egyébként kemény egy évig Te is jártál rütyütyüre?
most ezzel az infóval vitatkozni akarsz Villonyos véleményével, vagy meg kívánod erősíteni a hitébe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
most ezzel az infóval vitatkozni akarsz Villonyos véleményével, vagy meg kívánod erősíteni a hitébe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 16:39
nem a kurvagyártás miatt teeeeeee
hanem a nagyképűség miatt
ööö...miket is hallottál? van itt nálunk egy csoport...mindig keresnek táncost
egyébként kemény egy évig én is jártam
naná, h meghívlak, de a korcsma a Gyurka bátyánké, nyú pedig üzemelteti!
de izzzé mit is szeretsz? a mútkor aszontad, h nem vót jó az abszint, eddig aztat hittem.
ja Kátyával Goranjézni szoktatok ...
de szerintem van még abból a Jégerből, amivel Moncajcát kínáltam. Tőthetek, vagy keressek Bechert a hűtőbe? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
klasszak a színes csibék.
remélem, surdi engem is invitál majd a felfújható kocsmájába.
de izzzé mit is szeretsz? a mútkor aszontad, h nem vót jó az abszint, eddig aztat hittem.
ja Kátyával Goranjézni szoktatok ...
de szerintem van még abból a Jégerből, amivel Moncajcát kínáltam. Tőthetek, vagy keressek Bechert a hűtőbe? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 16:15
jóregg
azért ez elég merész ételfotó
pille szobarészlete meg nagyon ott van
kár, hogy nem pinkebb, vagy fekete
még illik is hozzá
jah..és a fala meg nemistudommilyen színű, valami bordós és direkt elmaszatolt...de az ilyen cuccok simán helyet kapnának benne
jééééé...megjött a macskás ember
azért elmesélhetné, hogy mivel ütötte el az időt, amíg nem itt volt
(aztán majd felkerekítjük 3000 karakterre és elküldjük kovinak
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
azért ez elég merész ételfotó
pille szobarészlete meg nagyon ott van
kár, hogy nem pinkebb, vagy fekete
még illik is hozzá
jah..és a fala meg nemistudommilyen színű, valami bordós és direkt elmaszatolt...de az ilyen cuccok simán helyet kapnának benne
jééééé...megjött a macskás ember
azért elmesélhetné, hogy mivel ütötte el az időt, amíg nem itt volt
(aztán majd felkerekítjük 3000 karakterre és elküldjük kovinak
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 07:11
Reggelt!
A munkamániáról tudnék mesélni...Ezen a héten szombat este 9-ig rohanós,kicsit túlwálaltam magam!
De ez 1 ilyen szakma,1cer csönd wan pár napig majd zsongás és behawazás!
Azzé reggelit csináltam...
A munkamániáról tudnék mesélni...Ezen a héten szombat este 9-ig rohanós,kicsit túlwálaltam magam!
Bocsánat de most csak erre wan időm!
Még +etetem a kutyámat és kezdödhet a daráló! Kezdődik....kezdődik....
(hogy utáltam ez reklámot!)
Szép napot mindenkinek,este olwasgatlak titteket! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Még +etetem a kutyámat és kezdödhet a daráló! Kezdődik....kezdődik....
(hogy utáltam ez reklámot!)Szép napot mindenkinek,este olwasgatlak titteket! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 07:17
Reggelt mindenkinek!
Azért reggel valami "ütősebb" kaját kérek mint egreskrém
ha lehet ágyba
ha lehet ágyba
Szia!
Neked is találtam wmit a képek között túrkálwa...
Eszembe jutott,hogy fiatal jánykának néztek +,hogy howa szoktál sok képet beszúrni...
Hogy tetszik?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked is találtam wmit a képek között túrkálwa...
Eszembe jutott,hogy fiatal jánykának néztek +,hogy howa szoktál sok képet beszúrni...Hogy tetszik?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 16:15
Reggelt mindenkinek!
ha lehet ágyba
ha lehet ágyba
2007. 05. 10. csütörtök 07:11
Reggelt!
