rövidebb idő alatt lazulnék el teljesen...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
micsoda időket élünk! a gége rákérdezett, elmúltam-é 18 éves... elmúltam?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:01
van egy olyan érzésem, a nappalisparti nem is nappalisparti lesz... surdi sem, vad sem, lehet, senki sem... :(
Akkor kellemes magömlést mindenkinek!
Meló off!
ByE
Meló off!
ByE
Na, erre majd holnap válaszolok érdemben. Remélem lesz rá időm.
Most mennem kell, érezzétek jól egymást. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Most mennem kell, érezzétek jól egymást. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:38
asszem ez egy nagy közös cipő...ti elhinnétek a partnereteknek, hogy itt vannak barátai, akikkel csak beszélgetni szeretnének, meg egy kellemes napot eltölteni? persze én sem lennék túl boldog, ha uram ggzne
tegnap én is megkaptam a magamét azt mondta uram, hogy vesz egy laptopot magának és majd azon beszélgetünk közben azokon a dolgokon meg átsiklik, amiket én mondok neki...vagy közli, hogy ez őt nem is érdekli, vagy egyszerűen kimegy a helyiségből
tegnap én is megkaptam a magamét azt mondta uram, hogy vesz egy laptopot magának és majd azon beszélgetünk közben azokon a dolgokon meg átsiklik, amiket én mondok neki...vagy közli, hogy ez őt nem is érdekli, vagy egyszerűen kimegy a helyiségből
Fűnyírás van minden felé!
Tavaszi nagytakaritás! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tavaszi nagytakaritás! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 16:06
Igen, több fasz áll, mint fűszáll
Megnézhetem a bimbóidat?
Megnézhetem a bimbóidat?
Ma Leó névnap van!
Igen .igen...
Sudapapa:leskelődőm igen...szeretek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sudapapa:leskelődőm igen...szeretek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:00
"ha nem szerecc, hát én szeretlek, de ha én szeretlek: jóóóól vigyááááázzz!"
mindenkinek beugrik valami
mindenkinek beugrik valami
Igen, több fasz áll, mint fűszáll
Megnézhetem a bimbóidat?
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnézhetem a bimbóidat?
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Vadam!
nálam is ...már bimbodzik!.-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
nálam is ...már bimbodzik!.-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem szemed, mely kancsal és üveg!
Szeretem füled, mely válladra lebeg!
Szeretem orrodnak két kicsiny lukát,
melyen a hatos busz röhögve megy át.
Beléd estem, mint ló a gödörbe,
miattad hányok a moslékos vödörbe.... (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem füled, mely válladra lebeg!
Szeretem orrodnak két kicsiny lukát,
melyen a hatos busz röhögve megy át.
miattad hányok a moslékos vödörbe.... (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:58
Verset:"Szeretlek téged, mint virslit a kutya,
Ha mással látlak megüt a guta.
S miattad könnyezem a felmosó vödörbe.
Szerelmünk olyan, mint egy nagy moslékos dézsa,
Melyben te úgy úszkálsz, mint egy varangyosbéka.
Szerethetem-e két dülledt szemedet?
Szerethetem-e kót hatalmas füledet?
Szerethetem-e orrodnak két likát,
Melyen egy autóbusz röhögve gurulna át?
Ha kovács lennék, rád ütnék,
Ha méh lennék, mézet gyűjtenék neked eleségül,
Ha marha lennék, hozzád mennék feleségül."
Verset:"Szeretlek téged, mint virslit a kutya,
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:52
azt írtam reggel, hogy a versek topicba tegye mindenki a választott művet, mert tom1019admin fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit lírával...nah...ettől nem kellett volna félnem...csak erdokerulo és én raktunk be verset
hahaha...ez jóóóó...még a nagy gépet se tudja használni(mert baromira nem érdekli)...a szexszel nincs gond...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 11. szerda 15:52
és lesz webcam szex is?
elképzelem, amint átordít a szomszéd szobából:
"Tekerjél már azon a rohadt lencsén, mert semmit sem látok belőled"
"Tekerjél már azon a rohadt lencsén, mert semmit sem látok belőled"
Tudom milyen rossz amikor tehetlen az ember...nekem már 17 éves nagy fiú,de 9 éves koráig..korházból ki-be!:-(Gyogyúlást a kicsinek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 11. szerda 09:11
Jó reggelt!
Szar éjszakám volt. Mikor már azt hinnéd, hogy gyógyul a gyereked, hirtelen megint olyan magas láza lesz, hogy vizes ruhába kell csavarni.
Megyek ápolni, pusz
Szar éjszakám volt. Mikor már azt hinnéd, hogy gyógyul a gyereked, hirtelen megint olyan magas láza lesz, hogy vizes ruhába kell csavarni.
Megyek ápolni, pusz
azt írtam reggel, hogy a versek topicba tegye mindenki a választott művet, mert tom1019admin fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit lírával...nah...ettől nem kellett volna félnem...csak erdokerulo és én raktunk be verset
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
és lesz webcam szex is?
"Tekerjél már azon a rohadt lencsén, mert semmit sem látok belőled" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
"Tekerjél már azon a rohadt lencsén, mert semmit sem látok belőled" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:38
asszem ez egy nagy közös cipő...ti elhinnétek a partnereteknek, hogy itt vannak barátai, akikkel csak beszélgetni szeretnének, meg egy kellemes napot eltölteni? persze én sem lennék túl boldog, ha uram ggzne
Szia Wöröske!
Mizujs? Tyavaty van? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mizujs? Tyavaty van? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:47
Szép napos délutánt a nappaliban is !
Remélem az ablakok nyitva...gyönyörűen sűt a napocsaka!
Költészetnapja......na én kiköltöttem magam!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:17
jóregg
ma van a költészet napja...amiről mindjárt megemlékezem a versek topicban is
de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel
ma van a költészet napja...amiről mindjárt megemlékezem a versek topicban is
de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel
Szép napos délutánt a nappaliban is !
Na helló mindenki, jöttem és megyek. Betemetett a meló.
Talán holnap majd ráérek.
Addig is kellemes nappalizást mindenkinek.
Talán holnap majd ráérek.
Addig is kellemes nappalizást mindenkinek.