először is megkérem a barátnőmet, hogy vigyen el az állatkórházba...aztán rájövök, hogy kurva jó pasik a doktorbácsik...majd bevállalom antiszociális macskám gyógykezeltetését, annak reményében, hogy a továbbiakban csak olcsóbb kúráltatásokat okozva törzslátogatója lehetek az adott intézménynek
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:46
van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
Hát, ha engem kérdezel, akkor rossz.. akarom mondani a legjobb embert kérdezted.
nekem a macskák csak a kutya reflexeinek tökéletesítésének az eszközei. Nem tartom fair állatnak és mindig egyik volt barátnőmre emlékeztetnek. Brrr. (anno csúzlival zavartam őket a kertből, mikor egy kis ideig nem volt kutyánk) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem a macskák csak a kutya reflexeinek tökéletesítésének az eszközei. Nem tartom fair állatnak és mindig egyik volt barátnőmre emlékeztetnek. Brrr. (anno csúzlival zavartam őket a kertből, mikor egy kis ideig nem volt kutyánk) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:46
Nem felébredni abból az álomból
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 15. vasárnap 13:16
Na egy kérdés vasárnap délutánra:
Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
apámnak egy 2GB-os pendriveon lóg sz irodakulcsa...
aztán mikor úgy tűnt, hogy elvesztette, akkor anyám jól megszidta, hogy hogy lehet arra kulcsot rakni...
szerencsére később megtaláltuk... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
aztán mikor úgy tűnt, hogy elvesztette, akkor anyám jól megszidta, hogy hogy lehet arra kulcsot rakni...
szerencsére később megtaláltuk... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:11
Hogy lehet egy kulcstartót elveszíteni? Illetve nem egyet, hanem mindet?
- sexelni majd összebújva beszélgetni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- fürödni
- enni
- sétálni vagy bicilkizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- összebújva beszélgetni
- aludni
Persze ezt mind a varásnap délutánra értendő!
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- fürödni
- enni
- sétálni vagy bicilkizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- összebújva beszélgetni
- aludni
Persze ezt mind a varásnap délutánra értendő!
2007. 04. 15. vasárnap 13:16
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
Hehe, nagyon komoly!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kedvenceim!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedvenceim!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06
Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Milyen a kulcstartótok? (aki akarja, fotót is küldhet róla)
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
Ödön (remélem jól logikázom), ugye nem kellett hazudnod, amikor a GG megkérdezte, hogy elmúltál-e 18?
(Ez egy válasz kissodon üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet egy kulcstartót elveszíteni? Illetve nem egyet, hanem mindet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 08:00
vazzzzz...te lennél Tapicska forgalmista???
és persze kérdés, hogy te vagy feltüzesedve vagy a pecsétnyomó....
egyébként nekem borzasztó unalmas kulcscsomóm van...3 kulccsal, amiből csak egyet használok, és mindig elveszítek róla minden fityegőt...az utolsó előtti egy kínai, fából készült írásjegy volt, asszem a pozitív karma jelentéssel bírt, aztán elkértem fiam "szerelmét", de az is eltünt
és persze kérdés, hogy te vagy feltüzesedve vagy a pecsétnyomó....egyébként nekem borzasztó unalmas kulcscsomóm van...3 kulccsal, amiből csak egyet használok, és mindig elveszítek róla minden fityegőt...az utolsó előtti egy kínai, fából készült írásjegy volt, asszem a pozitív karma jelentéssel bírt, aztán elkértem fiam "szerelmét", de az is eltünt
Nekem is a Szigorúan ellenőrzött vonatok jutott az eszembe.
Most nézem, hogy 1968-ban Oscar díjat kapott mint a legjobb idegen nyelvű film.
Most nézem, hogy 1968-ban Oscar díjat kapott mint a legjobb idegen nyelvű film.
Madarat tolláról, embert kulcstartójáról
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 15. vasárnap 00:01
Egyik, galgóci tarsolylemez

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre
És a kisses kulcstartót az együttes iránti rajongás miatt netán?
Nagyon szép a székely életfa! Tényleg inkább ékszer, mint kulcstartó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szép a székely életfa! Tényleg inkább ékszer, mint kulcstartó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 14. szombat 23:35
Az én jelenlegi kulcstartóm "tucatáru", ilyen az "ábrázatja":

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Tudjátok, mit ír rajta? Jobbról balra olvasva: székely életfa...
Rengeteg kulcsot hordozok magammal...

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Tudjátok, mit ír rajta? Jobbról balra olvasva: székely életfa...
Rengeteg kulcsot hordozok magammal...
nekem nyakba akasztós mert mindíg elvesztem...
2007. 04. 14. szombat 23:06
Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
ez tényleg jóó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:42
Én most erre a számra/klippre nagyon rátapadtam.
Figyeld az ördögöt a végén a gitárral szórakozni, nagyon vagyány
Tenacious D - Tribute
Tenacious D - Tribute
hehehe..valóban nem túl értelmes mondat volt...szóval az egyik egyesületi karácsonyon én kaptam egy "pozitív karma" kulcstartót, a fiam meg egy "szerelmet"...és ráadásul hazudtam is, mert anyámék két kulcsa is rajta van a csomón, tehát 5 kulcsos unalmas tartóm van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:18
A fiad barátnője volt a kulcstartód? o_O
Én most erre a számra/klippre nagyon rátapadtam.
Tenacious D - Tribute (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Tenacious D - Tribute (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:04
na jó, az is megjegyzendő, hogy mutogattam már eleget nektek, meg úgy mindenkinek, csak az kicsit másmilyen volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:25
Én nem nudiztam, de nem is nagyon vágyom rá... legfeljebb kettesben barátnővel egy elhagyott helyen, ha lenne ilyen, egyébként nem vagyok valami túl büszke a testemre, a nagyközönség előtt, hogy így mutogassam (bár igaz ami igaz, sosem a modellek és a testépítők nudiznak hanem a... :S)
Én nem nudiztam, de nem is nagyon vágyom rá... legfeljebb kettesben barátnővel egy elhagyott helyen, ha lenne ilyen, egyébként nem vagyok valami túl büszke a testemre, a nagyközönség előtt, hogy így mutogassam (bár igaz ami igaz, sosem a modellek és a testépítők nudiznak hanem a... :S)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15
Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?