hely, idő?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:17
miaszarvanmá'?? mindenki szelektíven olvas? kérdeztem valamit:
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
miért nem tudsz eljönni?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:19
hi Baby!
Én szelektíven olvasok.... mivel esélyem sincs elmenni, ezért eddig nem reagáltam...
de ha ennyire felháborodsz az 'érdektelenség' miatt, akkor most megtettem.
Okés?
Én szelektíven olvasok.... mivel esélyem sincs elmenni, ezért eddig nem reagáltam...
Okés?
hi Baby!
Okés? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Okés? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:17
Huha!
Ezen erősen gondolkoznom kell!
Tudod futok még 2 kört!
Mire is mondjak igen.....mert ugye akár mire nem lehet!Bár mire meg pálne! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen erősen gondolkoznom kell!
Tudod futok még 2 kört!
Mire is mondjak igen.....mert ugye akár mire nem lehet!Bár mire meg pálne! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 13:25
Mondtam én: nemszeretem a női nemet!
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz?
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz?
Mondtam én: nemszeretem a női nemet!
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
a női igent szeretem!
nekem is igent mondasz? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 13:21
Szia Kedves !
Én már mondtam nemet sexben,de az igen van többségben!
Szia Kedves !
miről beszélsz?
Te már oly ritkán jössz a nappaliba, h lassan meg se ismerünk! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Te már oly ritkán jössz a nappaliba, h lassan meg se ismerünk! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 12:34
kéretik válaszolni rá
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól kipihented magad!.-)Ennyi kérdés korán reggel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 10. kedd 08:57
Még egy kérdés: irigyeltek valakit a foglalkozása miatt? Ilyenekre gondolok: irigylem az idegenvezetőket, mert sokat utaznak. Irigylem a tanárokat, mert hosszú nyári szünetük van. Irigylem a híres fotósokat, mert meg tudnak élni a hobbijukból.
Akkor minden este "jókat" kívánok!
Én is sexeltem álmomban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is sexeltem álmomban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:15
Egész jól sikerült a jókívánságod Sok szexeset álmodtam
Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
szia kedves Vörös!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Látom túléltétek a húsvétot!
Látom túléltétek a húsvétot!
baxus!
megijedtem, h rám orrolsz még a múltkoriért, amikor zrikáltalak ezzel a "főnökösködéssel"
most láttam, h volt egy komolyabb vita figyelcsakkal!
de nagy kő esett le a szívemről!
egyébként meg szégyeld magad!
felénk jársz és semmi felkérés keringőre???
így nem leszünk jóba! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
megijedtem, h rám orrolsz még a múltkoriért, amikor zrikáltalak ezzel a "főnökösködéssel"
most láttam, h volt egy komolyabb vita figyelcsakkal!
de nagy kő esett le a szívemről!
egyébként meg szégyeld magad!
felénk jársz és semmi felkérés keringőre???
így nem leszünk jóba! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 09:11
itt fogom elmondani, mert ezt a topicot nem sokan olvassák(lehet, hogy az oly divatos blogozáshoz kéne folyamodnom)...szóval, amikor betettem a javaslatomat az igéző női tekintetekbe, akkor az egyik fórumozó meggondolatlan vezénylésnek titulálta azt, és evvel komoly elgondolkodásra kényszerített...és most jó érzés látni, hogy sokan megértették a topic lényegét...nah...ez volt a lelki 2 perc
tudod az irigység engem irritál: ha valaki amiatt irigyel valakit, mert Neki a munkája (!!!!) miatt jól megy. legyen szíves és tegyen érte valamit! tanuljon, dolgozzon stb.
tehát ha valamilyen szakmát irigyelnék, akkor tennék érte, h én képes legyek arra a szakmára...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tehát ha valamilyen szakmát irigyelnék, akkor tennék érte, h én képes legyek arra a szakmára...
2007. 04. 10. kedd 08:57
Még egy kérdés: irigyeltek valakit a foglalkozása miatt? Ilyenekre gondolok: irigylem az idegenvezetőket, mert sokat utaznak. Irigylem a tanárokat, mert hosszú nyári szünetük van. Irigylem a híres fotósokat, mert meg tudnak élni a hobbijukból.
hát igen...ez van, amikor 'nincs ideje' keresgélni az embernek....max a GG-n...de itt nincs ilyesmi
Ha lenne időd, már 5-10 perc után kaptál volna izzót egy villamossági szaküzletben (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha lenne időd, már 5-10 perc után kaptál volna izzót egy villamossági szaküzletben (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26
Most meg kell h. védjem a pillét...
Tudod... itt kelet-európában piacra dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá...
Kerek 4 hetembe került mire a páraelszívóba találtam égőt
Tudod... itt kelet-európában piacra dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá...
nem emléxem olyanra, h nemet mondtam volna, de el bírom képzelni, h lehet olyan amit elutasítok!
igen volt! én még nem éltem át az egyik nagy álmom: szájba még nem élveztem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
igen volt! én még nem éltem át az egyik nagy álmom: szájba még nem élveztem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:51
Kérdés:
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?
azért, mert nem a mi hpVIPADMIN-unk volt a rendőr!
Ő biztosan tiltja egy hétre a vezetéstől ilyen beszólás után! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ő biztosan tiltja egy hétre a vezetéstől ilyen beszólás után! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 22:11
És egy ilyen beszólásért nem tiltanak el 1 hétre a vezetéstől?
meg kell védjem parát:
egy spot égő vásárlása nem egy nagy kunszt! legfőképp, ha villamossági szaküzletbe próbáljátok!
miért vízvezeték szaküzletbe keresgéltek izzót? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
egy spot égő vásárlása nem egy nagy kunszt! legfőképp, ha villamossági szaküzletbe próbáljátok!
miért vízvezeték szaküzletbe keresgéltek izzót? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26
Most meg kell h. védjem a pillét...