogy ott a helyem és ne kiabáljak már...mert jönnek a tanárok és húúú mi lesz...én nm nagyon zawartattammagam...így útközben wégig kajábaltam az utat,hogy...Én wagyok Topi a medwe a fő faszállító...rám is ragasztották a Topi newt...3 régi barát wan még aki így szólít...ha netalán együtt wagyunk 1 nagyobb társaságba...mindig wan 1-2 érdeklődő aki tudni szeretné mééé hínak Topinak...persze ezek nagy röhögések között előadják...úgy,hogy wigyázzatok miket csinájtok bebaxwa...