köszönöm dako! egy a tied
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 09. hétfő 11:20
nagyon szépek lettek a tojások! gratula!
őszintén? nekem a szőrös sokkal, de sokkal jobban bejön...nekem az férfiasabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 11:29
nem lehet, mert kb. két hete borotváltam, akkor még piros volt , de most már egy picikét szőrös! jó tudom neked biztos az is bejön!
nem lehet, mert kb. két hete borotváltam, akkor még piros volt , de most már egy picikét szőrös! jó tudom neked biztos az is bejön!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 11:28
és a te tojásaid milyenek?
küldjél róla képet nyugodtan, de ha nem bízol bennem, csak kérdezd meg tihamért! vagy demetert?
küldjél róla képet nyugodtan, de ha nem bízol bennem, csak kérdezd meg tihamért! vagy demetert?
és a te tojásaid milyenek?
küldjél róla képet nyugodtan, de ha nem bízol bennem, csak kérdezd meg tihamért! vagy demetert? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
küldjél róla képet nyugodtan, de ha nem bízol bennem, csak kérdezd meg tihamért! vagy demetert? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 11:20
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 00:18
gyerekek! felmentem a csetre, s összetalálkoztam zsüllel! de nem az a zsül volt, ki kardját a nappaliban villogtatta... hogy van ez?
node mindegy is!
reggel lehet, hogy sokáig alszom... kikészitem most a himes tojásokat, aki meglocsolja alvó pille talpát, tudjon választani. ciasztok!
node mindegy is!
reggel lehet, hogy sokáig alszom... kikészitem most a himes tojásokat, aki meglocsolja alvó pille talpát, tudjon választani. ciasztok!
én? én tojásokat osztogatok! szigorúan! lesszives jóanyámmal veszekedni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 11:00
mondtam neki, hogy senkitől ne fogadjon el pénzt, minek adtál neki?
mondtam neki, hogy senkitől ne fogadjon el pénzt, minek adtál neki?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
már távozott is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 09:45
a fiam most indult el feléd...az üvegre az van írva: opera
a fiam most indult el feléd...az üvegre az van írva: opera
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 09:36
jó reggelt, sok himes tojást a fiúknak, sok locsolót a lányoknak.
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit! életem első húsvétja, mikor nem bűzölgök!
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit! életem első húsvétja, mikor nem bűzölgök!
jó reggelt, sok himes tojást a fiúknak, sok locsolót a lányoknak.
nem is mondtam tegnap, hogy vettem surda városában 3 erotikus könyvet a minden 399 ft-könyvesstandon...majd bemásolok belőle egy-két gondolatot
jóregg
láttátok már az új szavazást? a helyszínekre vonatkozóan...én a pajtát jelöltem be nekem nagyon bejön a frissen vágott fű, meg a széna illata, és az se baj, ha egészséges ló, vagy tehén szaggal párosul...tiszta istálló illatra gondolok, nem trágyaszagra fehér madeirás vászoninges fejőlány, meg a lovászfiú szerintem roppant erotikus...a szoknya felhajtva, a frissen fejt meleg tej habosan csorog a lány combjai között...
láttátok már az új szavazást? a helyszínekre vonatkozóan...én a pajtát jelöltem be nekem nagyon bejön a frissen vágott fű, meg a széna illata, és az se baj, ha egészséges ló, vagy tehén szaggal párosul...tiszta istálló illatra gondolok, nem trágyaszagra fehér madeirás vászoninges fejőlány, meg a lovászfiú szerintem roppant erotikus...a szoknya felhajtva, a frissen fejt meleg tej habosan csorog a lány combjai között...
beférek melléd?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
na, én magamra húztam a magamra húznivalót. szép álmokat!
gyerekek! felmentem a csetre, s összetalálkoztam zsüllel! de nem az a zsül volt, ki kardját a nappaliban villogtatta... hogy van ez?
node mindegy is!
node mindegy is!
Jó éjt, lányok-fiúk!
ezt a háesz-módositást szüntetni kéne! az előbb katicika még nem ezt irta...
kezeid kötve... nincs több felkiáltójel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:34
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:33
megvan, megvan hp!
én a hülye picsa röviditésére használom, ezért nem esett le elsőre.
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben?
én a hülye picsa röviditésére használom, ezért nem esett le elsőre.
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben?
megöntöznék egy-két lyukat! de szerintem családom nő nemüit megöntözöm egy kis rózsavízzel!
na gúd nájt emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
na gúd nájt emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:30
mi van kicsi fiú? pihizni akarsz? na jól van, csak tréfálkoztam mész holnap locsolni?