Mondom én,hogy ez a Csajszi nagyon hiányzott innen!!
Noki,a hangulatodnál vagy,ez jót jelent!! Egyből beindítod aférfifantáziát!
Noki,a hangulatodnál vagy,ez jót jelent!! Egyből beindítod aférfifantáziát!
Gézaaaaa
Képzeld van akit az sem zavar, becsempészi ügyesen mellé a sajátját Az az igazi
Képzeld van akit az sem zavar, becsempészi ügyesen mellé a sajátját Az az igazi
Kutyi, köszönöm Igaza volt a nőismerősödnek, és hát ha neked így jó, hát füstölögj
Nekem sajnos nem volt az
Nekem sajnos nem volt az
Szervusz medve
Köszönöm
Köszönöm
Jó reggelt!! Üdvözlet a csajoknak!! kv bekészítve...Noekdlee ne aggodj a kilókon.... hölgyeken ami zavaró plusz kiló az maximum a ' férje"
Szép napot mindenkinek! Noki,csak mondanám,hogy vagyunk itt péran,akik tudnánk vigyázni a "vonalaidra"!! Medve se a lekvárért jött! A no cigihez gratulálok. Én füstölök rendületlenül,de hát egy Nőismerősőm megmondta a frankót-Nincs tökéletes pasi!
Kellemes jó napot!
Bekukucska jelenlétit aláfirkantani.
Kellemes meglepi,üdv itthon Noki,örülök hogy látlak,puszpusz
Bekukucska jelenlétit aláfirkantani.
Kellemes meglepi,üdv itthon Noki,örülök hogy látlak,puszpusz
Jó reggelt
Örülök, hogy örülsz öcsyke. Sziám
Erre? Felém? Itt még a madár sem jár
A bundáskenyérből loptam, a lekvárt ott hagyom a medvéknek, vigyáznom kell a vonalaimra mostanság. Sajnos a no cigi, go kilók rám is igaz volt
TitokCsajszitok aki itt hagyja a nyalnivalóját? Hmmmmm...ez igazán jól hangzik.
Örülök, hogy örülsz öcsyke. Sziám
Erre? Felém? Itt még a madár sem jár
A bundáskenyérből loptam, a lekvárt ott hagyom a medvéknek, vigyáznom kell a vonalaimra mostanság. Sajnos a no cigi, go kilók rám is igaz volt
TitokCsajszitok aki itt hagyja a nyalnivalóját? Hmmmmm...ez igazán jól hangzik.
Jó reggelt! Na ilyen hírekre érdemes ébredezni! Szia Noki! Idén többször is jártam feléd-vidékeken, integetett is a szívem bizony! Erre éli a mindennapjait a dögös Nokicsajszi
Sütök bundáskenyeret, nemrég csináltunk málnalekvárt is, de azt dugdosni kell a medvék elől de a tiszteletedre kiteszek egy üveget, hátha előcsalja Őt is! Van egy TittokCsajszink is, remek nyalnivalót/fagyit intéz a kávénkba.
Jujj de örülök
Szóljak, ha megyek feléd legközelebb?
Sütök bundáskenyeret, nemrég csináltunk málnalekvárt is, de azt dugdosni kell a medvék elől de a tiszteletedre kiteszek egy üveget, hátha előcsalja Őt is! Van egy TittokCsajszink is, remek nyalnivalót/fagyit intéz a kávénkba.
Jujj de örülök
Szóljak, ha megyek feléd legközelebb?
Szió Kutyi
Azért néha olvastalak ám benneteket
Puszika
Azért néha olvastalak ám benneteket
Puszika
Igen,igen,yes,yes!!! Szia Noki! Nagyon örülök Neked,minden szinten!
Megvagyunk,de nagyon hiányoztál. Mint Nő és mint jóhumorú emver. Ha lehet,ne tünj el! Pusszantás! (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 22. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Megvagyunk,de nagyon hiányoztál. Mint Nő és mint jóhumorú emver. Ha lehet,ne tünj el! Pusszantás! (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 22. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 20:13
Legalább háromezeréve nem jártam itt...
Mindenki nagyszerűen van? Boldogan, kellőképpen kielégülten?
Legalább háromezeréve nem jártam itt...
Sziasztok
Jó reggelt, jó kávét és ... szóval legyen jó mindenkinek
Ajjaj... a hétvége sem rossz... , de inkább a női lábak legyenek a nyakunkon
Az van, hogy eddig nem estem. Ez tud adni egy isteni felmentést, hogy sérthetetlen vagyok. Így most éreztem mennyire könnyen változik a dolog
Ki merre nézegeti a hőmérőt? Lányoknak felajánlom a sajátomat is, persze csak a hitelesség kedvéért
Szép napot
Az van, hogy eddig nem estem. Ez tud adni egy isteni felmentést, hogy sérthetetlen vagyok. Így most éreztem mennyire könnyen változik a dolog
Ki merre nézegeti a hőmérőt? Lányoknak felajánlom a sajátomat is, persze csak a hitelesség kedvéért
Szép napot
hétvége a aNyakamon végre Öcsyke akkora kanyarokban vigyázz jobban a vasra meg magadra is!!!csajoknak pá!!! pasiknak : az erő legyen veletek ! a csajotok meg vellem.... bár ez most ebben a 32 fokban húzos lenne kv sör fröccs limonádé bekészítve kellemes hétvégét mindenkinek !!!
Jó reggelt! Ne lazsáljatok, ha hosszú napot akartok ma itt a lehetőség És ne reménykedjetek, az éjszaka nagyon rövid, úgyhogy azt is okosan kihasználni ám
Géza miket gondolsz, semmi száguldozás, meg fékút, elég egy enyhe szlalom a kavicsos aszfalton A műanyag meg nem szereti ha ráteszem a 200kg-ot Seráfütty, ahogy a művelt medve mondaná, a sör legyen hideg, a babám meg tüzes
Szép napot, a strandolók gondoljanak ránk
Géza miket gondolsz, semmi száguldozás, meg fékút, elég egy enyhe szlalom a kavicsos aszfalton A műanyag meg nem szereti ha ráteszem a 200kg-ot Seráfütty, ahogy a művelt medve mondaná, a sör legyen hideg, a babám meg tüzes
Szép napot, a strandolók gondoljanak ránk
miniruhás csajszikról jut eszembe a minap egy ruhaüzletben/piacon elkapott mondás "olyan anyag jó ami nem hagy izzadsáfoltot..." Asszem aktuális.
huha de gyorsan elment ez a nap is... Találkoztam magammal a nappaliban.....kv ujra töltve.... (a sört meg ittam )
Öcsyke mi történt ?? gyorsabb voltál mimt amilyen hosszú volt a fékút ?? Friiskv bekészítve..... 31 fok nem is meleg.... Limonádé jegelve....