Hát ez jó kérdés. Biztos a sok idős, nem szép testű nudistától megijedt a napocska.
Ki kapcsolta ki a nyarat?
Nálunk a kérdés május óta relevans...
Egy hete már fűtünk is.....
Nálunk a kérdés május óta relevans...
Egy hete már fűtünk is.....
Sziasztok. Hosszú nap (pár perc szusszanás itt veletek)... Nagyon vicces volt látni ma, amikor youtubon akartam zenét hallgatni, hogy totál megváltozott a nekem ajánlott lejátszási lista
Ma már levelekkel van tele a medence... Ki kapcsolta ki a nyarat???
Ma már levelekkel van tele a medence... Ki kapcsolta ki a nyarat???
JóReggelt ♡♡♡
Jo reggelit!
Tegnap koran kidoltem, most meg mar eberen lebzselek...
Koszonom a tippeket. Megjatszom.
Ma hosszu kedd jon, sok feladattal.
Tegnap koran kidoltem, most meg mar eberen lebzselek...
Koszonom a tippeket. Megjatszom.
Ma hosszu kedd jon, sok feladattal.
Neked a sörcsapod nyikorog? Jól jönne egy Bajor menyecske mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! A kávé kész, jöhet a kedd!
A hangos kazán-szelleműzők hol vannak ilyenkor? Sajnos jó esély van a vízkőre és a kazán koráról nomeg a szerelő képességeitől függően lehet nagyobb a baj.
A hangos kazán-szelleműzők hol vannak ilyenkor? Sajnos jó esély van a vízkőre és a kazán koráról nomeg a szerelő képességeitől függően lehet nagyobb a baj.
Hát én olyan jót nevettem. Éljen a nappali!
Valszeg csak a vízkő mókázik itt-ott,baj nem lehet belőle.
Fürödj jó hangos zene mellett,aztán nem hallod
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Fürödj jó hangos zene mellett,aztán nem hallod
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 08. 31. hétfő 17:38
Dehogy hirdetek...most vontam ki magam a forgalomból. Kicsit elegem lett. Most nem ismerkedem tovább egyelőre.
Egy vízszerelő sem ér rám. Szerdáig hideg vízben zuhanyzok szerintem, mert ijesztő hangok jönnek a vezetékekből, ha megnyitom a meleg vizet.
Egy vízszerelő sem ér rám. Szerdáig hideg vízben zuhanyzok szerintem, mert ijesztő hangok jönnek a vezetékekből, ha megnyitom a meleg vizet.
Ha vizet hord,olyan nem is kell...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 16:52
Egyébként másra is ki tudod cserélni? Mondjuk melegvízhordó menyecske? Olyanod van?
Dehogy hirdetek...most vontam ki magam a forgalomból. Kicsit elegem lett. Most nem ismerkedem tovább egyelőre.
Egyébként másra is ki tudod cserélni? Mondjuk melegvízhordó menyecske? Olyanod van?
Kezdjük az ideális megoldás felől az akudozást: az új víztároló másfél éve várja a beépítést
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Attól függ hogy mire szeretnéd
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyu! Nekem az indirekt tárolómat is ki tudod távcserélni?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen világ ez, még a víz is elromlik és szerelő kell hozzá
Hirdess a fizetés természetben fórumon! Bár lehet van elég bajod nélküle is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hirdess a fizetés természetben fórumon! Bár lehet van elég bajod nélküle is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 07:38
Jo reggelt mindenkinek!
En mar dolgozos kavet szurcsolok.
Meg keresek egy jo vizszerelot...
En mar dolgozos kavet szurcsolok.
Meg keresek egy jo vizszerelot...
Jajj dehogy felvágásnak szántam,távgyógyításra gondoltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 08:31
Macko ne vagj fel. Te mindenhez is ertesz?
Macko ne vagj fel. Te mindenhez is ertesz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 08:00
Sziasztok
Sf hétfő...
Igen Öcsy
Mi a gond After?
Küld el postán,megcsinálom
Egyik szakmám.
Sf hétfő...
Igen Öcsy
Mi a gond After?
Küld el postán,megcsinálom
Egyik szakmám.