Reggelt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 10:18
én a saját részem álltam volna, de hát tudod a többiek smúcigok!
Gyurka bátyám!
csak vigyázva a melóval, mert az káros az egészségre!
Pillécske? és fekete kendőt felvettél volna?
Gyurka bátyám!
csak vigyázva a melóval, mert az káros az egészségre!
Pillécske? és fekete kendőt felvettél volna?
JÓ reggelt!
Mi ez a nagy punnyadás?
Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
Aktívitást kérek, a szerkesztők meg sok pályázati anyagot Kovinak! (Lányok, ebben Ti profik vagytok!
)
Mi ez a nagy punnyadás?
Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
Aktívitást kérek, a szerkesztők meg sok pályázati anyagot Kovinak! (Lányok, ebben Ti profik vagytok!
)
Csak nehogy lenyúljam a 3671-es hsz-t előled, és én tegyek be képeket, mert azoktól lehet kiakadnál, mint a divirúgó...
(na azért megfontolom a kérésedet, és összefotózok neked valamit; de mi lehet egy pasiban erotikus és sejtelmes is egyszerre? ilyen tulajdonságokkal csak a lányokat ruházta fel jóIstenünk!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(na azért megfontolom a kérésedet, és összefotózok neked valamit; de mi lehet egy pasiban erotikus és sejtelmes is egyszerre? ilyen tulajdonságokkal csak a lányokat ruházta fel jóIstenünk!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 05. 09. szerda 21:23
Tegnap éjjel túl sokáig fórumoztam, kiütöttem magam. Most még visszaolvasni sincs erőm. Majd holnap...
Még 500 hsz-re vagyunk a 30000-től. Ki mit ajánl fel a jubileumi hsz-be?
Lehetne azt csinálni, hogy mindenki küld valami sejtelmes, erotikus képet nekem, én meg majd berakom (khöm
) az összeset egy hsz-be, szám szerint a 3671-esbe.
Nem nemi szervekre gondolok. Vagyis sokszor igen, de most konkrétan nem
Lehetne azt csinálni, hogy mindenki küld valami sejtelmes, erotikus képet nekem, én meg majd berakom (khöm
) az összeset egy hsz-be, szám szerint a 3671-esbe. Nem nemi szervekre gondolok. Vagyis sokszor igen, de most konkrétan nem
Ez jó lesz?
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 05. 09. szerda 21:23
Tegnap éjjel túl sokáig fórumoztam, kiütöttem magam. Most még visszaolvasni sincs erőm. Majd holnap...
) az összeset egy hsz-be, szám szerint a 3671-esbe. Nem nemi szervekre gondolok. Vagyis sokszor igen, de most konkrétan nem
a tivornyákhoz vagyok öreg vagy a néptánchoz?
a néptánchoz bizti nem, mert nálunk a faluban is vannak nálam idősebbek...akkor a tivornyákhoz?
van olyan dolog, amit nem csináltatok még az életben, és kipróbálnátok ugyan, de már öregnek érzitek magatokat hozzá?
nekem életemben először 29 évesen volt jégkori a lábamon, és például tavaly télen jártam úszótanfolyamra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
a néptánchoz bizti nem, mert nálunk a faluban is vannak nálam idősebbek...akkor a tivornyákhoz?
van olyan dolog, amit nem csináltatok még az életben, és kipróbálnátok ugyan, de már öregnek érzitek magatokat hozzá?
nekem életemben először 29 évesen volt jégkori a lábamon, és például tavaly télen jártam úszótanfolyamra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 09. szerda 17:20
felejtsd el, öreg vagy már hozzá... :P
De ha majd igazán öreg leszel, valami anyókakórusba, vagy hasonlóba biztos mehetsz
De ha majd igazán öreg leszel, valami anyókakórusba, vagy hasonlóba biztos mehetsz
felejtsd el, öreg vagy már hozzá... :P
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
de hát én akarok menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 17:11
Hát, amilyen tivornáykról számolt be az egyik volt néptáncos ismerősöm... pff...
