így van! az agyamra megy már! ha minden jól megy, akkor szombaton kész lesz, de lehet nekem is dolgoznom kell! :(
így marad vasárnap! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
így marad vasárnap! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 04. 19. csütörtök 21:42
És mi az oka a késlekedésnek? Jól értem, hogy egy asztalos gyártja?
A mosógépem történetét ismeritek, szét kellett vágni miatta az ajtófélfát.
Aztán van egy kép a konyhában, amit kétszer vettem meg. Úgy történt, hogy az elsőt ott felejtettem az áruház parkolójában egy üvegvázával együtt, de annyira akartam azt a képet, hogy másnap megint vettem egy ugyanolyat.
Van itt a lakásban egy fotelágy, ami már kamaszkorom óta megvan. Tudna *khöm* érdekes dolgokat mesélni
A konyhaszekrényünk felső, falra szerelt része egyszer rázuhant a férjemre (ő volt a hülye, mert felfelé emelte és leemelte a tartókampókról). Minden tányér, pohár kiesett, összetört. Én épp a kislányommal álltam a konyhaajtóban, amikor ez történt, így nem sérültünk meg, de azt hittem, hogy a férjem meghalt, mert láttam, hogy a szekrény maga alá temeti. Na, az durva volt.
Most hirtelen ennyi történet jutott eszembe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán van egy kép a konyhában, amit kétszer vettem meg. Úgy történt, hogy az elsőt ott felejtettem az áruház parkolójában egy üvegvázával együtt, de annyira akartam azt a képet, hogy másnap megint vettem egy ugyanolyat.
Van itt a lakásban egy fotelágy, ami már kamaszkorom óta megvan. Tudna *khöm* érdekes dolgokat mesélni
A konyhaszekrényünk felső, falra szerelt része egyszer rázuhant a férjemre (ő volt a hülye, mert felfelé emelte és leemelte a tartókampókról). Minden tányér, pohár kiesett, összetört. Én épp a kislányommal álltam a konyhaajtóban, amikor ez történt, így nem sérültünk meg, de azt hittem, hogy a férjem meghalt, mert láttam, hogy a szekrény maga alá temeti. Na, az durva volt.
Most hirtelen ennyi történet jutott eszembe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 04. 19. csütörtök 21:37
Ma láttam egy masszírozós fotelt egy prospektusban. Azt hiszem, hogy ha lenne ilyenem, ez lenne a kedvenc bútordarabom.
Nektek van a lakásotokban kedvenc bútordarabotok vagy helyetek (számgépasztalt nem ér beírni
)
Van olyan bútorotok/képetek/díszetek, aminek érdekes története van?
Nektek van a lakásotokban kedvenc bútordarabotok vagy helyetek (számgépasztalt nem ér beírni
)Van olyan bútorotok/képetek/díszetek, aminek érdekes története van?
van egy ócska ládikóm. tudjátok, amire rá lehet csüccsenni. még a nagyim konyhájában állt. kislány voltam, azon guggoltam, s csippentgettem a pogácsákra a sajtot, amit nagyim szaggatott. nem adnám oda senkinek semmi pénzért.
pedig most kezdek gatyásodni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig most kezdek gatyásodni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Ma láttam egy masszírozós fotelt egy prospektusban. Azt hiszem, hogy ha lenne ilyenem, ez lenne a kedvenc bútordarabom.
)
És mi az oka a késlekedésnek? Jól értem, hogy egy asztalos gyártja?
jah az én kibaszott bútorom, már két hónapja, sőt 3 készül! már az agyamra megy! az ágyam még mindig nincs összetéve+az új számítógépasztalom!
Admin
)
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 19. csütörtök 20:31
most mindenki megijedt az tegnapi akciótól? :(
Miért nincsenek kommentek?
pille bogyó?
menten behalok! hol a fetrengőshalálranevetősszmájli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
menten behalok! hol a fetrengőshalálranevetősszmájli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 19. csütörtök 20:04
szijja Pille bogyó!
madnessem nekem is van, és nagyon tetszik
az antiszociális VAD killernek pedig örülök, majd viszek neki...ööö...mit is? tényleg mit kell neki vinni, ha beteglátogatóba megyek?
jah...mr genyau-t és baez-t áthoztuk az új nappaliba?
