Szép jó reggelt!
Szia Gyuri! nem féltél egyedül?
Szia Gyuri! nem féltél egyedül?
Jó reggelt mindenkinek!
Hú de jót aludtam!
Cöwekelős álmaim woltak...
Ti szoktatok álmodni? A jó wagy a rossz álmok
fordulnak elő többször?
Hú de jót aludtam!
Cöwekelős álmaim woltak...
Ti szoktatok álmodni? A jó wagy a rossz álmok
fordulnak elő többször?
Jó reggelt! Mindenkinek kellemes hétvégét!

szépjóreggelt mindenkinek és kellemes hétvégét!
Ja, igazi Will gec.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:25
Szia, Willy, Te kis számítógép-guru!
Ezt pozitíven értem, mert van mit tanulni Tőled!
Sajnos néhány hete a net elég problémás! Minden téren. A honlapok sem előre, hanem visszafejlődnek! (Nem a Tiedről beszélek.")
Ez lenne a XXI. század?
Sajnos néhány hete a net elég problémás! Minden téren. A honlapok sem előre, hanem visszafejlődnek! (Nem a Tiedről beszélek.")
Ez lenne a XXI. század?
Na,úgy látom wagy mindenki alszik wagy mindenki bulizik wagy mindenki kefél...
Számítógépguru... ehehehe...
ez jó (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ez jó (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:25
Ez lenne a XXI. század?
Ez lenne a XXI. század?
Ez lenne a XXI. század?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez lenne a XXI. század?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 06. 01. péntek 19:35
Jesszus, van még aki szimpla mozillát használ?
De igen, az explorer biza borzalmas...
jawazze
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:15
képes topikban képpel együtt van helye a szövegnek. fogadd el. én is eképp tettem. egy sor szöveg - egy fotó... ... ...
willy, mi helyzet az iwiw-vel? regeltél újra?
jó tudom én! de nézz bele egy párba, van ott képnélküli is!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:15
képes topikban képpel együtt van helye a szövegnek. fogadd el. én is eképp tettem. egy sor szöveg - egy fotó... ... ...
...minden digit gépben van...
De ha elvétve egy-kettőből kihagyják...
...olyan mennyiségben még sincs, mint ahány ilyen képet látok a neten... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha elvétve egy-kettőből kihagyják...
...olyan mennyiségben még sincs, mint ahány ilyen képet látok a neten... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:06
a srác viszont jóképű.
és akinek nincs időzitője... az nem tudja használni.
willy, mi helyzet az iwiw-vel? regeltél újra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
willy, mi helyzet az iwiw-vel? regeltél újra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 06. 01. péntek 20:10
nem tudom, de tom rögtön megmutatta kislányos báját! képes topicból kapásból törölte a hsz.-em! valakiké meg még mindig benne van! tudom én, hogy a reakciómra kíváncsi! de most ráfaragott!
nem tudom, de tom rögtön megmutatta kislányos báját! képes topicból kapásból törölte a hsz.-em! valakiké meg még mindig benne van! tudom én, hogy a reakciómra kíváncsi! de most ráfaragott!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szép estét, dako úrfi! mi szél hozta? boldogságos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 06. 01. péntek 20:05
én szeretem a felfedezőt!
a srác viszont jóképű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 19:49
Na ez az amitől agyvérzést kapok:
Mi a francnak nem lehet azt a łr@ä időzítőt használni a fényképezőgépen. Legjobb, amikor még vakuznak is hozzá...
Mi a francnak nem lehet azt a łr@ä időzítőt használni a fényképezőgépen. Legjobb, amikor még vakuznak is hozzá...
én szeretem a felfedezőt!
2007. 06. 01. péntek 19:35
Na ez az amitől agyvérzést kapok:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 18:17
punk, rock, melankóliukus zene... hát, nem tudom, mit mondjak... inkább hallgatok.

nálatok sem műkszik a mozilla? megőrülök a expolertől!!!

Őszinte legyek, nekem úgy blikkre tetszenek, csak ne gondolnák komolyan. Nekem spec. tetszenek ugyanilyen alapon a gót leányok is...
csak az elvek,
elvek,
elvek...
Egyébkét nem tér ki arra, hogy szűk répanaci, és kommersz cipő... (mondjuk ezen a rajzon pont a másik fajta van) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
csak az elvek,
elvek,
elvek...
Egyébkét nem tér ki arra, hogy szűk répanaci, és kommersz cipő... (mondjuk ezen a rajzon pont a másik fajta van) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 18:17
punk, rock, melankóliukus zene... hát, nem tudom, mit mondjak... inkább hallgatok.