Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

2007. 05. 28. hétfő 13:21  #4310
Törölt felhasználó (24620)
Olyan bazinagy a mindenség... illene, hogy legyen.
Az, hogy idelátogatnak-e, az más kérdés. Abban ámr kevésbé hiszek.
Furcsa, hogy pont az 1940-es évek óta vannak ufóészlelések...
...persze, meglehet, hogy egy idegen civilizáció akkor találta fel azt a technikát, amivel ide tudnak jönni. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 28. hétfő 13:12
Szép napot!

Nem hiszitek el, van egy kérdésem nyes

Szerintetek van élet a Földön kívül is?

kerdes kerdes
2007. 05. 28. hétfő 13:12  #4309
Szép napot!

Nem hiszitek el, van egy kérdésem nyes

Szerintetek van élet a Földön kívül is?

kerdes kerdes
2007. 05. 28. hétfő 13:09  #4308
Törölt felhasználó (94621)
Szia Moncy! Láttad a futamot? én kirándulni voltam, de láttam részleteket a külföldi adón este, a monacói futam mindig jó, csak nehéz pálya.
És itt neked egy forma1-es kép:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 12:34
Ja és az angyalok...
Na mind1... ki ebben ki abban hisz...
De ez már mindenkinek a magánügye... és nem idevaló téma.. wink
2007. 05. 28. hétfő 12:34  #4307
Moncy Moncy
Ja és az angyalok...
Na mind1... ki ebben ki abban hisz...
De ez már mindenkinek a magánügye... és nem idevaló téma.. wink
2007. 05. 28. hétfő 12:17  #4306
Egyetértek, szevasztok kellemes napot mindenkinek! Úgylátszik mindenki a természetben van, nagy itt a pangás. Tegnap én is kirándultam, jó volt, kellemesen elfáradtam.
2007. 05. 28. hétfő 11:26  #4305
Moncy Moncy
Ez a mai napodra szól:

"Egyetlen percre se veszítse el a humorérzéket, nevessen az apró bosszúságokon, és akkor egy pillanat alatt semmivé válnak."

wink wave

Viszont a nekem mára szólón tleg nevetni lehet nyes nyes nyes
2007. 05. 28. hétfő 08:38  #4304
Moncy Moncy
wave wave

Itt most 20 fok... ez maradhatna egész napra...

1) Babonás és horoszkóp hívő is vagyok...

2) Igen, miért ne... ha Valaki óvni akarja a magánéletét simán megtudná oldani...

3) Nincs az a pénz amiért bogarat ennék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 21:54
Szép estét!

Kinek hogy telik a hosszú hétvége?

Holnap állítólag már hűvösebb lesz. Nem is árt...

No, és a ma esti kérdések:

1) Ki babonás? (péntek 13, kéményseprő, négylevelű lóhere, tükörtörés, fekete macska, szerencsehozó pók, patkó, esküvői babonák, stb.)

2) Ha randiznátok valakivel, akiről csak később derül ki, hogy ő valójában híres ember, aki sokat szerepel a médiában, belekezdenétek egy ilyen kapcsolatba, vagy zavarna titeket, hogy megvan annak az esélye, hogy folyton fényképezőgépet nyomnak a képetekbe?

3) Részt vennétek olyan túlélőműsorban, ahol ugyan hatalmas a nyereményösszeg, de lehet, hogy bogarakat kell enni, patkányok között kell feküdni, magasról kell leugrani, stb? Ha nem, miért nem?

