Jó reggelt!mindenkinek. Ez rágalom (vagy rám nem vonatkozik).Én csak itthonról fórumozok. Vagy nem vgyok férfi?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 03. 29. csütörtök 08:30
Jó reggelt!
Süt a nap és 8 fok van... ágyból nézve szép időnek tűnik
Kedves CPT nincs járvány... dehát mit csináljunk ha ez a galád férfinépség csak a melóhelyről nappalizik...Otthon már jó fiúk

Kedves CPT nincs járvány... dehát mit csináljunk ha ez a galád férfinépség csak a melóhelyről nappalizik...Otthon már jó fiúk

Ágyban volt a reggeli... de most már rohannom kell... Azt szoktam mondani: mindenki egyen ott ahol alszik
Szép napot
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot

2007. 03. 29. csütörtök 08:36
Te még ágyban vagy? És mikor fogunk reggelizni?
Moncy! Mér' nem gőzölög az asztalon a csülök, mikor lecsücsülök?

Te még ágyban vagy? És mikor fogunk reggelizni?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 03. 29. csütörtök 08:30
Jó reggelt!

Jó reggelt!

Jó reggelt emberek! Na ilyen se volt még szerintem, tegnap délután óta 5 hozzászólás.
Járvány a nappaliban, segííííccccsssééééééégggg
Járvány a nappaliban, segííííccccsssééééééégggg

Süt a nap és hideg van. Fel ne keljetek...
Az esti látogatottság alaján télleg nappali lett a nappali.. Sajna ma nem sokat lehetek itt, úgyhogy jót ne halljak rólatok holnap
Az esti látogatottság alaján télleg nappali lett a nappali.. Sajna ma nem sokat lehetek itt, úgyhogy jót ne halljak rólatok holnap

Na hát, jó nagy lett a csend...
én meg frankón elaludtam a gépem mellett
én meg frankón elaludtam a gépem mellett
meztélen képek mán úgy is akadnak rólam :D
De még lehetek akár a Magyar köztársaság elnöke is! :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
De még lehetek akár a Magyar köztársaság elnöke is! :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Laasan és is elbandokulok, mennem kell masszírozni.

ezt elképzeltem! ezzel altatja a gyerekeket!
Szasztok mentem!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szasztok mentem!

2007. 03. 28. szerda 15:25
Ez történetesen egy jó, bolondos majom
És egész jó. De az oviban a délutáni alváshoz ne énekeld túl sokszor...

És egész jó. De az oviban a délutáni alváshoz ne énekeld túl sokszor...
Ez történetesen egy jó, bolondos majom
És egész jó. De az oviban a délutáni alváshoz ne énekeld túl sokszor... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

És egész jó. De az oviban a délutáni alváshoz ne énekeld túl sokszor... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 14:59
és mi az, hogy majom??? értem én, hogy szét kell rakni a lámbamat, de azért mert jó vagy azért mert rossz?
és mi az, hogy majom??? értem én, hogy szét kell rakni a lámbamat, de azért mert jó vagy azért mert rossz?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ezt, a zenédhez:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö...izééé...ez most mit is jelent?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 03. 28. szerda 14:46
Ó, hogy formáljam vé alakra a lábad, Te majom! egy jó kis tizenegyedikhez.

És legközelebb klip is legyen hozzá!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 14:46

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 03. 28. szerda 13:08
nah barátom most aztán ráfaragtál, mert beraktam a megosztási mappádba

sztem felváltva a halálra dugással!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól van.. látom h. a halálra zabálást választanátok Ti is

lehet bekapkodni, de én annál sokkal jobbat tudok, mint amit Te említettél! (mondjuk Rudamicin)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet ám azt még bolondítani egy kis füstölt kolbásszal!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 14:14
Van neki neve is. Úgy hijják, káposztás bableves.
És ha még füstölt csülök is van benne....
És ha még füstölt csülök is van benne....