én kérhetnék egy ilyen sarkot?
"ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"
te voltál már itt egyáltalán?
egyébként, amennyi pia itt folyik általában, kizártnak tartom, hogy por lenne
viszont ha már vazi kanapéja itt van, akkor hozhatna mindenki egy-egy bútordarabot... (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 30. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
te voltál már itt egyáltalán?
egyébként, amennyi pia itt folyik általában, kizártnak tartom, hogy por lenne
viszont ha már vazi kanapéja itt van, akkor hozhatna mindenki egy-egy bútordarabot... (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 30. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 15:13
Én súgtam neki, mikor rájöttem, hogy ez a topic adja a fórum hozzászólásainak egy tekintélyes részét.
Kicsit könnyebb így a szervernek, hogy nem 26 ezer hozzászólást kell kezelnie.
Jó szórakozást a felújított nappaliban, vegyétek úgy, hogy kitakarítottuk a 3 éve gyűlő port
Jó szórakozást a felújított nappaliban, vegyétek úgy, hogy kitakarítottuk a 3 éve gyűlő port
Én súgtam neki, mikor rájöttem, hogy ez a topic adja a fórum hozzászólásainak egy tekintélyes részét.
az hagyján...én meg az új nappali elé akartam hozni más topicokat, hogy csak a fagyasztottat lássátok de nem bírtam megtenni(b**sza meg, így szeretnélek titeket???)
Csak annyit láttam... nappali... fagyasztva.. gondoltam faca... valaki szétbarmolta reggel óta a nappalit...
Inf vazze.. a frászt hozod az emberre...
Inf vazze.. a frászt hozod az emberre...
Figyi... Én vállaltam magam annyira h. a képtár chatesek topicba ott a képem...
Nem fogok mindenkinek küldözgetni... Aki akar ott megnéz
Zuhanyzós meg nincs...Vagyis valahol van.. és már bánom mint a kutya amelyik 9-et kölykedzett h. azt is kiadtam a kezemből... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem fogok mindenkinek küldözgetni... Aki akar ott megnéz
Zuhanyzós meg nincs...Vagyis valahol van.. és már bánom mint a kutya amelyik 9-et kölykedzett h. azt is kiadtam a kezemből... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztamindenit, hát ennyi vót??? #26329! Vajon mennyi idő alatt lesz újra ennyi? Tippelek: 3 esztendő!
Jónagyot!
Összmement a nappali????
Összmement a nappali????
már a kanapém is át került
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 30. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 12:17
Nah ez nem semmi, kínőttük a nappalit, és kaptunk egy újat. Lehet újra berendezni? vagy a bútorainkat átköltözteti az anyacég?
Na én elköszönök és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek a félig új nappaliban
Sziasztok
Sziasztok
Nah ez nem semmi, kínőttük a nappalit, és kaptunk egy újat. Lehet újra berendezni? vagy a bútorainkat átköltözteti az anyacég?
Welcome.
Szép jó napot mindenkinek, lassan itt a hétvége. Végre lehet picit pihenni.
Személyes élmény?
Déli pályaudvar ... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Déli pályaudvar ... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
menj a fenébe!
nekünk is kelljen ezt nézni!
kabbbbbbbbbbbbeeeeeeeeee
én is betehettem volna ide, de gondoltam a barátaimra, akik ezt nem szívesen látják! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nekünk is kelljen ezt nézni!
kabbbbbbbbbbbbeeeeeeeeee
én is betehettem volna ide, de gondoltam a barátaimra, akik ezt nem szívesen látják! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mobilizálható vok nem kell ahoz a napalis buli,persze az sem lenne rossz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 09:40
jó...tudom...az a két óra ott a délinél a chates/fórumos buli után kevés volt, főleg, hogy pillével is kellett osztozkodnom...de hát látod, hogy nem szerveződik a nappalis buli
jó...tudom...az a két óra ott a délinél a chates/fórumos buli után kevés volt, főleg, hogy pillével is kellett osztozkodnom...de hát látod, hogy nem szerveződik a nappalis buli
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerem ismerem de mikor akarsz játszani vele????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
jéééé...ezt már ismerem
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 03. 30. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)