Jó reggelt! Sajna a hó elolvadt mire ideért. Még jó, hogy volt mellette üdvözlőlap, így nem kellett sokat agyalni ki rakott pocsolyát a nappaliba
Vasárnap a gyomor is megpihen? Vagy jöhet a süti a kávé mellé? Zserbó vagy bejgli?
Vasárnap a gyomor is megpihen? Vagy jöhet a süti a kávé mellé? Zserbó vagy bejgli?
A lapátot azért ne dobd
Ment a hó, lapáttal
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 26. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 26. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 26. szombat 10:31
Szia Katja
Reggeli ágyas,áfonyás hmm...
Remek választás a zsák,valóban, többször is rajt van hogy "ho" és az a legnagyobb,én is azt választottam volna
Azt tettem bele,amit szerettél volna,többet is
Fehér Kari? De jó....dobálj már meg minket hógolyóval
Remek választás a zsák,valóban, többször is rajt van hogy "ho" és az a legnagyobb,én is azt választottam volna
Szia Katja
Sziasztok ♥︎♥︎
Köszi a kávét Maci, én mellé teszek némi ágyas-mézes áfonya pálinkát. Azt mondják jó lett
Szóval egészségetekre. ♡
Maci, az ajándékaid közül (amit idetettél képet) én a zsákot választottam, mert rá van írva többször, hogy ho...
Köszi, pusz
És, tadamm! Fehér karácsonyunk van ♥︎
Köszi a kávét Maci, én mellé teszek némi ágyas-mézes áfonya pálinkát. Azt mondják jó lett
Szóval egészségetekre. ♡
Maci, az ajándékaid közül (amit idetettél képet) én a zsákot választottam, mert rá van írva többször, hogy ho...
Köszi, pusz
És, tadamm! Fehér karácsonyunk van ♥︎
Jó reggelt,szép napot
Mosolygós kávét sütöttem,egs mindenki
Mosolygós kávét sütöttem,egs mindenki
Teljesen megértem
Mindegyik szorít,de azért nagyon nem mindegy
Én egy kis nyugira vágytam már,az is volt a "fa alatt"
Katja,neked mi volt a fa alatt?
Parkettán kívül
Mindegyik szorít,de azért nagyon nem mindegy
Én egy kis nyugira vágytam már,az is volt a "fa alatt"
Katja,neked mi volt a fa alatt?
Parkettán kívül
Boldog Karácsonyt,Crazy! Pun-cica volt ,jobban is örültem neki!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 25. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 25. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 25. péntek 09:53
Sziasztok
Kávé,kakaó,pussz mindenhová,ágyban ajándék,szeretet..tiszta Karácsony
Legyen mosolygós mindenki
Kutyu,volt cicanaci a fa alatt?
Sziasztok
Szép Karácsonyt,Édes Nő! A fiúkkal eddíg is éreztük,hogy nem csak Szexbomba vagy,hanem Érzékeny Lelkű NŐ is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 12. 25. péntek 08:38
Az idei Karacsony kicsit mas volt, mint az eddigiek. Igy a fa alatt azt talaltam, amire mindig is vagytam. Szeretetet azoktol, akik megtisztelnek az oszinte bizalmukkal. Erot ahhoz, hogy eltavolitsak mindenki mast, akik valotlan szavaikkal a vilagomat "mergezik". Egy nem konnyu ev melto lezarasa volt.
Az idei Karacsony kicsit mas volt, mint az eddigiek. Igy a fa alatt azt talaltam, amire mindig is vagytam. Szeretetet azoktol, akik megtisztelnek az oszinte bizalmukkal. Erot ahhoz, hogy eltavolitsak mindenki mast, akik valotlan szavaikkal a vilagomat "mergezik". Egy nem konnyu ev melto lezarasa volt.
Én az ágyban találtam....
Nem is kerestem tovább.
De most felizgattál, megnézem hátha van a fa alatt is és csapunk végre egy hármas bulit
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is kerestem tovább.
De most felizgattál, megnézem hátha van a fa alatt is és csapunk végre egy hármas bulit
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 17:36
Ünnepi készülődés és hangulat pipa
Boldog Karácsonyt a nappalisoknak és mindenkinek!
Találja a fa alatt mindenki,azt amit legjobban szeretne
Jó reggelt! Habos kávé, kakaó
Köszönjük a puszit mindenhova
merven ébredtem
Köszönjük a puszit mindenhova
merven ébredtem
Ünnepi készülődés és hangulat pipa
Sziasztok Drágáim,
Nagyon boldog Karácsonyt kívánunk! ♥︎♥︎
Puszi mindenhova
Nagyon boldog Karácsonyt kívánunk! ♥︎♥︎
Puszi mindenhova
Szia Öcsy! Köszönjük a mindennapi kávéidat!
Cicanadrág egy pasin,nem valami Nőbeindító öltözék,de a nevetés garantált!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Cicanadrág egy pasin,nem valami Nőbeindító öltözék,de a nevetés garantált!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek fáj jobban, neked vagy annak aki nézi
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 12. 23. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 12. 23. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Ma kicsit leáll a világ. Rá is fér. Hú de jó is ez. Persze ne feledkezzünk meg azokról, akik ilyenkor is teszik a dolgukat értünk, hogy mi pihenhessünk.
Az Isten áldja meg a kávé készítőket!
Az Isten áldja meg a kávé készítőket!