jóregg
-vazi fotelja és takarója örök darab, és persze bocs vad, de érinthetetlen...a medvebőr viszont bemolyosodott...szóval kidobtam
de hoztam már a múltkor valami sejtelmes vörös/narancsos függönyös, párnás sarkot
-nem jut eszembe híres ember, aki ne szexelne
- tárgyak: fejem felett kínai sárkányos papírernyő, velem szemben egy afrikai szobor, a nyomtatón a gyerekkori fotóm, jobbra a falon a gyerekem rajza, és a fiókomban egy morrison könyv, amit valakinek szántam, de aztán itt ragadt
a lotyó féle eszközök nincsenek itt a másfél méteres körzetemben...és persze nem is olyan széleskörű a választékom belőlük (ribanc) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
-vazi fotelja és takarója örök darab, és persze bocs vad, de érinthetetlen...a medvebőr viszont bemolyosodott...szóval kidobtam
de hoztam már a múltkor valami sejtelmes vörös/narancsos függönyös, párnás sarkot
-nem jut eszembe híres ember, aki ne szexelne
- tárgyak: fejem felett kínai sárkányos papírernyő, velem szemben egy afrikai szobor, a nyomtatón a gyerekkori fotóm, jobbra a falon a gyerekem rajza, és a fiókomban egy morrison könyv, amit valakinek szántam, de aztán itt ragadt
a lotyó féle eszközök nincsenek itt a másfél méteres körzetemben...és persze nem is olyan széleskörű a választékom belőlük (ribanc) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 12. csütörtök 08:25
Jó reggelt!
Az jutott eszembe tegnap, hogy néhány emberkének van csak személyes tárgya a nappaliban (pl. Vazi fotelja, takarója, Prune medvebőre). Ki mit szeretne behozni, hogy otthonosan érezze magát?
Kéne képeket is tenni a falra, nem?
Az jutott eszembe tegnap, hogy néhány emberkének van csak személyes tárgya a nappaliban (pl. Vazi fotelja, takarója, Prune medvebőre). Ki mit szeretne behozni, hogy otthonosan érezze magát?
Kéne képeket is tenni a falra, nem?
-Tárgyalóasztal
-két kényelmes fotel mellette-
-halom ügyintézendő akta
-szex naptár
-fali napi munka ütemező parafa tábla-millió jegyzettel ez az irodában de közel a hálóban már más más céllal (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
-két kényelmes fotel mellette-
-halom ügyintézendő akta
-szex naptár
-fali napi munka ütemező parafa tábla-millió jegyzettel ez az irodában de közel a hálóban már más más céllal (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:26
Másik kérésem. Mindenki írjon le 5 tárgyat, ami másfél méteres körzetében található jelenleg (számítógépen kívül).
Na, most már mennem kell. Talán délben leszek. Pussz
Úgy látom Moncy hazudtál. Különben nem lennél itt
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 18:46
Na +érkeztem... szép kis napom volt
Na fene... Tőlem is megkérdezte h. elmúltam e 18 Nem tudják h. egy Nőtől nem illik ilyet kérdezni?
Na csajok... már hónapok óta károgom h. micsoda beszari pasikkal vagyunk itt körbevéve... mind csak stikában melóból netezik... jó kis csajbuli van kilátásban
Na fene... Tőlem is megkérdezte h. elmúltam e 18 Nem tudják h. egy Nőtől nem illik ilyet kérdezni?
Na csajok... már hónapok óta károgom h. micsoda beszari pasikkal vagyunk itt körbevéve... mind csak stikában melóból netezik... jó kis csajbuli van kilátásban
Charlotte-él ez a pasi nemi életet -van barátnője-de hogy hogyan teszi azt én sem szeretném tudni-szerinten igazán szeretkezni ,ahogy mi tesszük és szeretjük nem hiszem.Csúnyán irok b... a paraszt is tud de szeretkezni müvészet. .. Én inkább az utóbbit kedvelem de azt nagyon és változatosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:30
És egy utolsó ma reggelre: ki az a híres személy, akiről nem tudjátok elképzelni, hogy nemi életet él.
Én pl. róla nem bírom elképzelni (Sebeők János)
Én pl. róla nem bírom elképzelni (Sebeők János)
Atyaég! Női triumvirátus, megkérdezik elmúltam e 18, megigérik, hogy többet nem kérdezik, aztán újra kérdik! Mi jöhet még? Az apokalipszis?
Charlotte, Pille! Hadd nyaljak már előre a kegyeitekért!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte, Pille! Hadd nyaljak már előre a kegyeitekért!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:56
Mi meg örülünk, hogy ilyen frankó kis csapat tartozik alánk
Mindenki látja, hogyan kell nyalni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:56
Persze persze, de akkor arra is figyelni kell, hogy az összes zoknin egyforma legyen a lyuk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:54
Egyszer az egyik pasimat az azelőtti pasim nevén szólítottam. Azóta úgy gondolom, hogy legjobb lenne csak ugyanolyan nevű párt összeszedni. Mint ahogy az is szerencsés, ha az összes zoknink egyforma színű
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:54
Nocsak nocsak, valahogy sejtettem, hogy Béla fog kiesni az ötösből, nekem se szimpatikus a neve, de más nem jutott eszembe.
Had gratuláljak kedves Charlotte. Látom hogy feljogosultatok pillével. Bár a nevetek mögött még mindig nem jelent meg a kitüntetés, lehet mezítelen bőrötökre nem lehet a kitűzőt feltenni?
Azért mi örülünk, hogy ily bájos adminjaink lettek.