Nem engedném oda a kölköt...
Nem engedném oda a kölköt...
Hát, amilyen tivornáykról számolt be az egyik volt néptáncos ismerősöm... pff...
Nem engedném oda a kölköt... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem engedném oda a kölköt... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 16:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 16:16
Szolfézs... bazzz...
kib_szott kettőskereszetk, és előjegyzésekmiatt, mennyit bőgtem... de rohadtul megutáltam...
A Néptánc is simán gyárt k_urvát a lányodból.
Énis azt hittem, hogy az valami magasztos, miegymás...
De nálunk a néptáncosokról olyan történeteket hallottam... bázzz
kib_szott kettőskereszetk, és előjegyzésekmiatt, mennyit bőgtem... de rohadtul megutáltam...
De nálunk a néptáncosokról olyan történeteket hallottam... bázzz
Bekukk, hali mindenkinek, aki itt van
rá sem néznék...
nem tudna nyalni...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudna nyalni...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:22
Mai kérdésem ,mit csinálnátok ha az őserdő közepen találkoznátok vele??
Szolfézs... bazzz...
De nálunk a néptáncosokról olyan történeteket hallottam... bázzz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
De nálunk a néptáncosokról olyan történeteket hallottam... bázzz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 15:43
most hallottam egy mesében...a polgármester beszédet tart: hölgyeim és uraim! azért vagyok itt, hogy beszédet mondjak, de maguk úgysem figyelnének és én sem tudok mondani semmit, ezért...
(valami ilyesmi volt)hát ez szerintem csúcs
charlotte kérdésére a válasz saját magamra vonatkozóan:
hegedűlni én is nagyon szeretnék (nemcsak wilika)de sajna nem tudok...ha befejezem a sulit elmegyek kórusba énekelni
sportban az úszás
nyelvben az angol, mert az hasznosítható a legjobban...ha lenne időm, kedvem, energiám, akkor olaszul tanulnék (és továbbfejleszteném elfeledett orosz tudásomat, ahogyan surda is említette)
gyerekemre vonatkozóan:
nyelv angol, ismert okok miatt, aztán döntsön ő (németet tanul
)
sport: úszás kötelezően heti 2x évek óta, és kung fu-zik kisebb-nagyobb kihagyásokkal
zene: az istennek nem bírom rávenni, hogy tanuljon zenét a büdös kölke...és mindez a szolfézs miatt van
járt szolfézsra, de zavarta az órát, és ezért kiküldték...még a végén nekem kellett papírt írnom, hogy nem kell járnia...röhej
ha lányom lenne az úszást akkor is csináltatnám vele, viszont zene helyett járhatna néptáncra...nem ugra-bugra tingli-tangli műnő gyártó hip-hopra
(valami ilyesmi volt)hát ez szerintem csúcs
charlotte kérdésére a válasz saját magamra vonatkozóan:
hegedűlni én is nagyon szeretnék (nemcsak wilika)de sajna nem tudok...ha befejezem a sulit elmegyek kórusba énekelni
sportban az úszás
nyelvben az angol, mert az hasznosítható a legjobban...ha lenne időm, kedvem, energiám, akkor olaszul tanulnék (és továbbfejleszteném elfeledett orosz tudásomat, ahogyan surda is említette)
gyerekemre vonatkozóan:
nyelv angol, ismert okok miatt, aztán döntsön ő (németet tanul
)sport: úszás kötelezően heti 2x évek óta, és kung fu-zik kisebb-nagyobb kihagyásokkal
zene: az istennek nem bírom rávenni, hogy tanuljon zenét a büdös kölke...és mindez a szolfézs miatt van
járt szolfézsra, de zavarta az órát, és ezért kiküldték...még a végén nekem kellett papírt írnom, hogy nem kell járnia...röhej
ha lányom lenne az úszást akkor is csináltatnám vele, viszont zene helyett járhatna néptáncra...nem ugra-bugra tingli-tangli műnő gyártó hip-hopra
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 08. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)