kerdes kerdes
2007. 05. 27. vasárnap 23:58  #4303
zelli zelli
Szia, Charlotte! És Mindenkinek!
Megint a nagyon jó kérdéseidre válaszolnék!
1.A babona kérdéséről:
- A péntek 13.-a kérdése nem izgat.
- Az egyik bentlakó macskám fekete, a pech-szériám nem neki tulajdonítom. Nagyon ragaszkodó, intelligens, aranyos cica, a szeretetét csodálatosan kimutatja irányomban.
- A pókokat, mint minden más állatot tisztelem! Ha 9 éves koromban nem mászik át rajtam, az arcomon éjszaka egy nagy, szőrös pók, akkor nem lenne kisebb fóbiám sem tőlük. Amúgy ma sem bántom őket, de lehetőleg ne keresztezzék az útjaink egymást.
- Tükörtörés. A valóságban nem jött be.
- Igen régen láttam már patkót. Ebben sem hiszek
- Eskövő(k)?!?!? Inkább ne is beszéljünk róla!
2. Lehetett volna ilyen kapcsolatom az életben, több is. Sok sztár ma is küzd a Média belemerüléseivel, az "intim" szférájuk védelmével. Mások minden lépésükről közvetíttetnek, csak azért, hogy a címlapon legyenek. Ha viszont rosszat írnak róluk, fel vannak háborodva. Megérdelmik! Ha azt kiadják, ki mikor megy vécére, mikor vesz levegőt, akkor a negatívumokat is tűrni kell. Még vannak hírességek, akik csak a szakmai munkáikról nyilatkoznak, semmi másról.
3. Más show-ra vagyok hivatott! Bár jelentkeztem a BB2-re, még ötleteket is lopott Tőlem a TV2, de nem akarok perelni. Sokminden kiderült a 80 oldalas jelentkezési lapból Rólam. Szerintem a valós élet sokkal kihívóbb, nehezebb show. Ezt kellene átadniuk!
- 5 milláért nem eszek bogarat, hernyót, stb. Más tulajdonságaimat értékeljék, de ez ma nem divatos!
Maradok ÖNMAGAM!

wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét!

1) Ki babonás? (péntek 13, kéményseprő, négylevelű lóhere, tükörtörés, fekete macska, szerencsehozó pók, patkó, esküvői babonák, stb.)

2) Ha randiznátok valakivel, akiről csak később derül ki, hogy ő valójában híres ember, aki sokat szerepel a médiában, belekezdenétek egy ilyen kapcsolatba, vagy zavarna titeket, hogy megvan annak az esélye, hogy folyton fényképezőgépet nyomnak a képetekbe?

3) Részt vennétek olyan túlélőműsorban, ahol ugyan hatalmas a nyereményösszeg, de lehet, hogy bogarakat kell enni, patkányok között kell feküdni, magasról kell leugrani, stb? Ha nem, miért nem?

kerdes kerdes
2007. 05. 27. vasárnap 22:18  #4302

Legfeljebb poén szintjén. Múltkor volt, hogy épp a cipőmet húztam az ajtóban, mikor csengettek. Kinyitok...
Állok meredten. Egy igazi kéményseprő áll az ajtóban. Le vagyok dermedve, majd kishíja, hogy annyit mondok "JajB+!!!" s odakapok a gombomhoz. smile

Ha fekete macskát látok, akkor erősebben nyomom a gázt, nehogy átmenjen előttem és szerencsétlenséget okozzon. nyes

A pókok nálam tiszteletnek és becsületnek örvendenek, néha még etetem is őket, de sosem bántom. Mindegyik egy kicsi tündér, ezért nem szabad őket bántani. smile
(egyszer arra ébredtem, hogy a szempilláimon botladozik egy. smile Megvártam, míg nagynehezen lekászálódik róluk, aztán kivittem a szabadba)

A Négylevelű lóhere, sokszor csak akadályoz a fűnyírásban, mert méterenként megpillantok egyet; olyankor motor leáll, lóhere leszakajt, zsepi, lexikon, préselés, vissza fűnyíróhoz, wrümm...

Esküvőm nem volt, és nagyon remélem, hogy nem is lesz... (abban a hivatalos, milliót költős formájában)

Lenne nálam mindig elektrosokkoló, vagy golfütő és gyűjteném a Canonokat eplus2

Végülis, semmi olyanra nem kényszerítenének, ami különösebben (különösebben) veszélyeztetné a testi épségemet, úgyhogy miért is ne?
Szép estét!

kerdes kerdes
2007. 05. 27. vasárnap 21:54  #4301
Szép estét!

kerdes kerdes
2007. 05. 27. vasárnap 16:11  #4300
Ugyan miért értettelek volna félre?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 16:03
asszem, félreértettél.
sebaj, én meg parát. vigyor
2007. 05. 27. vasárnap 16:03  #4299
édespille édespille Admin
asszem, félreértettél.
sebaj, én meg parát. vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:50
Tessék, itt pozitív energiát kapsz:
Gyógyító webgömb
2007. 05. 27. vasárnap 10:45  #4298
para11 para11
én a buta emberektöl kapok láthatatlan kiütést... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 08:08
Most olvastam ezt:

"Az allergiának lelki okai is lehetnek. Igyekezzünk harmóniába kerülni önmagunkkal a munkánkban és a magánéletünkben is. Az allergiát felfoghatjuk az élet misztikus üzenetének is. A virágpor a megtermékenyítést és a szaporodást szimbolizálja, ezért a szénanátha szexuális téren jelentkező öntudatlan elutasítást is jelenthet."