Had gratuláljak kedves Charlotte. Látom hogy feljogosultatok pillével. Bár a nevetek mögött még mindig nem jelent meg a kitüntetés, lehet mezítelen bőrötökre nem lehet a kitűzőt feltenni?
Azért mi örülünk, hogy ily bájos adminjaink lettek.
Egyszer az egyik pasimat az azelőtti pasim nevén szólítottam. Azóta úgy gondolom, hogy legjobb lenne csak ugyanolyan nevű párt összeszedni. Mint ahogy az is szerencsés, ha az összes zoknink egyforma színű
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:45
Azt hittem Charlotte, azért kérdezed, hogy mi van körülöttünk, hogy abból mit lehetne még bevinni a nappaliba. Te pedig leírod, hogy mi van körülötted a nappaliban? Ez most mire jó?
Különben is mire vágsz fel a vibrivel meg a vödör sikosítóval? Az mondjuk már teljesítmény lenne, ha felsorolnád, hogy ott van melletted:
1, András
2, István
3, Péter
4, Béla
és
5, Laci
A kedvenc tárgyaid
Különben is mire vágsz fel a vibrivel meg a vödör sikosítóval? Az mondjuk már teljesítmény lenne, ha felsorolnád, hogy ott van melletted:
1, András
2, István
3, Péter
4, Béla
és
5, Laci
A kedvenc tárgyaid
Egy tűzőgép, tolltartó,, fejhallgató, naptár és a műszaki leírás a köv. munkához.
Jó reggelt mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:42
Nekem van egy vibrátor, egy harisnyatartó, egy péniszgyűrű, egy vödör intim síkosító és egy szexhinta
Nocsak nocsak, valahogy sejtettem, hogy Béla fog kiesni az ötösből, nekem se szimpatikus a neve, de más nem jutott eszembe.
Azért mi örülünk, hogy ily bájos adminjaink lettek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért mi örülünk, hogy ily bájos adminjaink lettek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:51
Béla épp dolgozik, de a többiek itt vannak
Béla épp dolgozik, de a többiek itt vannak
2007. 04. 12. csütörtök 08:45
Azt hittem Charlotte, azért kérdezed, hogy mi van körülöttünk, hogy abból mit lehetne még bevinni a nappaliba. Te pedig leírod, hogy mi van körülötted a nappaliban? Ez most mire jó?
1, András
2, István
3, Péter
4, Béla
és
5, Laci
A kedvenc tárgyaid
1, András
2, István
3, Péter
4, Béla
és
5, Laci
A kedvenc tárgyaid
Moncy Neked sokban igazad van.De a fiúk is ugyanúgy dolgoznak néha délelött,délután mint a nők egyenjogúság van.Délután van elfoglaltság egyéb meló miatt.Na Ti lányok is tartotok az apai szigor mitt.De az tény hogy aki délelött ,délután meg késó este is fenn vann a gg.-n annak nincs mitől tartania. Vannak szingli lányok de fiúk is.Na de az is igaz ha legalább valaki felir ide egy választ azért irja mert szeeretné ha a kérdezett válaszolna megosztaná véleményét mert ezért jövünk ide.Nem azért hogy befirkálunk aztán ha valaki ír rá valamit.... válasz ,...... Persze be lehet kapcsolva a géped egész nap ha otthon ez épp munkaeszköz is és ekkor bármikor lehetsz a GG-n. Azt hiszem kilöttem a témát.De ha más a gondolatod várom.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 06:03
Jóóó reggelt!
Ennyi admin lesz? Húúú fülem farkam behúzva és irány a chat
Fiúk!
Ti meg mit háborogtok?
Napközben meló, délután ideles az ember lánya, este meg jó esetben Valaki vár az ágyban vagy valami valahol program és inkább mint gégé vagy tévé
Ellenben Ti???
Napközben meló mellett gégé, otthonról meg fel sem mertek jönni az anyai szigor miatt
Ennyi admin lesz? Húúú fülem farkam behúzva és irány a chat
Fiúk!
Ti meg mit háborogtok?
Napközben meló, délután ideles az ember lánya, este meg jó esetben Valaki vár az ágyban vagy valami valahol program és inkább mint gégé vagy tévé
Ellenben Ti???
Napközben meló mellett gégé, otthonról meg fel sem mertek jönni az anyai szigor miatt
Ennek örülök
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:44
Nos, nem első kézből ugyan, de tudom, hogy tévedsz.
1, András
2, István
3, Péter
4, Béla
és
5, Laci
A kedvenc tárgyaid (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
1, András
2, István
3, Péter
4, Béla
és
5, Laci
A kedvenc tárgyaid (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:42
Nekem van egy vibrátor, egy harisnyatartó, egy péniszgyűrű, egy vödör intim síkosító és egy szexhinta
Nos, nem első kézből ugyan, de tudom, hogy tévedsz.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:41
Egyébként én willy87-ről nem tudom elképzelni, hogy nemileg életet él
Ez rendben van, elhiszem, hogy nagy kujon volt, és tisztelem azért amit letett az asztalra. De láttátok közelről élőben?
Én találkoztam vele, hát fene a gusztusát a Fanniasszonynak meg a többi nőjének.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én találkoztam vele, hát fene a gusztusát a Fanniasszonynak meg a többi nőjének.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:40
Faludy egy nagy kujon volt....
Szvsz még a halálos ágyán is....
Szvsz még a halálos ágyán is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:26
Másik kérésem. Mindenki írjon le 5 tárgyat, ami másfél méteres körzetében található jelenleg (számítógépen kívül).
Egyébként én willy87-ről nem tudom elképzelni, hogy nemileg életet él