és én sem voltam még sose a szigeten, és nem is szándékozom a jövőben...asszem már kiöregedtem belőle
de például zp-be sem akartam menni sosem...most meg már tervezem a nyaramat
az antiszociális VAD killernek pedig örülök, majd viszek neki...ööö...mit is? tényleg mit kell neki vinni, ha beteglátogatóba megyek?
jah...mr genyau-t és baez-t áthoztuk az új nappaliba?és én sem voltam még sose a szigeten, és nem is szándékozom a jövőben...asszem már kiöregedtem belőle
de például zp-be sem akartam menni sosem...most meg már tervezem a nyaramat
most mindenki megijedt az tegnapi akciótól? :(
szijja Pille bogyó!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 19:49
killer itthon.
már vacsizott. megágyaztam neki. mosakszik. remélem, mély álomba szenderül, nem fog nekem itten hisztizni egész éjjel.
megkaptam a számlát, minden egyes beavatkozásnál irják a cica nevét, emigyen:
"Killer VAD! Vigyázz vele!"
igazi dög!
és ez igy teliirva két A4-es oldalon
már vacsizott. megágyaztam neki. mosakszik. remélem, mély álomba szenderül, nem fog nekem itten hisztizni egész éjjel.
igazi dög!
killer itthon.
igazi dög!
igazi dög!
Én sem woltam a szigeten,azért mert nem érdekel! Meg öreg is wagyok én már oda....
Wisszatérwe a horoszkópra ott le is wan írwa...bak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Wisszatérwe a horoszkópra ott le is wan írwa...bak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 18:26
igen, fujj
és megtagadom bátáymat és barátaimat és...
ööö, tegye fel a kezét aki nem volt még...
ööö, tegye fel a kezét aki nem volt még...
igen, fujj
ööö, tegye fel a kezét aki nem volt még... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ööö, tegye fel a kezét aki nem volt még... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 04. 19. csütörtök 18:22
Tudom, hogy értetted.
Én is voltam a szigeten többször is, rám is haragszol?
Tudom, hogy értetted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 18:18
Aki a szigeten van, nekem nem pajtásom... hujj!
jaaa, hogy én akkor ska-rajongó vagyok...
meg antiszociális és embergyűlölő, ráadásul kisebbségi komplexusom is van, a kibontakozó nárcizmusom mellett...
Úgy értettem, hogy valami haverral, vagy egy lánnyal, akivel hajlandó vagyok ilyesmire...
meg antiszociális és embergyűlölő, ráadásul kisebbségi komplexusom is van, a kibontakozó nárcizmusom mellett...
Úgy értettem, hogy valami haverral, vagy egy lánnyal, akivel hajlandó vagyok ilyesmire...
Aki a szigeten van, nekem nem pajtásom... hujj!
Úgy értettem, hogy valami haverral, vagy egy lánnyal, akivel hajlandó vagyok ilyesmire... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy értettem, hogy valami haverral, vagy egy lánnyal, akivel hajlandó vagyok ilyesmire... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 04. 19. csütörtök 18:14
Több ezer ska-rajongó kispajtásoddal
Felejthetetlen szerető... hmmmmmm, Para, nekünk találkoznunk kell!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 17:46
sziasztok!
hihi,miket kell magamról megtudnom...nahááát...elképesztö...
(skorpió vagyok
)
hihi,miket kell magamról megtudnom...nahááát...elképesztö...
(skorpió vagyok
)
Több ezer ska-rajongó kispajtásoddal
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 17:53
bulizásba...
oszt ugyan kivel?
oszt ugyan kivel?
Nagy sikerem lenne, az biztos.
Látom amint letolt gatyában, kétrétgörnyedve, könyvvel a kukimon állok a tömeg közepén, aztán megjelenik két biztiőr, felemelnek könyv közben verdesi a combjaim és kihúznak. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom amint letolt gatyában, kétrétgörnyedve, könyvvel a kukimon állok a tömeg közepén, aztán megjelenik két biztiőr, felemelnek könyv közben verdesi a combjaim és kihúznak. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 18:04
vidd a nagykönvedet és mikor unatkozol, a bevált módszerrel csapd össze
vidd a nagykönvedet és mikor unatkozol, a bevált módszerrel csapd össze
2007. 04. 19. csütörtök 17:53
bulizásba...
oszt ugyan kivel?
oszt ugyan kivel?
bulizásba...
oszt ugyan kivel? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
oszt ugyan kivel? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2007. 04. 19. csütörtök 17:34
Most csak a Madness részére reagálok, mert másra nincs időm.
Willy, a Madness jön az évben a szigetre, bár tudom, hogy te ettől falra mászol, de lassan belejössz a bulizásba, szóval talán nem kéne kihagyni!
Willy, a Madness jön az évben a szigetre, bár tudom, hogy te ettől falra mászol, de lassan belejössz a bulizásba, szóval talán nem kéne kihagyni!