Hát, valahogy ezt nem tudom elhinni, inkább azt, hogy rengeteg mű dolog (tartósítószerek, színezékek, vegyszerek) és hulladék van a környezetünkben.

Mindegy. Nem filozofálni akarok, hanem megkérdezni, hogy KI MIRE ALLERGIÁS?

kerdes kerdes

Én eddig nem voltam allergiás semmire, de most már kezdek tüsszögni ha réten sétálok, szóval szerintem szép lassan kialakul nálam a szénanátha.
2007. 05. 27. vasárnap 10:37  #4297
para11 para11
a vers a lehangoló,a kövekben hasonlóan hipp-hez én sem hiszek.
cuppanós jóreggelt-puszi wave
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:15
hát te is húztál követ? smile smile smile nem gondoltam volna. smile
2007. 05. 27. vasárnap 10:29  #4296
Gitárom pengetem,
f_szomat lengetem,
pörög a péklapát,
sütik a pék f...
nyes
(egyik kedvencem) nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 05. 27. vasárnap 09:14
nos..ha a sajátját mintázta meg, akkor wow1 wow1 ha "kioldanánk a csomót"...te jó ég wow1 mekkora farok merges2
2007. 05. 27. vasárnap 09:50  #4295
Tessék, itt pozitív energiát kapsz:
Gyógyító webgömb
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:18
többször egymás után sosem húzunk sem kártyát, sem kavicsot. az első eredményen tessék elgondolkodni. akinek ilyen csecse saruja van, biztos nem a társaság szélén ücsörög egymagában. vigyor nézz már magadba, te! és ne becsüld le önmagad! fontos!
miért érzem ezt a negativ-nyaláb-tömkeleget? rolleyes
2007. 05. 27. vasárnap 09:42  #4294
A munkámból adódóan, ennyire előre nem láthatok, elképzelhető, hogy ott leszek. Nekem elég messze van, de ha megyek akkor magammal viszem és szívesen bemutatom neked a legjobb barátom. /vigyem a péket is?/

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:33
adok szívesen smile :
itt van
2007. 05. 27. vasárnap 09:33  #4293
adok szívesen smile :
itt van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:29
Ha adsz egy időpontot, személyesen megmutatom. Egyébként én is csak azt hiszem el, amit látok, fogok, érzek. Racionális vagyok, elvont dolgokban jóslásokban, nem hiszek. Mielőtt lerohannátok, ez magánvélemény, nem vagyunk egyformák, ez a jó.
2007. 05. 27. vasárnap 09:29  #4292
Ha adsz egy időpontot, személyesen megmutatom. Egyébként én is csak azt hiszem el, amit látok, fogok, érzek. Racionális vagyok, elvont dolgokban jóslásokban, nem hiszek. Mielőtt lerohannátok, ez magánvélemény, nem vagyunk egyformák, ez a jó.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:02
ohhhh...én nem a tiédre gondoltam...bár azt még ugye nem láttam..és hát messziről jött ember azt mond, amit....ugyebár smile
mellékelem:

2007. 05. 27. vasárnap 09:18  #4291
édespille édespille Admin
többször egymás után sosem húzunk sem kártyát, sem kavicsot. az első eredményen tessék elgondolkodni. akinek ilyen csecse saruja van, biztos nem a társaság szélén ücsörög egymagában. vigyor nézz már magadba, te! és ne becsüld le önmagad! fontos!
miért érzem ezt a negativ-nyaláb-tömkeleget? rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 03:41
ezdebaromság...
Társaság központja, meg csapatszellem, meg mindenki engem akar, meg kuttyafüle...
jaha...
mellesleg háromszor választottam ugyanazt a kombinációt, és mindháromszor mást dobott ki...
/ 2444